2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy canım benim yaa kıyamam ben annesine de bebişine de.. okurken çok kötü oldum. dualarımız onlarla. inşallah biran önce sağlığına geri kavuşur tatlı yaho.
hoşgeldin.

hay maşallah. yusuf ta emekledi ne güzel. emeklemeyen çok az kaldı heralde.. biri de benim tembel yiğit kuşum :)

yiğit biraz daha iyi. öksürüğü nispeten azaldı. ama tam olarak geçmedi. bugün de vereceğim bakalım şuruplarını. inşallah geçer artık. bir haftadır banyo yaptırmıyordum. dün yaptırdım iyi oldu kuzucuma.

günaydın herkese
bugün okula gitmeyeceğim. hastaneye gidicem. faranjitim azdı. yutkunup duruyorum. üç gündür geçer dedim ama geçmedi. gidiyim artık bari napim..

selam kızlar
fatma canım geçmiş olsun yiğitte iyiymiş sevindim
derya yusuf emeklemeye başlamış maşallah kıvançta az az ilerlemeye başladı sürünüyor yerde
yahooya çok üzüldüm umarım çabucak iyileşir

günaydın ..hafiften işlerimi bitirdim geldim..yüzüm düzelmeye başladı şimdilik doktora gitmeyceğim..

günaydinlar!! derya yusuf emekliyormus..bravo valla..hihoyyytbenim grip hala gecmedi..öf acayipte basim agriyor..nerden kapildim anlamadim..:1no2:

arkadaşlar bu Yusuf çok fena ya ne sizinkiler bağırıyor bizimki yolum yolum yoluyor..ne zaman kucağımıza alsak yolunmadık saç yüz ağız kalımıyor helde yerden geç alırsam vay halime..birza çönce vir avuç saçımı daha Yusuf beye kaptırmış bulunuyorum..En kötüsüde dün yüzüm çok acıyordu birde üstüne Yusuf yoldu mahvolmuştum ya.mafoldumben.ne olacak bu çocuk kimin kucağına gitse aynı şeyi yapıyor..:1no2:

Fatma geçmiş olsun..
Özgül dün başladık emeklemeye ..Sende rahatsızmışsın geçmiş olsun..

günaydınnn..herkese merhabaa...
annem daha iyi artık..bu sabah evine gitti..ne çok gelen giden oldu allah razı olsun herkesten ama yamuldum resmen...
dün Rüzgar ın dişi çıktı..ilk teyzemiz gördü..o donatacak artık oğlumu..aslında ben gördüm ama çaktırmadım..hehee..şaşasın kötülükkk..:)

gecmıs olsun Fatma.. Yıgıt ın daha ıyı olmasına sevındım.

sana da geçmiş olsun fatma

gecmis olsun canim.a.s..git tabi..böyle cekmektense ilac felan alirsan daha cabuk atlatirsin..

Özgül dün başladık emeklemeye ..Sende rahatsızmışsın geçmiş olsun..[/QUOTE]
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...

günaydın herkese
bugün okula gitmeyeceğim. hastaneye gidicem. faranjitim azdı. yutkunup duruyorum. üç gündür geçer dedim ama geçmedi. gidiyim artık bari napim..

Geçmiş olsun. Ben de iyileşemedim hala. İlaçlarımı almayı bile unutuyorum. Dün gece 10 dk.da bir uyanıp meme istedi, çoğunlukla emzirirken uykuya dalıp gittim. dolayısıyla göğsüm göbeğim sahaba kadar açıktı. Nasıl iyileşsin bu vücut sorarım size :1no2:

biricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..

Eda nası oldun??

teşekkür ederim evrimcim bugün çok daha iyiyim arada öksürük nöbetleri geliyo ama çok sık olmuyo oda ıhlamura devam..

doktordan getirdiğin ve paylaştığın bilgiler güzelde azda tosunundan haber ver onun için ne dedi..

tosunum iimiş teyzesi herşey normal kilomuz: 9.920 gr boyumuz: 72.9 cm gelişimi iyi dedi.. ilkeyle ilgili bu kadar biz genellikle beslenme konuşuyoruz doktorla.. :)

Eda Asipirn arkadaşın adımıydı..:uhm::
efet ben Eda

bende yaza planlıyorum bi araba antalyadayken babamın arabasıyla iyiydiim sık kullanınca düz vitese alışıyor insan evlenince kullanmadım şirket arabası falan die unutmuşum artık vites değiştirince küt küt hissediyoruz.. otomatik istiyorum bakalım yaza kadar bi değişiklik olmazsa biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum bakalım..

evet yapacakmış normalmiş doktor da bana sordu vuruyomu size diye ilke yapmıyo henüz , hayır dedim yapacak yakında normal dedi.. endişelenme..

bağırma ve yolma bizde de mevcuttur.hatta salifonun yüzünü iki yerden kanattı dün.bena da el atıyor ama yırtmıyor:) şu an salihin yüzü çok kötü görünüyor.bir de parmağını gözüne ve burnuna sokuyor.burun neyse de gözüne zarar verecek diye korkuyoruz.organlarını keşfediyor sanırım.
seni uyanık seni. hayırlı olsun

Allah Allah benzerini biz yaşadık.çabuk geçti de seruma gerek kalmadı.çok geçmiş olsun canım.

bu vesile ile geçmişte okuduğum tüm hasta yavrularımıza ve annelerimize geçmiş olsun diyorum..

Tazeee..ben de zayıflıorummm..kaç kilo oldum bilmiyorum ama..akşama yazarım...seni terrruk terruk eduyrümm..

al bendende o kadar ogzul hastanede ece ilk kakasını yaptı bakakaldık ben temizlemeye korktum içine kaçacak diye:) berke ile yasıt kızı olan kankam arkadasım vardı o hemen aldı temizledi :) çok bos geldi alt taraf erkekden sonra
simdi ise ne guzel kızımın altı diye severek silioyrum
erkeklerin pek bir malzemeli malum sevimli bir goruntu olmuyor :)) berke duymasın :)
kızınkı pek bir kibar minicik:)
ama ozgul anında erkek altı temizlemeyi unuttum
geçen arkadasımın oglunun kini temizlmekte zorlandım torbaların kenarlarında kakalar kalmıs sonradan farkettim :)

kizlar dikkat ettimde 2010 agustos annelerinde 2 tane ikiz annesi var herhalde..bizde hic yoktu degil mi??hep istemisimdir ikiz bebeklerim olsun..kaydirigubbakcemile3

ya geçen bende dusundum bir sayfaya baktım ne çok ikiz var bu ayın annelerinde dedim bizde hiç yoktu mesela

demek yeni sistem bu sekilde

evrim ya hiç mi yok ki tavugun besleyici bir ozelligi bizler bosa mı yiyoruz peki sen arastırmıssındır kesin detaylı paylassana bi gozum. yarında dr kontrolu var soracagım dr a da .

aaa deryaa evde kosu bandı var ve kullanmıyormusun esefle kınadım seni :) evde olsa ben ustunden inmemde yok yerde yok alıp koyacak

allah yardımcısı olsun acil sifalar versin yahomuza çok uzuldum ya

hehe berke de oyle yapardı:) ayy diye bagırınca ben keserdi refleks heralde sese tepki:))
ben asla yatakta acmam birsekil surunur agzını yuzunu surer sonra oralara diye ayrı biryerde acsan daha iyi olmazmı

ayy hadi gozunuz aydınnn e artık kosu bandı hayal oldu otururken binebilirdinde o emeklerken zor deryacım uyuması lazım yuruyebilmen için

allahh allah bazen insanla neyi niye yapar anlamak zor
e peki bizim arkaadslar niye tanımadıkları kisiyi onaylamıslar orayı hiç ama hiç anlayamadım
ben tanımdagımı onaylamam kisa bir yazarım kimsin nesin diye
ses gelmesse ignore aynen

aynen bende o sebeple ilk ogrendigimde aradım mesaj da attım yanıtlamadı musait degildir sıkılmıstır aynı seyleri anlatmaktan diye aramadım tekrar tekrar. nasılsa haberlerini aldık

oy veren arkadaşlar sağolun

bendende bir 10 numero ecos a.

sabah kadrosundan esra yok

burdayım burdayım islerim vardı sunları yapıp rahat bakayım dedim oglen oldu

derya yüzün alerji mi yoksa başka birşey mi? benim bu mevsimde hep olur.şuan yine oldu.dökülüyor,acıyor.kahverengi kabuk bağlıyor.antihistamink kullanmam lazım ama süte geçer mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…