benim kuzenimin kızı bu sekiled gli 3,5 yasında ve rondodan geçmeden yemiyor. geçen gun ablamla kuzenim bulusmus ablamında aynı yasta oglu var kız bizim oglana soruyormus sen cigniyormusun diye boyle saskınsaskın bakıyormus kendi cignemiyor ya:) ki bu cumleyi kuracak kadar buyuk ama cigneyemiyor ve anneninde umru degil oylece veriyor robottan geçirip ne fena kınamamak gerek ama ne konuda buyuk konustuysam basıma geldi bu hayatta:)
canım simdi bende evde otursam calısmasam acil durumlarda destek yardım isterim onun harici birsey yuklemem allah için yani esitlik diyoruz her iki taraf içinde geçerli bu
o zaman ne olur ben evde o iste çalısır
ama iki kiside çalısıyorsa iste aksam aynı anda isyapılıp aynı anda oturup keyif yapılmalı.
ay ne guzel ibzimki yapmıyor boyle seyler ozellikle ogretmedigimiz içinmi acaba
canım muzeyencimm demek gelipburalara benimy azılarımı okuyorsun :)
sagol canım yaptık bu uygulamayı ama tok tutmadı tum gece kasık maması ekliycem içine bu aksam
Arkadaslarım,
Esra ıle konustum simdi, benden bir rica da bulundu, cocuklarınıza tavuk vermeyin dıye yazmamı ıstedı, az once kendı düşüncemi yazdıgımı soyledım.. bır daha yaz Evrim,Yaho yu herkes bılsın, kımsenın basına gelmesın dedı.
Yaho Cerrahpasa da yatıyor su an, gece yıne kotulemıs, hem ıshal hem de kusma, serum yıyormus cocuk sureklı, hastanede gozetım altında kalıyormus..
Esra oldukca perısan ıdı.. ben de ben aramayayım artık, sen musaıt oldukca dön dedım.. o sekıl karar kıldık. Allah yardımcısı olsun.
Çok canım sıkıldı.. minnacık cocuk.. kucuccuk kaldı,soldu cocugum Evrim.. içim parcalanıyor baktıkca dıyor kadın, ne dıyecegımı bılemedım.. ne kadar zor işler bunlar.. Allah sabır versin, bır an once evlerıne donsunler ınsallah.
yusuf evei turluyordu sonra iki kere emekleme pozisyonunda yüzüstü düştü korktu şimdi ece misali öylece oturuyor ve yeni icadı totosnun üstünde dolaşmaya başladı sıpa..ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun
bende erkek bebekte ilk alt silmede şaşırdım ya demeki böyle oluyor..canim saglikli olsunlarda..önemlin olan o..tabi kiz ve erkek bebek cok farkli..kizin süsü püsü ayri heyecan ve eglence anne icin..ama erkeginde o kaba saba halleri tavirlari o da ayri birsey..allah hayirli evlatlar versin hepimize..birde altini temizlemekte cok ilginc geliyor insana..erkekte alismistim takim teskilat silmeye kizdaysa bir sasirdik kaldik..kaydirigubbakcemile3
57.400 ne şişlik ama ÖZGÜLLLLLLLLLLLLL.alsanaalsanasmilecanim o adet öncesi sisliktir belki..bende 57 den 57,400 e ciktim ama adet öncesi siskinligim var fark ediyorum..adet sonrasida bir anda düsüyorum..
kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:saolun cnlarımm 5 hafta sonra filan söler dr bakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak böle ilk bakışta dedim erkek sanırım sonra bakarken kız geçti içimden belkide istediğim için sanırım:)
vereliniortak:lepi:esra sütün devam eder inş
bende haftaya bizim sitenin spor kompleksinde spora başlıycam 2 gün oldu açılalı pilates fitness kapalı havuz spor aletleri hepsi var hoca da tutulmuş bizim aidatlar aldı başını gidiyor madem bir işe yarasın göbüş göbek olsun artık
sağlık raporu istiyorlarmış onu halledeyim de eşimle başlayacağız kendisi 100 küsür kilo da
:CüvCüv:Şenizmutlaka eklicem bide göbüş büyüsün size göbüş şov yaparım:)):):)
oanyaldım canım..bu 2. ci yarışmaymış
epeydir yapmıyorum..desem hatta bu gün içimden geçti ama elim varmaıd yapmaya tarhana yaptım..demeki varmış bir hayır ..Teşekkürler Evrim..Nacizane önerim;
Bebeklerinize tavuk, tavuk suyu vermeyın arkadaslar, hıc bır besini olmayan tavugu vererek bır de zehırlenme rıskıne gırmeyın. Yahoda da buyuk olcude besın zehırlenmesı denıyor, ıctıgı tavuklu tavuk suyu corbadan.. ha hoş oyle olmasa da.. yıne de verilmemesi taraftarıyım, bır de havalar da ısınıyor artık.. su ana kadar olmadı dıye de dusunmeyın.. sımdıye kadar olmaması, bundan sonra da olmayacak anlamına gelmemeli.. basından berı Kuzey e tavuk vermek ıcın ne ugrastım, ne de besınlerıne koydum.. bız yersek agzına bı lokma tıkmısımdır, o kadar.. gereksız bır besın bence.
hayyyyyya hoyyyyyyyyyy unuzu sevsinler küçük erkekin..Feyfimmmm.. nerelerdesın sen annemmm???
Tuba, valla bızde de ole baslamıstı, sadece yumruklar mınık mızırdanma, sonra volum yukseldıkce yukseldı.. sımdı hat safhada.. hayretler ıcınde bakıyoruz her seferınde adama
Bır de genlerımızde Kızılderılılık var mı, onu dusunmeye basladım..
Yenı cıkardıgı sesler; haayyy hoyyyyy haaaaaaa hoyyyyyyyyy,hayiiiiiii hoyhoyyyyy haaaaahhhhaaaa :)))))) bunlar da bol volumlu..
Adamın sinirleri zayıflıyor bazen dıye dusunmeden edemıyorumm artık.. bu yaşta hem dee, bu ne sinir kardesimm yaff :))
yerimsenibenbebek çocuk yarışmasına ece yle fotomuzu gönderdim linkini de attım sizlere
ikiz konusunda. bakımı çok zor olur diye düşünüyorum. biz üç kişiyiz evde. hepimiz yiğit paşanın hizzmetindeyiz. anca yetişiyoruz. yiğitten bi tane daha.. hiç düşünemiyorum :)
saol canım benimmm kız çoğunlukta şimdilik hade bakalımmNur sipana masallah, bende kiz diyorum..
Arkadaslarım,
Esra ıle konustum simdi, benden bir rica da bulundu, cocuklarınıza tavuk vermeyin dıye yazmamı ıstedı, az once kendı düşüncemi yazdıgımı soyledım.. bır daha yaz Evrim,Yaho yu herkes bılsın, kımsenın basına gelmesın dedı.
Yaho Cerrahpasa da yatıyor su an, gece yıne kotulemıs, hem ıshal hem de kusma, serum yıyormus cocuk sureklı, hastanede gozetım altında kalıyormus..
Esra oldukca perısan ıdı.. ben de ben aramayayım artık, sen musaıt oldukca dön dedım.. o sekıl karar kıldık. Allah yardımcısı olsun.
Off dun dogadan form kayisili cayini almistim istim aksam bugun wcden cikamiyorum yaa, kahve ictim cay ictim ne yapsamki bu circira..barsaklarim bosaldi, kesin 2 kilo zayifladim, tartilcam gidince eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?