2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim dinlenmene cok evindim biraz bile olsa..teonunda istahi gitti, yuzu kasik kadar kaldi, her seferinde yarisini zar zor iciyor biberonun, bazen bende kasikla eniyorum heryer batiyor, fazlda zorliyamiyorum insallah istahlari geri gelir..

en yakın bakabildiklerim..öncelikle
Esrayahom erkek olmuş maşallah ..
Evrim kuzynin yeni gezenti malzemesi çok güzel hayırlı olsun güle güle dolaşın evinisde..kuzymide yanaklarından kocaman öptüm....
Pinky üzülme canım haklarında hayırlısı...çözülemeyecek bir problemleri yoksa yuvaları kurtulur inşallah..
Defne annen gidiyormuş senin adına üzüldüm biran önce halldersin bakıcı işini inşallah..
Esrako ecemiz iyidir inşallah ateşi filan çımamıştır ..
Nurdan teo iyileşmiş kreşe bıraktığınızda yine dudak bükülmüş minik ördekimi severim öperim ..
Sarmaşık maşallah kuzuna...
parmak emme mevzusuna gelince evrimde yazmış ama ben kendim bizzat 6 yaşıma kadar baş parmağımı emdim ve parmağımın ikiside aynı incelme filan yok yani....
Minik sırma saçılı kızın ne şeker olmuş ..
Kedici hastaneye yatmak zorunda kalmaman iyi olmuş ağrında geçmiş bundan sonra kendine iyi bakmalısın tekrar çok geçmiş olsun...
aklımda genel bakdığımda bunlar kaldı.

Son düzenleme:
canim dinlenmene cok evindim biraz bile olsa..teonunda istahi gitti, yuzu kasik kadar kaldi, her seferinde yarisini zar zor iciyor biberonun, bazen bende kasikla eniyorum heryer batiyor, fazlda zorliyamiyorum insallah istahlari geri gelir..

sağol canım..ama grip oldum o kötü...of bana iştah deme inşallah düzelir kuzularımız...

günaydın kızlar..
FASULYEKO bebişini görünce sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı.. maşallah

arkadaşlar doğum lekelerinden konuşmuşsunuz geçmişe göz atıyordum da.. bahsettiğiniz lekeler bizde de var. doğar doğmaz farkettik. sol göz kapağının üstünde iç tarafa doğru bir damarlı kırmızılık var. bazen çok belli oluyor bazense hiç olmuyor.. bi de böyle çok ağlarken iki kaşının ortası hafif kızarıyor bazen. bir de sağ budunun üzerinde böyle morumsu bir leke var yuvarlak. zeytin kadar bişi. bi yere çarpmış da morarmış gibi bir leke. sizler de bahsetmişsiniz bu tür lekelerden. ve doktorumuz geçer dedi demişsiniz. ben sormamıştım doktora. geçecek olmasına sevindim ama zaten zararı da yok ..

Ece nin de kalçasında ufak mavimsi morumsu bir leke var netten araştırmıştım "mongol lekesi" miymiş adı tabii bunun mongol olma durumuyla bir ilgisi yok
genelde 1-2 yaşına kadar kendiliğinden geçermiş
dert edilecek bir durum değilmiş

canım benim kızlarımın ikisindede var büyük kızımın boynunda kalp şeklinde açık kahverengi bir leke burçininde sol baldırında ilk öncleri kahverengindeydi leke sonradan kırmızı tanecikler oluştu lekede şimdide tamamen kırmızı çilek şeklini aldı ama dokununca sanki patlıyacakmış gibi üzeri incecik derisi dr herseferinde öolçüyor büyüme varmı diye ama dogum lekesinden başka birşey söylemedi bir ara resmini koyarım açıkçası beni biraz endişelendiriyor ama şimdilik birşey olmaz diyorlar

ecenin poposunda var leke kelebek gibi .. bende denemiştim galiba ama tam emin deilim yada denesemmi die gecirmis olabilirim.. bi arkadas gul koklamıssın dedi cokkk kokladım gul aşkım saolsun PP

geçmişi atlaya,zıplaya okudum.tam okumadım yaaaa.
dün işler yoğundu giremedim.bu akşam da misafir gelecek giremem.harika bir browni yaptım duyrulur.

kuzeyin cicicisi ve üzerindeki pozu harika
EPRUU sizi çok beğeniyorum bağhyann

bir paranoyaklıktır gitmiş ben miyim? sen misin? herkes birbirinden kuşkulanmış.

ayşin daha iymiş çok sevindim.

Neva bakıcı teyzesine alıştı.kaynanamların baktığıyla bir fark yok.tek fark artık geceleri uyuyor.maşallah.çorbayı falan da doyumluk yemiyor.bir noktadan sonra istemiyor.tabağa kaşığa vuruyor,önlüğüne asılıyor,çıkarmaya çalışıyor.

bugün hava çok güzel tam bir bahar havası.evde olsaydım gezerdik nevoşumla.
bana birşeyler yazan arkadaşlar lütfen beni mazur görün.malum artık evde hazır yemekler yok.yemekti,nevayla ilgilenmekti derken zaman bulamıyorum.

hayırlı olsun dilekleriniz icin cokk tsk ederim .. bugun yanlıızm temzilikci kız gelcek tek..oda halleder bende cocukla naparsam yaparım artık..
dun cok ayakta oldugumdan iilesmeye yuz tutan tırnagım kanadı durdu aksam temizleyip pansuma yaptım bugunde ilacladım ins iner yoksa yine dr yuzu gormem gerekecek hic istemiorum lazer yemeyi

meltem kızın çok tatlı maşallah ben bir süredir uzuak kaldıgım için topikten pek fazla resimler hakkında yorum yapamıyordum bizim topikte pek saçlı kız yok nedense çoğunluk kel burçinde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…