bugün evime geçtim azda olsa dinlendim..en azından uykudan uyanınca bakacak birilerinin olduğu düşüncesiyle yusufu yatırdıkça bende uyudum..hemde ne uyuma bukadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum..ama bu sıpa biberonla mama yemeyi iyice bıraktı kaşıkla savaş veriyoruz doktor gripten diyor sabırla her gece mıkırdandıkça kalkıp mama hazırlayıp binbir duayla ağzına veriyorum iki fırt çekip bırakıyor...ama biberonu unutmaması için vazgeçmeyede niyetim yok ya sabır diyorum...kaç kutu mama çöpe gitti ama mecbur ...iyice zayıfladı yusuf....
canim dinlenmene cok evindim biraz bile olsa..teonunda istahi gitti, yuzu kasik kadar kaldi, her seferinde yarisini zar zor iciyor biberonun, bazen bende kasikla eniyorum heryer batiyor, fazlda zorliyamiyorum insallah istahlari geri gelir..
yettim meltemmmm
günaydın kızlar..
FASULYEKO bebişini görünce sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı.. maşallah
arkadaşlar doğum lekelerinden konuşmuşsunuz geçmişe göz atıyordum da.. bahsettiğiniz lekeler bizde de var. doğar doğmaz farkettik. sol göz kapağının üstünde iç tarafa doğru bir damarlı kırmızılık var. bazen çok belli oluyor bazense hiç olmuyor.. bi de böyle çok ağlarken iki kaşının ortası hafif kızarıyor bazen. bir de sağ budunun üzerinde böyle morumsu bir leke var yuvarlak. zeytin kadar bişi. bi yere çarpmış da morarmış gibi bir leke. sizler de bahsetmişsiniz bu tür lekelerden. ve doktorumuz geçer dedi demişsiniz. ben sormamıştım doktora. geçecek olmasına sevindim ama zaten zararı da yok ..
kizlar uzun zamandir soracagim unutuyorum..bebeginde dogum lekesi olan varmi..:uhm: hayat ta var ama öyle ben gibi degil..damarsal lekelerden herhalde..tam ensesinde ..bazen rengi aciliyor bazen koyulasiyor..allahtan yüzünde olmadi..doktor hamileliginde atesli hastalik gecirdinmi diye sordu..halbuki ben öyle hastalik felan gecirmemistim...insallah ileride bir zarari olmaz..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?