2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sarmaşık çok tatlı kuzuların.imreniyorum sana çıtır çıtırsın ve 2 çocuk sahibisin maşallah

pervin taşındın mı? hayırlı olsun.kolay gelsin.Ben kaçıyorum.performans alamam gerek.

nasılsın Başak
uzun zamandır girmiyordun topiğe

geçmiş olsun derya
gdo lu mama olyını araştırmıştım ben milupada sitesinde açıklama yapmıştı..ama bu gdo 10 yıldır varmış yani dün ortaya çıkmadı....
evet aslında bu zamana kadar yediğimiz birçok şey gdoluydu pekte takılmamak lazım
maşallah meltem eceye

pinkymmm evlilikte ayrılıkta hakk elden bisey gelmio... sen uzulup cocugunun rızkını azaltma lutfen afikini dusun . eltinle yine gorusursun Allahın izniyle

2.dozmu son. biz 2 doz rotarix yaptırdık. ben 2 doz die biliorum rotarix 2 doz rotatek olursa 3 doz . yanlısmıyım... ilk oldugunda ecede aksam 9da yattı sabah 7de kalkı aoda ben kaldırdım Allahım dedim sabah olmus baktım kız mısıl mısıl tın yani :) ne gunlerdi bea ozlemisim:))

evet meltem giremiyordum bazen hemen geçmişe şöyle bir bakıp çıkıyorum halende öyle ailevi sorunlarım vardı halledemedim halen bende herşeti oluruna bıraktım çünki düşünmekten üzülmekten kendimi mahfettim ihmal ettim şimdide hastalandım buarada burçinde hastalandı anladımki çocuklarım dışında herşey benim için önemsiz artık hiçbir şeyi takmıyacagım benim için hayatın anlamı ertık eşim ve kızlarım

ben kuzeyi yirim yirim o ne bakıs o ne fiyakalı araba oyle yahu.. cok tadlu cokkk

minişş sevvalin kasları babasından gelio bence..senin kızda babasının kızı olmus:) bide peruk yapmıssın ya bende kendi saclarımı eceye sacmıs gibi yapıom cok sırıtıo beyaz ten siyah sac yinede bana benzemio :))

Dün gittik mama almaya. Kutuların başını dötünü iyice bir analiz ettik ve ne gördük bilin. Piyasadaki mamaların hemen hepsi abuk sabuk ülkelerden gelme. Hırvatistan, Polonya, Portekiz, RomanyakafamçokkarıştıO çok güvendiğimiz Milupa'nın bile Portekiz üretimi kutuları var. Sorarım size, Almanya'da retim yapabilme şansına sahip bir firma neden Portekiz'de üretim yapar?klava:Alman üretimi olanlar plastik kutuda ve 40 lira gibi bir fiyatı var. O hem pahalıydı, hem de bana fazla gelecekti. Ben de İsviçre malı Hero baby aldım en sonCADIARZU

Derya GDOyu 10 yıldan fazla zamandır tükettiğimizi biliyordum ama bebişlerimiz yeni geldi be güzelim

nesrin sendemi ya... malum oluyo.. hamilelikte basladı bendede hala devam edio

esrakoo ece gazı cıkmadan uyudugu icin oksuruo vede salyası genzine gelio.. bize cok oluyo bu durum alıstım ben korkma birde kafası terlediginde oksuruo benimki

kızlar bu bahsettiğiniz ne? aşı mı? anlamadım da aydınlatırsanız sevinirim..

zaten şevval babasının kopyası olarak dogdu,bı tek burda siz cok benzetmıstınız bana,bıde cevremde 5-10 kışı bana benzetıyo.ama kaşlar benım bebeklıgımdekı kaşlar.
o saçlarda benım degıl:)) benımkılerde cok sırıtıyo şevvalde.kuzenımın saçı o

inşallah doktorun dedıgı gıbı grip iştahsızlık yapmıstır,düzelır.kıyamam yusufa.neyse sende dınlenıp enerjı depolamıssın daha verımlı olursun cocouklarına karsı

hayatta sorunlar hiç bitmiyor
Sen kızlarına ve eşine odaklanma en güzel çözümü bulmuşşsun

çok haklısın

nesrin sendemi ya... malum oluyo.. hamilelikte basladı bendede hala devam edio

korkuyorum sizden rüyanızda beni görürseniz mutlaka aktarın :))

kızlar bu bahsettiğiniz ne? aşı mı? anlamadım da aydınlatırsanız sevinirim..

rota virüsü aşısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…