2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar birazdan cikicam isten, bana dua edin, sagsaglim varayim eve, stres oldum simdiden (...sabah bi delicesareti gelmisti ama niye simdi stres oldumki..

,niye stres oldunki direksiyon senin elinde araba seni değil sen arabayı sür yani böyle düşün ..hem şimdi daha rahat kullanırsın bak gör..kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...

sizin yor yorlarda bunlar ha..:roflol:Şeniz

,niye stres oldunki direksiyon senin elinde araba seni değil sen arabayı sür yani böyle düşün ..hem şimdi daha rahat kullanırsın bak gör..kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Sabahki deneyimden sonra ellerim buz kesmeye basladi simdiden..allaha emanet..bi 10dkya cikayiki ancak giderim yavas yavas krese yetisiyim..tek korkum bisey olurda krese yetisemezsem..belki ondan, sabah nasilsa ise geliyorum diye rahattim ama simdi krese yetismem gerek ya...ondan belki stres oldum..

Buarada bu cocuk yataga isemeyi adet edindi, her altini actigimda isiyor suratina, yataga, birde bi duruyor ben bagirinca sonra bisey olmamais gibi fiskirtiyor rahat rahat..dun fiskiyesine elimi koydum batti heryer..altlikda koymamistim, yorgan gitti...

ALLAH 'a emanet ol yavru korkma sabah nasıl getirdinse şimdide öyle HATTA DAHA RAHAT GÖTÜRÜRSÜN BAK GERÇEKTEN BENDE ŞOFÖRÜM BACIM DENEYİMLERİME DAYANARAK DİYORUM CESARET OLSUN DİYE DEĞİL..

yusuf bi ara çok yapardı unuttu şükür..

AAAAAAAAA yusuf emekliyor..sevdiği oyuncağı vardı yedre onun önüne yatrıdım birden kalktı almak için gitti ya ..içim tuhaf oldu..kızımı hiç yere bile koyamadım hep hasta oluyordu yavrum ve emeklemeden yürüdü...şoktayım abarttımmıki..

Şimdi birdah denedim gidiyor gerçekten sıpa ya ya ikincide olsa çok güzel bir duygu heleki ilkinde yaşayamadığım bir duygu..

tazem supersin biliyunmu

sensin süper :) izindeyim şahsen ben kendim bizzat!

ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun

Aynı!

yaaa sorma! Yazdığını okuyunca içim tuhaf oldu. Allah acil şifalar versin. Dualarımız Yahoo ile.

Amin, çok iyi ediyorsun arkadaşım ama, biz kırmızı ile önemli şeyleri yazıyoruz. Hatta hayati önem taşıyan yazıları vurguluyoruz. Siyah yaz sen, biz hepsini okuyoruz. Klın - italik - karakter fark etmez ama kırmızı yazma, bir şey oldu sanıyorum, korkuyorum.

Off dun dogadan form kayisili cayini almistim istim aksam bugun wcden cikamiyorum yaa, kahve ictim cay ictim ne yapsamki bu circira..barsaklarim bosaldi, kesin 2 kilo zayifladim, tartilcam gidince eve..

Ne güzel işte :)

Panik yok, bak gör arabaya oturunca nasıl kendine güveneceksin!

EVRİM o sinir bizde de var, nasıl olacak bilmiyorum.

Pervin aynı eceyi anltmışsın ya öyleydi günlerdir ..heralde buraya yazınca karizması çizilmesin diye bana bak yapabiliyorum ama işime gelmiyor demek istedi..
Aspirin bu çocuklar sayesinde ne hapşurabiliyoruz nede öksürebiliyoruz babamızda aynı durmuda yani...
bebe bisküvisi pek kullanmıyorum ama akşamları yatmadan pirinç unu irmik karışımı yapıyorum ..gece mamada yemiyor zaten aslında hiç uyanmasa şikayetçi değilimde uyanıyor sıpa ..

KıPALARDA Pampers ıslak mendillerde 3 al 2 öde var. 3 tanesi 8.90! Bir de Aptamil büyük kutular (900 gr) 37 TL, yanında mama taşıma kabı hediye. Nuby'nin vardı galiba. Onun gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…