bakbu heç aklıma gelmemiştiinurr bitek fatoş olmaz sefayada uğra sen
olur bajım gelirim tabeeeNur oğlun çok tatlı parklara gitmiş o da açılışı yapmış ohhh :)) burayada uğra 1 haftada bende kalırsın kaydirigubbakcemile3
ayy zehra naptın sen bacım
ben adama sordum bakımı çok kolay dediiii
üstten su vermicen alttan vericen güneş görecek rüzgar görmeyecek falannn
nasıl budayacağım ben anlamam o işlerden yazık oldu minik ağaca şimdiden el fatiha okuyalım biz o zaman ohaoldumsmile
özlemmmm
bitkime bakıyorumda minyatür mami gibi sempatiksalakcinni
gövde aynı yapraklarda maminin saçlar gibi kaydirigubbakcemile3
hmm tamam meltem tahmin ettiğim gibi. benim fırlama arabada da her zaman rahat durmuyor. gerçi yaz tatiline kadar biraz daha büyüyecekler ama bakalım zaman ne gösterecek.fatma arabada genelde uyuyorlar ama uyumadğı zamalar direk eziyet birde dışarlarda BİRŞEYLER YEDİRMEK ZOR OLUYOR ama tatil olsunda ben zorluklaruına raziyım
allah allah nedir bu baba sevgileri yahuu... ilk çocuklar babaya mı düşkün oluyor ne? gerçi anneciler de var ama bizim şansımız işte gülistan.fatma mehmet akif de aynı durumda çok fazla babacı.
zaten bababababa diyor.
aydın eve gelince beni istemes emmek dışında hep babada dursun babayla gezsin.
yeni meşguliyetimiz afiki elleirnden tutup evde yürütmek. onu keşfetti bu gunlerde..
ben eskiden çok severdim ama şimdi gözlerimi mahvediyor. girer girmez acayip yanıyor kızarıyor. konjuktivit var ben de onu azdırıyor. o yüzden sanırım bundan sonra pek sevemeyeceğim ne yazık kiAynen bende hiç sevmiyroum zaten güzel havalarda avm lere gezmek için koşan insanlarada şaşıyorum.
Benimde içim daralıyor resmn sağlıklı bi şekilde alışveriş yapamıyorum kafam çok karışıyor..
hadi bakalım az kalmış öğrenmeye nurcum. güzel haberlerini bekliyoruz. benim de sana kapım açık bu taraflara yolun düşerse yani..yok cnm belli olmadı daha ama sanırım 7 beklemicem acayp sinir oluştu bende kimseye tahammül edemiorum dr yee ne yapmam gerektiğini soracağımm
benimde kapım sonuna kadar açık fatmama ama beni gökhan burdaki arkdaşlarımla bile görüştürmüoo
canım inş dr konturollerinde karşılaşırızz
bizim üst dişler yeni çıktı gerçi ama şimdilik yapmıyor şükür. ama bazen oyuncaklarını filan böyle hırslı oynarken böyle çenesini sıkıyor gibi yapıyor, dişlerini yani. ama gıcırdama yok.üst ve alt dişleri çıkan bebişlerrr
dişlerini gıcırtayorlarmıı
deli olacağımmmm en nefret ettiğim seslerden biri diş gıcırtısı gece uyurken bile gıcır gıcır yapıyorr
neden yapıyorr pöfff
işten geldim, yiğit balım uyuyordu. uyanınca eşim hadi dedi şöyle dolaşıp gelelim. piknik gibi ama öyle yemeli içmeli değil. gittik kırlara bayırlara. yiğit baya memnundu halinden. iyi geldi ben de hava alıp gelmiş oldum.
bu arada eve geldim. bi baktım ki kırmızım geldi :) oh be sonunda. hemen yarın gidip hastaneye spiral taktırma meselesini öğreneceğim. zaten bu akıntılar, kaşıntılar, karnımda şişlik filan tahmin etmişti ama..
işten geldim, yiğit balım uyuyordu. uyanınca eşim hadi dedi şöyle dolaşıp gelelim. piknik gibi ama öyle yemeli içmeli değil. gittik kırlara bayırlara. yiğit baya memnundu halinden. iyi geldi ben de hava alıp gelmiş oldum.
bu arada eve geldim. bi baktım ki kırmızım geldi :) oh be sonunda. hemen yarın gidip hastaneye spiral taktırma meselesini öğreneceğim. zaten bu akıntılar, kaşıntılar, karnımda şişlik filan tahmin etmişti ama..
özlem planlar aynı bebem ben kendi planımı kendim kuruyorum
nurr
yozgata dönüp ne yapacaksın yahuuu
bir hafta bende bir hafta evrimde bir hafta deryada
ordan bi bakü yaparsın bi bakmışsın musti asker çağına gelmiş naniknanik
1 haftada fatoşta kalırımm izmire gitmişken onada uğrarımmolumunekankayizsmile
nurr bitek fatoş olmaz sefayada uğra sen
özlemmmm
bitkime bakıyorumda minyatür mami gibi sempatiksalakcinni
gövde aynı yapraklarda maminin saçlar gibi kaydirigubbakcemile3
zehraaa fotoda bonsainin yanına mamiyi koysam olmamı aradaki 7 farkı bulursunuz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?