iki haftadır yaptıgım kaçamaklar yuzunden yuruyu yaptıgım halde yerimde sayıyorum
ama kuçuk kuçuk dikkat cekmiyor derken kilo vermemi durdudubu kacamaklar
pazar gunu berke yedegisik birkahvaltı olsun diye krep yaptım hadi nutella da alalım dedik yer berke diye e bende yedimm.
bir ara kasıklarken nutella yı pervine verdigim akıl aklıma geldi islemiyormus pervincim :) bizza t yasayarak anladım koklayıp o kavanoz yerine birakılamıyormus :))))
Arkadaşlar serum fizyolojik yerine tonimer deneyeniniz oldu mu? öneririm şiddetle. sdprey ve damla şeklinde olan iki versiyonunu da kullandım.çok faydalı.deniz suyu içeriyor
evet ben görüşmeyi çok isterim aslında ama biz ilçedeyiz nur merkezde. merkeze kırk yıldı bir gideriz ama genelde hastane işimiz olduğunda. o zamanda hasta olunduğundan fırsat olmuyor. inşallah yaz tatilinde filan görüşürüz. hem göbüşü de büyümüş olur o zaman nurun :)nur fatma ile görüşsenize oda yozgatta??
teşekkürler canım. tam bitmese de iyi oldu. kalanları hafta içi yavaş yavaş yapacağız artık. sana da çok geçmiş olsun. baş ağrısı zor...Slm a.s.
Fatma ohh evin mis gibi olmuştur şimdi benim halim hiç yok valla şöyle bıraksalar 10 saat falan uyusam kendime geleceğim ama nerdeee :a015: Yiğite maşallah bizimde 5 günümüz kaldı 9 aylık olmasına.
Aklımda başka bir şey kalmadı yine...
Offf başım çatlıyor... Çok halsizim iki günden beri...
aman aman maşallah. diğer fotolar da süper. ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle. kafan dağılmıştır ne güzel. bebişle zor oluyor mu yolculuk meltem biraz tiyo versene?? ben de ona göre yaz tatiline çıkarken plan yapacağım da.. gerçe bebek bebeğe benzemez ama olsun yine de fikir olur.selam
abant tatilimizden döndük ece arada huysuzluk etse de güzeldi çekirdek aile tatilimiz
bu arada kasklı ruzy e ben de bayıldım
[/URL][/IMG]
burası istanbul dere sapanca muhteşem bir yer kahvaltı yaptık daha uzun süre keyif yapmak isterdim
sorma gülistan yaa. aslında korunuyoruz yani çok temkinliyiz. hele eşim acayip temkinli :) ikinci çocuk konusunda pek istekli değil de kendileri o yüzden. regl olmadığım için anlamak zor yine de. kaza denen bişi var sonuçta o yüzden işi garantiye alalım dedik. şükür şimdilik yok. rabbim isteyenlere versin inş. bizim bebişlerimizi de bizlere bağışlasın.ayyy fatmaaa yiğit kuşa az kalsın kardeş geliodu diye düşündünüz demek.
ama regly olmamışsın henuz yani
yumurtalıkların faaliyette değil.
hamile olmazsın zaten
ama değilmişsin de...
fatma Nur 7 yada 8mayısda gdecekdi doktora...
bizim tatlış da toto büyütüyor :) yuvarlanıyor ama onu bile az yapıyor yani. sadece bacakları kaldırıp sağa sola çok deviriyor. gönlü varsa dönüyor. o da yüz üstü koyunca düz dönme yani. düzden yüzüstü hiç dönmedi. sürünmüyor da.. yüz üstü durmaktan da nefret ediyor. hemen başını yere koyuyor. sonra da ağlıyor. sanırım emeklemeyecek bizim afacan.ESRAKO ne güzel demek ece oturup kalkmayı öğrendi... maşallah ona...
benim tembel kızım daha totosunu kaldıramıyor..... emeklemiyor sadece top gibi yuvarlanarak gidiyor her yere birde arada canı isterse sürünüyor okadar..... bakalım biz nezaman dikilmeye başlayacağız geriden geliıyorr selin sanırım yaşında anca yapacak:))
spora gidiyorum.diyet yapıyorum.ama öyle aman aman bir kilo veremiyorum.birgün 66 birgün 63 çıkar mı bir insan.kilomu bilmiyorum bu yüzden.ama giyemediklerim oluyor.
birşeyler olsun artık.hastalık yüzünden gevşettim 3 gündür diyeti.ama haftada4-5 gün spor 2 gün ayrobik.çüşşş artık diyeceğim.sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?