2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

FATMA, geçmiş olsun, farenjit başımızın belası değil mi? Bol ılık su - çay iç.

SEÇİL haydi geçmiş olsun annene de, sana da! Ayrıca teprik etmişsin tşk ederim janım :)

Şu benim arkadaşları ekleyen öğrenciye mesaj atmıştım, "merak ettim, neden arklarıma teklif gönderiyorsun" diye. Cevabı aynen aktarıyorum: " :)))))))))))))) yanlışlıkla oldu sanırım :)))))))))))" Allah akıl fikir versin.

ESRA bence de yanlış bişi yapmamışsın. Deneme - yanılma bu işler. Öyle 1-2 dk kendi kendine mızıklandıysa ve klasik müzikle şıp diye uyuduysa gayet iyi bence durum!

ayy aferdersinzi.. bilmiyorum bunu.. özür dilerim canım.. bir daha kırmızı yazmam..

Sağol tazem pantolonlarım esnek olmasa giremezdim ama neyse yani 2 ay önce bacaklardan geçmiyordu bu da iyi bir gelişme yinede annem 10 günde 2 kilo vermiş kıskandım :)) Ama şu acai berry +spor ikilisiyle spor hocasından aferin almış hava atıyor bana bayanssulusmile
Seçil çok geçmiş olsun ya insanın cidden aklı başından gidiyor..
Ayrıca Nevamı nasıl atlamışım bilmem çok geçmiş olsun kuzuma..
Belma sanada çok geçmiş olsun...
Derya Yusufuma maşallah ağır abi emeklemeye başladı demek opuyorumnanaktan
Bu yüz yolma olayı aynen bizdede var burnumu sıkıyor dudaklarımı çekiyor. saçımı yoluyor bunlarda acıyor ama en acısı mememi dişlemesi eyvahedigeldismile Ses çıkarmıyorum korkmasından ziyade annem demişti annem ahhh uff yaptıkca oyun sanıp yeniden yapıyormuşum ben bebekken o yüzden ses çıkarmıyorum oyun sanarsa işimiz iş :umursamaz: Bu kızda çok agresif ya!
Yahom artık iyileşsin ya hemen mafoldumben
Sibel kaç kilo fazlan var senin ??

Seçil verdiğin kilolar için seni, ilk pirinci içinde kuzumu tebrik ederim.. Uyanık seni görmemezlikten geldin demek aklinialirimsmile

SEÇİLl Rüzgarada geçmiş olsun anlattığına göre fazla kaçırmış yavurcak en azından öyle olsun hastalık olmasında...
ESRAKO efet koşu bandım far 4 yıl falan oldu şarktayken almıştım..ACTİVA 5050 tiwister +masaj aletide var üstünde komple spor aleti ..kınama beni 5 dk zamanım yok burayada ayırdığım zamanda yürüsem kilo veriridim ama..tek dinlendiğim an burda yazışırken..yoksa arap atı gibi koşturuyorum desem yalan olmaz..zaten dana gibi yiyorum 66 kilodayım hatta 65.500 dü bu sabah..bu tempoya yemesem zaten gider ..göbek giti diyorla görneler. ama dah vermem gerekn kilo belli..
ESRAKO Ece ayakta sallanmak istememiş ya bazen yusfta yapıyor ayğaımda salla sala uyumuyor yatağına yatırınca uykuya geçiyor..demekki rahatsız oluyorlar..
ELİF yüzüm alerji gibi ama geçen akşam stres ten birden döktü tek taraf sağ yanağım suratımın tamamı kırmızı ve kabarıktı bu gün solmuş hafiflemiş geçemseydi doktora gidecektim..vücudum ve sol tarafta hiç birşeyy yok o yüzden telaş yapmadım..

teşkler hoşbuldum..

Oyyy, hiç kıyamam yaa... Hİç kan alınmadı henüz DOruk'tan. Ödüm patlıyor

TAZEM ya benide diyet kampına alsana....

Olar, pazartesiden itibaren yakından ilgileneyim seninle, bak Nurdan'ın tepesinden inmiyordum bir ara da, hastalık nedeniyle azat ettim kendisini :)

ayy aferdersinzi.. bilmiyorum bunu.. özür dilerim canım.. bir daha kırmızı yazmam..

Ne demek, dikkate aldığın için teşekkür ederim.

Emzirmiyor olsak yapacak şey çok da... Allahtan metabolizma sorunum yok, yemeyince hoooop gidiyor! Spor da çok etkili tabii. Spor yaptığım gün, kaçamak yapmazsam garanti 300 gr gidiyor, bazen fazlası!

]

menim tebriklerimi kabul etmiyormusun yoksa beni beğenmiyormusun ..taze FURCU bri hayrnınısda benim yani azminiz ve Ev,İş,Eş,Çocuk hepsine yetişebiliyorsunya..en kocamanındanmavi boncuk sana..

ÖZLEM 65-66 kilo arasında gidip geliyorum hani bi 5-6 kilo versemde yetecek bana yani bi 60 kilo olsam daha birşey istemem... basenlerim geniş olduğu için kötü duruyor ya....

TAZEM başımla beraber... bekliyorum pazartesi günü desteğini.... gitsin şu kilolar ya.....

]
menim tebriklerimi kabul etmiyormusun yoksa beni beğenmiyormusun ..taze FURCU bri hayrnınısda benim yani azminiz ve Ev,İş,Eş,Çocuk hepsine yetişebiliyorsunya..en kocamanındanmavi boncuk sana..

Gözümden kaçmış böbeeem, hiç beğenmez olur muyum? Sen bizim pirimizsin, idolümüzsün. Şahsen senden çok şey öğrendim. :) Ayrıca çok teşekkür ederim koltuklarım kabardı :)

tüm hasta olan arkadaşlara ve bebklere geçmiş olsun bu ne ya herkes hasta gözüm korktu bende biraz keyifsizim boğazlarımm ağrıyor kıvançtada bir hırıltı var hemen ıhlamur verdim sanırım havalardan bu hastalıklar güneşe çabuk kandık ama bu havalar tehlikeli dikkat etmek lazım

derya canım geçmiş olsun inş.yüzün çabucak iyileşir
seçil canım rüzgarın dişi çıkmış hayırlı olsun bizde daha dişten eser yok sanırım herkesin dişi çıktı bir tek bizde yok

EVRıMMMM duy sesimi... sen geçenlerde bi kipadan spor aleti almıştın twistmıydı neydi onu kullanıyormusun etkisi varmı.....

ARKADAŞLAR... ben evde kullanmak için göbek bölgemi ve basenlerimi eritmek için nasıl bi sporp aleti kullanabilirim.

ŞARMAŞIK ÖZGÜLÜM canım ya senin şu zayıflama listen nasıldı... 1 hafta boyunca hergün aynı şeyimi yiyorsun... çok az zamanda epey farketti sende çünkü o diyet... TAZEM spor yaptığı için çok daha sağlam ve dengeli gidiyor ama ben spor yapamadığım için senin listende mantıklı geldi bana.... spara gitmek istiyorum ama akşam anca 6,5 da evde oluyorum o saatten sonrada biryere gidecek halim kalmıyro birde selini çok özlüyorum zaten onunla vakit geçiriyorum...

canim bence en sonunda dogru yolu bulmussunuz..tabiki bebekler uzun süre ve katila katila aglatilmaz..ama yataginda uykuya dalmadan önce hemen hemen her bebek biraz mizmizlanir ve aglar..ona zaman vermek gerekir..oglumda kizimda dogdugundan beri kendi müzikleriyle yatakta kendileri uyur..bence bundan sonra böyle devam et..cok iyi yapmissin..kaydirigubbakcemile5
evet kaynatinca bence de mikrobu gider..tavuklari güvenilen yerlerden alip yedirmek lazim bence..
sagol canim uyardigin icin..ben daha önce hic dikkat etmemistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…