2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi evrim yaa:))

ah iste ece de boyle bougazına birsey takılırsa anında herseyi çikayro yoksa normal zamandak usması yok
geçen gunde masada bizle idi biz yemek yerken ibo pes pese ekmek parcalrı verid dedim arada hepsi bogazında dizilmiyordur aradasu versek ama kimse kalkıp biberonu almadı hepimiz usendik ve akabinde ece kustu heryer battı herseyi temizlemek yinebana kaldı .

madem kalıyor bırak babasınla oh mis gibi sende keyfine bak kızını ozlemis olarak geri don

off derya neler yasamıssın
hadi birak bir anlık bebeklerin karısma endisesini birde senin aile erkek bebek istegi ile yanarken boyle bir karısıklık alt ust etmis olmalı hepinizi
ama kayınvaldenin mevlutte yaptıgı yenilir yutulur degil yuzune bakmazdım daha heralde evimede sokmazdım ne terbiyesizlik ne vicdanszızlık kadınlar olmasa erkekler dunyaya gelebilirmiydi acaba . karadenizli mi bu aile onlar erkek lere duskun olur genelde erkek bebek dogsun isterler ya ?

ev islerine yetisme konusunad eskiden mukemmel olmaya çabalıyordum ece berke uyudukütan sonra yemek yap evi topla utuyu yap aklımda kalacagına mutlaka isiyapardım sonra pestil olarak yatardım uykusuz kalıp kendimi toplayamazdım birkaçhaftadır karar aldım zorunlu isler haric canım istemedimi yapmıyorum

birde ibo ve berkenin dagıttıklarını toplardım
artık gormezden geliyorum
sonuç noluyor ibo dagıttıgı seyi bir sure sonra toplamayınca ben kendi topluyor
eskiden hastalıktı egrilen paspası bile egilipduzeltirdim herseyi boyle ama gelip geçerken herseyi intizama sokardım belim sırtım agrır yorulurdum çok oturmaya vakit bulamazdım simdib osverr deyip geçiyorum bakıyorum toplanmıs kim yaptı muhtemelen ibo:)
berkenin giysileri katalrdım hep okul giysilerini ibo giydiriyorsabah bene rken çıkıyorum
aksamları onları istifler kirlileri kirlilge koyar digerlerin katlardım hiçç yapmıyorum artık sabah nasılsa giydirmeden evel ters yuz etmesi gerekiyor ibonun
berkede varsın kırısık pantalonla okula gitsin aksamdan duzgun koymayı ogrensin diyorum
kendimi paralamıyorum
boyle olunca ben yourldum birsuru is yaptım siz dagıtıyorsunuz yardım etmiyorsunuz diyesoylenme de yapmıyorum onlarda mutlu ben soylenmedigim için herkes mutlu:))

işi yoluna koymuşsunuz işet ne güzel herkes halinden memnunsa sorun yok.... bende saldım valla bu aralar.... hiçbirşey yapamıyorum diyebilirim rabbim sonumu hayır eylesinsempatiksalakcinni

Merhabalar,
Bir süredir insan neden bebek ister konusu üzerinde düşünüyorum.
Toplum baskısı mı, hamileliği yaşamak isteği mi, yalnız kalma korkusu mu, hangisi daha ağır basıyordu sizde?
bu çok karışık olan konuya bende nacizane fikrimi yazmak istedim

evliliğimin 2.yılında çocuk istemeye başladım eşim daha istemiyordu 1-2 sene daha hayatın tadını çıkaralım diyordu ama ben sanki çocuğum hiç olmayacakmış düşüncesine kapılıyor biran önce çocuk istiyordum yapmaya karar verdik aradan aylar geçti ben hala hamile kalamıyordum sanki içime doğmuştu bir aksilik olacağı o yüzden çok istemiştim doktora gittim yumurtlama olmadığını tedavinin uzun bir süreç oalacağını sabırlı olmamı söyledi ilaç tedavisi uygulayacağını söyledi dünyam yıkılmıştı çok önemli bir problem yok ilaçla olucak demesine karşı ben yinede bir sorun olduğunu duyunca yıkılmıştım anne olamayacağım hiçbir zaman diye düşünüyordum uyguladığım tedaviye rağmen olmuyordu her ay adet zamanım yaklaştığında test yapıyordum negatif olduğunu gördükçe ben bitiyordum bunalımlara girmiştim her gece sessiz sessiz ağlıyordum yüce rabbime yalvarıyordum anne olmak istiyorum diye farkındaydım eşimde kaygılanmaya başlamıştı bana belli etmemeye çalışıyordu ama ben anlıyordum o da çok istemeye başlamıştı
neyseki dualarım kabul oldu tedavimin 4.ayında hamile kaldım dünyalar benim olmuştu anne olacaktım gözlerine bakınca bir gülüşüyle bir dokunuşuyla beni mutlu edecek bir yavrum olacaktı zor bir hamilelik geçirdim 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadım daha birçok sorun oldu ama herşeye rağmen değer hele onun bana anne diyeceği günleri düşündükçe daha da bir mutlu oluyorum o günleri iple çekiyorum ve diliyorum tüm herkes bu duyguyu yaşasın allahım kimseyi evlatsız bırakmasın

2. çocuk düşüncesine gelince ben istiyorum fakat eşim kararsız kıvançı en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum diyor 2.ye gücüm yetermi maddi olarak bilemem diyor birde bazen konuşuyoruz yatağa yatınca eşim diyorki hani sen diyorsun ya annelik bambaşka diye babalıkta bambaşka eğer kıvança birşey olursa ben yaşayamam bunu bil diyor bende diyorum siz yoksanız ben ndn olayım bu çocuğun bizi birbirimize daha çok bağladığına inanıyorum ev işi gezmek tozmak hepsi birşekilde zamanı gelince oluyor ama evladınızın olmadığını düşünsenize ne kadar kötü bir durum yüce rabbim herkese annelik ve babalık duygusunu yaşatsın:Saruboceq:

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bir süredir insan neden bebek ister konusu üzerinde düşünüyorum.
Toplum baskısı mı, hamileliği yaşamak isteği mi, yalnız kalma korkusu mu, hangisi daha ağır basıyordu sizde?
aslında hiçbiri değil. istedik sadece. nedensiz istedik. bizden bir parça.. aşkımızın meyvesi. zaten oldum olası bebekleri çok severim. kendi bebeğimi nasıl seveceğimi düşünmek bile onu istememe yetti. annelik duygusunu tatmak.. yani anlatılamaz bişi. onu öğrenince yani çift çizgiyi görünce bile ona aşık oldum ben. büyüdüğünü hissettikçe karnımda. hele kıpırtılarını hissedince, kalp atışını dinletince doktor. daha da çok istedik.. çok sevdik onu. görmeden sevdik. bize yaşattığı duyguları sevdik. varlığını sevdik. şimdi daha da çok seviyoruz. iyi ki yapmışız diyoruz hep. rabbim herkesin evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin. onlar bizim herşeyimiz... gerisi umrumda değil. ev dağılıyormuş, sosyal hayat bitiyormuş vs vs.. onların varlığının yanında gerisi teferruattır...

nurdan hangi korunma yöntemi ile hamile kaldın merak ettim???

eğer babasıyla kalıyorsa götürme diyeceğim ama o sensiz, sen onsuz bilemiyorum ki özgül nasıl durursunuz dört gün??

çok zor günler geçirmişsin gerçekten. hala şu erkek bebek sevdası var ya anlayamıyorum. hiç aklım almıyor. keşke bilseler cinsiyete erkeğin karar verdiğini..yani istemeden de olsa..

çok bunaldığın belli.. umarım gidersin ailenin yanına. eminim cok iyi gelir.

uzun bi aradan sonra selam herkese
nehiri uyutup okudumda okudum cevap yazmadan uyanıcak die korktum
eskişehirdeydim 9 gün kaldım dünde evi toparldım arada sizede baktım
GYPSESRA yahoma çok üzüldüm inşallah toparlanır kendine gelir
SEÇıL rüzgar da hastalanmış daha iyidir inşallah
EVRıŞ DERYA sizlerede çok geçmiş olsun inşallah toparlanırsınız bir an önce
bu arada kilolar verilmiş süpersiniz yaz gelince herkes incecik kalacak ben aynı gitmeden 400 gr falan vermiştim geri aldım aynı kilodayım yine
yeniden detoks a girmeyi düşünüyorum
haftasonlarıda koşmayı yürümek yetmez koşsam anca eritirim
SıBEL fotolarına baktım sanırım ilkdefa gördüm seni çok güzel çıkmışsın basenden çok biraz göbek var gibi geldi bana malum o göbektende herrkeste var çözümü daha bulunamadı sanırsam

bende anlamıyorum canım
benim eşim tek çocuk aileside eşimde hep kız olsun istediler onlarda kız sayısı az ve nedense bende kız olmasını istiyordum fakat sorunlar çıkınca yeterki olsun sağlıklı olsun farketmez dedim ama eşimde ve ailesinde müthiş bir kız isteği vardı herkes erkek ister bunlar kız istiyorlar erkek olduğunu duyunca hiç kimse üzülmedi yeterki sağlıklı olsun dedik ama ben psiolojik olarak onların kız istemesinden etkilenmişim ki erkek olduğunu duyunca şöyle içim bir burkuldu ama onu kucağıma aldığımda allahım sen ne büyüksün bana şimdi 10 kız verseler bunu değişmem dedim eşim ve ailesi çok iyi ve anlayışlılar hiçbir zaman bu ndn böyle diye bir yargılama yapmadılar kıvançıda çok seviyorlar hele kayınvalidem bitiyor eşimde günde en az 2 defa arar oğlum nasıl diye
dilek super anlatmissin cnm..gozlerim doldu..
çok zor günlerdi nurdanım anne olamama duygusu beni çok yıpratmıştı eşime bir çocuk veremezsem ölürüm diye düşünüyordum o derece bunalmıştım kimseyede söylemiyorduk bir sorun olduğunu çünkü üzüleceklerdi sadece eşim ve ben biliyoruz birde sizler hala da söylemedik tedaviyle olduğunu söylemeyide düşünmüyorum üzülmelerini istemem çok şükür rabbime artık bir evladım var allah bizi ayırmasın:Saruboceq:

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar bugün sabahtan beri ağlayıp geziyorum nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmalımıyım onuda bilemiyorum..şu an için anlatmasam daha iyi..öyle çok derin bir konuda değil ama beni hırlapalayan birşeyler var işte içimde ..

kayınvalideyi atkmıyorum ikincinin erkek olacağını duyunca büyüyüp evlenip elin kızıyla sana arkasını dönünce görürsün demişti daha hamileydim eşimle birbirimize baka kalmıştık..Onun için sorun çıkartmak normal sohbet kadar rahat ve kolaydırrrrrrr..Eim anneine arkasıınımı döndü hayır ama o öyle olduğunu idda ediyor... halbuki kendisi evladını kendinden uzaklaştırdı ..neyse saçma ve basit konular bunlar ..

canim eger anlatmak istersen dinleriz...belki bir yardimimiz olur ve rahatlarsin..ama ne olursa olsun üzme kendini..herseyin bir caresi vardir..belkide cok büyütmemen gereken birseydir..:teselli:

gerçekten hamilelikte kaldırılması zor olan birşey söylemiş
bazen insanlar patavatsızca konuşurlar bu durum böyledir bütün çocuklarımız evlenip gidecek birgün kız yada erkek hepsi yuva kuracaklar insanlar yaşlandıkça yalnızlık gibi vs.böyle düşüncelere kapılıyor yoksa kimsenin onları yalnız bıraktığı yok onlar evham yapıyorlar sanırım evlenip yuva kurunca herkesin farklı telaşları oluyor farklı şeylerle ilgileniyorlar onlara olan ilgi biraz azalıyor bu yüzden onlar böyle düşünüyorlar birde yaşlandıkça hani derlerya çocuk gibi olunuyor diye aynen öyle insanlar yaşlandıkça daha çok ilgi istiyor
çok şükür kayınvalideden yana çok şanslıyım belkide eşimin tek çocuk olması sebebiyle tüm ilgi alaka bizde kayınvalidem çok saygılı bir kadındır ağzından çıkacak olan kelimeyi 50 defa düşünür asla kırmamaya dikkat eder etrafa karşı da böyledir bana hiçbirzaman gelinim dememiştir hep kızım demiştir etrafa karşıda böyle tanıtır hatta onun tek çocuğu olduğunu bilenler hemen atlar senin kızında mı vardı diye ancak o zaman açıklar gelinim diye

ben sizin bu yazdıklarınızı algılayamıyorum
algılarım kapandı sanırsam
yahya uyumuyor sürekli ağlıyor kusuyor ve paçasına kadar sıçıyor sıyırdım sanırım

cipsim herkes bir bunalım içinde bunalım sardı topiği herkes dolmuş herkes içini döküyor topiğin sinerjisi yine iş başında galiba

yahom ne zaman düzelecek ya ilaç falan kullanıyormusun esra ne illet bir hastalıkmış bu yazık kuşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…