2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bahar kırgınlığı olsa gerek bizim ankaraya pek geldi sayılmaz ama izmire gelmiştir sengözlerimebaksanabbahar artık.. ondandır.. çabuk atlatırsın umarım..

bahar kırgınlığı olsa gerek bizim ankaraya pek geldi sayılmaz ama izmire gelmiştir sengözlerimebaksanabbahar artık.. ondandır.. çabuk atlatırsın umarım..

Buralarda bı allak bullak.. bu bakıosun 14 derece, ertesı gun 22 derece, sonra 18 derece.. salak ettı havalar bızı.. saolasın arkadasım.

evet evet bide dedik şu kk nın başkentini bizde fethedelim....keşke ortak bi günde buluşabilseydik ne güzel olurdu ama ne yapalım artık parça parça idare edicez....

ben beklıyorum sisi il sınırında, fuyrun gelin kaydirigubbakcemile3 fotolara bogalım bu yaz topıgı :))

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aspirinn, milkshake+, wannababy, maviş83, EvrimKuzey, babymom, seerni, fasulyeko, erenefe, pukket, gelgit

şunu bide ben yapiim istedim..

anam maşallahhh maşallahh herkesler burdaymışş... ben gidiom artık ilke uyandı bişiyler yedirimm

ya sizlere bir sorum var kizlar..simdi ben türkiyeye gidince ertesi gün muglaya abimin kinasina gitmem gerekiyor..ordu-mugla arasida baya uzun ve bizim orada en az 4 gece kalmamiz gerekiyormus..bende hayati götürmek istemiyorum okadar yola ve malum dügün evi ve ne yer ne icer nerede kaliriz belli olmaz..oglum zaten babaennesiyle kalir beni aramaz..esimde diyor sen git ben bakarim diye..ben de böylesi daha iyi olur dedim..siz olsaniz ne yapardiniz..esimle kaliyor beni aramiyor..o zamanda aramaz degil mi??

SEVGİLİ GÜZEL ANNELER hemen hemen hepimizi kaplayan olumsuz düşüncelerin çoğunun sorumlusu ani hormanal değişimler..onun için kimse kendini ne suçlu hissetsin nede ben ne kötüyüm desin ..bu düşünceleri aklımdan geçirmedim diyen kişi sayısı parmakla sayılacak kadar az olsa gerek..
TUBA' nın doğumunda çok kötü günler yaşadım ..hamileliğim deseniz hastanelrde geçti..severek evlendim planlı bebek yaptım ama bazı zorluklar çok yıprattı ve doğum sonrası kızımı acil sezeryanla doğurunca kabullenmem .çok zor oldu hep normal doğuma hazırlamışrım kendimi ama olmadı benim koptuğum an sezeryana alındığım andır..sonrası çok zor günlerdi bebeğimi doğraken göremedğim için kabullenemedim bu benimmi diyorudm bu yetmiyormuş gibibenlen aynı adı taşıyan ve benlen peş peşe sezeryana giren bayanın bebeğine bize bizmkinide o aileye müjdelemişler ki onlarınki erkek ve benim göbek şekime göre herkesin senin oğlunolacak ifadesi ama ne hikmetse hamile kaldığımı duyduyuğum anda kızım olacağını ve 6. ayında netleşmesine rağmen hala aile fertlerinin erkek bebek beklentisi ve bu yanlış haber ortalığı karıştırdı ..sorun çözüldü ama bende çözülmedi düşüncesizce yanımda önce oğlunuz oldu dediler bebekleri karıştırmışlar muhabbetiki akrışma filanda yok sadece doğuma girmeyen hemişre isimlere bakmış soy simlere değil hata orda olmuş ama beni mahvettiler.Kızımı bunun yüzünden emziremedim ben her emzirmeye aldığımda ya başkasının bebeğini emziyorsam diye ağlardım sonra DNA testi yaptırmaya kara verdim ..Yaptırdımmı hayır niye bu düşüncelerin sebebi dış baskılardı illa bizim ailede ilk erkek bebek doğardı kesin bir yanlış vardı..Çünkü ailedeki bütün herkesin ilk iki bebeği erkektir bizde..Neyse sonuç ilk bebekteki en güzel anlarımı zehir ettiler 3 aylıktı kızım kendime geldim diyebilirm..o günlerde ölmeyide çok istedim kızmıla birlikte hemde neler düşünmedimki onu bu kötü dünyada yanlız bırakıp gidemezdim onunla gitmleiydim falan filan...ama hepsi geçti gittii..
Yusuf paşayı da isteyerek yaptık..ve İYİKİ İKİ ÇOCUĞUM VAR VE ONALRSIZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM..Sosyal hayat nasılsa bir müddet sonra yerine oturuyor..Ev işi ise ne olurki bir kaç ay daha varsın kirli dağınık kalsın..

Esımle bırakırdım.. rezıl etmezdım cocugumu.

canim bizde sizleri karadenize bekleriz..söyle izmir disina acilim uygulayin basbakanim..olmaz böyle...kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh Karadenız rüyam benım.. ınsallah nasıp olur bır gun.

bekleyin beni geliyorum evrimim gözüm korktu valla çok hoş pozlar yakalıyorsunuz topiğe rezil olmasak baribilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 cok hoşsun Sıbel... hıc gulecegım yoktu.. ben de su yuzune cıkmamız ne fotolar var bılsen, acıdım da koymadım valla yavruların kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile

DERYA yasadiklarin gercekten cok zormus..bizim memlekettede illaki bir erkek cocuk takintisi vardir..hatta kaynanam simdiden plan yapiyor bir tane daha olsun oda erkek olur diye..onun yüzünden esimi boguyordum neredeyse..kötükedihüso bazende esimle düsünüyorum eger cocuklarimiz karismis ya da bizim olmasalar onlardan vazgecebilirmisin diye..diyor asla...:1no2: bende öyle..dogurmak hersey demek degil..onu biz büyütüyoruz ve o an benimdir diyorum..bu bag ne olursa olsun anne karninda kurulamiyor..:1no2:

EVRİM bakayım anacım benim bu günlerde moral foktan biraz herşeye tam odaklanamıyorum desem .:kedi:.Hatta face2ye daha biraz önce baktım niye görmedimki acep bundanmıki:uhm:

yoruldum çok fazla hemde bu çocuk kucağımda sürekli gezmek istiyor sesinden başım ağrıyor artık.eşimse zaten geç geliyor o kadar destekçi ki dün yağızı aldım uyutmaya (sallamadan uyutma eğitimi vermeye çalışıyorum)uykusu bastırmış uyudu uyuyacak aldı uykusunu kaçırdı geri getirdi bana.o kadar yardımcı yani hakkını ödeyemem sağolsun.hem işyeri sıkıntıları hem bebek hem hamılelik hem YALNIZLIK!! yeter diyorum 2 saattir ağlıyorum.eşim bir zahmet raporumu çıkartırsa bol sayıda iğnelerimi alıp Samsuna ailemin yanına kaçacağım.1 ay kalacağım.ama eşim destek olmadı gibi bu rapor çıkartma işinide erteliyor bende çıkamıyorum Yağız yuzunden bırakacak kımsede yok.çıldıracağım.hazır doktorum da izin verdi.mayıs ayında gittim gittim yoksa kaldım evde.

tickerimi 60 olarak deistirmem gerek kilo alarak dondum birkısım medyanın gozu aydın olsun P
boşver sen herhalinle güzelsin..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
DERYA nasılsın iyimisin bugün...
bedenen kırgın ..ruhen çökük..
olumunekankayizsmile
Şeniz

Kızımın 40'nda mevlütte kayınvalidem okadar kişinin içinde karşı komşumun 6 aylık bebeğini kucağına alıp bi şöyle oğlanı kucağımıza veremedin demişti onuda hiç unutmam..mafoldumben

aman EVRıM koydukların böyleyse su yüzüne çıkmayanlar nasıldır kim bilir.....

ÖZGÜL canım benecde 1 gün için çocukları yollarda rezil etmeye değmiyor... eşinle kalıyorsa bencede bi sorun olacağını sanmıyroum... bende izmire selini götürmeyeceğim.... bizde 1 gün kalacağız ve izmirde epey bi koşturmaca olacak.. arabamız yok gece yarısı yollara düşeceğiz otobüsle yolculuk edeceğiz hava değişimi etkileyecek, yatağını yerini yadırğayacak oda bizde sıkıntı yaşayacağız.. oyüzden 1 gün için götürmeme kararı aldık eşimle babaannemiz bakacak doğduklarından beri hiç ayrı kalmadılar çok düşkünler birbirine babaannemiz bakacak bakalım...benim için çok zor olacak işteyken bile aklım hep onda ama böylesi daha iyi olacak sanırım..... 3-5 gün kalacak olsam kesinlikle selinsiz bir yere gitmem ama 1 gün olunca işler değişiyor.....

DERYAM yaşadıklarını okudum inan kolay değil...başlarda aynı şeyi yaşamışık bende hiç hazırlıklı olmadan doğum yapınca kabullenemedim... benimmi diye düşündüm durdum..... ama sonradan çabuk toparlamışsın... boşver sen milleti erkekte evlat kızda evlat rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş.. bu büyüklerin erkek torun sevdasını anlayamıyorum.... aklı başında insan önce sağlıklısını ister..... düşüncesizin patavatsızın tekiymiş kayınvaliden.....

RUHEN niye çöküksün bi sorunmu var bize söylemediğin.... hep beraber bi el atalım senin sorununa.....

eşimle bırakırdım

bende anlamıyorum şu erkek bebek sevdasını
burnundan gelmiş o en güzel günlerin
en önemlisi hayırlı evlat bence
eşim erkek bebek istiyordu ikili testte doktor %70 kız demişti ama ayrıntılı ultrasona kadar içinde o erkek olabilecek %30 un umudunu taşıyordu
içten içe üzülmüştüm aslında
ama ikincisi belki erkek olur diye 2. bebek yapmam
benim için cinsiyet hiç önemli olmadı hangi cinsiyetten olursa olsun benden bir parçaydı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…