sibelcim kan sayımı yapılmadan birsey soylemek bos olur
hiç yapıldımı seline kan sayımı ?
kızım çok ozledim yaa
zaten pazartesileri ekstra ozluyorum haftasonu tum gun onunla olduktan sonra dun aksamda supriz bir sekilde hiç uyanmadı
saat 6 da uyutmus bakıcı. yuruyus yapıp 8 gibi evde oluyorum gittim uyuyor bende berke yi yatırırken yanında uyukladım iboya dedim kalkınca benide uyandır saat 12 de uyandırdı ibo ece den ses yok gidip yatalım kalkınca gece mama veririz diiye. yattık bir uyandık sabah olmus 6 da bizimki yatakta konusuyor
ilk kez 12 saat birsey yemeden gık demeden uyudu allahım bu bir ruya mı:)
hos ben bunu istemiyorum uyansın goreyim mızıklamadan tekrar uyutalım hayalim bu yonde. ama bende acayip uykumu aldım saat 22,00 de yatmıs oldum enerjimi bu aksama salklıyım hergunumuz supriz eceyle çunku bir gun çok iyib ir gun sapıtıyor ama çok ozledim ya sabah hemen kalktım on dk erken seveyim diye pıtır pıtır gel diyosun sana emekliyor oyle tatli ki yaa
burcunun dedigi gibi allahım tesekkurler hersey için onu bize verdigi için uslanmaya basladıgı surekli aglamadıgı için gece uyudugu için vs vs vs
KAN damlası hala aklımda soru işareti ya... biz kullanmıyoruz acaba kötümü yapıyoruz diye düşünmeye başladım... bu ay dr. ada gitmeyeceğiz napsam bi santafer alıp içirsemmiki seline?????? ferrum içmiyor, ferro sanol içmiyor olmazsa bugün santafer alayım.....
biz hiç kan sayımı yaptırmadık. kaç kere doktora götürdük hiçbirinde kan sayımı istemedi doktor. ben de bişi demedim. son iki aydır santafer kullanıyoruz. ilk ay günde beş damla veriyordum sadece. hatta bazı günler hiç vermiyordum. ama son bir aydır beş damla sabah beş damla akşam veriyorum. iyi mi ediyorum bilmiyorum..
gündaydın kızlar.ben kan sayımı yapdırmadım.ferro anol 5 damla veriyorum.kendimde hamilelik boyunca ve ilk 6 ay kan ilacı kullandım.
ben de duymuştum canım diş karartıyor diye ama demir eksikliği olması da kötü olur yani.. ne bilim...bilmiyorum ki canım her dr. un uygulaması farklı malesef.... ama genel olarak kullanılan kilosu kadar damla sanırım.... dr. un demiyorsada sen istesen kan sayımı o zaman yaptırır belki....
DİŞLERİ KARARTMASINDAN korkuyorum aslında ben kan damlasının öyle diyorlar... tek kötü etkisi dişleri karartmasıymış... sizler nediyorsunu bu konuda.....
o damlayı ilk kez duyuyorum.. bana santaferi doktor vermişti o yüzden hiç değiştirmedim seviyor diye.. kaç damla veriyorsun dilek?günaydınlar
sabah sabah uyus oldum ne güzel alıntı yapmıştım kıvanç bilgisayarın kablosunu bir çekti kökten gitti herşey
neyse aklımda kalanları yazayım
derya canım geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yapıncada boğazlara iyi geliyor
evrim geçmiş olsun canım ne oldu birden öyle sanırım vitaminsiz kaldın dikkat et kendine
izmir fotolarını gördüm biran geçmişe gittim ne güzel günlerdi ama ordaki arkadaşlardan nevin burko burcu başak abla yok girmiyorlar artık ndn acaba
kan damlası konusunda konuşuluyor iki gündür bize sağlık ocağı verdi adı VEGAFERON
çok güzel bir tadı ve kokusu var karamelli gibi kıvançında hoşuna gidiyor bir araştırın isterseniz
üzümle elma iyi fikirmiş. yiyor mu peki onu?ben demir damlası hala veremiyorum dünde yazmışmıydım bilmiyorum kıyma yedirmeye çalışıyorum siyah üzümle elmayı kaynattım onu blendırdan geçirip içiriyorum
birazdan sınav yapıcam hala soru hazırlamadım iyice fena oldum ben bu sene
oo gel gel cesmeye, bizim annemlerin yazlik cesmede her dk yanina gelirim artik:))mamiyi kandırma çalışmalarına başladım zaten
tatil için çeşme diyorum habire
oda diyor neden orasıı e denizi güzel vs sallıyorum
bu sefer nerde ağaç edeceksin beni diyor sempatiksalakcinni
bende bendeeee..Sen buraya gel.. ben senın yanına gelıcem.. söz verebılırsın Mamı ye.. yannız kalmayacak.. Burcuları da alıp gelıcem yanına.. sözüm sözdür sana.
dün akşamdan beri yiğit uyuduktan sonra birden ağlayarak uyanıyor kızlar. nedenini anlayamadıknasıl ağlıyor ama.. gece 7 kez uyandı.. çoğunda da o şekilde yani ağlayarak. hiç böyle yapazdı. nedendir fikri olan var mı?
meltem kac çıktı kan sayımı ece nin ??
kızım çok ozledim yaa
zaten pazartesileri ekstra ozluyorum haftasonu tum gun onunla olduktan sonra dun aksamda supriz bir sekilde hiç uyanmadı
saat 6 da uyutmus bakıcı. yuruyus yapıp 8 gibi evde oluyorum gittim uyuyor bende berke yi yatırırken yanında uyukladım iboya dedim kalkınca benide uyandır saat 12 de uyandırdı ibo ece den ses yok gidip yatalım kalkınca gece mama veririz diiye. yattık bir uyandık sabah olmus 6 da bizimki yatakta konusuyor
ilk kez 12 saat birsey yemeden gık demeden uyudu allahım bu bir ruya mı:)
hos ben bunu istemiyorum uyansın goreyim mızıklamadan tekrar uyutalım hayalim bu yonde. ama bende acayip uykumu aldım saat 22,00 de yatmıs oldum enerjimi bu aksama salklıyım hergunumuz supriz eceyle çunku bir gun çok iyib ir gun sapıtıyor ama çok ozledim ya sabah hemen kalktım on dk erken seveyim diye pıtır pıtır gel diyosun sana emekliyor oyle tatli ki yaa
burcunun dedigi gibi allahım tesekkurler hersey için onu bize verdigi için uslanmaya basladıgı surekli aglamadıgı için gece uyudugu için vs vs vs
dün akşamdan beri yiğit uyuduktan sonra birden ağlayarak uyanıyor kızlar. nedenini anlayamadıknasıl ağlıyor ama.. gece 7 kez uyandı.. çoğunda da o şekilde yani ağlayarak. hiç böyle yapazdı. nedendir fikri olan var mı?
günaydınlar
sabah sabah uyus oldum ne güzel alıntı yapmıştım kıvanç bilgisayarın kablosunu bir çekti kökten gitti herşey
neyse aklımda kalanları yazayım
derya canım geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yapıncada boğazlara iyi geliyor
evrim geçmiş olsun canım ne oldu birden öyle sanırım vitaminsiz kaldın dikkat et kendine
izmir fotolarını gördüm biran geçmişe gittim ne güzel günlerdi ama ordaki arkadaşlardan nevin burko burcu başak abla yok girmiyorlar artık ndn acaba
kan damlası konusunda konuşuluyor iki gündür bize sağlık ocağı verdi adı VEGAFERON
çok güzel bir tadı ve kokusu var karamelli gibi kıvançında hoşuna gidiyor bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?