günaydınnn..herkese merhabaa...
annem daha iyi artık..bu sabah evine gitti..ne çok gelen giden oldu allah razı olsun herkesten ama yamuldum resmen...
dün Rüzgar ın dişi çıktı..ilk teyzemiz gördü..o donatacak artık oğlumu..aslında ben gördüm ama çaktırmadım..hehee..şaşasın kötülükkk..:)
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
Geçmiş olsun. Ben de iyileşemedim hala. İlaçlarımı almayı bile unutuyorum. Dün gece 10 dk.da bir uyanıp meme istedi, çoğunlukla emzirirken uykuya dalıp gittim. dolayısıyla göğsüm göbeğim sahaba kadar açıktı. Nasıl iyileşsin bu vücut sorarım size :1no2:
biricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
günaydınnn..herkese merhabaa...
annem daha iyi artık..bu sabah evine gitti..ne çok gelen giden oldu allah razı olsun herkesten ama yamuldum resmen...
dün Rüzgar ın dişi çıktı..ilk teyzemiz gördü..o donatacak artık oğlumu..aslında ben gördüm ama çaktırmadım..hehee..şaşasın kötülükkk..:)
biricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
teşekkür ederim. sana da çok geçmiş olsun. sürekli hava değişimi ve gece üstümüzün çok açılması büyük oranda hasta yapıyor bizleri...Geçmiş olsun. Ben de iyileşemedim hala. İlaçlarımı almayı bile unutuyorum. Dün gece 10 dk.da bir uyanıp meme istedi, çoğunlukla emzirirken uykuya dalıp gittim. dolayısıyla göğsüm göbeğim sahaba kadar açıktı. Nasıl iyileşsin bu vücut sorarım size :1no2:
çok geçmiş olsun.. ben de çok panik yaparım böyle durumlarda. iyi ki bi sorun çıkmamış. tbiricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
akşam ailecek oturduk tv izliyorduk..rüzgar da emiyordu tam dalmak üzereyken uykuya gözlerini birden kocaman açtı ve öyle bir kustu ki şok geçirdik resmen..sonra tekrarlardı bikaç kez ve daha sonraları da safra kusmaya başladı sapsarı ve çocuğun beti benzi attı..hemen dr.unu aradık acile yönlendirdi..neyse gittik kan idrar tahlilleleri felan..değerler çok karmaşık çıktı..dr bi teşhis koyamadı..serum verdiler yüzü gözü açıldı çocuğun ve tekrar emmeye başladı ve uykuya daldı rahatça..dr.u yatış verdi müşaade altında olsun dedii ama biz kalmadık eve geldik..gece boyu takip ettik bi sorun olmadı çok şükür..
teşekkür ederim. biraz da meslek hastalığı benimkisi.. bir de geçen hava güzel diye güvenip bi dondurma yemiştim. o da yapmış olabilir diyorum.. güvenmemek lazım havalara hemen.dişiniz hayırlı olsunn ağrısızz sızısızz çarçabuk gelsin devamı...
geçmiş olsunn herkeşlerr hastaa hava değişimindenmi oldu böle yaff CADIARZU
dikkat etmezsen zor tabii .. geçmiş olsun..
ah canım yaaa çok geçmiş olsunn...
of bi de böyle işini beceremeyen insanlar çıkmaz mı insanın üzgün olduğu zamanlarda. benzer bişiyi kız kardeşim hasta olup acile gittiimizde yaşamıştık da. hemşireyle tartışmıştım bul artık parçaladın kızın kolunu diye. aklıma geldikçe sinir olurum.Elif..serum vermek zorunda kaldık çünkü çocuk bembeyaz oldu ve gözleri kaydı resmen...acilde ortalığı yıkmışım...çok ağladı ama çocuk kan alınırken felan..bulamadılar damarlarını...pediatriden hemşire çağıdırlar da o buldu damarını..zar zor aldılar kanı göürdüler tahlile..tekrar geldiler kan pıhtılaşmış hadee bi daha alcaz dediler..nerdeyse parçalayacaktım kadını..
çok geçmiş ıolsun canım su ve gıdaların temizliğine ekstra dikkat edeceğimbiricik Yahomuz hastalanmış..kıyamam ben ona allah acil şifasını versiin.okurken içim parçalandı..Esrayı çok iyi anlıyorum..pazartesi akşamı benzer şeyler yaşadık..şöyle ki
dün aksamki kasıkla mama yedirme faslı biraz daha zorlu idi onceki aksama gore soyle agzını guzelce acıyor ama agzında mamalar duruyor:) hatta agzında varken tekrar agzını acıyor dudagına kasık degidimi istah var ama yutmayı unutuyor bizimki yada ona useniyor midesine kadar birakmamımı istiyor bilmiyorum artık ama bu sekil 150 cc bitti bende bittim yerde dizlerim acıyor bu kiloyu dizlere bindirince sakat durum yani baska yere yatırıp deneme yapmam gerek.
arkasından bir saat kadar sonra 1 yemek kasıgı tepeleme kasık mamasını epey sulu yaptım onuda tıkaladık zar zorr evdeki bilimum bible sus esyasını ece nin onune sunarak :) ay iki dk da unutuyor çok alem ya iki dk evel uzun uzun inceledgi seyi ilk kezg ormus gibi sasırıp eline almıyormu bayılıyorum o tsurat ifadesine:)) saskınım benim
ve sabaha kadar uyanmadı çok sukur ama aksamımız sanki hep yerelerde ece ye mama yedirmekle geçti gibi dun aksam naptın dersen paso kasıkla mama yedirdim :)
Elif..serum vermek zorunda kaldık çünkü çocuk bembeyaz oldu ve gözleri kaydı resmen...acilde ortalığı yıkmışım...çok ağladı ama çocuk kan alınırken felan..bulamadılar damarlarını...pediatriden hemşire çağıdırlar da o buldu damarını..zar zor aldılar kanı göürdüler tahlile..tekrar geldiler kan pıhtılaşmış hadee bi daha alcaz dediler..nerdeyse parçalayacaktım kadını..
biliyorum sizler çoguunz onaylamıyorsunuz ama iki gundur ece hanım ayakta sallanmayı red ediyor aksamları biz yatırırken gunduz bakıcı ile tabiki sorun yokk kadın kadir gunu dogmus olmalı ona melek bizim kiz.
neyse sallıyoruz yok deli gibi aglıyor geriyor kendini falan bir hareketler
ikidir birakıyoruz yatagına aglıyor uç bes dk kısa aralıklarla ama durmadan feryat figan degil
ve sonra yatagın bir kosesinde uyuyor.
yani biryonteme tabi kalıp uyusa asla aglatıp uyutmak gibi bir niyetim yok ama istemiyor sallanmak
meme emerek de uyumuyor artık iteliyor memede sut olmayınca .
dun hele 2-3 dk agladı ki oncesine ibo ayagında salladı bakmıs olmamıs birakmıs yanınada klasik muzigi alıstırıyoruz gunlerdir onu actık ve bir anda aglama kesilid kut uyudu harika biran iste o an.
umarım yanlıs yapmıyoruzdiur diycem ama baska yol yontemb irakmıyor nasıl tepiniyor ayaktan inmeye çalısıyor falan
bizim ece de pek bir agresif alıyorum emzirmeye kucagıma once elini agzıma dogru uzatıyor opuyorum biliyor bu hareketi canı istedimi eli havada bekliyor opuyorum falans ora bi anda burnumu tutmaya calısıyor musade edersem bir anda bir ani harketle nasıl agzımı burnumu buzusturmeye calısıyor batıyor tırnakları sızlıyor sonra kac dakika burnum yaa nedir bu saldırganlık acaba haince saldırıyor ama gorseniz:))
Hayırlı olsun. Teyzesinin aldığı cicilerini de gösterirsin bize :)
Çok çok geçmiş olsun, hepsi Allaha emanet. Nooluyor bu sıralar bebişlere anlamıyorum. Bir arkadaşımın kızı (1 yaşlarında) amip dizanteri kapmış, içtiği sudan (iki yıl evvel oluyor bu olay). Yemekleri musluk suyuyla yapıyordum, kızınkileri iyi suyla yapıcam bundan sonra.
bizim ece de pek bir agresif alıyorum emzirmeye kucagıma once elini agzıma dogru uzatıyor opuyorum biliyor bu hareketi canı istedimi eli havada bekliyor opuyorum falans ora bi anda burnumu tutmaya calısıyor musade edersem bir anda bir ani harketle nasıl agzımı burnumu buzusturmeye calısıyor batıyor tırnakları sızlıyor sonra kac dakika burnum yaa nedir bu saldırganlık acaba haince saldırıyor ama gorseniz:))
dün aksamki kasıkla mama yedirme faslı biraz daha zorlu idi onceki aksama gore soyle agzını guzelce acıyor ama agzında mamalar duruyor:) hatta agzında varken tekrar agzını acıyor dudagına kasık degidimi istah var ama yutmayı unutuyor bizimki yada ona useniyor midesine kadar birakmamımı istiyor bilmiyorum artık ama bu sekil 150 cc bitti bende bittim yerde dizlerim acıyor bu kiloyu dizlere bindirince sakat durum yani baska yere yatırıp deneme yapmam gerek.
arkasından bir saat kadar sonra 1 yemek kasıgı tepeleme kasık mamasını epey sulu yaptım onuda tıkaladık zar zorr evdeki bilimum bible sus esyasını ece nin onune sunarak :) ay iki dk da unutuyor çok alem ya iki dk evel uzun uzun inceledgi seyi ilk kezg ormus gibi sasırıp eline almıyormu bayılıyorum o tsurat ifadesine:)) saskınım benim
ve sabaha kadar uyanmadı çok sukur ama aksamımız sanki hep yerelerde ece ye mama yedirmekle geçti gibi dun aksam naptın dersen paso kasıkla mama yedirdim :)
dun hele 2-3 dk agladı ki oncesine ibo ayagında salladı bakmıs olmamıs birakmıs yanınada klasik muzigi alıstırıyoruz gunlerdir onu actık ve bir anda aglama kesilid kut uyudu harika biran iste o an. umarım yanlıs yapmıyoruzdiur diycem ama baska yol yontemb irakmıyor nasıl tepiniyor ayaktan inmeye çalısıyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?