2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ön tekerler yok ama katlayıp öyle başka odaya götürüyorum ön tekerler olmadığı için çok pratik sayılmaz
çift kılıf var doğru büyüyünce üst kılıfı çıkartacağız
kayışlar çıkması lazım eşim kurdu ama mutlaka çıkıyordur
herşeye rağmen kaliteli büyüyüğnce salladıkça devrilmez 2 tarafta da teker olsaydı belki devrilme riski olurdu

ben dr ların sadece kanı iyi yada kotu vs demelerine inanamıyorum artık her konuda bu boyle yani degeri kac kacla kac arası uolumalı vs vs sorularsoruyorum sonra cevremde arastırıyorum netten bakıyorum vs
mutlaka sayısal degerini sormak gerek çunku yoruma dayalı bu rakamlar

gunaydin, sanirim vucudun direncini yeniyorum 100gr 100gr gidiyor 64.9a inmisim:))

oh oh supersinn

aa meltem bu kadar olur ya bu da mı aynı seninle :))
bizim ece ninde 11,5 dr sınıra yakın dedi 12 olması ideali kotu degil ama ideal olması için vitaminlere biraz daha devam etsin dedi.

yok meltem bizim peg peregoda iki tarafflı tekerlekli devrilme falan olmuyor çok uguvenli genis acılı ayakları çunku

ve isin ilginci bu sizin polly nin bazı desenlerinde 4 teker var bazı desenlerde 2 teker
neden oyle anlaadım bir gidip bizzat bakacagım kendim bir magazada ondan sonra netten siparis veririm
tabi ibo caz yapmazsa varken niye alıyoruz demesse.)

Yok hala kullanmıyorum, ılk 4 ay dıye yazmıstım sanırım, hem elevıt hem de demır kullanmıstım.

evrim bende dogumdansonraki ilk uç dort ay elevit kullanmaya devam ettim demir kullanmadım ozelilkle yetmistir belki ama ece nin kan sayımı fena degil belkide onlardan sebep

Ben ıkısını de kullanmıstım Esra.. sutun kalıtesı artsın dıye.

Onde tekerlegın olmaması, ozellıkle yas ılerledıkce denge problemı olusmasın dıye.. yanı eskılerde onde de tekerlek varmıs, ama bu yenı modellerde onde tekerlek yok, sebebı de ınsanlık halı on tekerleklerın kılıtlenmesının untuulup bebegın dusme tehlıkesının ortadan kaldırılması ıcınmıs.. cok bakınmıstım forumlarda bızım bu sandalyeyı alırken.. evet bır yerlere gotururken zor oluyor ama.. daha cok heyecan yasamaktan ıyıdır dıye dusunuyorum.

Kemer kısımları tokalarla tutturulmus, vıda falan yok, pratık bır sekılde cıkarılıp takılabılıyor. Ic ıce ıkı kılıfı var.. ondekı kılıf bırazdaha pufıdık.. buyudukce ondekı kılıfı cıkarıp arka kılıfı da kullanabılıyorsun.. bızımkısı Belma larınkısının aynısı desen..

Son düzenleme:
benim mama sandalyesinde sadece onde teker var arkada yok..pratik oluyor arka tarafi kaldirip goturuyorum teoyla salon mutfak dolasiyoruz..yemek yaparken getir gotur iyi oluyor..

aa meltem bu kadar olur ya bu da mı aynı seninle :))
bizim ece ninde 11,5 dr sınıra yakın dedi 12 olması ideali kotu degil ama ideal olması için vitaminlere biraz daha devam etsin dedi.

bize bir defa kan sayımı yapıldı hiç ilaç yani demir ilacı kullanmadan ki hali budur ve kullanmıyoruz çünkü dr vermedi

4 teker yasaklanmış sanırım

http://www.e-bebek.com/mama_sandalyeleri/chicco/chicco_polly_cift_kilifli_mama_sandalyesi/CHI-64843
benimki bundan
yine hava cok guzel ve ben yine surtme havasindayim(

sürt canım

burda hava gunesli ama buz gibi araba 14 derece gosteriyor nasıl bir 14 anlamadım daha soguk sanki

evrim yani o kayıslar var ya gri emniyet kayısları onlar pratik olarak çıkıyormu tokalarla tuttrulmus dedigin tornavide falan kullanmadan pratikce çıkıyorsa sayet hemen alacagım da :) ibo ne derse desin :)
çunku ece kusunca falan yada benyedirirken yemek dokunce o kayısları silmek sandalye ustunde çok zor oluyorsilsende kokusu çıkmıyor pis pis kokuyor suyun altınad yıkamak gerek dusa sokmak gerek vs vs

ama on tekerlek kısmına takıldım simdide bizim berkeninki 4 tekerli arkada emniyet var ondekilerde yok ve hiç en ufak oyle bir dusme tehlikesi vs olmadı ayagada kalkardı 5 yaszına kadar neredeyse oturdu pratik olmaz idye korkuyorum iki tekerlekli olanlar

NURDAN tebrik ederim 100 gr daha gitmiş ohh hadi gözün aydın.....

ESRA ya evet burdada hava soğuk sözde güneş var ama dışarı çıkınca üşüyor insan.. bi düzelemedi gitti havalar.....

enteresan valla meltem yolladıgın e bebek linkinde ikinci sirada olan sandalye 4 tekerlekli mesela

evrisim nasil oldun kuzum??

Daha ıyıyım, halsızım ama ıyı hıssedıyorum kendımı.. saol kuzum.

Bendekıler kolayca cıkıyor Esra.. tornavıda falan kullanılmıyor.

Ama olmaması olmayacagı anlamına gelmez, Allah korusun.. yanı ben on ayaklarını kaldırıp arka ayakları ıle suruyerek gotutebılıyorum, ha ıkı tarafın tekerleklı olması kadar kolay olmuyordur ama ole ıllalaahlık bı durum da yok be yavrum.

gysesra canım çok çok geçmiş olsun.atlayarak okuyayım dedim yaho hastalanmış hala tam düzelmemiş galiba.ne ciddi bir virüsmüş.içim gitti yahoya.

internetimiz yoktu kaç zamandır giremedim.Yağız durmuyor bu ara yoruyor beni.olsun bende sık sık kucağıma alıyorum yatırıyorum bana sarılıyor bunu cok fazla yapıyoruk oğlumda bunu benden istediğini farkettim.seni seviyorum diyince gülüyor nazlanarak sarılıyor.anlıyor sanırım.bende tadını çıkarıyorum ilerde karnım buyuyunce bu şekilde sarılıp koklaşamayacağız.

evet 4 teker guvenli degilmis sikayet varad okudum simdi biri sikayet etmis hareket etmiyor bu sandalye diye de

Sayın müşterimiz;

Avrupa standartlarında 2009 itibariyle 4 tekerlekli mama sandalyelerinin güvenlik açısından satışı yasaklandı. Sadece 2 tekerlekli mama sandalyeleri satışa sunulabiliyor.4 tekerlekli mama sandalyeleri 2 tekerlekliye göre pratik olabilir ancak güvenlik standartlarına göre üretim yapılmıyor.

Chicco Türkiye olarak Avrupa ülkeleri standartında ithalat yaptığımız için 4 tekerlekli mama sandalyesi satışımız yoktur.

Saygılarımızla

Chicco Bilgi ve Danışma Hattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…