vakıt bulamıyodur belkı.gercı balayında ya onlar :jeyyar:
kizlar uzun zamandir soracagim unutuyorum..bebeginde dogum lekesi olan varmi..:uhm: hayat ta var ama öyle ben gibi degil..damarsal lekelerden herhalde..tam ensesinde ..bazen rengi aciliyor bazen koyulasiyor..allahtan yüzünde olmadi..doktor hamileliginde atesli hastalik gecirdinmi diye sordu..halbuki ben öyle hastalik felan gecirmemistim...insallah ileride bir zarari olmaz..:1no2:
evrim ben bu kuzeyi en hasin halimle sevebilirmiyim, izin verirmisin biraz hirpalamama, nuuttffeennnn???
efririmimmm senin bu sıpanı tam iki gözünün arasından öpmek istiom olarmıı
geçen gece gökhana dorukla kuzeyin resmini gösteriodum saçlara bak die hani kuzeyin üstünde olan gelmiş dioki alttaki bizim oğlana nekadar benzio dio sonra söle bi inceledim gerçekten benzio
tazem gökhan doruk taki saçları görünce bi iç çekti malu kendisinde bile okadar yok demeyi unutmuştum oda çok beğendi bebişleri ilk defa gösterdim....
hatira teomu sormussun,bugun krese verdik yine, tabi kac gun aradan sonrrra zor oldu, sabah daha kapisindan girince dudaklari buzdu..1 hafatdir pek kuduramiyoruz hastaliktan bide istahimiz cok kotu gitti, o yuzden halsiz dusuyoruz, kasik kadar kaldi surati(gerci yine kalan son enerjiyle, cene disleme, karinda tepinme, koltuk tirmanma devam ama performans dustu canim:))
biz biz biz..parmak,el, baskasinin parmagi, cenesi, yanagi, yapabilsek ayak da..
kizlar uzun zamandir soracagim unutuyorum..bebeginde dogum lekesi olan varmi..:uhm: hayat ta var ama öyle ben gibi degil..damarsal lekelerden herhalde..tam ensesinde ..bazen rengi aciliyor bazen koyulasiyor..allahtan yüzünde olmadi..doktor hamileliginde atesli hastalik gecirdinmi diye sordu..halbuki ben öyle hastalik felan gecirmemistim...insallah ileride bir zarari olmaz..:1no2:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, burko+, Ebruska, evriş+ bukadarız kımsecıkler yok
hatta burcuda uzun zamandır yenı gırdı sanırsam.nasılsın burcu,buse nasıl? sen hala kpss sorularınlamı boğusuyon yoksam
hayat inki böyle yanik gibi birsey böyle elimle basinca rengi degisiyor..zaten ensede oldugu icin problem degil ama yinede merak ettim..Buse'nin de ensesinde var öyle bir leke. Bende de varyerimseniben
hayat inki böyle yanik gibi birsey böyle elimle basinca rengi degisiyor..zaten ensede oldugu icin problem degil ama yinede merak ettim..
Tubam, hayatımda gordugum en guzel keltoş Şevval olsa gerek :))
vay bee!! dogustan dövmeli desene..:jeyyar::jeyyar:Bendeki(ler) de öyle yanık gibi. Biri ensemde, biri belimde. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta belimdeki şöyle kelebek şeklinde birşey, karizmatik oluyorkaydirigubbakcemile3
oyy canim kuzuma gecmis olsun, popisini yerim onun..Sağol güzelim, tatile gireceğiz sonunda, çok mutluyum. Yoruldum gerçekten. Buse elma suyundan sonra çok fena kabız oldu. Pazar-Salı arası onunla uğraştık. En son fitille çıkardı kuzum:gitme:Şimdi normale döndü gibi. Bu arada Polonya yapımı bebek mamalarının GDO bakımından zengin olduğunu duydum. Bebelac kutusunun altına bir baktım, Polonya malıakannehirKutu aynen gitti çöpe.klava:
bizim tam kafamizin arkasinda vzr yaklasik 5 cm capinda, gullu diyorum bazen ogluma pembe bi lekesi var..bide goz kapaginin ustunde ama doktor 2 yasina kadar gecer dedi..kizlar uzun zamandir soracagim unutuyorum..bebeginde dogum lekesi olan varmi..:uhm: hayat ta var ama öyle ben gibi degil..damarsal lekelerden herhalde..tam ensesinde ..bazen rengi aciliyor bazen koyulasiyor..allahtan yüzünde olmadi..doktor hamileliginde atesli hastalik gecirdinmi diye sordu..halbuki ben öyle hastalik felan gecirmemistim...insallah ileride bir zarari olmaz..:1no2:
oo gozunuz aydin,hayirli olsun, gule gule oturun kusum..geldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)
bayanssulusmilevay bee!! dogustan dövmeli desene..:jeyyar::jeyyar:
oyy canim kuzuma gecmis olsun, popisini yerim onun..
..
ahhh evriş aynı durum bende de söz konusu benim oğlanda hep kucaktaEme eme parmak mı ıncelır yaa.. daa neler?? :)) bırak Tubam emsin, nası mutlu oluyorsa onu yapsın.
Bır de demıssın yaa chıccocu dıe.. valla bılla bak.. eve neye elımı attıysam haketen chıcco, ama ole ılla chıcco olsun, o olmazsa olmaz falan gıbı kımsenın bı takıntısı yok aslında, ıster ıstemez ısteklerımızın bırlestıgı seylerı o markada buluyorus, babannesı de halası da, gıdıp bak bunda su da varmıs dıe alıp gelıorlar, yoksa ole saplantılı bı tıp degılım, ne ısıme yararsa onu alırım, Taze de cok ıyı bılr benımle gezdıgı ıcın bu huyumu.
Evınde bebek arabasını gezdırebılenler ıcın aslında bole bısıye gerek yok sımdıden, ama benım bebek arabam buyuk baya.. bu cocuk ınanın kolda tasınmıyor artık, dun son raddeme gelmıstım, halası ıle esım benı gorunce gercekten cok uzulduler, kollarımı uzatıyorum, ellerım tıtrıyor Tuba, dusun artık gerıısnı..
Babannesı calısıyor, halası da ole,ıkısı de ogretmen.. benım annem ıle babam emeklı oldular, cıftlıklerı var, hayvanları var, kopeklerı var.. onları sık sık bırakıp gelemıyorlar.. yanı, hanı tutun da su cocugu ben bı nefes alabıleyım dıyebılecegım kımse yok etrafımda..benım annem ve babamın sehırdekı evlerıne tasınacaklar artık kışın, ama o da onumuzdekı kış, yazın yıne cıftlıkte olacaklar, seneye daha rahat edecegım sanırım. Babannesı de bızden uzakta oturmasa, kadın her buldugu fırsatta gelecek ama o da yakın degıl..
Yanı daha yazsamm yazacagımm halımıı.. aksam 6 ya dogru saat geldı mı, nası mutlu oluyorum anlatamam, Ozgur gelecek dıye
kıyamam yahooya demek sünnet oldu hayırlısı olsunBu arada, Yahoo sunnet oldu arkadaslar.. su an evde annesıyle bırlıkte.. Esra cok uzulmus o sunnet olurken, oldukca zordu benım ıcın dıyor.. kıyamam.. ama Yaho nun sunnet olması oldukca ıyı olmusi cunku ıdrar delıgı darmış cocugumun.
Erkek annelerı ıcın eklemek ıstıyorum; bızım doktorumuz bezını ac ve cısını yaparken fıskıye gıbı yapıp yapmadıgını muhakkkak kontrol et demıstı.. bır kac kez banyoda sahıt olunca ıcım rahatlamıstı benım de. Yahoo nun her zaman sızdırıyormus gıbı cısını yapıyormus, Esra ya doktorları ole bısı dememısler zamanında.
oyyy maşallahTaze'm saydıklarının Uykusuz'da çizdiklerini biliyorum ama hepsini takip ettiğimi söyleyemem. ben daha çok nette dolaşanları biliyorum, dergiyi pek takip edemiyorum.
Evriş, Kuzey'in bitkin bakışlarını yirim ben ! "off anne sırası mı şimdi" der gibi bakmış sıpa :)
Bu da sizi okurken az önce laptopun kamerasıyla çektiğim foto.. taze taze :) gördüğünüz üzere kızım durmuyor ben de her an kaçabilirim.
buket kim ben tanımıyorum galibabilmiyorumkismileBence BUKET e bırsey oldu.. keske bırımızde bu kızın telefon numarası olsaydı.. durup durup aklıma gelıyor,içim bı tuhaf oluyor. Yıne aynı seyı hıssettım.
canım kızçe rumeli bölgesinin lehcesi bazı arkadaşlar trakya demişler fakat trakya değil trakyada kızan derler. yunanistan arnavut bulgaristan yugoslavyalıların kullandığı bir kelimedir ben bulgaristan göçmeni olaraktan bu kelimeyi çok kullanırımkızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın
maşallah şevvale tam prenseskeltoş prensesım
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
ayy çok hoşsun miniş:)))))siz kızımı hep keltoş sanmayın,benım kızımın rapunzel sacları var aslında.ama nazar deger dıe saklıyoruz.size gösterebılırım ama
[/URL][/IMG]
canım üzme kendini m.akif etkilenmesin sütün falan gider allah sabır versin böyle durumlarda bişey söylemek zor :çok üzgünüm:slm herkese
bi kaç gundur giremiyorum topiğe.
hayy bu topiğin sinerjisine diyecegim bana kızacaksınız. diyodum korkuyorum şu sinerjiden diye.
her derdimiz aynı zamanlarda oluyor.angel betülünde ablasıydı sanırım geçen gun yazmıştı
pazartesi şok bi haberle dünyamızaltüst oldu.
eşimin abisi ve eşi boşanıyorlar.
eltimi çok severim ablam gibiydi.üstelikbirde çocukları var.
çok üzgünüm elimizden gelen bişey yok
olanlara seyirci kalmaçok kötü..
ben çok etkilendim.sürekli ağlıyorum.
başkalarının başına geldiğinde HAYIRLISI OLSUN derdim hep ama meger yakınında olunca bu kadarkolay çıkmıyor bu söz agzımdan
sizlerden dua istiyorum.
beni mazur görün bi süre uzakım sizlerden.
maşallah
yeni eviniz hayırlı olsun pervingeldim canlarım.. acayip yorgunum 2 arkadas bi temizlikci kız +emrahta evdeydi bugun ama hala bitmedi desem yeridir. + ecede beni istedi durdu.. dun gece burda kaldık ama evde kombi yanmadıgından nezamandır hala ısınamadı..yıne salon sıcak cocugu usutmeyelim die yatak yapgtık buraya cunku dun yatak odasında yattık uyanınca bogazımız agrımıs ama aksi giiibide ece 1 kez kalktı sevdi serini :)
geçmiş olsun burcuSağol güzelim, tatile gireceğiz sonunda, çok mutluyum. Yoruldum gerçekten. Buse elma suyundan sonra çok fena kabız oldu. Pazar-Salı arası onunla uğraştık. En son fitille çıkardı kuzum:gitme:Şimdi normale döndü gibi. Bu arada Polonya yapımı bebek mamalarının GDO bakımından zengin olduğunu duydum. Bebelac kutusunun altına bir baktım, Polonya malıakannehirKutu aynen gitti çöpe.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?