chicco poly mama sand kullanan arkadaslar
ece nin ki eski idi zaten bazı yerlernide yirtiklar var ve yıkadım kılıfı çok kez kustu çunku kokusunu geçiremedim içine su girdi kurumak bilmiyor kokudan rahatsız oluyorum bende bakıcı da yeni birsandalyemi alsam 3 senedenf azal kullanılıyor bunlar diye dusunyorum
simdi meshur sandalyeye bakıyroum ama on tekerler yok evin içidne biryerden biryere goturmek pratik oluyormu ?
birde çıfit kilifli diyor nasıl yani iki tane kılıf mi var detaylı resim bulamadım bakınıyorum hala da size sorayım dedim
emniyet kayısları falan sokuluyormu bizimki vidalı vidaları sokup o ipleri yikiyorum çok zor oluyor ama buda oylderi herealde çok farkıl deildir benimki de peg perego çunku.
canım 2 aydır kan sayımı yaptırıyoruz... ilkinde gerek yok kulanmayın dedi ikinci kan alınışında tahlil sonucunu dr. olmadığı için ertesi günü dr. dan öğrenecektik ddr. bize her ihtimale karşı ferro sanol kullanın 10 damla dedi sonuç için aradığımdada normal kan durumu dedi sayı olarak bilmiyorum sonra kontrole gittiğmizde dedim ben 10 damla kullanamıyorum seline 5 damla kullanıyorum dedim hiçbir faydası olmaz 5 damlanın kullanma ozaman hatta dedi öyle yani bu ayda gitmedim bilmiyorum......salgın yüzünden götürmeyide düşünmüyorum... artık büyüdükleri için her ay gitmemiz şart değil sanırım.....
gunaydin, sanirim vucudun direncini yeniyorum 100gr 100gr gidiyor 64.9a inmisim:))
evrim ben anne sütü verirken de demir filan kullanmadım yaa.. hala kullanmak gerekiyor mu acaba? emziren kızlar demir-vitamin gibi bişiler kullanıyor musunuz huuu??
kasma hareketine bazen çok takıyorum ama bazen de geçer inş demekten başka çare bulamıyorum. halen öksürüğü atlatamadık ama ne yazık ki
evrim bende dogumdansonraki ilk uç dort ay elevit kullanmaya devam ettim demir kullanmadım ozelilkle yetmistir belki ama ece nin kan sayımı fena degil belkide onlardan sebep
chicco poly mama sand kullanan arkadaslar
ece nin ki eski idi zaten bazı yerlernide yirtiklar var ve yıkadım kılıfı çok kez kustu çunku kokusunu geçiremedim içine su girdi kurumak bilmiyor kokudan rahatsız oluyorum bende bakıcı da yeni birsandalyemi alsam 3 senedenf azal kullanılıyor bunlar diye dusunyorum
simdi meshur sandalyeye bakıyroum ama on tekerler yok evin içidne biryerden biryere goturmek pratik oluyormu ?
birde çıfit kilifli diyor nasıl yani iki tane kılıf mi var detaylı resim bulamadım bakınıyorum hala da size sorayım dedim
emniyet kayısları falan sokuluyormu bizimki vidalı vidaları sokup o ipleri yikiyorum çok zor oluyor ama buda oylderi herealde çok farkıl deildir benimki de peg perego çunku.
aa meltem bu kadar olur ya bu da mı aynı seninle :))
bizim ece ninde 11,5 dr sınıra yakın dedi 12 olması ideali kotu degil ama ideal olması için vitaminlere biraz daha devam etsin dedi.
yok meltem bizim peg peregoda iki tarafflı tekerlekli devrilme falan olmuyor çok uguvenli genis acılı ayakları çunku
ve isin ilginci bu sizin polly nin bazı desenlerinde 4 teker var bazı desenlerde 2 teker
neden oyle anlaadım bir gidip bizzat bakacagım kendim bir magazada ondan sonra netten siparis veririm
tabi ibo caz yapmazsa varken niye alıyoruz demesse.)
yine hava cok guzel ve ben yine surtme havasindayim(
enteresan valla meltem yolladıgın e bebek linkinde ikinci sirada olan sandalye 4 tekerlekli mesela
evrisim nasil oldun kuzum??
evrim yani o kayıslar var ya gri emniyet kayısları onlar pratik olarak çıkıyormu tokalarla tuttrulmus dedigin tornavide falan kullanmadan pratikce çıkıyorsa sayet hemen alacagım da :) ibo ne derse desin :)
çunku ece kusunca falan yada benyedirirken yemek dokunce o kayısları silmek sandalye ustunde çok zor oluyorsilsende kokusu çıkmıyor pis pis kokuyor suyun altınad yıkamak gerek dusa sokmak gerek vs vs
ama on tekerlek kısmına takıldım simdide bizim berkeninki 4 tekerli arkada emniyet var ondekilerde yok ve hiç en ufak oyle bir dusme tehlikesi vs olmadı ayagada kalkardı 5 yaszına kadar neredeyse oturdu pratik olmaz idye korkuyorum iki tekerlekli olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?