2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda yasıştığıma an dinlendiğim an demiştimya ondada online görünsem bile onkere otru kalak yapıyorum mesela şu anda yusuf'usallayıp geldim bir mesaj bir başka iş .oyüzden bazen yazışmalarda adapte olamayabiliyorum atladıklarımda oluyor yada eksik yazdıklarım..
SEÇİL pirinciniz hayırlı olsun..
ÖZLEM pantalonlarına girebiliyormuşsun hadi gözün aydın..

anlıyorum canım seni çoğumuz öyleyiz aslında bende öyle... burda aktif gözüksemde işlerim oluyor sayfa açık kalmış oluyor arada 5 dk. fırsatım olunca hemen bi bakayım nolmuş diyorum hızlıca okuyorum yada okumadan pat diye yazıyorum.... öyle böyle katılıyoruz ya ne yapalım artık şimdilik böyle:ecrin_bebek:

canim benim ilk liste 2 haftalik..orada rahat bir 3 kilo gidiyor..sonra daha yavas ve dengeli veriyorsun..günde 3 ögün ve 5 saat arayla besleniyorsun..en gec saat 21 de yemek isin bitmeli..ara ögün yok..bana günde 2 litre en fazla 2,5 litre su dedi..yoksa vücuttan mineraller gidiyormus..hergün ayni seyler yok..sabah 3 menü aksam 3 ögle 3 menü var..icinden istedigimi secebiliyorum..mesela sabah peynir+ekmek+sebze+meyve ya da yogurt+meyve+ekmek ya da 1 yumurta+sebze +meyve...tabi miktarlarida bana göre ayarlanmis..öglede ve aksam yine sebze ve meyveye ek olarak et-tavuk-balik-fasülye-peynir secebiliyorum..birde her ögüne proteinle baslamak sart..biraz zor gibi görünüyor ama insan alisiyor..tabi emziriyorsan kesinlikle böyle bir diet programi uygulayamazsin..birde herkesin vücut yapisi ve ihtiyaci olan besin miktari farkli..yani doktora sormadan yap diye tavsiye edemem..belki fayadasi olmaz zarari olabilir..cünkü benimkinde belirli sebzeler,meyveler var..herseyi yiyemiyorum..ama buna benzer bir sekilde yagida azaltarak uygularsan zaten kisa sürede 5-6 kilo verirsin..

PAZARTESİ benide alın aranıza her ne yapacaksanız..
Gözümden kaçmış böbeeem, hiç beğenmez olur muyum? Sen bizim pirimizsin, idolümüzsün. Şahsen senden çok şey öğrendim. :) Ayrıca çok teşekkür ederim koltuklarım kabardı :)

teşekür ederim canım benimkaydirigubbakcemile3 benimde bu sözlerden sonra koltuklarım kabardı..bayanssulusmile:kedi:

bende aynıyım işyerinde ara ara bakıyorum

SEÇİL pirinciniz hayırlı olsun..
yusuf a da maşallah emeklemiş

sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı

emzirme sorunum yok zaten canım selin emmiyor....

ama bilmiyorum burdada bi diyetisyen varmı.. şimdi hastanenin randevu sistemine baktım göremedim bi diyetisyen yok olmuş olabilir..... ayy bilmiyoum öğlen çok yiyince birden şimşek çaktı kafama ve benim bu işi haletmem lazım.. haklısın herkesin kendine özel olmalı diyet listesi ama.... sorun orda işte ben bu listeyi uygulayamıyorum... çalıştığım için ne bulursam yiyorum akşam yemeklerinide kayınvalide yapıyor hemen onda yiyip selini alıp evimize çıkıyoruz... kendime özel bişey yapmaya vaktim kalmıyor eve geç geldiğim içinohaoldumsmile

DERYA anlaştık... arada enseme vurabilirsiniz serbest...

TAZEM örtmenim etim sizin kemiğim benim:))))

cidden DERYA , TAZE beni sıkı sıkı tutun ben çabuk cayıyorum ya..... bırakmayın ellerimi... bu sefer başarmam lazım.... her diyet giib olmasın pazartesi başlayıp salı günü biten((

olumunekankayizsmile

canim anliyorum seni..ben evde oldugum halde üseniyordum diyetle ugrasmaya..kendimde o disiplini bir türlü bulamiyordum..o yüzden diyetisyene gittim zaten..esimde benimle diyet yapiyor..oda calistigi icin ben onun yeyeceklerini aksamdan hazirlayip veriyorum..gayette güzel kilo verdi..tam 8 kilo gittin ondan..yani sende ancak böyle kendi yiyeceklerini kendin hazirlayacaksin..belkide doktor farkli yöntem uygulayacak..ben bir dene derim..

ÖZGÜL hastaneyi aradım... diyetisyene randevu yokmuş... dahiliyeye randevu alıpkan tahlili yaptırıp öyle gidecekmişim diyetisyene bugünde dahiliyeye randevu vermioyrlar artık pazartesi günü gidicem bakalım ne olacak.... eşini tebrik etmek lazım tabi senide 8 kilo gayet iyi.. ama erkeklerin metabolizması kadınlardan daha hızlı çalışıyor malesef(((

NUR ya eşin niye böyle birşeyi kabul etti... yada o insanlar nerden gelmeyi dşündüler anlamıyroum... millet o kadar düşüncesizki diyecek birşey bulamıyorum.... herkes kendini düşünüyor.... nerde bacım seni anlasınlar....boşver sinir olma... beğenin düşün sakinleş..... onuda üzme....

telden giriyorum alıntı yapamıorum ama ben bike bişi diemedim sadece ii gelin dedim kötü bir ses tonuyla ama anlaya tabi bu hafta hepsi yemeğe davet etti hepiniz gördünüz işte ama nerde gökhan bugün biraz geç kalkacaktı sadece bi ara dışarı çıkıp kendine bavul alıp gelecekti mecbur erkenden kaldırdım akşam planı yattı sabah bari beraber yanlız olalım dedim bunu büyüklerin düşünmesi lazım yaa avazım çıkana kadar bağımak istiyorum

disiplin şartttttttttttt.eşinide tebrik etmek gerek ama onlarda kas oarnı daha fazlaya ondna böyle hızlı verebiliyorlar..

benimde elimi bıarkamayın yada sıkı sıkı tutunalım..olarmı..olumunekankayizsmile

Anlayışsız insanlarada ne denirki..alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilesenin kadar gıccccccccccıkkkkkkkkkk oldum..sıkam canını..Şeniz

Heheh tozunu şöle bir güzel sildim resmini çektim albüm eekledim..amma tozlanmış yazık ..vay vay ki ne vay ..
Ahanda yusuf uyandı..

hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben

hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben

toto öyle cocomanda değilya kalkmıyor bir türlü...:roflol:
bak ya hastalıklar bi bitseydi bi anneler bir yavrular..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…