2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni okadar ii anlıorumki.. bir haftadır hergun 1 ogun kusuyo

dışarı çıkmışken kızımın okulunda uğradım..çok sevindi yavrum onu okula getirip götürmemi çok istiyor ama olmuyor hep yusuf'un uyku saatiyle çakışıyor ..öğretmenimizlede görüştüm genel olarak iyi ..

yuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı

taze ve finkynin yaptığı kalmış bitek..sempatiksalakcinnidelikafadulden

süper çok iyi yapmışsın.bayanssulusmileŞeniz.devamını getiribilsek

canım ya kıyamam tubayada berkeyede.. annelerı ellerınden alınmıs gıbıler sankı

canım ya kıyamam tubayada berkeyede.. annelerı ellerınden alınmıs gıbıler sankı

oy sözün içimi yaktı.:çok üzgünüm:..kızım ilk göz ağrım yavrum benim..bazen gerçekten ilgisiz kalabiliyor ama elimden geleni yapıyorum...demkki dahada zorlamıyım..

Biz de geçen gün Realr e gittik yüksek müzik sesinden diye düşünüyorum hiç durmadı resmen çocuk delirmiş gibydi.Gerçi çok haklı..
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama böyle avm ler çocuklar için çok zararlıymış.
Sadece çocuklar için değil büyükler içinde..
Radyasyonun danıskası burada.
Her yerde elektrikli aletler, yüksek sesli müzik, regarenk ışıklandırmalar, klimaların çokluğu, buna rağmen olan basık bir hava, elektrikli aletlerin yaydığı yüksek gerilim, ve uğultu.....
Böyle yerlerde en fazla 10 dakika durmak gerekirmiş.ZAten çoğu kişide 10 dakikadan sonra bir baş ağrısı oluşur bunun sebepleri de bunlar işte... akannehir

gerçekten ihtiyacımız olmadığı sürece gitmeyizeşiminde tabiri caizse cini çıkar ve dediğin gibi duramıyoruzda gürültü havasızlık kalabalık...hepsi bir arada..kafam kazan olup üstüne gerilip geliyorum..

Aynen bende hiç sevmiyroum zaten güzel havalarda avm lere gezmek için koşan insanlarada şaşıyorum.
Benimde içim daralıyor resmn sağlıklı bi şekilde alışveriş yapamıyorum kafam çok karışıyor..

Zaten sana diyecek lalfımız yok canım...
2. çocuğumda (Allah nasib ederse) tüyolar bekliyorum senden.. buyrunnnnnnnnn

ilk tüyo fazla arayı açma..:1no2:biri okula giderken diğerini yapmaaaaaaaaaaa..büyük çok eziliyor ne yaparsan yap.:çok üzgünüm:.

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

canım ya ben epeydir giremedim muhtemelen yazdın sen ama ben kaçırdım .. ne oldu eşininin askerlik durumu en son kiloyla ilgili bi belirsizlik vardı.. geldimi şimdi yanına tamamen .. merak ettim..
evet canım yanımda 22 temmuzda yeniden gidecek kilo vermediyse tekrar geloecek
hamilelik demişken, nurun bebişinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar?
yok cnm belli olmadı daha ama sanırım 7 beklemicem acayp sinir oluştu bende kimseye tahammül edemiorum dr yee ne yapmam gerektiğini soracağımm
fatma Nur 7 yada 8mayısda gdecekdi doktora...

nur fatma ile görüşsenize oda yozgatta??
benimde kapım sonuna kadar açık fatmama ama beni gökhan burdaki arkdaşlarımla bile görüştürmüoo
canım inş dr konturollerinde karşılaşırızz
ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
bende isterim bu alkıştan yakında hem benimkisi aynı boyutaakaydirigubbakcemile3

Yok zaten arayı açmayı çok düşünmüyorum Deryacım..
İnşallah
Şu kilolarımı vereyim birazda zayıf dolaşayım sonra ikinci...
Tabi bu bizim planımız. Rabbim herşeyi ne zaman yapacağını daha iyi bilir..

[

benimde kapım sonuna kadar açık fatmama ama beni gökhan burdaki arkdaşlarımla bile görüştürmüoo

[[/COLOR]

Neden görüştürmüyor Canım..
Eşinle konuştun mu bu durumdan hoşlanmadığını..
Bilmiyorum ama hoşalnmazsın herhalde üzülürsün.. demii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…