2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NUR her adımını bizimle paylaş çok heyecanlı oluyor..BENİMDE İÇİMDEN İLK GÜNDEN BERİ KIZ GEÇTİ..
TAZE BURCU bravo sana ama eşininde hakkını yememek gerek gerçekten ..desteksiz inanın olmuyor..
ESRAKO ,MELTEM sizde spora başlıyormuşsunuz..darısı bana eşimin önemli bir sınavı var onu atlatalım evde yüryeceğim koşu bandı elbise askılığından esas görevine terfi etsin artık..
Rondodan geçirme işi sakat aslında bebek kolaya alışıyor sonrada zor olur..bizde sabah karışık kahvaltı yatırırsam rondodan geçiriyorum yoksa yemiyor.tek tekte 2 saat sürüyor..
Omletde 1 saat sürüyor..

Arkadaslarım,

Esra ıle konustum simdi, benden bir rica da bulundu, cocuklarınıza tavuk vermeyin dıye yazmamı ıstedı, az once kendı düşüncemi yazdıgımı soyledım.. bır daha yaz Evrim,Yaho yu herkes bılsın, kımsenın basına gelmesın dedı.

Yaho Cerrahpasa da yatıyor su an, gece yıne kotulemıs, hem ıshal hem de kusma, serum yıyormus cocuk sureklı, hastanede gozetım altında kalıyormus..

Esra oldukca perısan ıdı.. ben de ben aramayayım artık, sen musaıt oldukca dön dedım.. o sekıl karar kıldık. Allah yardımcısı olsun.

Çok canım sıkıldı.. minnacık cocuk.. kucuccuk kaldı,soldu cocugum Evrim.. içim parcalanıyor baktıkca dıyor kadın, ne dıyecegımı bılemedım.. ne kadar zor işler bunlar.. Allah sabır versin, bır an once evlerıne donsunler ınsallah.

valla bu topik hoşuma gidiyor canım.. okuyorum sizleri en az sizler kadartanıdım canım.. okuyp çıkıyorum ara ara.. bazı bişeyler yazcak oluyorum işim çıkıyor yazamıyorum.. ee benimde kızım 10,5 aylık oldu.. sizlerden kopya çekiyorum bazı şeylerden .. yemek vs.. severim bilgilenmeyide..akıl akıldan üstün derler ya.. valal ece benim bıdıka çok benziyor huy suy bakımından valla..

yavrum benim kıyamam hiç... rabbim şifasını versin... biranönce iyileşmesi için dualarımız onunla.... esranın halini düşünebiliyorum bi anne için evladının o durumda olması nasıl iç parçalayıcı bi durumdur..... ikisi içinde üzüldüm...

kesinlikle bi daha tavuk vermek yok...

gamzeli yahomuzun ve güzel annesinin biran önce iyileşerek aramıza dönmesi dileğiyle....

ya kızlar kusura bakmayın okuyorum yaızlaırnız.. bende hazirann annesiyim.. hatta mayısda doğum yaptım sezerynadan dolayı.. ara ara sizleri takip ediyorum.. akıl akıldan üstün misali.. ikinci çocuğum ama unutmuşuz nede olsa aradan yıllar geçince.. hepinizin minişlerinede maşh kocamanından:))

evrim inan bu yazını okuyunca gözlerimden yaşlar akmaya başladı içimden birşey koptu sanki sözün bittiği yer diyecek birşey bulamıyorum biran önce iyileşmesinden başka:gitme::gitme:

ecede cok tembel.. bırak 1 saat oturur oynar ama karnının ustune koy yıkıo ortalıgı.. ne emeklemek ne tutunmk tın yani.. otursun alsın eline oyuncagı oynasın dursun
yusuf evei turluyordu sonra iki kere emekleme pozisyonunda yüzüstü düştü korktu şimdi ece misali öylece oturuyor ve yeni icadı totosnun üstünde dolaşmaya başladı sıpa..
bende erkek bebekte ilk alt silmede şaşırdım ya demeki böyle oluyor..
canim o adet öncesi sisliktir belki..bende 57 den 57,400 e ciktim ama adet öncesi siskinligim var fark ediyorum..adet sonrasida bir anda düsüyorum..
57.400 ne şişlik ama ÖZGÜLLLLLLLLLLLLL.alsanaalsanasmile
saolun cnlarımm 5 hafta sonra filan söler dr bakalım kimlerin tahmini doğru çıkacak böle ilk bakışta dedim erkek sanırım sonra bakarken kız geçti içimden belkide istediğim için sanırım:)
kaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:
]

vereliniortak:lepi:

mutlaka eklicem bide göbüş büyüsün size göbüş şov yaparım:)):):)
:CüvCüv:Şeniz
bu 2. ci yarışmaymış
oanyaldım canım..
epeydir yapmıyorum..desem hatta bu gün içimden geçti ama elim varmaıd yapmaya tarhana yaptım..demeki varmış bir hayır ..Teşekkürler Evrim..
hayyyyyya hoyyyyyyyyyy unuzu sevsinler küçük erkekin..
bebek çocuk yarışmasına ece yle fotomuzu gönderdim linkini de attım sizlere
yerimseniben
ikiz konusunda. bakımı çok zor olur diye düşünüyorum. biz üç kişiyiz evde. hepimiz yiğit paşanın hizzmetindeyiz. anca yetişiyoruz. yiğitten bi tane daha.. hiç düşünemiyorum :)

bizde birtek ben hizmetindeyim yanlızım çünkümafoldumben

bugünlük mesaiyi tamamladım ben çıkıyorum arkadaşlar.. yarın sabah görüşürüz... inşallah YAHO dan güzel bi haber alırız yarın.... çok üzüldüm çokkk....

çok çok geçmiş olsun esranınm yahosuna..çok üzüüdlüm ya.. ne olduki?tavuktanmı zehirlenmiş(bende veriyorum kıızma tavuk .. tırstım şimdi(

yahoma geçmiş olsun yaaa içim parçalandı bir anda oldu bu bebike yaa:Saruboceq:

Off dun dogadan form kayisili cayini almistim istim aksam bugun wcden cikamiyorum yaa, kahve ictim cay ictim ne yapsamki bu circira..barsaklarim bosaldi, kesin 2 kilo zayifladim, tartilcam gidince eve..

Yavrum benim biran önce iyileşsin kuzum..Akşam Esram la konuşunc akalıma geldi ama kondurmak istemedim birşeydenmi zehirlendi diyemedim korkar diye sustum ..ama yavrucak perişan oldu çok geçmiş olsun burnum direği sızladı hastane işleri zordur..mafoldumben

kizlar birazdan cikicam isten, bana dua edin, sagsaglim varayim eve, stres oldum simdiden (...sabah bi delicesareti gelmisti ama niye simdi stres oldumki..

Evrim o sinir ve bagirma bizdede var adam oyuncaklarina bagiriyor, corabini tutup cikariyor ona bagiriyor, ama nasil bi sinir ve titreyerek..bana bagiriyor, biberon bitiyor ona bagiriyor..yor yor yor...isimiz var...

Off dun dogadan form kayisili cayini almistim istim aksam bugun wcden cikamiyorum yaa, kahve ictim cay ictim ne yapsamki bu circira..barsaklarim bosaldi, kesin 2 kilo zayifladim, tartilcam gidince eve..

ver anam sende 2 kilo ver .kaydirigubbakcemile5.ben almamışım çok şükür ama gitmiyorda..hiç birşey yapmıyorumki mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…