2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar uzun zamandir soracagim unutuyorum..bebeginde dogum lekesi olan varmi..:uhm: hayat ta var ama öyle ben gibi degil..damarsal lekelerden herhalde..tam ensesinde ..bazen rengi aciliyor bazen koyulasiyor..allahtan yüzünde olmadi..doktor hamileliginde atesli hastalik gecirdinmi diye sordu..halbuki ben öyle hastalik felan gecirmemistim...insallah ileride bir zarari olmaz..:1no2:

kızımdada var ama ben falan degıl.parmak basmıssın gıbı 2 gögsünün arasında tenının bı kac ton koyu rengınde.hatta hala düşünüyorum hanı derler ya ciğer falan yıyınce bıyerıne sürme hamıleyken leke olur dıe.ben denemıstım ama parmagımı nereme sürmüştüm hatırlamıyorum.kalcama veya göbegıme falan sürmüştüm mü acaba ondanmı oldu bılmıyom.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, burko+, Ebruska, evriş+
bukadarız kımsecıkler yok
hatta burcuda uzun zamandır yenı gırdı sanırsam.nasılsın burcu,buse nasıl? sen hala kpss sorularınlamı boğusuyon yoksam

evrim ben bu kuzeyi en hasin halimle sevebilirmiyim, izin verirmisin biraz hirpalamama, nuuttffeennnn???

Gelen giden salladı, sevdı cocugumu... sen de hırpala.. nolur nolur, fişi olmas.

Kimse bizi bole sevmemıstı Eftelyam.. ıkı gozumuzun ortası ha.. sen cok yasa e mı?

Yerım ben onun düşmüş performasınııııı :))) canım cocugumm benım.

biz biz biz..parmak,el, baskasinin parmagi, cenesi, yanagi, yapabilsek ayak da..

kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun

Bızde de aynen ense de var. Kırmızı lekeler.. dogum lekesı dendı.. cok da dert etmıyorum ben.. zamanla kaybolur, kaybolmasa bıle saclarından dolayı gorunmeyecektır emınım.

Pervinim, hoşgeldin annem.. ozledım senı, bilesin.

Tubam, hayatımda gordugum en guzel keltoş Şevval olsa gerek :))

Şöyle bir geçmişe bakıp çıkayım dedim ama yazmadan edemeyeceğim:

Emziren bir kadını 1500 kalori ile diyete başlatan doktorun ta.......klava:klava:Ben daha hamile bile kalmadan diyetisyene gitmiştim, beni 1700 kaloriyle başlatmıştı. 2 hafta sonra 1500'e indirdi ki, onda bile zaman zaman artış yapıyordu. TAZEM aman diyeyim, bırak o doktoru. Doruk'a süt kalmamasını (Allah korusun:Saruboceq:) bir kenara bırak, kendi sağlığından da olursun. Esrako'nun dediği gibi, emziren bir kadının minimum 2000 kalori alması gerek. Umarım bunları söylemek için geç kalmamışımdırakannehir

Buse'nin de ensesinde var öyle bir leke. Bende de varyerimseniben

Sağol güzelim, tatile gireceğiz sonunda, çok mutluyum. Yoruldum gerçekten. Buse elma suyundan sonra çok fena kabız oldu. Pazar-Salı arası onunla uğraştık. En son fitille çıkardı kuzum:gitme:Şimdi normale döndü gibi. Bu arada Polonya yapımı bebek mamalarının GDO bakımından zengin olduğunu duydum. Bebelac kutusunun altına bir baktım, Polonya malıakannehirKutu aynen gitti çöpe.klava:

Yani bu kadar ara verdikten sonra bana da monolog yaptıracaksınız ya, pesÇok üzgünüm çoook

iyi akşamlar güzel annelerim

benim kızımda var doğum lekesi - poposunda - sol budunun komplesi mavi - biyerlere çarparsın da morarır ya aynen öyle - hatta biz onu 4. gün farkettik yoğun bakımda kalmıştık 1 gün sarılıktan dolayı - akşam eve gelince farkettik o morluğu ve eyvah hastanede yaptılar herhalde dedik ama 1-2 hafta öyle geçmeyince doğum lekesi olduğunu anladık - sonradan kayınvalidem hatırladı - eşimin de varmış aynı yerde 5-6 yaşında yok olmuş

Pervincim yeni evin hayırlı olsun hayatım - güle güle oturun çok mutlu günleriniz olur orada inşallah

hayat inki böyle yanik gibi birsey böyle elimle basinca rengi degisiyor..zaten ensede oldugu icin problem degil ama yinede merak ettim..

Bendeki(ler) de öyle yanık gibi. Biri ensemde, biri belimde. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta belimdeki şöyle kelebek şeklinde birşey, karizmatik oluyorkaydirigubbakcemile3

oyy canim kuzuma gecmis olsun, popisini yerim onun..

bizim tam kafamizin arkasinda vzr yaklasik 5 cm capinda, gullu diyorum bazen ogluma pembe bi lekesi var..bide goz kapaginin ustunde ama doktor 2 yasina kadar gecer dedi..

oo gozunuz aydin,hayirli olsun, gule gule oturun kusum..

ahhh evriş aynı durum bende de söz konusu benim oğlanda hep kucakta
biliyosunuz benimkinin birde maşallahı var kollarım kopuyor bende yanlızım kayınvalidem ve annem ikiside biraz uzak oturuyolar o yüzden tek başıma idare ediyorum akşam olsun da babası gelsin diye dört gözle bakıyorum bazen benimde kollarımda derman kalmıyor
kıyamam yahooya demek sünnet oldu hayırlısı olsun
bu bilgiyi verdiğin iyi oldu evriş bende dikkat etmedim hiç bundan sonra bakıcam
oyyy maşallah
Bence BUKET e bırsey oldu.. keske bırımızde bu kızın telefon numarası olsaydı.. durup durup aklıma gelıyor,içim bı tuhaf oluyor. Yıne aynı seyı hıssettım.
buket kim ben tanımıyorum galibabilmiyorumkismile
kızce nerenin lehcesi arkadaslar ? kızçe yani trakya yoresinin falan mı ? merak ediyorum nezamandır minik de kullanıyorsanırım ebrusende kullanmıssın
canım kızçe rumeli bölgesinin lehcesi bazı arkadaşlar trakya demişler fakat trakya değil trakyada kızan derler. yunanistan arnavut bulgaristan yugoslavyalıların kullandığı bir kelimedir ben bulgaristan göçmeni olaraktan bu kelimeyi çok kullanırım
keltoş prensesım
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
maşallah şevvale tam prenses
siz kızımı hep keltoş sanmayın,benım kızımın rapunzel sacları var aslında.ama nazar deger dıe saklıyoruz.size gösterebılırım ama
[/URL][/IMG]
ayy çok hoşsun miniş:)))))
canım üzme kendini m.akif etkilenmesin sütün falan gider allah sabır versin böyle durumlarda bişey söylemek zor :çok üzgünüm:
işte buda benim oğlum arda barış gerçi resmimiz bir ay öncesi ama napalım öğreniyoruz daha yüklemesini...

maşallah
yeni eviniz hayırlı olsun pervin
geçmiş olsun burcu
yaaa gdolumu deme burcu bende bebelac kullanıyorum kıvanç başka mama yemiyor napıcam ben şimdibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bugün evime geçtim azda olsa dinlendim..en azından uykudan uyanınca bakacak birilerinin olduğu düşüncesiyle yusufu yatırdıkça bende uyudum..hemde ne uyuma bukadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum..ama bu sıpa biberonla mama yemeyi iyice bıraktı kaşıkla savaş veriyoruz doktor gripten diyor sabırla her gece mıkırdandıkça kalkıp mama hazırlayıp binbir duayla ağzına veriyorum iki fırt çekip bırakıyor...ama biberonu unutmaması için vazgeçmeyede niyetim yok ya sabır diyorum...kaç kutu mama çöpe gitti ama mecbur ...iyice zayıfladı yusuf....

gdo lu mama olyını araştırmıştım ben milupada sitesinde açıklama yapmıştı..ama bu gdo 10 yıldır varmış yani dün ortaya çıkmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…