kizlar birazdan cikicam isten, bana dua edin, sagsaglim varayim eve, stres oldum simdiden(...sabah bi delicesareti gelmisti ama niye simdi stres oldumki..
ver anam sende 2 kilo ver .kaydirigubbakcemile5.ben almamışım çok şükür ama gitmiyorda..hiç birşey yapmıyorumki mafoldumben
Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...
,niye stres oldunki direksiyon senin elinde araba seni değil sen arabayı sür yani böyle düşün ..hem şimdi daha rahat kullanırsın bak gör..kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
icim disima cikti ama derya ya..gerci haftada 2 iciyim bari dogal temizlik:))
Sabahki deneyimden sonra ellerim buz kesmeye basladi simdiden..allaha emanet..bi 10dkya cikayiki ancak giderim yavas yavas krese yetisiyim..tek korkum bisey olurda krese yetisemezsem..belki ondan, sabah nasilsa ise geliyorum diye rahattim ama simdi krese yetismem gerek ya...ondan belki stres oldum..
Buarada bu cocuk yataga isemeyi adet edindi, her altini actigimda isiyor suratina, yataga, birde bi duruyor ben bagirinca sonra bisey olmamais gibi fiskirtiyor rahat rahat..dun fiskiyesine elimi koydum batti heryer..altlikda koymamistim, yorgan gitti...
ALLAH 'a emanet ol yavru korkma sabah nasıl getirdinse şimdide öyle HATTA DAHA RAHAT GÖTÜRÜRSÜN BAK GERÇEKTEN BENDE ŞOFÖRÜM BACIM DENEYİMLERİME DAYANARAK DİYORUM CESARET OLSUN DİYE DEĞİL..
sagol tatlim sen genede duani esirgeme..
madem kilo almıyor biz niye kendimizi paralıyoruz 500 ml için gerçi kalsiyum bağışıklık vs var ama
ben sırf 500 e yaklaşsın diye gece kalkıp emziriyorum ece uyurken emiyor
biz iki kere çekilmiş kıymayı minik minik buzdolabı poşetlerine sardık hergün bir tanesini alıp kullanıyoruz
çok hoş arpacık soğan
ece tatlı görünüyor maşallah.. ama anneciği eccik büyütüpde yükleseydin daha net olardı..
ama anne sütü arık kilo almasını sağlamıyomuş ki.. büyüdüler artık keyf için emiyolarmış..
YAFF BİZİM DOKTOR PİRİNÇ UNU BEBE BİSKÜVİSİ KESİNLİKLE VERME DEDİ BEN DE DANIŞMADAAN 1 HAFTA FALAN VERDİM YATMADAN ÖNCE .. SÖYLEDİM BÖLE YAPTIM DİE DUYMAMIŞ OLİM DEDİ SAKIN BİDAHA YAPMA DEDİ BİSKÜVİ FALAN VERME DEDİ PİRİNÇ UNUDA BESLEYİCİ DEĞİL DEDDİ .
QUOTE]
ne kullanıcaz o zaman
tatlı verme dedi bana doktor anne sütü onun tatlısı dedi bilemiyorum valla ben kestim pirinç ununuda bebe bisküvisinide..
bebekberin bakımını tamamen anneye bırakan babalara çok kızıyorum buyuk haksızlık kimse alıp evinden getirmedi . ama çogu erkegi bizler kadınla r bu sekil yapıyoruz
belma yazmıs iste kiyamadım kaldırmadım sonuç bu diye. katılıyorum bizler onlardan talepte bulunmadıkca onlar kılını kıpırdatmaz
benim esim pek çok is yapıyor evde goren ayne sanslısın ne guzel diyor
ama evlendigimzde boyle degildiki ben bu hale getirdim talep ede ede kah guzellikle kah tartısarak aglayarak duygu somurusu yaparak vs vs. ama yok asla tek basıma hiç birseyi yuklenmem. sonra yıllar sonra kadınlar çokuyor erkekler keyfinde oluyor.
o yuzden sanslı degilim esimide tebrik etmeye gerek gormuyorum:)
en çok kendimi tebrik ediyorum bu hale getirebildigim için :)
alkisalkisalkis
ahanda buda ağustos annelerinin 2 sıpası
anamm taklamı atıyo o içerdee.. maşallahh.. allah kavuştursun..
dün gönderdim bu fotoyu
10 puan 10 puaannnalkisalkisalkisbebek çocuk yarışmasına ece yle fotomuzu gönderdim linkini de attım sizlere
hergün biraz daha düzeliyorum nurdancım ama iyleşemedim henüz öksürük halim devam ediyor gece uyandığımda öksürmek için salona geliyorum..:roflol:Aspirin duzeldin mi biraz? nasilsin?
Buarada bu cocuk yataga isemeyi adet edindi, her altini actigimda isiyor suratina, yataga, birde bi duruyor ben bagirinca sonra bisey olmamais gibi fiskirtiyor rahat rahat..dun fiskiyesine elimi koydum batti heryer..altlikda koymamistim, yorgan gitti...
sırnaşık şey bizimki pek yapmıyo ilk doğduğunda her defasında yapıyodu gözüne falan kaçımıştı hatta.. şimdi açıkda tutuyorum ama bi te banyoda yapıyo suyu görünce dayanamıyo heralde..:roflol:
AAAAAAAAA yusuf emekliyor..sevdiği oyuncağı vardı yedre onun önüne yatrıdım birden kalktı almak için gitti ya ..içim tuhaf oldu..kızımı hiç yere bile koyamadım hep hasta oluyordu yavrum ve emeklemeden yürüdü...şoktayım abarttımmıki..
tazem supersin biliyunmu
ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun
Çok canım sıkıldı.. minnacık cocuk.. kucuccuk kaldı,soldu cocugum Evrim.. içim parcalanıyor baktıkca dıyor kadın, ne dıyecegımı bılemedım.. ne kadar zor işler bunlar.. Allah sabır versin, bır an once evlerıne donsunler ınsallah.
ya kızlar kusura bakmayın okuyorum yaızlaırnız.. bende hazirann annesiyim.. hatta mayısda doğum yaptım sezerynadan dolayı.. ara ara sizleri takip ediyorum.. akıl akıldan üstün misali.. ikinci çocuğum ama unutmuşuz nede olsa aradan yıllar geçince.. hepinizin minişlerinede maşh kocamanından:))
Off dun dogadan form kayisili cayini almistim istim aksam bugun wcden cikamiyorum yaa, kahve ictim cay ictim ne yapsamki bu circira..barsaklarim bosaldi, kesin 2 kilo zayifladim, tartilcam gidince eve..
Sabahki deneyimden sonra ellerim buz kesmeye basladi simdiden..allaha emanet..bi 10dkya cikayiki ancak giderim yavas yavas krese yetisiyim..tek korkum bisey olurda krese yetisemezsem..belki ondan, sabah nasilsa ise geliyorum diye rahattim ama simdi krese yetismem gerek ya...ondan belki stres oldum..
tepriklerrr alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?