2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm iyi akşamlar napıyosunuz görüşmeyeli lena da huzursuzluk var biraz mızmız oldu kucağımdan inmiyo bu aralar ve çok gezenti babası bakkala gitsin atlıyo bye bye yapıyo bana :))))

Bende tek başıma bakıyorum. Bi başıma bakıyorum. Tek ben bakıyorum.. kafamçokkarıştı

alkisalkisalkishihoyyyt

ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden

hihoyyytalkisalkisalkis

[

bende isterim bu alkıştan yakında hem benimkisi aynı boyutaakaydirigubbakcemile3

hihoyyytalkisalkisalkis

sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi

nurcum maşallahh pek güzel olmuş yakışıklı olmuş ...

benim oğluşum alkış yapıyo 1 haftadır falan bide ses çıkıyo şip şip diyee bayılıyorum .. baba ve mama da demeye başladı.. büyüdüler valla ya... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldın canımkaydirigubbakcemile3
yuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı
ohh oh ohh daha ne kalcak,makyajda yapılmıs,günüü altın vurusla tamamlarsın artıkaklinialirimsmile
ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
ayakta alkıslıyorum valla
ilk tüyo fazla arayı açma..:1no2:biri okula giderken diğerini yapmaaaaaaaaaaa..büyük çok eziliyor ne yaparsan yap.:çok üzgünüm:.
kısmetse bende arayı okadar acmak istemıyrum.kızım 4.5-5 yasındayken 2.olsun istiyorum.kısmet tabı
evett yaa,nefret edıyorum.bıara cok yapıyodu o an dıkkatını dagıtmaya calıstım hep yapmasın dıe,şimdilerde daha az yapıyo.içim fena oluyo ya,
sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
[G]
oyy yakısıklı damadım buyümüş parklaradamı gitmiş

isim geregi surekli sehirlerarası vs telefon ceviriyorum her izmiri çevirisimde aklıma evrimle burcu geliyor .)

Çok hoşsun :)

MELTEM fotolar süper! Ne iyi ettiniz...
GÜLİ dohtura görünmelisin bebeğim.
ÖZLEM cebim geldi evet :)
EVRİM'le görüşmedik bugün. Daha yeni oturuyorum dersem yalan olmaz. Havalar güzelleşti artık beni burada zor görürsünüz :) Üzgünüm.
DORUK pazarlardan müthiş korkuyor. Çok ağlıyor, kucaklamak zorunda kalıyorum.
NUR Musti'ye maşallah! Koca adam olmuş :)

Bİri bana DUR desin. Sapıttım gene! Çok değil ama, diyet moduna geçemiyorum. Yarın inşllah! Az önce gene dondurma yedim de Bİr de insanların "daha fazla veremezsin" leri gıcık ediyor beni. Neden veremiyim? Hatta görsünler bakalım, nasıl verilmiyormuş? Ama çok çok gıcık olmaya başladım. Sağır kurbağayı oynamaktan da bıktım. Ne kadar meraklı bir toplummuşuz köstek olmaya!

Salonda da daha fazla efor sarfetmek istediğimi, yeni gelen hoca ile pek de ter atamadığımı söyledğimde aldığım cevap çok komikti : 50 yaşına kadar bu tempo ile spor yapamazsın ki, bırakınca zaten kilo alacaksın!

50 yaşımda stepte ne işim var? Bu bir!
İkinci; sporu bırakmayacağım, benim hayatımda spor zaten hep vardı!

Karalı bir ifade ile yağ yakmak istediğim belirttim. Neyse ki hoca zaten değişmiş, eskisi geldi gene, mutluyum :)

evrim yok bugun gelmedi henuz,

fatoş merhametli kollarından Ozy e transfer oldu sanırım..
evrim bu aralarfena sarasım var sana..

yok evrimin bugun evi temızlendı, sonra gıttı yıne Fatoş ta kalmayaaaaa delikafadulden

isim geregi surekli sehirlerarası vs telefon ceviriyorum her izmiri çevirisimde aklıma evrimle burcu geliyor .)

gelıyor daaaa neden bıze gelmıyürrr o sesss olumunekankayizsmile

yaho-ece-kuzy sırayla dogdular

o kadınlara sırayla hastayım...

yuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı

hayyyy maşalllahhhhhhhhhhh :))

1 haftada fatoşta kalırımm izmire gitmişken onada uğrarımmolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3

Bu arada Mustı 3 yasında gıbı gozukmus, masallahh ogluma yaf :)

evrimle taze yıne bulusmus galıbba

yok babamm yok, evıme gıdıcemm ınsallahh.. zaten o da benı sevmıyor artık.. baksana hanıma, gece yarıları eve gelıyormusmus daa.. daha yenmı oturmusmus daa.. e bız goremeyız artık hanımkızı..

ben bi durgunum buaralar..
Nur masallah mustiye..
Evrim hala Fatosta misin??
Ozlem ben uzagim biraz onlara Izmir'de..

bugun hava cok bozdu burada kis geldi babybimin dedigi gibi;kaloriferleri actim, ama ben cok usuyorum(

yok bee, daha yeni oturdum didim. Evde işim vardı. Spordan gelince pilav - salata ekledim menüye, sonra Doruk'u uyut, duş al, mutfağı topla, anca oturabildim dedim.

NURDAN beni şeye davet etmiştin daha önce, dizlerim çok ağrıyor canım yaa.. gidip yayılayım ben, olma mı? Affeder misin beni?

spora tekrar başlamayı düşünüyorum yaho arabada durur inşallah yeni koltuğuna alıştı gibi
birde lipo lazere başladımmı bakalım sonuç alabilcekmiyim..
iyi geceler hepinize

pervinim sen yazınca dikkatimi çekti 9 aylık olmuşuz
saat 12 yi geçti sizde doldurdunuz 9 ayı hadi hayırlı olsun bebeğimm

bu arada güli bahar countrye gitmedim bacım
daha doğrusu evlendikten sonra pek fazla yer gezmedim ben ama bekarken gezdiğim mekanların haddi hesabı yok evlendik çöktükkkk
yani sarıyerli olmam birşey ifade etmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…