2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

of kızcemi banyo yaptırdım geldim kimse bişeycik yazmamış topiğin bu halini hiç sevmiyorum..

Esra'yla konuştum yahom biraz daha iyiymiş ama hala serum takılı ishal ateş devam ediyor..gece hastanede kalacaklar ....yaho müşade altında olacak yani ..

hehehe geldim geldim sagsaglim cok sukur:))yazik zavalli suruculer cok aciyorum onlara yaa..iyi kufur ediyorlardir:)))

boşverrrrrrrrrr yakında alışırsın.olumunekankayizsmile..arabanın debriyaj kavramasına alıştınmı stop filanda ettirmezsin ..kaydirigubbakcemile5ama haberini bekliyordum desem rahatladım ..araba işi şakaya gelmez ..eyvahedigeldismile

aa derya yusuf emeklemis, off bizim hala ayaklar kipir kipir gobek ve kafayi kaldiramiyor, kic yukarda...

daha arabaya alisamadim eski araba o yuzden vitesi cok sert geliyor, kurstakiler superdi...

off tiebt gecikicek ve bu sipa bana yemek yaptirmiyor..o gelee kadar bekliycem, bi menemen bi cay kahvalti yaparuk, miss..ama saaat 9u bulur(

bugün herkesin kocası geç gelio sanırım gökhanında asker kutlaması var ama yanımda babam var musti uyuyor yavrum kumandayı gözüne vurdu kipriğinin altı şişti hafifte kanadı ağlıya ağlıya uyudu şimdi bıbak k.vadisini izlio ben burdayım

daha arabaya alisamadim eski araba o yuzden vitesi cok sert geliyor, kurstakiler superdi...
bende geçenlerde denedim gökhan geç öğretiyim dedi mustiyi semih tuttu amcası yani gökhan yanıma oturdu ama çok güseldi sanki ben sürmüyormuşum gibi geldii sonra arabadan bir indin ellerim ağrımış sıkmaktankaydirigubbakcemile3

sizinkiler gelecek yine benimki ta sabah gelicek..mafoldumben

yüzüm çok kötü oldu yarın doktora gideceğim acıyor vede sızlıyor .eşim bile şaşırdı seni ilk defa böyle görüyorum diyor..

Anladım.. guzel dusunceler..

+++++ 1

Nurdanım formüla1 kaptanım ne yaptıki.?.

kaydirigubbakcemile3

hehehe geldim geldim sagsaglim cok sukur:))yazik zavalli suruculer cok aciyorum onlara yaa..iyi kufur ediyorlardir:)))

kaydirigubbakcemile3

off tiebt gecikicek ve bu sipa bana yemek yaptirmiyor..o gelee kadar bekliycem, bi menemen bi cay kahvalti yaparuk, miss..ama saaat 9u bulur(

senin su anlatım tarzına bayılıyorumm :))) çok samimi :)

kıyamam kaydirigubbakcemile3

off daha tibet gelmedi yoldaymis(acim aciz aclar..(

e atıştırıver, bişiler at agzına.. o kadar da bekleme yaf.. kan sekerin düşecek.

yahoya ve esraya içim parcalandı
allahım biran önce şifa versin inşalllahh allahım çok çok zor

Ozgur ıcerıde Kurtlar Vadısı ızler.. Evrim in gözü hala Firdevs hanımın nohut buyuklugundekı tek taşına takılı kalırr, oğlum uyur.. ne aıleyıss ama :)))

Ozgur ıcerıde Kurtlar Vadısı ızler.. Evrim in gözü hala Firdevs hanımın nohut buyuklugundekı tek taşına takılı kalırr, oğlum uyur.. ne aıleyıss ama :)))
hehe seninde mi hoşuna gitti benimde bizdede babam gitti evimizin babası hala eğlencede musti oyun oynuyor ben hem diziyi izliyorum hem sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…