2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar serum fizyolojik yerine tonimer deneyeniniz oldu mu? öneririm şiddetle. sdprey ve damla şeklinde olan iki versiyonunu da kullandım.çok faydalı.deniz suyu içeriyor

ahhh ahh işlemioooo işlemioookaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar serum fizyolojik yerine tonimer deneyeniniz oldu mu? öneririm şiddetle. sdprey ve damla şeklinde olan iki versiyonunu da kullandım.çok faydalı.deniz suyu içeriyor

Ya aslında bende kullanmak istiyorum ama serum fizylojik çok iyi denildi.Ama onuda bir günde bitiremiyorum.
İsraf oluyor ona üzülüyorum bunlar bitsin.sonra alayım tonimer..

spora gidiyorum.diyet yapıyorum.ama öyle aman aman bir kilo veremiyorum.birgün 66 birgün 63 çıkar mı bir insan.kilomu bilmiyorum bu yüzden.ama giyemediklerim oluyor.

birşeyler olsun artık.hastalık yüzünden gevşettim 3 gündür diyeti.ama haftada4-5 gün spor 2 gün ayrobik.çüşşş artık diyeceğim.sabırla bekliyorum

bu milupdan gelen ne numuneler ne indirim çekleri bir işe yaramıyor.nivea kullanmıyorum paraben var diye.bir meyve suyu çeki işe yarıyor.kullanan biri olsa da versem.

nur fatma ile görüşsenize oda yozgatta??
evet ben görüşmeyi çok isterim aslında ama biz ilçedeyiz nur merkezde. merkeze kırk yıldı bir gideriz ama genelde hastane işimiz olduğunda. o zamanda hasta olunduğundan fırsat olmuyor. inşallah yaz tatilinde filan görüşürüz. hem göbüşü de büyümüş olur o zaman nurun :)
teşekkürler canım. tam bitmese de iyi oldu. kalanları hafta içi yavaş yavaş yapacağız artık. sana da çok geçmiş olsun. baş ağrısı zor...

aman aman maşallah. diğer fotolar da süper. ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle. kafan dağılmıştır ne güzel. bebişle zor oluyor mu yolculuk meltem biraz tiyo versene?? ben de ona göre yaz tatiline çıkarken plan yapacağım da.. gerçe bebek bebeğe benzemez ama olsun yine de fikir olur.
ayyy fatmaaa yiğit kuşa az kalsın kardeş geliodu diye düşündünüz demek.
ama regly olmamışsın henuz yani
yumurtalıkların faaliyette değil.
hamile olmazsın zaten
ama değilmişsin de...
sorma gülistan yaa. aslında korunuyoruz yani çok temkinliyiz. hele eşim acayip temkinli :) ikinci çocuk konusunda pek istekli değil de kendileri o yüzden. regl olmadığım için anlamak zor yine de. kaza denen bişi var sonuçta o yüzden işi garantiye alalım dedik. şükür şimdilik yok. rabbim isteyenlere versin inş. bizim bebişlerimizi de bizlere bağışlasın.
fatma Nur 7 yada 8mayısda gdecekdi doktora...

bizim tatlış da toto büyütüyor :) yuvarlanıyor ama onu bile az yapıyor yani. sadece bacakları kaldırıp sağa sola çok deviriyor. gönlü varsa dönüyor. o da yüz üstü koyunca düz dönme yani. düzden yüzüstü hiç dönmedi. sürünmüyor da.. yüz üstü durmaktan da nefret ediyor. hemen başını yere koyuyor. sonra da ağlıyor. sanırım emeklemeyecek bizim afacan.

hava nemlendirme süpermiş ya on lira. keşke burda olsa da alsam. bizimki bozuldu malesef. ne faturasını ne de garantisini bulamadım. hoş bulsam da zaten burda servisi yok. öylece kaldı. kız kardeşim hediye almıştı king. 70-80 lira filandı yani. yazık oldu. kütahyaya gidince aldığım yere soracağım bakalım bilgisayardan filan belli oluyorsa yine de yaptırırım.

ya kızlar bizim oğlan tam bi baba fanatiği oldu çıktı başıma. babayı görünce gülücükler, böyle ne bilim hareketler değişiyor filan. bana gelince de babasına gitmek için çırpınıyor. reva mı bu bana yani??????

Vücudun su topluyordur canım bazen bana da oluyor..
Çok tuzlu yediysem oluyor birde..

ya kızlar bizim oğlan tam bi baba fanatiği oldu çıktı başıma. babayı görünce gülücükler, böyle ne bilim hareketler değişiyor filan. bana gelince de babasına gitmek için çırpınıyor. reva mı bu bana yani??????

bu arada dokuzuncu ayımızı kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

mumy CAnım bizim kide öyle bazen..
Gün boyu beni gördüğü içindir diyorum kendimi rahatlatıyorum..
Ama bazende onun kucağındayken bana geliyor.Tabi ne için...:ecrin_bebek: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…