sensin süper :) izindeyim şahsen ben kendim bizzat!
Aynı!
yaaa sorma! Yazdığını okuyunca içim tuhaf oldu. Allah acil şifalar versin. Dualarımız Yahoo ile.
Amin, çok iyi ediyorsun arkadaşım ama, biz kırmızı ile önemli şeyleri yazıyoruz. Hatta hayati önem taşıyan yazıları vurguluyoruz. Siyah yaz sen, biz hepsini okuyoruz. Klın - italik - karakter fark etmez ama kırmızı yazma, bir şey oldu sanıyorum, korkuyorum.
Ne güzel işte :)
Panik yok, bak gör arabaya oturunca nasıl kendine güveneceksin!
EVRİM o sinir bizde de var, nasıl olacak bilmiyorum.
oy canım benim yaa kıyamam ben annesine de bebişine de.. okurken çok kötü oldum. dualarımız onlarla. inşallah biran önce sağlığına geri kavuşur tatlı yaho.
hoşgeldin.
hay maşallah. yusuf ta emekledi ne güzel. emeklemeyen çok az kaldı heralde.. biri de benim tembel yiğit kuşum :)
yiğit biraz daha iyi. öksürüğü nispeten azaldı. ama tam olarak geçmedi. bugün de vereceğim bakalım şuruplarını. inşallah geçer artık. bir haftadır banyo yaptırmıyordum. dün yaptırdım iyi oldu kuzucuma.
Seçil verdiğin kilolar için seni, ilk pirinci içinde kuzumu tebrik ederim.. Uyanık seni görmemezlikten geldin demek aklinialirimsmile
Elif..serum vermek zorunda kaldık çünkü çocuk bembeyaz oldu ve gözleri kaydı resmen...acilde ortalığı yıkmışım...çok ağladı ama çocuk kan alınırken felan..bulamadılar damarlarını...pediatriden hemşire çağıdırlar da o buldu damarını..zar zor aldılar kanı göürdüler tahlile..tekrar geldiler kan pıhtılaşmış hadee bi daha alcaz dediler..nerdeyse parçalayacaktım kadını..
TAZEM ya benide diyet kampına alsana....
ayy aferdersinzi.. bilmiyorum bunu.. özür dilerim canım.. bir daha kırmızı yazmam..
Sağol tazem pantolonlarım esnek olmasa giremezdim ama neyse yani 2 ay önce bacaklardan geçmiyordu bu da iyi bir gelişme yinede annem 10 günde 2 kilo vermiş kıskandım :)) Ama şu acai berry +spor ikilisiyle spor hocasından aferin almış hava atıyor bana bayanssulusmile
FATMA, geçmiş olsun, farenjit başımızın belası değil mi? Bol ılık su - çay iç.
SEÇİL haydi geçmiş olsun annene de, sana da! Ayrıca teprik etmişsin tşk ederim janım :)
Şu benim arkadaşları ekleyen öğrenciye mesaj atmıştım, "merak ettim, neden arklarıma teklif gönderiyorsun" diye. Cevabı aynen aktarıyorum: " :)))))))))))))) yanlışlıkla oldu sanırım :)))))))))))" Allah akıl fikir versin.
ESRA bence de yanlış bişi yapmamışsın. Deneme - yanılma bu işler. Öyle 1-2 dk kendi kendine mızıklandıysa ve klasik müzikle şıp diye uyuduysa gayet iyi bence durum!
]
menim tebriklerimi kabul etmiyormusun yoksa beni beğenmiyormusun ..taze FURCU bri hayrnınısda benim yani azminiz ve Ev,İş,Eş,Çocuk hepsine yetişebiliyorsunya..en kocamanındanmavi boncuk sana..
canim bence en sonunda dogru yolu bulmussunuz..tabiki bebekler uzun süre ve katila katila aglatilmaz..ama yataginda uykuya dalmadan önce hemen hemen her bebek biraz mizmizlanir ve aglar..ona zaman vermek gerekir..oglumda kizimda dogdugundan beri kendi müzikleriyle yatakta kendileri uyur..bence bundan sonra böyle devam et..cok iyi yapmissin..kaydirigubbakcemile5biliyorum sizler çoguunz onaylamıyorsunuz ama iki gundur ece hanım ayakta sallanmayı red ediyor aksamları biz yatırırken gunduz bakıcı ile tabiki sorun yokk kadın kadir gunu dogmus olmalı ona melek bizim kiz.
neyse sallıyoruz yok deli gibi aglıyor geriyor kendini falan bir hareketler
ikidir birakıyoruz yatagına aglıyor uç bes dk kısa aralıklarla ama durmadan feryat figan degil
ve sonra yatagın bir kosesinde uyuyor.
yani biryonteme tabi kalıp uyusa asla aglatıp uyutmak gibi bir niyetim yok ama istemiyor sallanmak
meme emerek de uyumuyor artık iteliyor memede sut olmayınca .
dun hele 2-3 dk agladı ki oncesine ibo ayagında salladı bakmıs olmamıs birakmıs yanınada klasik muzigi alıstırıyoruz gunlerdir onu actık ve bir anda aglama kesilid kut uyudu harika biran iste o an.
umarım yanlıs yapmıyoruzdiur diycem ama baska yol yontemb irakmıyor nasıl tepiniyor ayaktan inmeye çalısıyor falan
evet kaynatinca bence de mikrobu gider..tavuklari güvenilen yerlerden alip yedirmek lazim bence..yemeklerini ben de hazır suyla yaparım ama kendimizinkileri çeşme suyuyla yapıyorum..kettle da kaynatıp döküyorum yemeğe..temizleniyordur sanırım..çünkü otlanıyor bizim yemeklere de...:)
tavuk vermiycem ben de artık..köyden getirtebilirsem ondan veririm...gözüm çok korktu
sagol canim uyardigin icin..ben daha önce hic dikkat etmemistim..kızlar bebiklerinize hazır yoğurt püre vs.ne verirseniz verin muhakkak önce tadına bakın..son kullanma tarihi geçmemiş olsa bile..dün sütaş babymix veriyordum rüzgar'a..son kullanma tarihine daha 1 hafta var..1 kaşık verdim suratını buruşturdu..önemsemedim önce çünkü bu ara çok iştahsız..sonra bir daha vermeye kalktım almadı..du bi bakıim tadına dedim..bozulmuş..normalde hep bakarım tatlarına ama dün bi gaflette bulunup direkt vermeye kalktım..iyiki almadı..çok üzüldüm ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?