Burda yasıştığıma an dinlendiğim an demiştimya ondada online görünsem bile onkere otru kalak yapıyorum mesela şu anda yusuf'usallayıp geldim bir mesaj bir başka iş .oyüzden bazen yazışmalarda adapte olamayabiliyorum atladıklarımda oluyor yada eksik yazdıklarım..
SEÇİL pirinciniz hayırlı olsun..
ÖZLEM pantalonlarına girebiliyormuşsun hadi gözün aydın..
canim benim ilk liste 2 haftalik..orada rahat bir 3 kilo gidiyor..sonra daha yavas ve dengeli veriyorsun..günde 3 ögün ve 5 saat arayla besleniyorsun..en gec saat 21 de yemek isin bitmeli..ara ögün yok..bana günde 2 litre en fazla 2,5 litre su dedi..yoksa vücuttan mineraller gidiyormus..hergün ayni seyler yok..sabah 3 menü aksam 3 ögle 3 menü var..icinden istedigimi secebiliyorum..mesela sabah peynir+ekmek+sebze+meyve ya da yogurt+meyve+ekmek ya da 1 yumurta+sebze +meyve...tabi miktarlarida bana göre ayarlanmis..öglede ve aksam yine sebze ve meyveye ek olarak et-tavuk-balik-fasülye-peynir secebiliyorum..birde her ögüne proteinle baslamak sart..biraz zor gibi görünüyor ama insan alisiyor..tabi emziriyorsan kesinlikle böyle bir diet programi uygulayamazsin..birde herkesin vücut yapisi ve ihtiyaci olan besin miktari farkli..yani doktora sormadan yap diye tavsiye edemem..belki fayadasi olmaz zarari olabilir..cünkü benimkinde belirli sebzeler,meyveler var..herseyi yiyemiyorum..ama buna benzer bir sekilde yagida azaltarak uygularsan zaten kisa sürede 5-6 kilo verirsin..ŞARMAŞIK ÖZGÜLÜM canım ya senin şu zayıflama listen nasıldı... 1 hafta boyunca hergün aynı şeyimi yiyorsun... çok az zamanda epey farketti sende çünkü o diyet... TAZEM spor yaptığı için çok daha sağlam ve dengeli gidiyor ama ben spor yapamadığım için senin listende mantıklı geldi bana.... spara gitmek istiyorum ama akşam anca 6,5 da evde oluyorum o saatten sonrada biryere gidecek halim kalmıyro birde selini çok özlüyorum zaten onunla vakit geçiriyorum...
PAZARTESİ benide alın aranıza her ne yapacaksanız..ÖZLEM 65-66 kilo arasında gidip geliyorum hani bi 5-6 kilo versemde yetecek bana yani bi 60 kilo olsam daha birşey istemem... basenlerim geniş olduğu için kötü duruyor ya....
TAZEM başımla beraber... bekliyorum pazartesi günü desteğini.... gitsin şu kilolar ya.....
Gözümden kaçmış böbeeem, hiç beğenmez olur muyum? Sen bizim pirimizsin, idolümüzsün. Şahsen senden çok şey öğrendim. :) Ayrıca çok teşekkür ederim koltuklarım kabardı :)
anlıyorum canım seni çoğumuz öyleyiz aslında bende öyle... burda aktif gözüksemde işlerim oluyor sayfa açık kalmış oluyor arada 5 dk. fırsatım olunca hemen bi bakayım nolmuş diyorum hızlıca okuyorum yada okumadan pat diye yazıyorum.... öyle böyle katılıyoruz ya ne yapalım artık şimdilik böyle:ecrin_bebek:
canim benim ilk liste 2 haftalik..orada rahat bir 3 kilo gidiyor..sonra daha yavas ve dengeli veriyorsun..günde 3 ögün ve 5 saat arayla besleniyorsun..en gec saat 21 de yemek isin bitmeli..ara ögün yok..bana günde 2 litre en fazla 2,5 litre su dedi..yoksa vücuttan mineraller gidiyormus..hergün ayni seyler yok..sabah 3 menü aksam 3 ögle 3 menü var..icinden istedigimi secebiliyorum..mesela sabah peynir+ekmek+sebze+meyve ya da yogurt+meyve+ekmek ya da 1 yumurta+sebze +meyve...tabi miktarlarida bana göre ayarlanmis..öglede ve aksam yine sebze ve meyveye ek olarak et-tavuk-balik-fasülye-peynir secebiliyorum..birde her ögüne proteinle baslamak sart..biraz zor gibi görünüyor ama insan alisiyor..tabi emziriyorsan kesinlikle böyle bir diet programi uygulayamazsin..birde herkesin vücut yapisi ve ihtiyaci olan besin miktari farkli..yani doktora sormadan yap diye tavsiye edemem..belki fayadasi olmaz zarari olabilir..cünkü benimkinde belirli sebzeler,meyveler var..herseyi yiyemiyorum..ama buna benzer bir sekilde yagida azaltarak uygularsan zaten kisa sürede 5-6 kilo verirsin..
anlıyorum canım seni çoğumuz öyleyiz aslında bende öyle... burda aktif gözüksemde işlerim oluyor sayfa açık kalmış oluyor arada 5 dk. fırsatım olunca hemen bi bakayım nolmuş diyorum hızlıca okuyorum yada okumadan pat diye yazıyorum.... öyle böyle katılıyoruz ya ne yapalım artık şimdilik böyle:ecrin_bebek:
canim anliyorum seni..ben evde oldugum halde üseniyordum diyetle ugrasmaya..kendimde o disiplini bir türlü bulamiyordum..o yüzden diyetisyene gittim zaten..esimde benimle diyet yapiyor..oda calistigi icin ben onun yeyeceklerini aksamdan hazirlayip veriyorum..gayette güzel kilo verdi..tam 8 kilo gittin ondan..yani sende ancak böyle kendi yiyeceklerini kendin hazirlayacaksin..belkide doktor farkli yöntem uygulayacak..ben bir dene derim..emzirme sorunum yok zaten canım selin emmiyor....
ama bilmiyorum burdada bi diyetisyen varmı.. şimdi hastanenin randevu sistemine baktım göremedim bi diyetisyen yok olmuş olabilir..... ayy bilmiyoum öğlen çok yiyince birden şimşek çaktı kafama ve benim bu işi haletmem lazım.. haklısın herkesin kendine özel olmalı diyet listesi ama.... sorun orda işte ben bu listeyi uygulayamıyorum... çalıştığım için ne bulursam yiyorum akşam yemeklerinide kayınvalide yapıyor hemen onda yiyip selini alıp evimize çıkıyoruz... kendime özel bişey yapmaya vaktim kalmıyor eve geç geldiğim içinohaoldumsmile
gercekten sinir bozucu olmus..kafamçokkarıştısinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
disiplin şartttttttttttt.eşinide tebrik etmek gerek ama onlarda kas oarnı daha fazlaya ondna böyle hızlı verebiliyorlar..canim anliyorum seni..ben evde oldugum halde üseniyordum diyetle ugrasmaya..kendimde o disiplini bir türlü bulamiyordum..o yüzden diyetisyene gittim zaten..esimde benimle diyet yapiyor..oda calistigi icin ben onun yeyeceklerini aksamdan hazirlayip veriyorum..gayette güzel kilo verdi..tam 8 kilo gittin ondan..yani sende ancak böyle kendi yiyeceklerini kendin hazirlayacaksin..belkide doktor farkli yöntem uygulayacak..ben bir dene derim..
DERYA anlaştık... arada enseme vurabilirsiniz serbest...
TAZEM örtmenim etim sizin kemiğim benim:))))
cidden DERYA , TAZE beni sıkı sıkı tutun ben çabuk cayıyorum ya..... bırakmayın ellerimi... bu sefer başarmam lazım.... her diyet giib olmasın pazartesi başlayıp salı günü biten((
telden giriyorum alıntı yapamıorum ama ben bike bişi diemedim sadece ii gelin dedim kötü bir ses tonuyla ama anlaya tabi bu hafta hepsi yemeğe davet etti hepiniz gördünüz işte ama nerde gökhan bugün biraz geç kalkacaktı sadece bi ara dışarı çıkıp kendine bavul alıp gelecekti mecbur erkenden kaldırdım akşam planı yattı sabah bari beraber yanlız olalım dedim bunu büyüklerin düşünmesi lazım yaa avazım çıkana kadar bağımak istiyorum
ah derya ah..kaldir biraz totonu yav...tozlanmis zavallim dura dura..kaydirigubbakcemile3Heheh tozunu şöle bir güzel sildim resmini çektim albüm eekledim..amma tozlanmış yazık ..vay vay ki ne vay ..
Ahanda yusuf uyandı..
hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?