Bende tek başıma bakıyorum. Bi başıma bakıyorum. Tek ben bakıyorum.. kafamçokkarıştı
ben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
[
bende isterim bu alkıştan yakında hem benimkisi aynı boyutaakaydirigubbakcemile3
sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
tşk ederiz teyzesi açılışı yaptık bugünnurcum maşallahh pek güzel olmuş yakışıklı olmuş ...
hadi bakalım az kalmış öğrenmeye nurcum. güzel haberlerini bekliyoruz. benim de sana kapım açık bu taraflara yolun düşerse yani..
saol canım benim sanırım öğrenemem erken gidersem ama eğer öğrenemezsem zaten dayanamam 15 gün sonra filan yine giderim
aramıza hoşgeldın canımkaydirigubbakcemile3ya kızlar bizim oğlan tam bi baba fanatiği oldu çıktı başıma. babayı görünce gülücükler, böyle ne bilim hareketler değişiyor filan. bana gelince de babasına gitmek için çırpınıyor. reva mı bu bana yani??????
ohh oh ohh daha ne kalcak,makyajda yapılmıs,günüü altın vurusla tamamlarsın artıkaklinialirimsmileyuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı
ayakta alkıslıyorum vallaben iki çocuğa tek bakıyorum...duble alkış istiyorum...alkisalkisalkisdelikafadulden
kısmetse bende arayı okadar acmak istemıyrum.kızım 4.5-5 yasındayken 2.olsun istiyorum.kısmet tabıilk tüyo fazla arayı açma..:1no2:biri okula giderken diğerini yapmaaaaaaaaaaa..büyük çok eziliyor ne yaparsan yap.:çok üzgünüm:.
evett yaa,nefret edıyorum.bıara cok yapıyodu o an dıkkatını dagıtmaya calıstım hep yapmasın dıe,şimdilerde daha az yapıyo.içim fena oluyo ya,üst ve alt dişleri çıkan bebişlerrr
dişlerini gıcırtayorlarmıı
deli olacağımmmm en nefret ettiğim seslerden biri diş gıcırtısı gece uyurken bile gıcır gıcır yapıyorr
neden yapıyorr pöfff
oyy yakısıklı damadım buyümüş parklaradamı gitmişsonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
[G]
isim geregi surekli sehirlerarası vs telefon ceviriyorum her izmiri çevirisimde aklıma evrimle burcu geliyor .)
evrim yok bugun gelmedi henuz,
fatoş merhametli kollarından Ozy e transfer oldu sanırım..
evrim bu aralarfena sarasım var sana..
isim geregi surekli sehirlerarası vs telefon ceviriyorum her izmiri çevirisimde aklıma evrimle burcu geliyor .)
yaho-ece-kuzy sırayla dogdular
yuruyus yaptım mekık yaptım kabak lıfı yosun sabunu yaptım makyaj yaptım yemek yaptım daha ne yapsamkı
1 haftada fatoşta kalırımm izmire gitmişken onada uğrarımmolumunekankayizsmile
evrimle taze yıne bulusmus galıbba
yok bee, daha yeni oturdum didim. Evde işim vardı. Spordan gelince pilav - salata ekledim menüye, sonra Doruk'u uyut, duş al, mutfağı topla, anca oturabildim dedim.
hmm dus mu aldin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?