evet bende öyle bılıyorum,zaten verıdgımız kasık mamalarında , devam sütlerı vs hep vitamın desteklı.pirinc unlarıu bıle.bende doktora balık yagını sormustum omega 3 ve 6 falan var dıe.onu zayıf iştahsız cocuklara öneriyoruz ve 1 yasından önce d-vit ve demır dısında hıcbır vıtamnıne gerek yok demıstı.1 yasındada kılo ,boy ve gelısım durumuna göre verılır demişti.oyuzden bende baska vıtamın felan vermıyorumsizden mi duymuştum yoksa başka bir yerden mi okumuştum kızlar hatırlamıyorum ama bebeğe fazladan vitamin yüklemesi yapılması erken ergenliğe girmesine neden oluyormuş. yani düşünün örneğin kız çocuğu için daha ilkokul 3 gibi memişleri çıkıyormuş ve boyu da kısa kalıyormuş. bunu bi araştırmak lazım..
ayy Nurdan maşşalah Teo ye,neguzel uyku düzeni.totonu kası kaydirigubbakcemile3ben kendi bilgilerime dayanarak yumurta vermeye basladim ama sadece haftasonlari bizle birlikte, haftaici kasmiyorum..yumurta labne peyniri karistirip veriyorum daha bi butun yiyemiyor..haftaici beslenmesi kres agirlikli zaten.sebzesini etini meyvesini hep orda yiyor ee banada yogurt ve biberon kaliyor sadece bazende aksam muhallebi yapiyorum biberon mamasiyla..o yuzden hasta sonu ben kendime gore ayarliyorum..mesela bize demir surubu vermedi, tahlillerindede gerek kalmadi zaten..
sabah7.30 biberon, ogle 11.30sebze et puresi, 3te meyve, 6da yogurt meyveli, 8.30-9 da ya biberon ya muhallebi yiyor, bazende gece uyanip 1 kere biberon aliyor yine..ama bazen hic kalkmadigi da oluyor..
diş cıkarıyordur belkı Dilekcim.ŞEvval cok iyi gidiyodu uyku konusunda ama 3 gundur felan yıne vahımlestı dururum.megerse üst dişi patlıcakmıstı.inş.ayagında uyumaya alısır çünkü ayaka senle heryere gelıyo,çok zor bir gece geçirdim tam 3 saatten beri kıvancı uyutmaya çalışıyorum deli oldum ağlıyor zırlıyor nesi var anlamadım kendini ayakta sallatmıyor bi alışmadı gitti yatağında sallıyayım dedim yok onuda istemiyor yırttı ortalığı birkaç gecedir böyle yapıyor en sonunda bıraktım babası zar zor uyuttu ndn böyle anlamadım ,
ayakta sallamaya nsl alıştırıcam bu çocuğu ben biryere misafirliğe gidince zor durumda kalıyorum ya kendi yatağında sallanacak yada battaniyede sallanıp uyuyor off off çıldırdım bu gece
iyi yapmıssın aglamamakla.herseyın hayırlısı olsun bı bakmıssın yanına gelıvermısherkese ii geceler men geldim alıntı yaptım sayfa hata verdi videoya yorum yapan ve ii dilekler için herkese çokkk tşk ederimm...
bu arada gelinimede maşallah mustafaya geri geride olsa gelecek:)...
biz iiz ilkgün biraz zor geçti gittiğinde gökhan aradı yine ağladı ama ben inat ettim ağlamadım sürekli şaka yaptım yatakları çok pis kokuyormuş daha yemek yiyememiş bi çorba yapmışlar dio görünce içesin gelmio dio asker kıyafatinin pantolonu olmamışş:)) altımda kot üstümde asker kıyafti var dioo..bugün biraz daha alışmıştı gece yeni gelen biri ranzadan düşmüş çok komikti dio:):) bu arada gökhanı sevk etmişler 2 kişilermiş biri gökhan birir de 155 kiloymuş eğer sivasta bunalr kilolu eğtim yapamaz derlerse ki askeriyenin drsi % 90 olur demiş çarşamba akşam yanımızda yok vermezlerse biz hafta sonu gideceğiz 7 mayıztada yemin töreni varmış 10 günde izni varmış ama hayırlıysa umarım gelirr bu arada fazla giremiorum evi annem k.validem ayağı kaldırdık:)) içinden çıkamıoz ama yarın 2 rane kadın gelecek biran önce biterr bende aranıza dönerim..
ARKADAŞLAR.... hafta sonundan beri kafamı kurcalayan birşey var......
Esrada söyledi salgın var ishal ve kusma salgını dikkat edin dedi....
ama ben bu konuda zaten kafam karıştı... bu salgın nasıl bulaşıyor nasıl dikkat edicez... önümüzdeki hafta 23 nisanda ankaraya gidicez hemde trenle yolculuk yapacağız kalabalığa girmiş olacağız o yüzden tedirğinim bilen biri açıklarsa bu salgının nasıl bulaştığını.....
salgın oldugunu bende duydum ama kadarda ehvam yapma bence.genelde kusma ishal mıkrobu tükrükle yakın temasla gecer sanırım.dısarda oldugunuda ellerını yüzünü sılersın bellı aralıklarla.bı sekılde mıkroplarla tanısacaklar zaten.ortama sokmaktan kacınma bence.bişe olmaz inşallah