2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de sterimar kullanıyoruz burnuşumuz için.. eczacının tavsiyesiyle aldım. memnunum. başta çok korkuyordu yaptırmak istemiyordu ama şimdi alıştı.
zehraaa aynı yaa bitek acıkınca bana mavi boncuk :) ama bizimki babasını benden daha çok görüyor. bir de çok ilgileniyor babası ondan heralde diyorum.bu kadar sevgi yani. bi de kendini görüyor olabilir babasında. çünkü şıp demiş burnundan düşmüş kendileri :)

TONıMER BABY SPREY arkadaşlar selinin burnu tıkanık olduğunda bende bunu kullanıyorm daha doğrusu kullanamıyorum birden çok fışkırıyor selinde durmuyor burnundan çok gözüne giriyor korkuyorum sıkmaya bendemi bi sorun var anlamadım gitti.... yada bunu kullanmanın bi püf noktası varsa biri el atsın ya.... kabusum oldu bu sprey resmen.....

başta ben de kullanamıyordum. yüzüne gözüne fışkırıyordu. şimdi alıştım. zamanla alışılıyor. ama bastıracağın yeri iyi bilmek lazım. böyle arkaya doğru değil de spreyin uç tarafına doğru bastır. yani sterimar da öyle..

ne bilim canım alışamadım kaç zamandır sıkmaya korkuyorum... ama arkaya doğru bastırıyorum belki ondan deodorant şişesi gibi birşey zaten bastırınca bayağı şiddetli püsküyor selin daha şişeyi görünce ağlamaya başlıyor kafasını oraya buraya çeviriyor rahat hiç sıktıramıyorum geçen gözüne gitti yavrucağın bir daha korktum sıkamıyorum... spreyin ucunu çok burun deliğine sokamıyorum sanırım ondan kaynaklanıyor.....

meltem güzel güzel gezmişsiniz.darısı bizim başımıza bu yaz.
esrako beni yine 10 numaralık uzman sorusuyla bitrdi.neden gömlek meltem hanım?
ece arabada sürekli emmek istiyor bende kolay oluyordiye gömlek giydim

meltem forumda var wenice gel burdan beraber alalım.
hee bide bizim burda fabrica satış magazası var.(forumda değil mahallede yani)
alt katında seri sonu ve hafif defolular var.
gel takıl bana:

dur bakalımbelki atlar gelirim
meltem havalar epey isindi hala astronot montm u giyiyor ece terlemiyormu ?
sapanca ve abant esiyordu canım tedbiren götürdük ve lazın oldu

istanbul dere sapanca
abant dere pansiyon ama kösk pansiyon daha iyiymiş yan yanaydı pansiyonlar onu daha çok beğendik

vay be 9 ay bitti
bu arada bebeğine tek başına bakan anneler alkışlıyorum sizi
çok yaramaz oldu ece durduramıyoruz
az önce çorba vermeye çalıştım yemedi
beni bulunca emiyor artık

fatma arabada genelde uyuyorlar ama uyumadğı zamalar direk eziyet birde dışarlarda BİRŞEYLER YEDİRMEK ZOR OLUYOR ama tatil olsunda ben zorluklaruına raziyım

fatma mehmet akif de aynı durumda çok fazla babacı.
zaten bababababa diyor.
aydın eve gelince beni istemes emmek dışında hep babada dursun babayla gezsin.
yeni meşguliyetimiz afiki elleirnden tutup evde yürütmek. onu keşfetti bu gunlerde..

nurdaaaaaaaan çok az kaldı ya gelmene
çok heycanlandım sevindirik oldum niyeyse.
çabucak iyileş

iimiş yaf 10 lira ama bize çok uzuak şimdi serdarda mırın kırın eder havalarda düzeldi kalorifer yakmıyoruz pek kurumuyo burnu ama ilerde gerek olurmuki.. bide gece ses yapıyomu hani uyumak problem olmamış sizde ama sessizmi o kadar..

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bunların tamamı ist dere sapanca

ohh ne güzel ne güzelll gezmişsinizz bayıldım vallaa.. bede istiyorum gezmelerr.. benide götürünn

efet ben bilmiyodum teşekkür ederim deneyim bende bakalım ..

vay be 9 ay bitti
bu arada bebeğine tek başına bakan anneler alkışlıyorum sizi
çok yaramaz oldu ece durduramıyoruz
az önce çorba vermeye çalıştım yemedi
beni bulunca emiyor artık

benide alkışla meltem o zaman bende tek başıma bakıyorum.. alkisalkisalkis

ya pazar gittik ama burnumdan geldi
pazarcılar bagırdıkça afik agladı. kucagıma gelmek istedi.
,arabadan indirdim kucagıma aldım hemen ael acele bi kaç meyve aldım kucagımda afik aldıklarımı arabasına koydum elimle arabayı çektim. poooff

en sonunda oturabildim..
oğlumla alışverişe gittik..normal mahelle arasında dolaştık ekmeğimizi evin eksiğini aldık..eve gelince uyku vaktyidi mama yedirip yatıryaım dedim yemedi aç yatmasın diye kaşıla evrmek istedim içinede muz ezmiştim çocuk öğürdü ama ben 1 kaşık adah verince olan oldu meğer yavrum öğlenki çorbasını daha hazmedememiş..nevar ne yok kustu..biraz oyalayıp tekrar karnını doyurdum..ve uyuttum kuzuyu ..

aman pazarcılarada acayip bağırıyor ne yapsın çocuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…