2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben cvp yazana kadar sen yazmıssın bıle.ee normal ozaman Gülicim,baksana hep oluyormus zaten.deee insanın bır cocugu oluncsa,böle şaşmalardan tırsıyor hep:1ninca:

[/URL][/IMG]

burası da mudurnu göynük yolu üzeri ama biz gidemedik başka sefere artık
insan öyle yeşilliklere gidince ist hiç çekilmez oluyor
büyükşehir ömrümüzden çalıyor resmen

ÇILBIR
yazarken bilmeyen kimse yokdur diye yazdımdı ama meger varmış bilmeyenler.,

kişi adedince yumurta haşlanır.
koyu kıvamda olcak
kayısı kıvamı bile olmaz.
bir tabaga dogranır elma dilimleri şeklinde.
üzerine yogurt bolca dökülür.
üstünede kızdırılmı tereyag ve pul biber.
yalnız bebeiklere yaparken ben yag ve biber kısmını yapmıyorum

bu tarif kolay olanı
zor olanı ise,
kaynayan suya yumurtaları dagıtmadan kırıp kevgirle yine dagıtmadan almakdır
yine servis tabagına koyup üstüne yogurt devamı aynı.
ben bu kaynayan suya kırma işini pek beceremem hep dagırı bu sebepden kolya kaçarım:)

ayy tarıf süpermıs yaa,dnıyım hemen tabı kolay olanınıguclubacismile ŞEvval haslanmıs yumurta sevmıyo,mıllı omletınde cegreğini bi yiyo bi yemıyo.sabah kahvaltılarımız berbat gecıyo kısacası.bıde bunu denıyım,yogurtlu seylerı sevıyo baya.üzerıne hafıf erıtılmıs tereyag dökerim sadece

meltem forumda var wenice gel burdan beraber alalım.
hee bide bizim burda fabrica satış magazası var.(forumda değil mahallede yani)
alt katında seri sonu ve hafif defolular var.
gel takıl bana:

sapanca cok guzel bir yer malum annemler adapazarında oturdugu icin ii biliorum mis gibi hava almıssınız ne guzel..

gulim bence test yap bisey yap ne bilim endiselendim ama belkimde 10gun erken oluyosun yine havalardan dolayı.. gevseyen yaylardan olsa herkesin yayı gevsek herkeste olur bebbeemm

aycam 11 ay normal deil bebeemm bu işin hal caresine bakıver saglık acısındanda normal deil. benim bi arkadasımın 3 yasında oglu var dogumdan beridir sorun yasıo ayda bir yada iki ya oluyo ya olmuyo isteksizlik durumuna gelmis artık . en son psikolojik destek alacaktı

evrim yok bugun gelmedi henuz,

fatoş merhametli kollarından Ozy e transfer oldu sanırım..
evrim bu aralarfena sarasım var sana..

pervin ya ne biliim test yapmak falan aklımdan geçmiyor
ama doktora bi gidesim var. bakalım.
ama ciddi ciddi regly gibi oldu ya. resmen kırmıcııııııı

bencede göynümün gevşemiş yayalrın deeeel..
orası kesin canım..

arkadaslar wenice den aldıgım uzun kollu tshirtler hic esnek degil alırken dikkat etmemisim simdi hep esnekligine bakıyorum çunku zor giydiriliyor ve rahat edemez gibi geliyor esnek olmayan birbluzla çocuklar aklınızda olsun

iki haftadır yaptıgım kaçamaklar yuzunden yuruyu yaptıgım halde yerimde sayıyorum
ama kuçuk kuçuk dikkat cekmiyor derken kilo vermemi durdudubu kacamaklar

pazar gunu berke yedegisik birkahvaltı olsun diye krep yaptım hadi nutella da alalım dedik yer berke diye e bende yedimm.
bir ara kasıklarken nutella yı pervine verdigim akıl aklıma geldi islemiyormus pervincim :) bizza t yasayarak anladım koklayıp o kavanoz yerine birakılamıyormus :))))

isim geregi surekli sehirlerarası vs telefon ceviriyorum her izmiri çevirisimde aklıma evrimle burcu geliyor .)

ayçam beni benden aldı bu fotoğraflar.afacanlığına afacanlık katmış.salifoya da gösterdim yanıma çağırıp yan masadan.özledim seni.özelden telefonumu vereceğim zamanın yoktur diye yazmıyorum.
bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
150 cc falan içiyordur.gece uyanıp su içip yatıyor.benim gibi çok seviyor suyu
true blodu duymadım heç.bir araştırayım
Ayçaçığım neva da yapıyor gece uyanıp bizi görmeden uyumuyor.bakıyor geri yatıyor.çığlık atıyor odasına gidiyoruz görünce bizi uyuyor.Sabahat teyze öyle demişti zaten.
maşallah.nice güzel günlere,yıllara
çok zor çoook.anne olunca daha iyi anladım
abinin oğlu alışkanlık haline getirmez umarım.işin zor yeterince.
kasklı ruzy süper olmuş
yahoya öyle birşey taksam beni parçalar kanımca
kesin sırnaşık şey
canım benim yaa.En yakın zamanda en güzelinden olsun bir düt dütünüz.
bu tarz o kadar şey yaşıyoruz ki biz. Suçlu olduğunu anlar özür diler.ama yine yapar.senin de dediğin gibi salifo da herşeye yardımcıdır.o olmazsa bu kadar şeyi yetiştiremem hem iş hem ev hem spor.ama böyledir işte.çok tepem atıyor.zaten kafam dolu beni bu gereksiz şeylerle yorma diyorum ama nafile.

burnu tıkalı oldgundundan nefes alamadıgı için aglamıstır.üstüne dişide eklendıyse tavan yapmıstır huysuzlugu.tonımer sprey yada damlası yokmu?

:

serum fizyolojik kulllanıyorum. ya zaten uzun sürmedi tıkanıklık.
Sonrasında sebepsiz ağladı.Tıkanıklık açılışı olmuştu..

selam
abant tatilimizden döndük ece arada huysuzluk etse de güzeldi çekirdek aile tatilimiz

burası istanbul dere sapanca muhteşem bir yer kahvaltı yaptık daha uzun süre keyif yapmak isterdim
Resimler çok hoş.. GEzdiğiniz yerler çok hoş..
Darısı bizim başımıza..

meltem güzel güzel gezmişsiniz.darısı bizim başımıza bu yaz.
esrako beni yine 10 numaralık uzman sorusuyla bitrdi.neden gömlek meltem hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…