2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birde cinsini sormuşsun bunlar çok cinslimi bende bilmiyorumki tipi hoşuma gitti aldım bende eyvahedigeldismile

Esra hayırlı olsun bitkin :))
Bizim evde bitki niyetine 1.73 boylarında bir odun var sempatiksalakcinni
Nur oğlun çok tatlı parklara gitmiş o da açılışı yapmış ohhh :)) burayada uğra 1 haftada bende kalırsın kaydirigubbakcemile3
Derya biberiyeyi içiyorum emzirdiğim halde ama dr. abartmamak kaydıyla birşey olmaz demişti öyleyse bu yağıda sürebilirim gece yatmadan önce mi süreceğiz tek başına yeterli gelir mi? Öyle başka mısır unu falan yapamam üşengecim ben :))
Esrako bende senin anlatım tarzına sorularna hastayım :))
Meltem çok güzel fotolara bayıldım umarım eğlenmişsinizdir bende gezmek istiyorum ya ıst a gitmeme az kaldı ama sabredemiyorum artıkı annem gitsende çok kalmazsın dedi özde seni rahat bırakmaz dedi cnm sıkıldı bu acı gerçeği yüzüme vurunca :sinifsinif:

Hasta Fener li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine düşer. Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek... - Allah ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim.. - O zaman beni galatasaraya üye yapın !.. Herkes birbirine bakar : - Yav sen doğuştan Fener li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!.. Hasta Fenerbahçelinin birden yüzü güler : - Ülen !.. Bir Fenerli öleceğine, bir galatasaraylı ölsün be !..

sempatiksalakcinni

Yok canım oku sen bu siteyi..
ZAten bildiğim kadarıyla ikeada ficus tarzı bonsailer vardı..
Yada bakımı gerçekten kolay olan bonsailer..
Ya hiç sorma dediğim sitede de o satış elemanlarından yakınıyordu bir kaç kişi..
Onlar bişey bilmiyolar ki... lmaz:
Sen araştır bi bacım yaparsın bak.
Bana bi foto yolla istersen.. Yanına yahoyuda koy ki topik amacı dışına çıkımasın.. zemuszemus sositososito

özlemmmm
bitkime bakıyorumda minyatür mami gibi sempatiksalakcinni
gövde aynı yapraklarda maminin saçlar gibi kaydirigubbakcemile3

fatma arabada genelde uyuyorlar ama uyumadğı zamalar direk eziyet birde dışarlarda BİRŞEYLER YEDİRMEK ZOR OLUYOR ama tatil olsunda ben zorluklaruına raziyım
hmm tamam meltem tahmin ettiğim gibi. benim fırlama arabada da her zaman rahat durmuyor. gerçi yaz tatiline kadar biraz daha büyüyecekler ama bakalım zaman ne gösterecek.
allah allah nedir bu baba sevgileri yahuu... ilk çocuklar babaya mı düşkün oluyor ne? gerçi anneciler de var ama bizim şansımız işte gülistan.
ben eskiden çok severdim ama şimdi gözlerimi mahvediyor. girer girmez acayip yanıyor kızarıyor. konjuktivit var ben de onu azdırıyor. o yüzden sanırım bundan sonra pek sevemeyeceğim ne yazık ki yazın değil ama kışın iyi oluyordu.
hadi bakalım az kalmış öğrenmeye nurcum. güzel haberlerini bekliyoruz. benim de sana kapım açık bu taraflara yolun düşerse yani..
bizim üst dişler yeni çıktı gerçi ama şimdilik yapmıyor şükür. ama bazen oyuncaklarını filan böyle hırslı oynarken böyle çenesini sıkıyor gibi yapıyor, dişlerini yani. ama gıcırdama yok.

işten geldim, yiğit balım uyuyordu. uyanınca eşim hadi dedi şöyle dolaşıp gelelim. piknik gibi ama öyle yemeli içmeli değil. gittik kırlara bayırlara. yiğit baya memnundu halinden. iyi geldi ben de hava alıp gelmiş oldum.

bu arada eve geldim. bi baktım ki kırmızım geldi :) oh be sonunda. hemen yarın gidip hastaneye spiral taktırma meselesini öğreneceğim. zaten bu akıntılar, kaşıntılar, karnımda şişlik filan tahmin etmişti ama..

Hadi gözünaydın Fatma..
İnsan cidden hem bedenen hem de ruhen rahatlıyor..
Büyük nimet aslında..

Ohh ne güzel iyi gelmiştir zemuszemus
özlem planlar aynı bebem ben kendi planımı kendim kuruyorum

amann salla gitsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap bende burada bırakıp gelince oralara anlar kıymetimi bilmiyorumkismile

nurr
yozgata dönüp ne yapacaksın yahuuu
bir hafta bende bir hafta evrimde bir hafta deryada
ordan bi bakü yaparsın bi bakmışsın musti asker çağına gelmiş naniknanik

1 haftada fatoşta kalırımm izmire gitmişken onada uğrarımmolumunekankayizsmile

nurr bitek fatoş olmaz sefayada uğra sen

delusunuz sizzz .koptum yaa

özlemmmm
bitkime bakıyorumda minyatür mami gibi sempatiksalakcinni
gövde aynı yapraklarda maminin saçlar gibi kaydirigubbakcemile3

zehraaa fotoda bonsainin yanına mamiyi koysam olmamı aradaki 7 farkı bulursunuz sempatiksalakcinni

sen double delusun

oh valla tazeyle evrime özeniyorum kıskanıyorum ne güzel yakınlar her istediklerinde buluşmak zor değil nurdan sen ne kadar uzaksın onlara ?? ızmirde yani... zemuszemus
Dilek bir ara msn e girdi sanırım....

biz nasıl olduk :)))
çocuğun biri babasına sormuş : ---baba biz nasıl olduk ? baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk demiş.tabi çocuk babasının lafına inanmamış.annesine biz nasıl olduk demiş? annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş. çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi ... anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :))) :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…