canım benim kızlarımın ikisindede var büyük kızımın boynunda kalp şeklinde açık kahverengi bir leke burçininde sol baldırında ilk öncleri kahverengindeydi leke sonradan kırmızı tanecikler oluştu lekede şimdide tamamen kırmızı çilek şeklini aldı ama dokununca sanki patlıyacakmış gibi üzeri incecik derisi dr herseferinde öolçüyor büyüme varmı diye ama dogum lekesinden başka birşey söylemedi bir ara resmini koyarım açıkçası beni biraz endişelendiriyor ama şimdilik birşey olmaz diyorlar
geçmiş olsun deryabugün evime geçtim azda olsa dinlendim..en azından uykudan uyanınca bakacak birilerinin olduğu düşüncesiyle yusufu yatırdıkça bende uyudum..hemde ne uyuma bukadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum..ama bu sıpa biberonla mama yemeyi iyice bıraktı kaşıkla savaş veriyoruz doktor gripten diyor sabırla her gece mıkırdandıkça kalkıp mama hazırlayıp binbir duayla ağzına veriyorum iki fırt çekip bırakıyor...ama biberonu unutmaması için vazgeçmeyede niyetim yok ya sabır diyorum...kaç kutu mama çöpe gitti ama mecbur ...iyice zayıfladı yusuf....
evet aslında bu zamana kadar yediğimiz birçok şey gdoluydu pekte takılmamak lazımgdo lu mama olyını araştırmıştım ben milupada sitesinde açıklama yapmıştı..ama bu gdo 10 yıldır varmış yani dün ortaya çıkmadı....
maşallah meltem eceye[/URL][/IMG]
Bu arada Kuzey e Rota nın son zımbırtısını yaptırdık, adam uyuyor, bende burada olabılıyorum, her an tetıkteyım, cunku bı suredır uyuyor.. gecen seferde Rota onda uyku yapmıstı.. halıyle canlı vırus.. mınık beden.. dayanamıyordur.
dün gece rüyamda sevdiğim bi abimi gördüm evlendiğimden beri görüşmüyorduk
rüyam uzun yazmıyayım bebek vardı biri ölmüştü
şimdi faceden baktım babası vedat ettmiş ve eşi hamileymiş çok şaşırdım, üzüldüm, sevinim malum olmuş .....
2.dozmu son. biz 2 doz rotarix yaptırdık. ben 2 doz die biliorum rotarix 2 doz rotatek olursa 3 doz . yanlısmıyım... ilk oldugunda ecede aksam 9da yattı sabah 7de kalkı aoda ben kaldırdım Allahım dedim sabah olmus baktım kız mısıl mısıl tın yani :) ne gunlerdi bea ozlemisim:))
zaten şevval babasının kopyası olarak dogdu,bı tek burda siz cok benzetmıstınız bana,bıde cevremde 5-10 kışı bana benzetıyo.ama kaşlar benım bebeklıgımdekı kaşlar.minişş sevvalin kasları babasından gelio bence..senin kızda babasının kızı olmus:) bide peruk yapmıssın ya bende kendi saclarımı eceye sacmıs gibi yapıom cok sırıtıo beyaz ten siyah sac yinede bana benzemio :))
bugün evime geçtim azda olsa dinlendim..en azından uykudan uyanınca bakacak birilerinin olduğu düşüncesiyle yusufu yatırdıkça bende uyudum..hemde ne uyuma bukadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum..ama bu sıpa biberonla mama yemeyi iyice bıraktı kaşıkla savaş veriyoruz doktor gripten diyor sabırla her gece mıkırdandıkça kalkıp mama hazırlayıp binbir duayla ağzına veriyorum iki fırt çekip bırakıyor...ama biberonu unutmaması için vazgeçmeyede niyetim yok ya sabır diyorum...kaç kutu mama çöpe gitti ama mecbur ...iyice zayıfladı yusuf....
kızlar bu bahsettiğiniz ne? aşı mı? anlamadım da aydınlatırsanız sevinirim..
evet meltem giremiyordum bazen hemen geçmişe şöyle bir bakıp çıkıyorum halende öyle ailevi sorunlarım vardı halledemedim halen bende herşeti oluruna bıraktım çünki düşünmekten üzülmekten kendimi mahfettim ihmal ettim şimdide hastalandım buarada burçinde hastalandı anladımki çocuklarım dışında herşey benim için önemsiz artık hiçbir şeyi takmıyacagım benim için hayatın anlamı ertık eşim ve kızlarım
Dün gittik mama almaya. Kutuların başını dötünü iyice bir analiz ettik ve ne gördük bilin. Piyasadaki mamaların hemen hepsi abuk sabuk ülkelerden gelme. Hırvatistan, Polonya, Portekiz, RomanyakafamçokkarıştıO çok güvendiğimiz Milupa'nın bile Portekiz üretimi kutuları var. Sorarım size, Almanya'da retim yapabilme şansına sahip bir firma neden Portekiz'de üretim yapar?klava:Alman üretimi olanlar plastik kutuda ve 40 lira gibi bir fiyatı var. O hem pahalıydı, hem de bana fazla gelecekti. Ben de İsviçre malı Hero baby aldım en sonCADIARZU
hadi ya demek istiyorum
hipp i de inceledinmi 2 doktor bana hipp önerdi ama ben 1 defa hipp 1 defa hero baby aldım çünkü hipp açıldıktan 15 gün içinde tüketilmezse çöpe gidiyor hero da bu süre 1 ay onun için hero almıştım umarım iyi yapmışımdır
içimdeki ses hero nun firmasına güven dedi
Derya GDOyu 10 yıldan fazla zamandır tükettiğimizi biliyordum ama bebişlerimiz yeni geldi be güzelim
nesrin sendemi ya... malum oluyo.. hamilelikte basladı bendede hala devam edio
kızlar bu bahsettiğiniz ne? aşı mı? anlamadım da aydınlatırsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?