sibelcim kan testi yaptırmıştım
deger negatifdi.
olma ihtimali yok du yani..
ama bilmiyorumki
,aslında regly günlüğüme baktımda
hamilelik öncesi benm nisan mayıda hep cozutmuş
ya 10 gun ara ile gelmiş yada 7 gun gecikmiş.
mesela 14 nisanda omuş 18 de bitmiş 23 de tekrar olmuş
mayısda8 de olmuş 13 de bitmiş ama tekrar 25 de olmuş.
ben regly günlüğü tutuyorum muhakka..
ÇILBIR
yazarken bilmeyen kimse yokdur diye yazdımdı ama meger varmış bilmeyenler.,
kişi adedince yumurta haşlanır.
koyu kıvamda olcak
kayısı kıvamı bile olmaz.
bir tabaga dogranır elma dilimleri şeklinde.
üzerine yogurt bolca dökülür.
üstünede kızdırılmı tereyag ve pul biber.
yalnız bebeiklere yaparken ben yag ve biber kısmını yapmıyorum
bu tarif kolay olanı
zor olanı ise,
kaynayan suya yumurtaları dagıtmadan kırıp kevgirle yine dagıtmadan almakdır
yine servis tabagına koyup üstüne yogurt devamı aynı.
ben bu kaynayan suya kırma işini pek beceremem hep dagırı bu sebepden kolya kaçarım:)
ayçam beni benden aldı bu fotoğraflar.afacanlığına afacanlık katmış.salifoya da gösterdim yanıma çağırıp yan masadan.özledim seni.özelden telefonumu vereceğim zamanın yoktur diye yazmıyorum.
150 cc falan içiyordur.gece uyanıp su içip yatıyor.benim gibi çok seviyor suyubebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
true blodu duymadım heç.bir araştırayımbana müsade kocam bekliyi, Supernatural'in birikmiş bölümlerini izliyoruz, pek heyecanlı! Onlar bitince true Blood'a başlayacağız.
Dün bira bira diye başınızın etini yedim ya, yarım şişe içip sızdımD İyi ki "ya sızarsam" diye erken davranmışım :))
Ayçaçığım neva da yapıyor gece uyanıp bizi görmeden uyumuyor.bakıyor geri yatıyor.çığlık atıyor odasına gidiyoruz görünce bizi uyuyor.Sabahat teyze öyle demişti zaten.ben de yatıyorum..gece mesaim var daha..bakalım kaç kez kalkcaz...herkese güzel uykular...
haaa unutmadan..Esra!!!,
Nerde okudum unuttum. Bebetolar gece beşikte kalkıp anne babalarına bakabilirlermiş 9. aylarda. Korkmayın gelişimlerinin bir parçası diyordu..Yaho uyurgezer değil annem korkma...
Not: Ruzy galiba solak olacak. Bekleyip görcez..
Hadi kaçtım..
maşallah.nice güzel günlere,yıllarabazı muhabbetlere yabancı kalıyorum ya cidden gıcık bi durummuş. kırk küsür sayfa kaçırınca böyle oldu... bu arada önemli bişi kaçırdıysam lütfen söyleyin bana da..
yiğit balımın bugün doğum ayı teyzeleri bakın ticketımıza tam 9 ay doldu yuppyyy :)
çok zor çoook.anne olunca daha iyi anladımsamsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.
abinin oğlu alışkanlık haline getirmez umarım.işin zor yeterince.günaydın..
sabah sabah bir desr maratonundan çıkmış bulunuyorum..
kafayı yemek üzereydim
abimin oğluda okula gitmek için bize geliyor derslerini bitirmemiş annesinede babasınada dememiş
iş bana kaldı kızım bir yandan onun dersi biryandan ve Yusuf bir yandan..anlayın yani..
kesin sırnaşık şeykasklı ruzy süper olmuş
yahoya öyle birşey taksam beni parçalar kanımca
canım benim yaa.En yakın zamanda en güzelinden olsun bir düt dütünüz.ne diyorsun ESRA fiyatlar çok uyğunmuş ama bizim burda malesef ne wenice nede carrefoursa var anca bunun için eskişehire gitmemiz lazım ama arabamız olmadığından çok zor oluyor dedemize söylememiz lazım onunda tantanasını çekemeyeceğim((((
bu tarz o kadar şey yaşıyoruz ki biz. Suçlu olduğunu anlar özür diler.ama yine yapar.senin de dediğin gibi salifo da herşeye yardımcıdır.o olmazsa bu kadar şeyi yetiştiremem hem iş hem ev hem spor.ama böyledir işte.çok tepem atıyor.zaten kafam dolu beni bu gereksiz şeylerle yorma diyorum ama nafile.sabah sabah iboyla birbirimize girdik evden sinirle çıktım.
sabah berkenin pantalonu kalmamıs utulu hiç olmaz hep onlemliyimdir olmus iste kırk yılda bir hemen utuyu actım utuledim ama toplamaya vaktım yok servis kacacak ibo benden sonra çıkıyor bent oplarım sen çık dedi utu sıcak odum kopuoyr ece gelecek elleyecek berkenin odasına girmiyor diye ibo israr ediyor
ya dedim su utuyu balkona atarmısın içim rahat etmiycek tamam tamam dedi baktım atmamıs kenara koymus
ya diyor girmiyor oraya dedim garantisi varmı kapısını kapatırm diyor berke dedim girer çıkar bir anda unutulur insanlık hali ooffff koysan olurmusun içim rahat gitsem ise olurmusun yokk hasta etti beni anlatıyor her sabanh ben bu çocuklayım hiç oralara gitmiyor tv ye bakıyor bilmemen aldım kendim attım utuyu balkona oh be dedim bu kadar laf ettirilmez insan hatır için tamam hayatım sen takma çık rahat der dimi yani nedir bu pis inat oglumda ne yazıkkı babasına çekmis birsey yap dersin kirk dereden su getirir. on tane bahane siralara o isi yapmamasını acıklayacak komik bir çaba yani bosa koyuversen elinemi yapısır koyacagı bakon kapısıda odada koydugu yerin yanı hani ekstra bir is falan yok ortada maksat inatlasmak.
tabi o arada ben aileside ibonun boyle rahat tiplerdir birsey olmaz derler hep ibonun bacagında yanık izi var hah dedim e boyle aileden boyel insan olur senide yakmıslar iste o kadar insan sende aynısını yap ddim onlemsiz ol çocuklara ilerde hatıra izler birakalım. ay çok sinirlendim ne dedigimi bilmedim fazla konustum sanırım :)
burnu tıkalı oldgundundan nefes alamadıgı için aglamıstır.üstüne dişide eklendıyse tavan yapmıstır huysuzlugu.tonımer sprey yada damlası yokmu?
:
Resimler çok hoş.. GEzdiğiniz yerler çok hoş..selam
abant tatilimizden döndük ece arada huysuzluk etse de güzeldi çekirdek aile tatilimiz
burası istanbul dere sapanca muhteşem bir yer kahvaltı yaptık daha uzun süre keyif yapmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?