Konuyu dagıtayım dedım.. ıyıce dagıldınız.. :)) neyse yazmak ta ıyı bunları.. en azından Buket okuyup yalnız olmaıdıgını anlar ve gozunde halını daha cok buyutmez..
Eda, anlamadım vallahi, etim ıkı gun boyunca agrıdı da agrıdı.. elımı yıkarken su batıyordu; o kadar dıyeyım sana, yerını halsızlıge bıraktı, buna da sukur.. tesekkur ederım kuzum.
yok bu böyle olmaz herkez anlassin oldu olacak ayni anda bulusalim basbakanim..:)kaydirigubbakcemile3
KK nın baskentı gıbı olduk :))) fuyrun fuyrun..
bahar kırgınlığı olsa gerek bizim ankaraya pek geldi sayılmaz ama izmire gelmiştir sengözlerimebaksanabbahar artık.. ondandır.. çabuk atlatırsın umarım..
evet evet bide dedik şu kk nın başkentini bizde fethedelim....keşke ortak bi günde buluşabilseydik ne güzel olurdu ama ne yapalım artık parça parça idare edicez....
canim bizde sizleri karadenize bekleriz..söyle izmir disina acilim uygulayin basbakanim..olmaz böyle...kaydirigubbakcemile3ben beklıyorum sisi il sınırında, fuyrun gelin kaydirigubbakcemile3 fotolara bogalım bu yaz topıgı :))
ben beklıyorum sisi il sınırında, fuyrun gelin kaydirigubbakcemile3 fotolara bogalım bu yaz topıgı :))
ya sizlere bir sorum var kizlar..simdi ben türkiyeye gidince ertesi gün muglaya abimin kinasina gitmem gerekiyor..ordu-mugla arasida baya uzun ve bizim orada en az 4 gece kalmamiz gerekiyormus..bende hayati götürmek istemiyorum okadar yola ve malum dügün evi ve ne yer ne icer nerede kaliriz belli olmaz..oglum zaten babaennesiyle kalir beni aramaz..esimde diyor sen git ben bakarim diye..ben de böylesi daha iyi olur dedim..siz olsaniz ne yapardiniz..esimle kaliyor beni aramiyor..o zamanda aramaz degil mi??
canim bizde sizleri karadenize bekleriz..söyle izmir disina acilim uygulayin basbakanim..olmaz böyle...kaydirigubbakcemile3
bekleyin beni geliyorumevrimim gözüm korktu valla çok hoş pozlar yakalıyorsunuz topiğe rezil olmasak baribilmiyorumkismile
SEVGİLİ GÜZEL ANNELER hemen hemen hepimizi kaplayan olumsuz düşüncelerin çoğunun sorumlusu ani hormanal değişimler..onun için kimse kendini ne suçlu hissetsin nede ben ne kötüyüm desin ..bu düşünceleri aklımdan geçirmedim diyen kişi sayısı parmakla sayılacak kadar az olsa gerek..
TUBA' nın doğumunda çok kötü günler yaşadım ..hamileliğim deseniz hastanelrde geçti..severek evlendim planlı bebek .................................bir müddet sonra yerine oturuyor..Ev işi ise ne olurki bir kaç ay daha varsın kirli dağınık kalsın..
boşver sen herhalinle güzelsin..kaydirigubbakcemile5tickerimi 60 olarak deistirmem gerek kilo alarak dondum birkısım medyanın gozu aydın olsunP
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankızlar okuyorum ama biturlu dalamıyorum sohbete nedense...
bebek 2 hatta 3.yude istiorum 35ime geldigimde cocuk yapma konusunu kapamak istiorum suan 30 yasındayım (birkısım medya 31sin dio:) ) mukemmel bi duyguymus annelik tum zorluguna ragmen.. benim kocam cokmu ilgili cokmu yardımcı cocuk bakma konusunda hayır asla ben tamamen yanlızım hem anne hem es hem evhanımıyım hemde ruyalarımda karıyer kadını :)) tum bunlara ragmen mutluyum Allahıma nekadar sukretsem az beni evlat sahibi yaptıgı icin.
cok zor bi hamilelik yasamadım ama hamileyken hastanede bile yatmak zorunda kaldım, sezercik sonrası herkes 1 haftada kalkarken ben 1 ayda kalktım ayaga cok sıkıntılı gecti lohusalıgım catladım kıc bas meme dagıldı yara oldu ama evladıma her bakısımda icim titrio ...
bilmem ifade edebildimmi kendimi
bedenen kırgın ..ruhen çökük..DERYA nasılsın iyimisin bugün...
Şenizolumunekankayizsmile
DERYA yasadiklarin gercekten cok zormus..bizim memlekettede illaki bir erkek cocuk takintisi vardir..hatta kaynanam simdiden plan yapiyor bir tane daha olsun oda erkek olur diye..onun yüzünden esimi boguyordum neredeyse..kötükedihüso bazende esimle düsünüyorum eger cocuklarimiz karismis ya da bizim olmasalar onlardan vazgecebilirmisin diye..diyor asla...:1no2: bende öyle..dogurmak hersey demek degil..onu biz büyütüyoruz ve o an benimdir diyorum..bu bag ne olursa olsun anne karninda kurulamiyor..:1no2:
ya sizlere bir sorum var kizlar..simdi ben türkiyeye gidince ertesi gün muglaya abimin kinasina gitmem gerekiyor..ordu-mugla arasida baya uzun ve bizim orada en az 4 gece kalmamiz gerekiyormus..bende hayati götürmek istemiyorum okadar yola ve malum dügün evi ve ne yer ne icer nerede kaliriz belli olmaz..oglum zaten babaennesiyle kalir beni aramaz..esimde diyor sen git ben bakarim diye..ben de böylesi daha iyi olur dedim..siz olsaniz ne yapardiniz..esimle kaliyor beni aramiyor..o zamanda aramaz degil mi??
SEVGİLİ GÜZEL ANNELER hemen hemen hepimizi kaplayan olumsuz düşüncelerin çoğunun sorumlusu ani hormanal değişimler..onun için kimse kendini ne suçlu hissetsin nede ben ne kötüyüm desin ..bu düşünceleri aklımdan geçirmedim diyen kişi sayısı parmakla sayılacak kadar az olsa gerek..
TUBA' nın doğumunda çok kötü günler yaşadım ..hamileliğim deseniz hastanelrde geçti..severek evlendim planlı bebek yaptım ama bazı zorluklar çok yıprattı ve doğum sonrası kızımı acil sezeryanla doğurunca kabullenmem .çok zor oldu hep normal doğuma hazırlamışrım kendimi ama olmadı benim koptuğum an sezeryana alındığım andır..sonrası çok zor günlerdi bebeğimi doğraken göremedğim için kabullenemedim bu benimmi diyorudm bu yetmiyormuş gibibenlen aynı adı taşıyan ve benlen peş peşe sezeryana giren bayanın bebeğine bize bizmkinide o aileye müjdelemişler ki onlarınki erkek ve benim göbek şekime göre herkesin senin oğlunolacak ifadesi ama ne hikmetse hamile kaldığımı duyduyuğum anda kızım olacağını ve 6. ayında netleşmesine rağmen hala aile fertlerinin erkek bebek beklentisi ve bu yanlış haber ortalığı karıştırdı ..sorun çözüldü ama bende çözülmedi düşüncesizce yanımda önce oğlunuz oldu dediler bebekleri karıştırmışlar muhabbetiki akrışma filanda yok sadece doğuma girmeyen hemişre isimlere bakmış soy simlere değil hata orda olmuş ama beni mahvettiler.Kızımı bunun yüzünden emziremedim ben her emzirmeye aldığımda ya başkasının bebeğini emziyorsam diye ağlardım sonra DNA testi yaptırmaya kara verdim ..Yaptırdımmı hayır niye bu düşüncelerin sebebi dış baskılardı illa bizim ailede ilk erkek bebek doğardı kesin bir yanlış vardı..Çünkü ailedeki bütün herkesin ilk iki bebeği erkektir bizde..Neyse sonuç ilk bebekteki en güzel anlarımı zehir ettiler 3 aylıktı kızım kendime geldim diyebilirm..o günlerde ölmeyide çok istedim kızmıla birlikte hemde neler düşünmedimki onu bu kötü dünyada yanlız bırakıp gidemezdim onunla gitmleiydim falan filan...ama hepsi geçti gittii..
Yusuf paşayı da isteyerek yaptık..ve İYİKİ İKİ ÇOCUĞUM VAR VE ONALRSIZ BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM..Sosyal hayat nasılsa bir müddet sonra yerine oturuyor..Ev işi ise ne olurki bir kaç ay daha varsın kirli dağınık kalsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?