2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım çok ozledim yaa
zaten pazartesileri ekstra ozluyorum haftasonu tum gun onunla olduktan sonra dun aksamda supriz bir sekilde hiç uyanmadı
saat 6 da uyutmus bakıcı. yuruyus yapıp 8 gibi evde oluyorum gittim uyuyor bende berke yi yatırırken yanında uyukladım iboya dedim kalkınca benide uyandır saat 12 de uyandırdı ibo ece den ses yok gidip yatalım kalkınca gece mama veririz diiye. yattık bir uyandık sabah olmus 6 da bizimki yatakta konusuyor
ilk kez 12 saat birsey yemeden gık demeden uyudu allahım bu bir ruya mı:)
hos ben bunu istemiyorum uyansın goreyim mızıklamadan tekrar uyutalım hayalim bu yonde. ama bende acayip uykumu aldım saat 22,00 de yatmıs oldum enerjimi bu aksama salklıyım hergunumuz supriz eceyle çunku bir gun çok iyib ir gun sapıtıyor ama çok ozledim ya sabah hemen kalktım on dk erken seveyim diye pıtır pıtır gel diyosun sana emekliyor oyle tatli ki yaa

burcunun dedigi gibi allahım tesekkurler hersey için onu bize verdigi için uslanmaya basladıgı surekli aglamadıgı için gece uyudugu için vs vs vs

sibelcim kan sayımı yapılmadan birsey soylemek bos olur
hiç yapıldımı seline kan sayımı ?

canım 2 aydır kan sayımı yaptırıyoruz... ilkinde gerek yok kulanmayın dedi ikinci kan alınışında tahlil sonucunu dr. olmadığı için ertesi günü dr. dan öğrenecektik ddr. bize her ihtimale karşı ferro sanol kullanın 10 damla dedi sonuç için aradığımdada normal kan durumu dedi sayı olarak bilmiyorum sonra kontrole gittiğmizde dedim ben 10 damla kullanamıyorum seline 5 damla kullanıyorum dedim hiçbir faydası olmaz 5 damlanın kullanma ozaman hatta dedi öyle yani bu ayda gitmedim bilmiyorum......salgın yüzünden götürmeyide düşünmüyorum... artık büyüdükleri için her ay gitmemiz şart değil sanırım.....

canım benim çok güzel anlatmışsın... bende çok özlüyorum dediğin gibi hafta sonu alışınca pazartesi işe gelmek çok zor oluyor..hatta artık büyüdükçe hergün daha fazla özlüyorum... oda artık bizi sevdiğini belli eden özlediğni belli eden hareketler yaptıkça günden güne daha çok bağlanıyoruz.... rabbim ayırmasın..... akşam olsada ısırsam kuzumu çok özledim.....

biz hiç kan sayımı yaptırmadık. kaç kere doktora götürdük hiçbirinde kan sayımı istemedi doktor. ben de bişi demedim. son iki aydır santafer kullanıyoruz. ilk ay günde beş damla veriyordum sadece. hatta bazı günler hiç vermiyordum. ama son bir aydır beş damla sabah beş damla akşam veriyorum. iyi mi ediyorum bilmiyorum..

gündaydın kızlar.ben kan sayımı yapdırmadım.ferro anol 5 damla veriyorum.kendimde hamilelik boyunca ve ilk 6 ay kan ilacı kullandım.

bilmiyorum ki canım her dr. un uygulaması farklı malesef.... ama genel olarak kullanılan kilosu kadar damla sanırım.... dr. un demiyorsada sen istesen kan sayımı o zaman yaptırır belki....

DİŞLERİ KARARTMASINDAN korkuyorum aslında ben kan damlasının öyle diyorlar... tek kötü etkisi dişleri karartmasıymış... sizler nediyorsunu bu konuda.....

gündaydın kızlar.ben kan sayımı yapdırmadım.ferro anol 5 damla veriyorum.kendimde hamilelik boyunca ve ilk 6 ay kan ilacı kullandım.

canım bizim dr. da bana 10 damla kullan dedi ben okadarını içiremedim hiç yoktan iyidir diyerek 5 damla verdim ama dr. umuz 5 damlanın hiçbir faydası yok ozaman vermeyin hiç dedi.... bilmiyorum artık......

belmacım didar çok tatlı çok şeker tokasınada bayıldım kafasından büyük:))) nerdeyse. öperim onu öperim.

meg saç modeliyse efriminde dediği gibi maşalı jöleli vs öyle durabiliyordur aynı kesimde zorlanabilirsin diye düşünüyorum......

günaydınlar
sabah sabah uyus oldum ne güzel alıntı yapmıştım kıvanç bilgisayarın kablosunu bir çekti kökten gitti herşey
neyse aklımda kalanları yazayım
derya canım geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yapıncada boğazlara iyi geliyor
evrim geçmiş olsun canım ne oldu birden öyle sanırım vitaminsiz kaldın dikkat et kendine
izmir fotolarını gördüm biran geçmişe gittim ne güzel günlerdi ama ordaki arkadaşlardan nevin burko burcu başak abla yok girmiyorlar artık ndn acaba

kan damlası konusunda konuşuluyor iki gündür bize sağlık ocağı verdi adı VEGAFERON
çok güzel bir tadı ve kokusu var karamelli gibi kıvançında hoşuna gidiyor bir araştırın isterseniz

ben demir damlası hala veremiyorum dünde yazmışmıydım bilmiyorum kıyma yedirmeye çalışıyorum siyah üzümle elmayı kaynattım onu blendırdan geçirip içiriyorum
birazdan sınav yapıcam hala soru hazırlamadım iyice fena oldum ben bu sene

ben de duymuştum canım diş karartıyor diye ama demir eksikliği olması da kötü olur yani.. ne bilim...

o damlayı ilk kez duyuyorum.. bana santaferi doktor vermişti o yüzden hiç değiştirmedim seviyor diye.. kaç damla veriyorsun dilek?

üzümle elma iyi fikirmiş. yiyor mu peki onu?

dün akşamdan beri yiğit uyuduktan sonra birden ağlayarak uyanıyor kızlar. nedenini anlayamadık nasıl ağlıyor ama.. gece 7 kez uyandı.. çoğunda da o şekilde yani ağlayarak. hiç böyle yapazdı. nedendir fikri olan var mı?

mamiyi kandırma çalışmalarına başladım zaten
tatil için çeşme diyorum habire
oda diyor neden orasıı e denizi güzel vs sallıyorum
bu sefer nerde ağaç edeceksin beni diyor sempatiksalakcinni
oo gel gel cesmeye, bizim annemlerin yazlik cesmede her dk yanina gelirim artik:))

Sen buraya gel.. ben senın yanına gelıcem.. söz verebılırsın Mamı ye.. yannız kalmayacak.. Burcuları da alıp gelıcem yanına.. sözüm sözdür sana.
bende bendeeee..
ya buarada burkom burcudan haber aliyormusunuz ara ara..

dis veya burnu hala tikaliysa ondan olabilir..

gunaydin, sanirim vucudun direncini yeniyorum 100gr 100gr gidiyor 64.9a inmisim:))

fatma bana günde 10 damla ver dediler fakat bende pek düzenli olarak hergün kullanmıyorum

dun resmen sizmisim gece 9.30da..gece 3 tetibet duymus teonun aglamasini o uyandirmasa olu gibiydim..allahtan mama sonrasi hemen sizdi..6.30a kadar

bize doktor demir damlasi vermedi hic yaa, keske sorsaydim gerci kan sayimi iyiydi ama bak unuttum aklimdayi asil..

chicco poly mama sand kullanan arkadaslar

ece nin ki eski idi zaten bazı yerlernide yirtiklar var ve yıkadım kılıfı çok kez kustu çunku kokusunu geçiremedim içine su girdi kurumak bilmiyor kokudan rahatsız oluyorum bende bakıcı da yeni birsandalyemi alsam 3 senedenf azal kullanılıyor bunlar diye dusunyorum

simdi meshur sandalyeye bakıyroum ama on tekerler yok evin içidne biryerden biryere goturmek pratik oluyormu ?

birde çıfit kilifli diyor nasıl yani iki tane kılıf mi var detaylı resim bulamadım bakınıyorum hala da size sorayım dedim

emniyet kayısları falan sokuluyormu bizimki vidalı vidaları sokup o ipleri yikiyorum çok zor oluyor ama buda oylderi herealde çok farkıl deildir benimki de peg perego çunku.

meltem kac çıktı kan sayımı ece nin ??

canım hgb sonucu 11.5 referans aralıkları 9.6-13.1

bizimkinin uyku düzeni giderek bozuluyor ne yapacağımı bilmiyorum
sabahları daha çok uyanıyor artık benim evden çıkış ve giriş saatlerimi bildiğini düşünüyorum

gaz sancısı ya da diş çıkarma

günaydın

üst diş çıkacak gibi ondan olabilir demek ki kızlar saolun.. gaz da olabilir doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…