2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün aksamki kasıkla mama yedirme faslı biraz daha zorlu idi onceki aksama gore soyle agzını guzelce acıyor ama agzında mamalar duruyor:) hatta agzında varken tekrar agzını acıyor dudagına kasık degidimi istah var ama yutmayı unutuyor bizimki yada ona useniyor midesine kadar birakmamımı istiyor bilmiyorum artık ama bu sekil 150 cc bitti bende bittim yerde dizlerim acıyor bu kiloyu dizlere bindirince sakat durum yani baska yere yatırıp deneme yapmam gerek.
arkasından bir saat kadar sonra 1 yemek kasıgı tepeleme kasık mamasını epey sulu yaptım onuda tıkaladık zar zorr evdeki bilimum bible sus esyasını ece nin onune sunarak :) ay iki dk da unutuyor çok alem ya iki dk evel uzun uzun inceledgi seyi ilk kezg ormus gibi sasırıp eline almıyormu bayılıyorum o tsurat ifadesine:)) saskınım benim

ve sabaha kadar uyanmadı çok sukur ama aksamımız sanki hep yerelerde ece ye mama yedirmekle geçti gibi dun aksam naptın dersen paso kasıkla mama yedirdim :)

dişiniz hayırlı olsunn ağrısızz sızısızz çarçabuk gelsin devamı...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...

geçmiş olsunn herkeşlerr hastaa hava değişimindenmi oldu böle yaff CADIARZU

dikkat etmezsen zor tabii .. geçmiş olsun..

ah canım yaaa çok geçmiş olsunn...

Elif..serum vermek zorunda kaldık çünkü çocuk bembeyaz oldu ve gözleri kaydı resmen...acilde ortalığı yıkmışım...çok ağladı ama çocuk kan alınırken felan..bulamadılar damarlarını...pediatriden hemşire çağıdırlar da o buldu damarını..zar zor aldılar kanı göürdüler tahlile..tekrar geldiler kan pıhtılaşmış hadee bi daha alcaz dediler..nerdeyse parçalayacaktım kadını..

biliyorum sizler çoguunz onaylamıyorsunuz ama iki gundur ece hanım ayakta sallanmayı red ediyor aksamları biz yatırırken gunduz bakıcı ile tabiki sorun yokk kadın kadir gunu dogmus olmalı ona melek bizim kiz.

neyse sallıyoruz yok deli gibi aglıyor geriyor kendini falan bir hareketler
ikidir birakıyoruz yatagına aglıyor uç bes dk kısa aralıklarla ama durmadan feryat figan degil
ve sonra yatagın bir kosesinde uyuyor.
yani biryonteme tabi kalıp uyusa asla aglatıp uyutmak gibi bir niyetim yok ama istemiyor sallanmak
meme emerek de uyumuyor artık iteliyor memede sut olmayınca .
dun hele 2-3 dk agladı ki oncesine ibo ayagında salladı bakmıs olmamıs birakmıs yanınada klasik muzigi alıstırıyoruz gunlerdir onu actık ve bir anda aglama kesilid kut uyudu harika biran iste o an.
umarım yanlıs yapmıyoruzdiur diycem ama baska yol yontemb irakmıyor nasıl tepiniyor ayaktan inmeye çalısıyor falan

bizim ece de pek bir agresif alıyorum emzirmeye kucagıma once elini agzıma dogru uzatıyor opuyorum biliyor bu hareketi canı istedimi eli havada bekliyor opuyorum falans ora bi anda burnumu tutmaya calısıyor musade edersem bir anda bir ani harketle nasıl agzımı burnumu buzusturmeye calısıyor batıyor tırnakları sızlıyor sonra kac dakika burnum yaa nedir bu saldırganlık acaba haince saldırıyor ama gorseniz:))

Hayırlı olsun. Teyzesinin aldığı cicilerini de gösterirsin bize :)

Çok çok geçmiş olsun, hepsi Allaha emanet. Nooluyor bu sıralar bebişlere anlamıyorum. Bir arkadaşımın kızı (1 yaşlarında) amip dizanteri kapmış, içtiği sudan (iki yıl evvel oluyor bu olay). Yemekleri musluk suyuyla yapıyordum, kızınkileri iyi suyla yapıcam bundan sonra.

secil gelmsi geçmis olsun canım o kan alma hikayesini berkeden çokk iyi bilirim

6 aylıkken bobreginde tas goruludu ve neden yapıyor diye anlatamam size tahlilleri belki bu yasına kadar berkeden 200 kez falan kan alınmıstır evde bir buyuk klasor tahlilleri var bizlerin o kadar saglık evragı yok yani bu yasımızda.
o nedenle kan alırken becereeyenlere hemen mudahele etmek gerek
bizim gittigimiz hastanede bir hemsire hemen alırdı kanı hep onu kollar ondan rica ederdik

belma ece daha bir aylık yoktu amip goruldu kakasında.a ylarca kurtulamadık allahtan kilo alımını falan etkilemedi hep banyosunu falan içme suyu ile kaynatıp hatta yaptırdık

hala daha tum yemeklerine iç me suyu katıyoruz
içtigi suyu kaynatıp ılıtıp içiriyoruz vs

Belma dr.ilk muayene ettiğinde idrar yolların iltihabından şüphelendi ama bişi çıkmadı.değerlere göre karın içinde ameliyatlık bi durum var gibi dedi ama karın yumuşacık dedi..şaştı kaldı adam..tabi adam bunları söylerken ben yerlerde.:

o gün dışarda çok işim vardı koşturdum durdum ve çok terledim..normalde 1 kase içerdi çorbasını annem 2.kaseyi de vermiş içmek istemiş çünkü..dışardan gelince beni gördü emmek istedi..hemen emzirdim duş almama fırsat vemedi çünkü..akşam da makarna yiyorduk o da yemek istedi 1-2 verdim yoğurtla yedi bi güzel...sonra da emdi ve kustu işte..e üstüne de diş çıkardı..hepsi üst üst geldi bence ondan kaynaklandı..

teşekkür ederim. sana da çok geçmiş olsun. sürekli hava değişimi ve gece üstümüzün çok açılması büyük oranda hasta yapıyor bizleri...

çok geçmiş olsun.. ben de çok panik yaparım böyle durumlarda. iyi ki bi sorun çıkmamış. t

teşekkür ederim. biraz da meslek hastalığı benimkisi.. bir de geçen hava güzel diye güvenip bi dondurma yemiştim. o da yapmış olabilir diyorum.. güvenmemek lazım havalara hemen.

of bi de böyle işini beceremeyen insanlar çıkmaz mı insanın üzgün olduğu zamanlarda. benzer bişiyi kız kardeşim hasta olup acile gittiimizde yaşamıştık da. hemşireyle tartışmıştım bul artık parçaladın kızın kolunu diye. aklıma geldikçe sinir olurum.

çok geçmiş ıolsun canım su ve gıdaların temizliğine ekstra dikkat edeceğim

mama sandalyesini yatık pozisyona getirip veriyoruz biz

kan aldırma olayı çok sinir bozucu hemşirelerin hepsi aynı yetenekte değil maalesef

klasik müzikle uyuyor ddemek deniycem

yüzümü çiziyor saçımı çekiyor ve elini ağzıma sokuyor ece hanım

hem içme suyula yapıyorum hatta ece ye 1,5 litrelik pınar pet şişe alıyorum onu kullanıyorum bizim kullandığımız 19,5 lt lik suyu da kullanmıyorum

Acaba bizim onları sevme şeklimizden kaynaklanıyor olabilir mi :uhm: Tabi sizi bilmiyorum ama biz sıkıştırarak severiz, ben kafamı göbeğine bastırıp bastırıp öperim. O da benim kafamı kendine çekip bastırıyor, dilini çıkarıp yanağıma sürtüyor. Kendince bizi seviyor, yada oynamaya çalışıyorlar herhalde.

Ben böyle durumlarda bir kaşık su veriyorum yutmasına yardımcı oluyor. Dün yumurtayı yerken epey ağzında oyaladı. Bir kaşık yumurtayı biraz geveledikten sonra su takviyesi... öyle verdim.

kalabalık olunca nasıl ilerliyor iki alıntı yapıp bişiyler yazıyorum iki sayfa geçmişl olmuşş.. ne güsell ne güsell..
ilke uyandı mızırdanıyo .. çorba yapcam daha .. bide evi süpürüp silersem . bide akşama yemek yaparsam başka işim yok.. ayy ne çok iş olduu.. ben çıkayım artık.. haydi iyi muhabbetler...

yemeklerini ben de hazır suyla yaparım ama kendimizinkileri çeşme suyuyla yapıyorum..kettle da kaynatıp döküyorum yemeğe..temizleniyordur sanırım..çünkü otlanıyor bizim yemeklere de...:)
tavuk vermiycem ben de artık..köyden getirtebilirsem ondan veririm...gözüm çok korktu

Nur..bebişin resmini koymuşsun çok duygulandım.geçmişe gittiiim ve geldim..ne günlerdi o günler...allah sağlıklı bi şekilde kucağına versin..

Bence yanlış bir uygulama yapmamışsın. Onun istediği zaten böyle uyumakmış, siz farklı yöntemler deneyince tepki göstermiş. Hanım klasik müzik istiyor uyurken.

kızlar bebiklerinize hazır yoğurt püre vs.ne verirseniz verin muhakkak önce tadına bakın..son kullanma tarihi geçmemiş olsa bile..dün sütaş babymix veriyordum rüzgar'a..son kullanma tarihine daha 1 hafta var..1 kaşık verdim suratını buruşturdu..önemsemedim önce çünkü bu ara çok iştahsız..sonra bir daha vermeye kalktım almadı..du bi bakıim tadına dedim..bozulmuş..normalde hep bakarım tatlarına ama dün bi gaflette bulunup direkt vermeye kalktım..iyiki almadı..çok üzüldüm ama..

gecikmeli olarak geldimm:))))

MERCıMEK geçmiş olsun rüzgara canım ya üzüldüm ne oluyor bu salgın nedir bilmiyorum çok etkiliyor bebekleri allahtan çabucak geçmiş... .annenin iyi olmasına sevindim....

YUSUF emekliyormuş kocaman bi maşallah ona.. benim koca totolu kızımın hiç niyeti yok ne yürümeye nede emeklemeye....

ESRAKO , DERYA yolma faslı bizdede fazlasıyla mevcut her yerim tırnak izi... her kucağım gelişte garanti bu tutam saçım gidyor bazem gözlerimden yaş geliyor yani onu bana başka biri yapmış olsaydım bilmiyorum npardım ama evlat işte birşey diemiyorsun desende anlamıyro.... hele geçen benimde burnumu yoldu sıkıştırıp gözlerimden yaşlar aktı bağırsam bağıramıyorum korkacak diye susup kalıyrouz.....sağ sağlim bi büyütsek şunları bakalım daha neler gelecek başımıza... gözüm korktu benim...

benim de saçlar kısa ya rüzgar da iki eliyle saçlarımı ensemden kavrıyor çenemi ağzına çekiyor ve dişini kaşıyor öyle..acayip canım yanıyor ama katlanıoruz napalım..aynen Sibel dediğin gibi bağıramıyorum da korkmasın diye.

ayy kızıyorum kendime ya.... herkes ne güzel rejim yapıyor ben niye yapamıyorum... bende niye bu azim yok... ne kadar istikrarsızım ya ben..... diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama ne yapacak ki bana en iyi ihtimal bi liste verecek bunları ye yeme diyecek iyide benim onları yemek için yapmaya vaktim yokki... zaten işteyim... ilçeden ile çalışmaya geliyorum öğlen o dediklerini nasıl hazırlayıp geleyim.... akşam eve gidene kadar bi dünya vakit geçiyor kayınvalide ne yemek yaparsa onu yiyorum valla... offffffffff hem yiyorum hemde pişmanım ne olacak bu halim.... diyeti başaranları tebrik ediyorum tek tek öpüyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…