benim eşimde tam tersi... kendi babasından çok fazla ilgi ve sevgi görmemiş.....genellikle sinirli bi babası var...
ama eşim allah razı olsun babasından kendisi görmediği için seline çok düşkün.... babalık görevini fazlasıyla yerine getiriyor... selin geceleri uyansa benden önce o kalkar selini sallamaya ben 1 kere kalkıyorsam o 2 kere kalkıyor.... dün işte çok yoruldum bu gece sabaha karşı selin uyanmış babası mamasını yedirip yeniden uyutmuş onu hiç duymamışım bile.... bu çocuğu ikimiz istediğimiz için yaptık sorumluluklarının tek annede olması ortak paylaşım olmalı ben çalışıyorsam eşimde çalışıyor aynı saatte giriyoruz eve aynı saatte çıkıyoruz hatta ben yol gidip geliyorum hergün 90 km.... yapmasaydı bende onun başına dünyayı dar ederdim..... eşim bu kadar yardımcı olmasaydı inanın ben tek başıma seline bakamazdım... 2. bebeğide asla düşünmezdim..... ama sağolsun eşim ve kayınvalidem fazlasıyla yardımcı bana...... böylede olması gerekiyor.... sorumluluklar tek annede olamaz hang ibirine yetişeceğiz ozaman bizler....
kızlar okuyorum ama biturlu dalamıyorum sohbete nedense...
bebek 2 hatta 3.yude istiorum 35ime geldigimde cocuk yapma konusunu kapamak istiorum suan 30 yasındayım (birkısım medya 31sin dio:) ) mukemmel bi duyguymus annelik tum zorluguna ragmen.. benim kocam cokmu ilgili cokmu yardımcı cocuk bakma konusunda hayır asla ben tamamen yanlızım hem anne hem es hem evhanımıyım hemde ruyalarımda karıyer kadını :)) tum bunlara ragmen mutluyum Allahıma nekadar sukretsem az beni evlat sahibi yaptıgı icin.
cok zor bi hamilelik yasamadım ama hamileyken hastanede bile yatmak zorunda kaldım, sezercik sonrası herkes 1 haftada kalkarken ben 1 ayda kalktım ayaga cok sıkıntılı gecti lohusalıgım catladım kıc bas meme dagıldı yara oldu ama evladıma her bakısımda icim titrio ...
bilmem ifade edebildimmi kendimi
evrim sarmasık bitkisini hiç duymamıstım tabi yemedimde nasıl bir tadı var ki ?
SARMAŞIK hiç yemedim ama saplarını görünce bana semiz otunu hatırlattım onun gibi ekşimbi bi tadı olabilir.... ahh EGELİLER çok şanslısınız bitki konusunda... bizim burda birçok bitki bilinmiyor.. allahtan semiz otu bilinior yoksa napardık bilmiyorum .....
merhaba arkadaşlar..
NURDAN kilolar gitmeye başlamış tekrar..
EVRİM geçmiş olsun..
PUKKET geçmişi boşver bak artık bir kuzun var anın tadını çıkart ...ne güzel anne oldun bak..
eski IZMIR bulusmasi fotolarini gördüm..cok tatliymissiniz..ben bunu kacirmisim nedense...ayrica EVRIM hanim bizde geliyoruz izmire ama bizi ziyarete gelen yok..lmaz: ask olsun yani...:1no2: neyse..bende kendi kendime fotolanip yollarim artik..mafoldumben kaydirigubbakcemile3yok ben küstüm gidiyom bu topikten..cifte standart var..kaydirigubbakcemile3
buket berke dogdugunda ben 22 yasındaydım. yaklasık 15 gunluk falandı annemle kayınvaldem anladılar ben delirmek uzreyim çok mutsuzum bırakın bize çıkın bir sahile inin falan dediler iboyla indik yuruyoruz ben birsey diycem ama kızma dedim çocuk dogurdugmua pismanım diye itiraf ettim inanamıdım ibo bende dedii... dusunmeden çabuk istemisiz keske yapmasaymısız falan dedik bir ann. o anı hiç unutamam o konusmayı yaptıgımız sokagı sozcuklerimizi
nasıl sarfetmisim nasılbu noktaya gelmisim bilmiyorum oluyor iste.
yine berke dogdugunda geceleri uyumadıgında ölse uzulmem heralde diye aklımdan geçirdgim olurdu akabinde onu salonda bırakıp mutfaga mama yapmaya giderdim hık diye bir ses duyardım mesela kustu bogulcak diye deli gibi kosup baktıgımı kaldırdıgımı hatırlarım
demekki gercek hislerim bu degilmis dogum sonrası bunalımıymıs tum bu korkunç dusuncelerim.
ece de neler hissettim anlatsam inanamazsınız
o kadar kotu oluyorumki aklıma geldikce. bazen kendimi kaybedip bunu yapabilirdim alahım yardım etmis korumus diyorum
ama dr un dedigi gibibelik çogu insanın aklından bunlar geçiyor oruh haliyle ama anlatmaz kimse
bu gune kadar bende sizlere anlatmadım anlatamazdım zaten korkunç seyler dusundum. yapmayı dusundugum hareketin sonrasınada neler yasanacagını planladım dusundum kim ne tepki vericek kimler neler yapacak falan uzun emzirme seanslarında bunları dusunuyordum
dusundugum sey ece yi alıp balkondan asagıya atmaktı. o an tum dertler sıkıntılar endiseler vs bitecekti. boyle belki saliselerle dusundum bunu yani saniye bile diyemem sonra ben neler dusunuyorum diyip beynimden kovaladıgım olurdu bu korkunç anı. ama sonra kendi hayalimin etkisinde kalır oyel birsey yapsam kim napar ibo nasıl paralanır berke nasıl kendine gelir falan bunları dusunup çıldırcak gibi oluyordum ben ne korkunç bir anneyim aklımdan nasıl geçiririm diyordum
sonra yasayacagım vicdan azabını omur boyu benim pesimi birakmayacak korkunçduyguları dusunuyordum falan ve daha beter hislere kapılıyordum ben ne bicim insanım diye...
yanii hepsi geliyor geçiyor insan için hersey ama ben çabuk silkelendim yinede bunlar ilk bir ay kadar surdu
sonrasında ise baslamayı hayal ettim daha insani bir hayal sanırım :)))
simdi yi sorarsan evde kızımla oturuyor olmayı su an isterdim onu kucaklamayı oyunlar oynamayı ilk emekleme hareketlerini izlemeyi.....
benim eşimde tam tersi... kendi babasından çok fazla ilgi ve sevgi görmemiş.....genellikle sinirli bi babası var...
ama eşim allah razı olsun babasından kendisi görmediği için seline çok düşkün.... babalık görevini fazlasıyla yerine getiriyor... selin geceleri uyansa benden önce o kalkar selini sallamaya ben 1 kere kalkıyor........................
canim ben gec geliyom oraya..agustosta..bayilirim dondurmaya zaten..kaydirigubbakcemile3oluy oluy...kaydirigubbakcemile5sana face de neler ithaf edıyorum.. bı baktıgın yok.. senden baska herkes bısı yazıoo.
sen ne zaman geldın de.. bız sana yamuk yaptık be kadınlmaz: dur gıtme, sana dondurma alimm, nolmaz mı? :))
ben MAYIS 21 de geliyorum İZMİRE... en erken ben gelicem sanırım......
yok bu böyle olmaz herkez anlassin oldu olacak ayni anda bulusalim basbakanim..:)kaydirigubbakcemile3KK nın baskentı gıbı olduk :))) fuyrun fuyrun..
canim ben gec geliyom oraya..agustosta..bayilirim dondurmaya zaten..kaydirigubbakcemile3oluy oluy...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?