2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayakta durup tutunmamız vardı bizim hep oturmuyor karın üstüde oynuyordu geçen aynı günde 2 kere dönerken yüzüstü düşünce korktu kıpırdamıyordu pek hatta az dönmeye kalksa ağlıyordu ..bu gün şaşırttı maşallah ..

Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...

Allamm yaa.. cok hoş bısı oldugunu mu sanıolar ne? dertlerı nedır anlamadım kı?? kredi kartı borcu var da ben mı bılmıyorum... yesın içsin mıcsın uyusunn.. bol bol sırıtsın.. nereden cıktı bu manyak hareket :bbo:

E ben gecen adım attıgında aglamısım.. babanne yanımızda.. normaldır şoka gırmen :))

bebe bisküvisi pek kullanmıyorum ama akşamları yatmadan pirinç unu irmik karışımı yapıyorum ..gece mamada yemiyor zaten aslında hiç uyanmasa şikayetçi değilimde uyanıyor sıpa ..

bebe bıskuvısını Kuzy sevmıyor.. pırınc unu ıle de bısı yapmıyorum ben ona, otomatıkmen ıkısınden de bertarafız.. Ama Kuzey gece 50 kere uyanıyor, uyanma demeyeyım de.. mızır mızır, mıyav mıyav.. emzıgı düşüp aranıp bulamamıssaa.. ya da susamıssaa.. emrındeyısssss efendimizin. Odayı ayırsak, kesın korıdorlarda düşüp bayılırızz orası kesınn akannehir

KİPALARDA Pampers ıslak mendillerde 3 al 2 öde var. 3 tanesi 8.90! Bir de Aptamil büyük kutular (900 gr) 37 TL, yanında mama taşıma kabı hediye. Nuby'nin vardı galiba. Onun gibi...

Gimsa marketlerde de 900 gr Aptamiller 29.90 sen yazınca aklıma geldi..yerimseniben

bu miyavlamalar dişinizden olmasın diş geliyordur ..çok uyanma sebebi bence..
yok aman sakın şimdi ayırma bu akadr uyanıyorsa zor olur..
pirinç unua pek rağbet etmiyoruz..irmikli daha çok seviyoruz şimdilik tabi..kaşık mamaıs yemiyor sevmiyor her çeşit aldık denedik dolap kutu kutu kaşık maması dolu..baze kahvaltılarının içine 1 kaşık katıp yedirmeye çalışıyorum ama hemen öğürüyor..
Evrim hele anne diyip kucağına bir koşsun bak ne gözyaşı ne sümük hepsi birbirine karışır..o günleride görelim inşallah..

Yahu kızlar, face'ten eski bir kız öğrencim arkadaşlarıma teklif gönderip duruyor, derdi nedir anlamadım. ıyi de bir kızdır. Adı Gözde Er.. T.. Kadriye ve Serap da kabul etmişler. Ama anlamadım yani.. Size de gönderebilir, ben olsam kabul etmezdim açıkçası. Siz bilirsiniz de. Bir mesaj atayım bakalım, neden böyle yapıyormuş.

MELTEM en kabarığından ben de oyladım fotoyu, çok güzelmiş hakkaten!

aa biraz önce banada gelmiş kabul etmedim...

kaydirigubbakcemile3 o zaman beni yerlerden toplarlar artık..

Eda Asipirn arkadaşın adımıydı..:uhm::

yessss

her ıyının ıcınde bır sapkınlık yatarmış.. :)) derdı ne ki kızımızın :)

derya derya

kayra tlf numerosunuda değiştirmiş
ulaşamadım
hayırdır ne olduki

yusufemeklemiş süpper maşallah yürüdüğünüde görürüsn inş.,

arkdaşlar biz dün kayra ile özelden msjlaştık nerdesin topike nie gelmion dedim merak ettik seni dedim buralardayım dedi uğrarım topike dedi

derya derya

kayra tlf numerosunuda değiştirmiş
ulaşamadım
hayırdır ne olduki

yusufemeklemiş süpper maşallah yürüdüğünüde görürüsn inş.,
sağol canım hepimiz görelim inşallah.
ya bende sana mesaj atacaktım Kayra'nın numarasını verirmisin diye yusuf teli kırınca sime de hafıza kartınmda kopyalamamışım arayamıyorum diye ..
gelir inşalah görüşürz..
arkdaşlar biz dün kayra ile özelden msjlaştık nerdesin topike nie gelmion dedim merak ettik seni dedim buralardayım dedi uğrarım topike dedi

en son ömür paşa hastaydı sonrada görüşemedik mesaj da atmadım uğarmıyor diye..

yahom hep aklımda hep duamda esramla bi türlü konuşamadık ama inşallah evlerine dönsunlerde rahatca konusurs ayy kıyamam ya..

evrim valla sanal bi ortamda ben bana bir adım gelene kucak açarım ama
hiç bişey yapmadıgım halde bana tavır alan oluncada hiç umrum olmaz.
sadece onun için beslediğin iyi niyetlerime kendi saflıgıma üzülürüm okadar
hiç bi zaman fesatlıkla bişey yapmadım hep iyi niyetimi yansıtırım aman neyhse işte
sanki ekmeğimi aşımı veriyorduda konuşmayınca kesilecekmi..
bunu kayra için yazmadım yani öyle işte yeri gelmişken yazayım dedim.

burdaki alınganlıklarda hiç bitmiyor..beğenmeyen gelmez sorunu olan dile getirir yanlış varsa düzletilir ama küsmek niye neden kim kime niye çocuk gibi küserki? Kırılmak evet anlaşılırda küsmeyi çözemiyorum anlayamıyorum..buda benim düşüncem..

gerçek hayatta kucak açmazmısın Güli? sen bana bir adım gel ben sana iki adım gelirim...Şenizyerimseniben

Bu saate niye burdayım ..eşim işte gece görevinde kızmın ve oğlumun karnını doyurdum.aslında Yusuf'un duracağını bilsem koşu bandına tırmanacağım ama durmazsa bölününce çok gıcık oluyor....sempatiksalakcinni..

Herkesin yemek saati eşler işten geldi işten evlere gelindi ..bu kadra yanlızlık normal ..Birde şu misafir hatunlar yüzlerini gösterse belki yanlız olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…