2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süper bir baba modeli maşallah

Siiz hep beğenmişimdir zaten,hayranınısım :)

SARMAŞIK hiç yemedim ama saplarını görünce bana semiz otunu hatırlattım onun gibi ekşimbi bi tadı olabilir.... ahh EGELıLER çok şanslısınız bitki konusunda... bizim burda birçok bitki bilinmiyor.. allahtan semiz otu bilinior yoksa napardık bilmiyorum .....

ben geldim..ne o öyle baya derin meselelere dalmissiniz..hic kimse bu konuda yalniz degil..hepimiz zaman zaman böyle kötü seyler düsündük..daha dogrusu bunalim aninda yasadiklarimi tarttigim cok olmustur..bas edemedigim anlarda..ama hicbir zaman pisman olmadigimi anladim..cünkü bu bir sürec ve biz zor dönemi atlattik diye düsünüyorum..bizler anneyiz..ne kadar aglasakta sizlasakta bebislerimiz bizim herseyimiz..yoksa nasil anne olunur ki!!

hatta uzmanlik sinavi icin ders calismam gerek buda tr donusumun bir parcasi,ve ben ders calisamiyorum cunku halim kalmiyor, her aksam hadi diye oturuyorum olmuyor, belkide en cok istedigim seyi ertelemek yada iptal etmek zorunda kalicam, gecen sene hamlilelik bu sene teo engel..yani kisaca herkes biseyleri feda ediyor hayatindan..dondugumde meslegimi yapmak istiyorum ama pratisyen olarak degil, efitimini aldigim alanda uzman olmak istiyorum..ilac firmasindada calismak istemiyorum uzun surede..ama malesef suan teomanla bu mumkun degil oysa o olmasa eylulde iztedigim yeri kazanabilirdim..ama yinede iyiki var diyorum bende nisana hazirlanirim napiyim..

Son düzenleme:
GECELERı EMZıRME GEREKLı Mı ?
Prolaktin hormonu geceleri daha fazla salgılanır. Bu nedenle geceleri emzirme süt üretimini artırır.
Prolaktin hormonu anneyi gevşetir ve bazen uykusunu getirir.Anne geceleri emzirse bile genellikle iyi dinlenir.Kaynakwh:
Prolaktin ile ilgili hormonlar ovülasyonu baskılar, emzirme yeni bir gebeliği önleyebilir. Geceleri emzirme bunun için de önemlidir.
Bebekler gereksinimlerini yalnızca gündüzleri beslenmekle karşılayabilecek duruma gelinceye kadar geceleri de emmek isterler.
Gece öğünlerinin kesilme zamanı bebekten bebeğe farklılık gösterir.
Genelde ilk aylardan sonra gece emzirme aralıkları uzar.

belki de bu prolaktin yüzünden hala adet olmadım ben geceleri kalkıp emziriyorum çünkü

evrim sarmasık bitkisini hiç duymamıstım tabi yemedimde nasıl bir tadı var ki ?

Ah kıyamam ben saanaaaa :)))) sukur kafan dagıldı :)

Acı bır tadı var.. valla acı bır bıtkı, sana bır yedırsem dalga mı gecıyorsun Evrım benımle dersın?? :))) ama ıste ınsan gıdıo gelıo tadına bakıo, sonra nası oluosa muptelası oluoo :)

merhaba arkadaşlar..
NURDAN kilolar gitmeye başlamış tekrar..
EVRİM geçmiş olsun..
PUKKET geçmişi boşver bak artık bir kuzun var anın tadını çıkart ...ne güzel anne oldun bak..

eski IZMIR bulusmasi fotolarini gördüm..cok tatliymissiniz..ben bunu kacirmisim nedense...ayrica EVRIM hanim bizde geliyoruz izmire ama bizi ziyarete gelen yok..lmaz: ask olsun yani...:1no2: neyse..bende kendi kendime fotolanip yollarim artik..mafoldumben kaydirigubbakcemile3yok ben küstüm gidiyom bu topikten..cifte standart var..kaydirigubbakcemile3

semız cıktı pazarlarda ama hep tohum semızı, ben de onun dogalını severım, mınık yapraklı, mınık destelerde olanını.. genelde yaslı teyzeler satarlar, onlardan alırım.. tohumu tatsız tuzsuz bişi..

merhaba arkadaşlar..
NURDAN kilolar gitmeye başlamış tekrar..
EVRİM geçmiş olsun..
PUKKET geçmişi boşver bak artık bir kuzun var anın tadını çıkart ...ne güzel anne oldun bak..

sana face de neler ithaf edıyorum.. bı baktıgın yok.. senden baska herkes bısı yazıoo.

sen ne zaman geldın de.. bız sana yamuk yaptık be kadın lmaz: dur gıtme, sana dondurma alimm, nolmaz mı? :))

Be de hastalığın ağır dönemlerinde bebeğim uyusa ve bir daha uyanmasa tüm dertler biter herhalde diye düşünüyordum. Şimdi çok şükür bu düşünce geçti.

bugün kizimla ve esimle bir kacamak yapip yemege gidelim dedik..yemek yerken hayata da bir iki lokma yediriyordum..o arada sanirim pilav bogazina yapisti ve öyle bir kustuki görmeyin..:1no2: bebek arabasi,ceketi,üstü basi,benim üstüm,restorantin yerleri mahvoldu..dogdu dogali ilk defa böle kustu...yani ilk deneyimimiz pek ic acici olmadi..ama kusma sonrasi o sirnasikligi bütün üzüntümü aldi..simdi arabanin örtüsünü ve giysilerini yikiyorum..kaydirigubbakcemile3allahim kimbilir daha neler görecegiz..kaydirigubbakcemile3

şükür, o konuda Ozy de elinden gelenın fazlasını yapıyor.. Allah razı olsun ondan.

sana face de neler ithaf edıyorum.. bı baktıgın yok.. senden baska herkes bısı yazıoo.

sen ne zaman geldın de.. bız sana yamuk yaptık be kadın lmaz: dur gıtme, sana dondurma alimm, nolmaz mı? :))
canim ben gec geliyom oraya..agustosta..bayilirim dondurmaya zaten..kaydirigubbakcemile3oluy oluy...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…