Nurdanım formüla1 kaptanım ne yaptıki.?.
hehehe geldim geldim sagsaglim cok sukur:))yazik zavalli suruculer cok aciyorum onlara yaa..iyi kufur ediyorlardir:)))
bende geçenlerde denedim gökhan geç öğretiyim dedi mustiyi semih tuttu amcası yani gökhan yanıma oturdu ama çok güseldi sanki ben sürmüyormuşum gibi geldii sonra arabadan bir indin ellerim ağrımış sıkmaktankaydirigubbakcemile3daha arabaya alisamadim eski araba o yuzden vitesi cok sert geliyor, kurstakiler superdi...
bugün herkesin kocası geç gelio sanırım gökhanında asker kutlaması var ama yanımda babam var musti uyuyor yavrum kumandayı gözüne vurdu kipriğinin altı şişti hafifte kanadı ağlıya ağlıya uyudu şimdi bıbak k.vadisini izlio ben burdayım
evrim valla sanal bi ortamda ben bana bir adım gelene kucak açarım ama
hiç bişey yapmadıgım halde bana tavır alan oluncada hiç umrum olmaz.
sadece onun için beslediğin iyi niyetlerime kendi saflıgıma üzülürüm okadar
hiç bi zaman fesatlıkla bişey yapmadım hep iyi niyetimi yansıtırım aman neyhse işte
sanki ekmeğimi aşımı veriyorduda konuşmayınca kesilecekmi..
bunu kayra için yazmadım yani öyle işte yeri gelmişken yazayım dedim.
burdaki alınganlıklarda hiç bitmiyor..beğenmeyen gelmez sorunu olan dile getirir yanlış varsa düzletilir ama küsmek niye neden kim kime niye çocuk gibi küserki? Kırılmak evet anlaşılırda küsmeyi çözemiyorum anlayamıyorum..buda benim düşüncem..
Nurdanım formüla1 kaptanım ne yaptıki.?.
hehehe geldim geldim sagsaglim cok sukur:))yazik zavalli suruculer cok aciyorum onlara yaa..iyi kufur ediyorlardir:)))
off tiebt gecikicek ve bu sipa bana yemek yaptirmiyor..o gelee kadar bekliycem, bi menemen bi cay kahvalti yaparuk, miss..ama saaat 9u bulur(
bende geçenlerde denedim gökhan geç öğretiyim dedi mustiyi semih tuttu amcası yani gökhan yanıma oturdu ama çok güseldi sanki ben sürmüyormuşum gibi geldii sonra arabadan bir indin ellerim ağrımış sıkmaktankaydirigubbakcemile3
off daha tibet gelmedi yoldaymis(acim aciz aclar.. (
yüzüm çok kötü oldu yarın doktora gideceğim acıyor vede sızlıyor .eşim bile şaşırdı seni ilk defa böyle görüyorum diyor..
üzüntü insana neler yapar.. cok sıkıldın kac gundur halıyle patladı bı yerden.. baska bı tatsızlık cıkmadı cok sukur.
yahoya ve esraya içim parcalandı
allahım biran önce şifa versin inşalllahh allahım çok çok zor
evet cilt sorunlarının %99 stres kaynaklı oluyor felaket oldu şaşkınım..bunada şükür..
hehe seninde mi hoşuna gitti benimde bizdede babam gitti evimizin babası hala eğlencede musti oyun oynuyor ben hem diziyi izliyorum hem sizinleyimOzgur ıcerıde Kurtlar Vadısı ızler.. Evrim in gözü hala Firdevs hanımın nohut buyuklugundekı tek taşına takılı kalırr, oğlum uyur.. ne aıleyıss ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?