• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım aynen öyle.. çoksessiz oluyor ev hatta ben arada kendimi kaptırıyorum selinin senini duyar gibi oluoyrum koşturuyorum odasına bakmaya diyorum şimdi evde yok.... rabbim yokluklarını göstermesin evimizin neşesi onlar.... onlar olmadan herşey boş geleiyor....

tabiki allah yokluklarini gostermesin, ev ciddi anlamda sessiz, sen neyapacgini sasiriyorsun, oyle bos bos yatiyorum suan..gerci klavyeyi bil tusliycak halim yok o ayri..
dun gece sag olsun herseyiyle tibet ilgilendi, teoyu gorucek halim yoktu, sabah bile giydirmeye halim yoktu, kucagima almya...yoksa evde olup krese birakirmiydim hic...

geldi canım çok şükür

bizde öleydik canumm ama şimdi rahatız musti odasında uyuyor hemde eskisi gibi uyanmıor gökhanın yüzünden 3 müzde uyanıoduk ben alışmıştım sese ama musti uyanacak die hemn uyandırıodum gökhanı odasını ayırsan pervincim bi dene

milföy ile yapıosun içine nutella sürüyorsun üzerine yumurta sarısı ve toz şeker koyuyorsun süper bişi ama dün yapamadım aynı kat kat çikolata gibi oluyor
ayyyyyyyyyyyy nutella girince süper oluyodur.bende yapayım ozaman

nurdan gecmiş olsun canım

emrem sanada gecmis olsun cok uzun yazıları es gectigimden kacırabiliorum
teşekkür ederim pervincim.şükür iyimiş şuanda

evet canım aynen öyle.. çoksessiz oluyor ev hatta ben arada kendimi kaptırıyorum selinin senini duyar gibi oluoyrum koşturuyorum odasına bakmaya diyorum şimdi evde yok.... rabbim yokluklarını göstermesin evimizin neşesi onlar.... onlar olmadan herşey boş geleiyor....
aminnnnnnnnnnnn.

tabiki allah yokluklarini gostermesin, ev ciddi anlamda sessiz, sen neyapacgini sasiriyorsun, oyle bos bos yatiyorum suan..gerci klavyeyi bil tusliycak halim yok o ayri..
dun gece sag olsun herseyiyle tibet ilgilendi, teoyu gorucek halim yoktu, sabah bile giydirmeye halim yoktu, kucagima almya...yoksa evde olup krese birakirmiydim hic...

tabiki canım haklısın insanın hastayken kolu bacağı tutmuyor.... zaten çok fazla seninle aynı ortamda kalmasa daha iyi olur onada geçmesin ... birde bu hastalık dinlenmeden geçmiyor o yüzden bugün istirahat et daha çabuk toparlanırsın..... sıcacık bi çorba içsen aslında bi koşu geleyim sana tavuk suyu çorba yapayım hiçbirşeyin kalmaz...... :1hug:

evriim evrrrrrimm
vay vayy vaaaaaaaaayyy demek fatoşda kirli derdiniz yok yıkanıp ütülenip katlanıyor süppermiş.
sen evden bikaç ütülenecekleride at çantaya aa anne bunlar çantanın altında kalmış bi zahmet elden geçiver de:)kaydirigubbakcemile3

huuu hatunkişii gıbda damarları çatlıyor herkeşlerin benimde fatoşun bi üst modeli firdevs annem var çok şükür. darısı olmayanların başına:)

aaaayy az daha unutyordum ya sen kuzye ne benzetmesi yapmışsın öyle
allahım ya rabbim bizim topikde çocugunu normal seven yokmu
biri zilli der diğeri sıpa öbürü it bir diğeri agzı açık kalmış fırın kapağıkaydirigubbakcemile3delikafadulden
çok güzel ya:9

Boşuna mıyavlama :)) hem bana şişkooooooo dee, hem de mıyav mıyav.. resil seni :)) affetmıycem asla senı.. naslaaaaaaaaaaaaaaa :oklava:

eveett dunku sinyalr dogru cikti, yatak dosek yatiyorum cok fena hastayim, her yerim agriyor, grip oldum sanirim, etime igneler batiyor:(((evdeyim bugun...

ESRAA cok tattlisiniz, fistik gibi olmussun cok begendim, yahoom yakisiklimda super..

Ahh ahh.. kıyamam sana.. cok gecmıs olsun Nurdanum.

veet tazecim ya işte demek istediğim bu dudakdan öpüşmek değilde busecikler falan zaten
cocugun edep ve hayasının da gelişmesi için bazı şeylerede dikkat etmek gerekir..
mesela ben bu pazar sahilde gexzerken afik biraz daha buyudugunde sahilde gezmeme kararı aldım.
malum geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
her adımda sevgili vardı iyi hoşda bide bribrilerini yemeseler insanların içinde.
yani bu konuda endişeliyim.

Ben de o manzaralardan hıc ama hıc hoşlanmıyorum.. genclık cok baska yere gıdıyor, bızım zamanımızda sevdıgımız ınsan öpülmeye sevılmeye kıyılamazdı,kaldı ki şimdi sokak ortasında!!!.. sımdı hersey çok laçka, begenmıyorum,sevmıyorum ben de bu tür manzaraları..

evrim sımarcan yıne yanı hımmm hadı yıne ıısın. siz niye yoksunuz tatıl planında keske esli olsaydı ne guzel olurdu azcık rahatlardım canım yaa

gerci ben bu senede tatıl ıstemıorum bu tıple mayo gıyemem ondan tatılede gıtmek ıstemıorum bikiniden gectim artık

Ben bırakamam Kuzey ı kımselere.. ozgur tam 5 gun yok, ben Kuzeyı 5 gun gormeden yasayamam.. o daha cok kucuk, onu da oraya goturerek perısan edemem..

Bu sene de tatıle gıtmıyorum sırf bu yuzden.. ne kadar ıyı kotu kendını kurtarmıs olsa da, bılıyorum kı ona ezıyet olacak, perısan olacak.. gerek yok.. günübirlik saga sola goturerek onu denıze sokarım.. arkadasımla gıtmıstık ıkı sene once, bebeklerı 8 aylıktı.. cocuk resmen perısan oldu..o da bana ders oldu.

yok ağlamıyorum böle kaşlarım çatık şekilde dolanıorum beton atıyorlar canım yani hazır beton işiyle uğraşıolar gökhangilde şöförlerin başında duruyorlar yoksa işi ağırdan alıyorlarr

askerdeyken sonunda beni anladı tmm dedim hatta askere ilk gittiği gün çok üzüldüm die burda çalışanlarından birine çiçek aldırmış gönderdi okadarrr incelmişiti şimdi kendini işe adadı yaa bi ara sor ne yaptınız kalktınızmı die askerde 5 te uyanıodu beni arıodu yarım saat kaonuşuodu şimdi cep bedava işte be adam ara bi nasılsın de kapat saatlerce konuşacak halim yok yaaa bakalım kaçta arayacak bekliorum

musade et.. daha yenı geldı adam.. hemen saldırı savunmaya gecme.. hamılesın ıste,ondan sana dokunuyor ama evde oturup telefonu falan kapatıp kendıne ezıyet edecegıne, ac telefonu o ıcınde kaynattıklarını karsındakıne soyle.. sen bole ıcın ıcını yıyınce bırılerının hıssedıp uzuldugunu mu sanıyorsun.. sadece kendıne yapıyorsun, bır de karınındakıne.. bekleme sen ara.. sıkıntını anlat, karsındakı de senı anlasın, müneccim değil karsındakı de.. kendını de uzmeyı bırak.. gelıp pata küte gırısmeyeyımm sana.

melteeem adına sevndim ece sorun çıkarmamış umarım tüm tatilleriniz böyle uslupuslu geçer..

bizde agustos 1 de kumlucadayız inşallah bi aksilik olmazsa sonra aydın dönecek bende annemlerde kalıcam bayrama kadar:)
agustosa kadarda cuma gecesinde çıkıp pazar dönemk şartıyla küçük tatiller..

altınoluk- akçay
esenköy-armutlu

gibi giibiiii

inşallah
altınoluk ta buluşalım özlem sen dilek ben :) süper olur

10 gün azmış Meltem ya :sinifsinif:
Güli beni Mayıs 15 ten sonra bekleyin geleceğim guclubacismile Bak randevumu şimdiden mazeret kabul etmem :olmaz: zemuszemus
Sibel rahatladıysan ne güzel kat vermek iyi geliyor. Benim 2 tel saçım var kırılmasa hiç kestirmem zaten :)) Kadınlara 1- alışveriş terapisi 2- kuaför terapisi çok ii geliyor... :))
Dilek içlerinde en güzel gözlüsü Kıvançım ama yinede :nazar:

20 gün iznimiz var eşim iş değiştirdiği için bu sene eylüle kadar izni yok dolayısıyla 10 gün annemlerle ancak takılabilirim 1 hafta eylül ayına izin bırakmam lazım 3 gün de ne olur ne olmaz izni Allah korusun Ece falan hasta olur izin almam gerekir o da stok izni diyelim

özleeeeeem benim eşim balıkesir gönenli her yaz illaki ya altınoluk yada akçaya gider kayınvalidemler
bu sene biz onlara katılabilirmiyiz bilmiyorum ama katılırsak mutlaka seninle görüşmek isterim

altınoluk buluşma mekanı olsun

oo herkez tatil planları yapıyor.

bizde rezervasyon yaptırdık mayısın 18i için.armutlu tatıl köyüne.bıraz kalabalık gıdıyoruz bız,annemler ablamlar yakın bı aile dostomuz gelını(en yakın arkadasım oluyo) eger HAkan, enıstem ve arkadasımın eşi izin işini ayarlayabılırlerse 3 ev tutucaz , yoksa 2 ev tutup bız bayanlar gıdıcez :)) 5 gunluk bı macera olucak,eger Hakan gelemesse onsuz bı tatıl nasıl gecer düşünüyorum

Meltem güzel gecmıs tatılınız ,süper temız hava herkeze cok ıyı gelıyor

armutlu çok güzelmiş ben hiç gitmedim

2j4evc3.jpg

Ben eksik kalırmıyım hiç :)))

ısırmalık özde karşınızda
ne kadar büyüdüler ya şaka gibiler

işe ne kadar erken başlarlarsa okadar çabuk bitio bi dayısı var eve 3 gün gelmediği oluyo ama yenge alışmış şimdi amcasının oğlu var yeni nişanlandı oda 3 te aradı oda 3 te gitmiş işe düşün hiç sevmiyorum bu işi tmm çok şükür çok büyük para kazandırıo amaa ne biliim ne haftasonu var ne bişe

beton dökme işi hımm anladım

sen iyileş de Teo ya daha güzel bak annesi

NUR ben de kuruvasan manyağıyımdır... çokolleri haricinde sadesinide çok severim..... ne zaman tatile gitsem sabah kahvaltılarında doldururum koca tabağı kruvasanları eşim hayretle bakar bana....hiç denemedim yapmak için ama canım nezaman isterse hazır alıyoruz..... tuzluları yapmasın ıpek beceremem ayıptır söylemesi.....

minnacık tubaaaaaa
armutluda ihalasamı gidiyosunuz.
ben ihalsın havuzuna bayılıyorum onun dışınd denizini pek sevmedim. ben sevmem öyle birden çöküveren denizi
deniz dediğin altınoluk gibi akçay gibi olmalı.:)

amma velakin biz tesettürlü bağyanlar için armutluda hoş şeyler yapmışlar caprice var bide sahh ınn
biz sah ınne yaptık reserve bakalım nolcek?

efrimim giremicekmisin 4 gün toplanmasanda fatoş gelseydi yanına valla biz 2 gün kaldık 2 haftada ben kendimin eşyasınımı alyım yoksa mustinin mi onun için k.validem geldi

yok yavrum, nıe gırmyeyım.. orası ınternet cafe gıbı zaten.. :)) Pınar ın 3 tane bilgisayarı var, benımkısını de gotururum.. bu meretlere alısınca baskasının kı bı garıp gelıo, o yuzden goturuurm.. hıc bısı bulamassakk telefondan gırerımm.. :))) ne kadar teknolojık donanımlıymısıss yaf.. yazınca farkettımm.. hayatımıza gırelı ne kadar oldu bu seyler.. sankı hep varlarmıs gıbı muptelayıs.

E onlarn okulları var, onlar buraya gelseler Pınar la ezıyet olur.. cunku okulları bıze uzak,evlerıne yakın.. bızım gıtmemız daha mantıklı.

off off offfffffff
benim afet parçam gelmiş
özde bayılıyorum sana fıstıkk ya bpmba bomba
ama burda sanki biraz eşine benzemiş gibi geldi bana. tombalak yanak..

musade et.. daha yenı geldı adam.. hemen saldırı savunmaya gecme.. hamılesın ıste,ondan sana dokunuyor ama evde oturup telefonu falan kapatıp kendıne ezıyet edecegıne, ac telefonu o ıcınde kaynattıklarını karsındakıne soyle.. sen bole ıcın ıcını yıyınce bırılerının hıssedıp uzuldugunu mu sanıyorsun.. sadece kendıne yapıyorsun, bır de karınındakıne.. bekleme sen ara.. sıkıntını anlat, karsındakı de senı anlasın, müneccim değil karsındakı de.. kendını de uzmeyı bırak.. gelıp pata küte gırısmeyeyımm sana.
efrimiiiiiiiiiiiim şimcik şöle oluyorrr dün didimki buna hep ben aradım nie aramıon filan die şakayla karışık söledim bak askerdeyken alıştırdın beni dedim boş adamdım ozmn dio şimdi ordan orday koşturuom dioo ama şuan açık tlf ben işte böle gıcık bi huyum var öle beklerim aramasını alırım tlf elime ama arıyamam döveme beni tisesi bebiş varyaaa.s.

evrrrrrrim evrrrrrrrriiim

nolur affet beni
samimiyis zanndımdı.
ondan ileri gittimdi
nolur benide affet:)
senide seviom tombul oglunuda.

ben geldim ama heran gidebilirim lena uyanabilir uyutup işyap ortalığı topla derken geçmişe pektakılmadan yazayım dedimm..
nurdan geçmişş olsun noldu sana buyıl bölee yaaa

nazan ve esrako sayesinde doktora sorduk doktor tavsiyesiyle besin takviyesi verdik halada devam ediyoruz ..fantomalt +protifar gerçi korkumdan fazlada kullanmadım desem doktor demese veremezdim..
..

ya bendemi versem deryaaa akıl verin benim kız takıldı 8600 de 2aydır almıyo çok üzülüyorum dişte çıkmıyo tmam hareketli topiğe bile giremiyorum artık eskisi gb peşinde koşmaktan ama alması gerek yürüdüğünde hepten zyıflıyacaklar şurda yaşına nekaldı 3 ay daha kilo alsa emiyoo beni iştahı yok emdiğinden zar zor tıkıştırıyorum pekmezli mama,yoğurt ooff offf

yok yavrum, nıe gırmyeyım.. orası ınternet cafe gıbı zaten.. :)) Pınar ın 3 tane bilgisayarı var, benımkısını de gotururum.. bu meretlere alısınca baskasının kı bı garıp gelıo, o yuzden goturuurm.. hıc bısı bulamassakk telefondan gırerımm.. :))) ne kadar teknolojık donanımlıymısıss yaf.. yazınca farkettımm.. hayatımıza gırelı ne kadar oldu bu seyler.. sankı hep varlarmıs gıbı muptelayıs.

E onlarn okulları var, onlar buraya gelseler Pınar la ezıyet olur.. cunku okulları bıze uzak,evlerıne yakın.. bızım gıtmemız daha mantıklı.
hmmm anamışam canum bizde bi k.validem semih zaten çalışıo okul yok k.pederimde yok vefat etmiş bi k.validem olduğundan zor olmadı ama senin dediğin gibi mantık sizin gitmenizde

NUR ben de kuruvasan manyağıyımdır... çokolleri haricinde sadesinide çok severim..... ne zaman tatile gitsem sabah kahvaltılarında doldururum koca tabağı kruvasanları eşim hayretle bakar bana....hiç denemedim yapmak için ama canım nezaman isterse hazır alıyoruz..... tuzluları yapmasın ıpek beceremem ayıptır söylemesi.....
gel bajımmm yaıyımda yiyelimmm ben birdaha deneyim senin için

evrim bencede FATOŞA senin gitmen daha mantıklı hem senin içinde değşiklik olur.... değşiik bi ortam gibi geliyor insana bir yere gitmek bile..... şimdi sen pazartesi bomba gibi dönersin aramıza okadar bakımdan sonra kim tutar seni bilmiyorum..... bu aralar bakıma benimde çok ihtiyacım var ama yokki benim öyle fatoşum... yada gidebileceğim biri...

off Nur evet super oluyor nutellali kruasan..annen yok mu cnm yaninda yapsa sana, ah gondereblsem keske sana, burda envayi cesidi var o meredin,adamlarin kulturu kruasan..recimden beri en cok canimin cektigi sey o..

sibel gel bacim ya, bi corba pisirenim yok, kahvalti bile yapamdim, bi parca ekmek attim agzime:((off annemi ozldim...

off Nur evet super oluyor nutellali kruasan..annen yok mu cnm yaninda yapsa sana, ah gondereblsem keske sana, burda envayi cesidi var o meredin,adamlarin kulturu kruasan..recimden beri en cok canimin cektigi sey o..
yaa ne güsel annem silivride canım şuan hafta sonu gelecek bende diorum isteğim gitsin die acep kat kat mı yesemmm dün nasıl uğraştım sonuç hüsran musti uyumadığı için hem ona hem pastaya uğraşınca olmadıı ben mi kaçıp gelsem size hem sana bakarım

Back
X