Bende tek başıma bakıyorum. Bi başıma bakıyorum. Tek ben bakıyorum.. kafamçokkarıştı
en sonunda oturabildim..
oğlumla alışverişe gittik..normal mahelle arasında dolaştık ekmeğimizi evin eksiğini aldık..eve gelince uyku vaktyidi mama yedirip yatıryaım dedim yemedi aç yatmasın diye kaşıla evrmek istedim içinede muz ezmiştim çocuk öğürdü ama ben 1 kaşık adah verince olan oldu meğer yavrum öğlenki çorbasını daha hazmedememiş..nevar ne yok kustu..biraz oyalayıp tekrar karnını doyurdum..ve uyuttum kuzuyu ..
ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
yuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı
dışarı çıkmışken kızımın okulunda uğradım..çok sevindi yavrum onu okula getirip götürmemi çok istiyor ama olmuyor hep yusuf'un uyku saatiyle çakışıyor ..öğretmenimizlede görüştüm genel olarak iyi ..
şak şak şak şakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
taze ve finkynin yaptığı kalmış bitek..sempatiksalakcinnidelikafadulden
süper çok iyi yapmışsın.bayanssulusmileŞeniz.devamını getiribilsek
canım ya kıyamam tubayada berkeyede.. annelerı ellerınden alınmıs gıbıler sankı
bekledıgım cevap :)
Biz de geçen gün Realr e gittik yüksek müzik sesinden diye düşünüyorum hiç durmadı resmen çocuk delirmiş gibydi.Gerçi çok haklı..
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama böyle avm ler çocuklar için çok zararlıymış.
Sadece çocuklar için değil büyükler içinde..
Radyasyonun danıskası burada.
Her yerde elektrikli aletler, yüksek sesli müzik, regarenk ışıklandırmalar, klimaların çokluğu, buna rağmen olan basık bir hava, elektrikli aletlerin yaydığı yüksek gerilim, ve uğultu.....
Böyle yerlerde en fazla 10 dakika durmak gerekirmiş.ZAten çoğu kişide 10 dakikadan sonra bir baş ağrısı oluşur bunun sebepleri de bunlar işte... akannehir
ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
Zaten sana diyecek lalfımız yok canım...
2. çocuğumda (Allah nasib ederse) tüyolar bekliyorum senden.. buyrunnnnnnnnn
Aynen bende hiç sevmiyroum zaten güzel havalarda avm lere gezmek için koşan insanlarada şaşıyorum.
Benimde içim daralıyor resmn sağlıklı bi şekilde alışveriş yapamıyorum kafam çok karışıyor..
evet canım yanımda 22 temmuzda yeniden gidecek kilo vermediyse tekrar geloecekcanım ya ben epeydir giremedim muhtemelen yazdın sen ama ben kaçırdım .. ne oldu eşininin askerlik durumu en son kiloyla ilgili bi belirsizlik vardı.. geldimi şimdi yanına tamamen .. merak ettim..
yok cnm belli olmadı daha ama sanırım 7 beklemicem acayp sinir oluştu bende kimseye tahammül edemiorum dr yee ne yapmam gerektiğini soracağımmhamilelik demişken, nurun bebişinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar?
fatma Nur 7 yada 8mayısda gdecekdi doktora...
benimde kapım sonuna kadar açık fatmama ama beni gökhan burdaki arkdaşlarımla bile görüştürmüoonur fatma ile görüşsenize oda yozgatta??
canım inş dr konturollerinde karşılaşırızzevet ben görüşmeyi çok isterim aslında ama biz ilçedeyiz nur merkezde. merkeze kırk yıldı bir gideriz ama genelde hastane işimiz olduğunda. o zamanda hasta olunduğundan fırsat olmuyor. inşallah yaz tatilinde filan görüşürüz. hem göbüşü de büyümüş olur o zaman nurun :)
.
bende isterim bu alkıştan yakında hem benimkisi aynı boyutaakaydirigubbakcemile3ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
[
benimde kapım sonuna kadar açık fatmama ama beni gökhan burdaki arkdaşlarımla bile görüştürmüoo
[[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?