İyi geceler... Bugün kayganam geldi gözüm aydın :))
Arada okuyup çıkıyorum.. O kadar çok geçmiş birikti ki gözümde ne kadar büyüdü okumak umarım herkes iyidir.. Hoplaya zıplaya okuduklarımdan bazıları...
Yahoma meleğime çok üzüldüm acil şifalar olsun yavruma Evrim yazdıklarını okuyunca içim parçalandı senağlama
Eda geçmiş olsun...
Nurdan bugün trafiği alt üst etmişsin :smiley-cool: Ama büyük cesaret tebrik ederim benimde ehliyetim var ama kimlik niyetine senin kadar cesaretim yok en kısa zamanda bu işi çözeceğine eminim :içelim:
Esrako, Meltem ve Elif spora başlayacakmışsınız ben artık çok zorlanıyorum ya halbuki gittikce açılmam lazımdı bir terslik var bu işte ayrıca siz birde çalışıyorsunuz ben evde toto büyütmeye alıştığımdan zor geliyor bana
(
Tazem gittikce inceliyorsun tebrik ederim seni ayrıca geçen seni yaptım özdeyle afiyetle yedik :) Nefisti:) ayrıca domatesliydi dr piştiği zaman birşey olmaz demişti bunuda aradan çıkarayım dedim...
Geçmişten gördüğüm limonu afiyetle şapırdatan Kuzy, tiki Teo, parkta keyif yapan Ecoş, buğulu gözleriylemest eden diğer Ecoş çok tatlıydı..
2. çocuk muhabbetlerinizi çok sevdim arada paylaşın ben zaten 2. düşünmüyorum ama onların dünyasını çok merak ediyorum.. Esrako senin oğlunda benim gibi çok duygusal anlattıklarından çok duygulandım.. Derya sende çok haklısın dinlenmeye ihtiyacın var kızında haklı off çok zor ya 2 çocuk... Bu arada çok geçmiş olsun Derya yüzün için daha kötüymüş sanırım
Serap inş. sınavın iyi geçmiştir inş. güzel haberlerini bekliyoruz.
Meltem fotoya bayıldım oy atacağım :)
Fatma yiğit nasıl oldu? Geçmiş olsun...
Özgül yavrum beni sormuşsun buralardayım misafir modundayım..
Evrim senin omlet tarifin..
Belma senin etleri pişirme saklama şeklin çok hoşuma gitti sağolun olumunekankayizsmile
Pervin İstanbulu alt üst ediyorsundur sen şimdi ohh ne güzel darısı başıma çok azkaldı keşke sende o zamanda orada olabilseydin görüşme imkanımız olsaydı... opuyorumnanaktan
Yürüteç olayı yine açılmış ben hala kullanıyorum sizin dediğiniz gibi değil daha çok duruyor hatta bugün ayakta az da olsa durdu ama hala yürümeyi daha beceremedik.. Kuzy im adım atmış maşallah yavruma...
Nur fasülye tanene bayıldım allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına al inşallah.. Ayrıca eşinde inş. gitmez yanında kalır bu dönemde...
Kocalarını eğitebilen bayanlar tebrikler size görüştüğümüz şöyle 3-5 arkadaş olsa bizim odunda nasiplenir ama nerdeee. Buradakiler saldım çayıra modunda...
Özde de kızınca ortalığı inletiyor ellerini yumruğunu sıkıyor bugün kayınvalide sen mi bebekken çok sinirliydin dedi yok dedim çok usluymuşum ben.. Diyecektim sonradan oldum sayenizde
lmaz:
Bu arada bu sabah ucundanda olsa 74 ü gördüm 74.9 çok sevindim eski kotlarıma giriyorum o kadar güzel durmuyor ama olsun çok mutluyum... Tayt ve tunikten sıkılmıştım
Aklımda daha ne vardı ki?! Nyse şimdilik bu kadar :)