Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...
AAAAAAAAA yusuf emekliyor..sevdiği oyuncağı vardı yedre onun önüne yatrıdım birden kalktı almak için gitti ya ..içim tuhaf oldu..kızımı hiç yere bile koyamadım hep hasta oluyordu yavrum ve emeklemeden yürüdü...şoktayım abarttımmıki..
bebe bisküvisi pek kullanmıyorum ama akşamları yatmadan pirinç unu irmik karışımı yapıyorum ..gece mamada yemiyor zaten aslında hiç uyanmasa şikayetçi değilimde uyanıyor sıpa ..
KİPALARDA Pampers ıslak mendillerde 3 al 2 öde var. 3 tanesi 8.90! Bir de Aptamil büyük kutular (900 gr) 37 TL, yanında mama taşıma kabı hediye. Nuby'nin vardı galiba. Onun gibi...
bu miyavlamalar dişinizden olmasın diş geliyordur ..çok uyanma sebebi bence..Allamm yaa.. cok hoş bısı oldugunu mu sanıolar ne? dertlerı nedır anlamadım kı?? kredi kartı borcu var da ben mı bılmıyorum... yesın içsin mıcsın uyusunn.. bol bol sırıtsın.. nereden cıktı bu manyak hareket :bbo:
E ben gecen adım attıgında aglamısım.. babanne yanımızda.. normaldır şoka gırmen :))
bebe bıskuvısını Kuzy sevmıyor.. pırınc unu ıle de bısı yapmıyorum ben ona, otomatıkmen ıkısınden de bertarafız.. Ama Kuzey gece 50 kere uyanıyor, uyanma demeyeyım de.. mızır mızır, mıyav mıyav.. emzıgı düşüp aranıp bulamamıssaa.. ya da susamıssaa.. emrındeyısssss efendimizin. Odayı ayırsak, kesın korıdorlarda düşüp bayılırızz orası kesınn akannehir
Eda nası oldun??
Yahu kızlar, face'ten eski bir kız öğrencim arkadaşlarıma teklif gönderip duruyor, derdi nedir anlamadım. İyi de bir kızdır. Adı Gözde Er.. T.. Kadriye ve Serap da kabul etmişler. Ama anlamadım yani.. Size de gönderebilir, ben olsam kabul etmezdim açıkçası. Siz bilirsiniz de. Bir mesaj atayım bakalım, neden böyle yapıyormuş.
MELTEM en kabarığından ben de oyladım fotoyu, çok güzelmiş hakkaten!
bu miyavlamalar dişinizden olmasın diş geliyordur ..çok uyanma sebebi bence..
yok aman sakın şimdi ayırma bu akadr uyanıyorsa zor olur..
pirinç unua pek rağbet etmiyoruz..irmikli daha çok seviyoruz şimdilik tabi..kaşık mamaıs yemiyor sevmiyor her çeşit aldık denedik dolap kutu kutu kaşık maması dolu..baze kahvaltılarının içine 1 kaşık katıp yedirmeye çalışıyorum ama hemen öğürüyor..
Evrim hele anne diyip kucağına bir koşsun bak ne gözyaşı ne sümük hepsi birbirine karışır..o günleride görelim inşallah..
Eda Asipirn arkadaşın adımıydı..:uhm::
Yahu kızlar, face'ten eski bir kız öğrencim arkadaşlarıma teklif gönderip duruyor, derdi nedir anlamadım. İyi de bir kızdır. Adı Gözde Er.. T.. Kadriye ve Serap da kabul etmişler. Ama anlamadım yani.. Size de gönderebilir, ben olsam kabul etmezdim açıkçası. Siz bilirsiniz de. Bir mesaj atayım bakalım, neden böyle yapıyormuş.
MELTEM en kabarığından ben de oyladım fotoyu, çok güzelmiş hakkaten!
derya derya
kayra tlf numerosunuda değiştirmiş
ulaşamadım
hayırdır ne olduki
yusufemeklemiş süpper maşallah yürüdüğünüde görürüsn inş.,
sağol canım hepimiz görelim inşallah.derya derya
kayra tlf numerosunuda değiştirmiş
ulaşamadım
hayırdır ne olduki
yusufemeklemiş süpper maşallah yürüdüğünüde görürüsn inş.,
arkdaşlar biz dün kayra ile özelden msjlaştık nerdesin topike nie gelmion dedim merak ettik seni dedim buralardayım dedi uğrarım topike dedi
evrim valla sanal bi ortamda ben bana bir adım gelene kucak açarım ama
hiç bişey yapmadıgım halde bana tavır alan oluncada hiç umrum olmaz.
sadece onun için beslediğin iyi niyetlerime kendi saflıgıma üzülürüm okadar
hiç bi zaman fesatlıkla bişey yapmadım hep iyi niyetimi yansıtırım aman neyhse işte
sanki ekmeğimi aşımı veriyorduda konuşmayınca kesilecekmi..
bunu kayra için yazmadım yani öyle işte yeri gelmişken yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?