2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh NURDANIM ahhh ... neden okadar güzel şeyler orda ya.... çikolataların falan envayi çeşidi var oralarda bak kuruvasanda varmış.... bu adamlar bu kadar güzel şeyleri nasıl yiyipte hemde nasıl sağlıklı ve fit kalabiliyorlar anlamıyorum... bizimde osmanlı mutfağımız çok güzel çeşitli ama hergün o osmanlı mutlafınla beslensek noluruz bilmiyorum....

efrimiiiiiiiiiiiim şimcik şöle oluyorrr dün didimki buna hep ben aradım nie aramıon filan die şakayla karışık söledim bak askerdeyken alıştırdın beni dedim boş adamdım ozmn dio şimdi ordan orday koşturuom dioo ama şuan açık tlf ben işte böle gıcık bi huyum var öle beklerim aramasını alırım tlf elime ama arıyamam döveme beni tisesi bebiş varyaaa.s.

Ha bebısın oldugunun farkındasın, bu ıyı, o zaman kendıne ezıyet etmeyı, kasım kasım kasmayı bırakıver bı sahmet.. huyunu sevsınler senın:)))

evrrrrrrim evrrrrrrrriiim

nolur affet beni
samimiyis zanndımdı.
ondan ileri gittimdi
nolur benide affet:)
senide seviom tombul oglunuda.

sen bana şişko de, bır de ılerı gıttım de.. bak hala yazıyor bana, sus.. resill.. gelmiimm oralara kaydirigubbakcemile3

çok genıs bır govdem oldugu ıcın dusunmem bıraz zaman alacak.. düşünüyorum, naffediimm mii, naffetmiim mii diye :))) kaydirigubbakcemile3

Bak Yaho ya.. annesının kucagında kirpi gibi kalıoo.. ben bişi dio muyumm.. kaydirigubbakcemile3

sibel gel bacim ya, bi corba pisirenim yok, kahvalti bile yapamdim, bi parca ekmek attim agzime:((off annemi ozldim...

canım benim kıyamam hiç sana.... dimi ya insan en çok hastayken birine ihtiyaç duyuyor... bi tabak çorba getirse önüne o bile yetiyor.... keşke yakın olsak tatlım gelmemmi.... aslında canım zorda olsa kalkıp birşeyler yemeye çalışsan aç aç durursan direnç toplayıp iyileşemezsinki.... zaten vücut dirençsiz kalıyor güçsüz düşüyor hastayken aç kalırsan dahada kötü olursun..... üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:

Ha bebısın oldugunun farkındasın, bu ıyı, o zaman kendıne ezıyet etmeyı, kasım kasım kasmayı bırakıver bı sahmet.. huyunu sevsınler senın:)))
bende seni yirim kruvasanımcokacimcoook benimmmm nutellamolumunekankayizsmile:içelim:

evrim bencede FATOŞA senin gitmen daha mantıklı hem senin içinde değşiklik olur.... değşiik bi ortam gibi geliyor insana bir yere gitmek bile..... şimdi sen pazartesi bomba gibi dönersin aramıza okadar bakımdan sonra kim tutar seni bilmiyorum..... bu aralar bakıma benimde çok ihtiyacım var ama yokki benim öyle fatoşum... yada gidebileceğim biri...

orası ole.. mınnak bı degısıklık bıle ıyı gelıo hepımıse..

sibel gel bacim ya, bi corba pisirenim yok, kahvalti bile yapamdim, bi parca ekmek attim agzime:((off annemi ozldim...

ah kuzumm ah, cok corbasız yatıp ayaga kalktıgımı bılırım.. yasıyorsun ama sürünüyorsun halıyle.. :))) az kaldı, gelıosun cok sukur.

yoran sen ol canım nidemek seni evimde görmek çok güsel olur benim için

teşekkür ederim canım..... onure ettin beni... keşke şartlar imkanlar olsada hepimiz birbirimizle tanışabilsek ne güzel olurdu.... ama ne yapalım en azından yüz yüze görüşemesekte burda sıkı bi bağ kurduk..... yüz yüzü hergün görüştüğümüz insanlarla yakalayamadığımız bu bağlığılı sıcaklığı burda bulduk.... yolun düşürse buralara inşalllah birgün bende beklerim....

bende seni yirim kruvasanımcokacimcoook benimmmm nutellamolumunekankayizsmile:içelim:

Kruvasanım haa.. şişkoyum yane, ole mı?? ole kalın mı belım kruvasan gıbı.. ay nerelere atsam kendımı, ühühühühü mafoldumben

Güli bi yandan, sen bi yandan.. ühühühühüüh mafoldumben

Şişkoyum ha Gülii.. gidiorum Eylül annelerine artık.. daha da kalamam buralarda, buralar bana bedenen de dar artık.. :sinifsinif:

Kruvasanım haa.. şişkoyum yane, ole mı?? ole kalın mı belım kruvasan gıbı.. ay nerelere atsam kendımı, ühühühühü mafoldumben

Güli bi yandan, sen bi yandan.. ühühühühüüh mafoldumben
niemiş ben öle şişko yapmıokiii benim ki sigara böreği gibi inca oldu ama kuzuşum ben şişkoluğunu deül tatını benzettim sana şikerim

teşekkür ederim canım..... onure ettin beni... keşke şartlar imkanlar olsada hepimiz birbirimizle tanışabilsek ne güzel olurdu.... ama ne yapalım en azından yüz yüze görüşemesekte burda sıkı bi bağ kurduk..... yüz yüzü hergün görüştüğümüz insanlarla yakalayamadığımız bu bağlığılı sıcaklığı burda bulduk.... yolun düşürse buralara inşalllah birgün bende beklerim....
bende beklerim canım aynen öle valla en azından burdan görüşüoz yaa oda yeter

Cik cik şakıyan bir adet Güli kayıptır.. bulanların Musteri hızmetlerıne teslım etmlerı rica nolunurrrr :))

evi aradım şimdi yine canım sıkıldı... benim zilli durmuyormuş yine.. mızır mızır diyor annem ne yaparsam durmuyor beş dk. yere koyamıyorum oturmuyor diyor... offf offfg dertleri ne bu çocukların bi anlasak.....

Ay yerim ben senii yaa:)) .. şaka yapıyorum be yavrum.. buldum Güli yi.. yemeden bırakmam onu.. kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan:içelim:
süpüge koridorda çamaşır yıkandı makinada bulaşık yıkandı makinada yatağım toplu ama örtüsü serilecek ben burdaa hala oturuyorum sonra musti kalkınca elim ayağıma dolanıo sadece oturma odası mutfak salon mustinin odasu toplu

NURDAN geçmiş olsun..vallahi bi kerşte bana lazım 3 gündür hastalıktan sürünüyorum ilaç içiyorum uzanıyorum ter boşalıyor yusuf dıngırdıyor gecede böyle ve iyice aztmış bir hastalık durumundayım..
ESRA ne güzelsiniz ana oğul ..yahom hep gülüyor senin gibi maşallah..
EVRİM şımartılmaya gidiyormuşsun...eh ne diyelim bol şımartılmalar bajımmmmm..
FATMA geçmiş olsun inşallah diş mızıklamasıdır..
Herkes tatil planlıyor biz daha kazandığımız tatilin biletini almaya gidemedik...

bitek ben bilmiyorumuşum şu kuruvasanı?:kedi:

canım aslında biliyorsundun mutlaka görmüşsündür pastanelerden falan heryerde var bi nevi poğaça çeşidi ismini bilmiyorsundur...hamurlar üçgen şeklinde kesilip sigara böreği gibi sarılıyo kabartmalı bi görünüşü oluyor.....ayy tam olarak anlatamadım nete yazarsan resmini flaan görürsün canım....

Back
X