Hadi gözünaydın Fatma..
ınsan cidden hem bedenen hem de ruhen rahatlıyor..
Büyük nimet aslında..
teşekkür ederim kızlar. evet ya rahatladım yani. karnım şişti. çok rahatsız ediyordu. fakat alışamadım ped olayına. aylardır unutmuşum. çok rahatsız bişi geldi yaa..Ohh ne güzel iyi gelmiştir zemuszemus
ay çok güzel ya. sabah sabah gül gül öldüm. :)biz nasıl olduk :)))
çocuğun biri babasına sormuş : ---baba biz nasıl olduk ? baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk demiş.tabi çocuk babasının lafına inanmamış.annesine biz nasıl olduk demiş? annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş. çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi ... anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :))) :)))
aynen.. alkış yiğit alkış alkııışş deyince hemencik alkışlıyor onbeş gündür filan. bi de minik elleriyle şap şap diye sesi çıkmaz mı bayılıyorum. ama daha bay bay yapmayı öğretemedik.benim oğluşum alkış yapıyo 1 haftadır falan bide ses çıkıyo şip şip diyee bayılıyorum .. baba ve mama da demeye başladı.. büyüdüler valla ya... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ya haklısın nurcum. şu cinsiyet öğrenme işi işin en keyifli taraflarından birisi. isim düşündünüz mü peki kız olursa şu erkek olursa bu diye??saol canım benim sanırım öğrenemem erken gidersem ama eğer öğrenemezsem zaten dayanamam 15 gün sonra filan yine giderim
kafamçokkarıştı ben b unu anlamadım???Finkyyyyyyyy..
Her koyun kendı bacanağıyla basılırr.. demam mı??? :))))
,Esra hayırlı olsun bitkin :))
Bizim evde bitki niyetine 1.73 boylarında bir odun var sempatiksalakcinni
Nur oğlun çok tatlı parklara gitmiş o da açılışı yapmış ohhh :)) burayada uğra 1 haftada bende kalırsın kaydirigubbakcemile3
Derya biberiyeyi içiyorum emzirdiğim halde ama dr. abartmamak kaydıyla birşey olmaz demişti öyleyse bu yağıda sürebilirim gece yatmadan önce mi süreceğiz tek başına yeterli gelir mi? Öyle başka mısır unu falan yapamam üşengecim ben :))
Esrako bende senin anlatım tarzına sorularna hastayım :))
Meltem çok güzel fotolara bayıldım umarım eğlenmişsinizdir bende gezmek istiyorum yaİst a gitmeme az kaldı ama sabredemiyorum artıkı annem gitsende çok kalmazsın dedi özde seni rahat bırakmaz dedi cnm sıkıldı bu acı gerçeği yüzüme vurunca :sinifsinif:
Çok hoşsun :)
MELTEM fotolar süper! Ne iyi ettiniz...
GÜLİ dohtura görünmelisin bebeğim.
ÖZLEM cebim geldi evet :)
EVRİM'le görüşmedik bugün. Daha yeni oturuyorum dersem yalan olmaz. Havalar güzelleşti artık beni burada zor görürsünüz :) Üzgünüm.
DORUK pazarlardan müthiş korkuyor. Çok ağlıyor, kucaklamak zorunda kalıyorum.
NUR Musti'ye maşallah! Koca adam olmuş :)
Bİri bana DUR desin. Sapıttım gene! Çok değil ama, diyet moduna geçemiyorum. Yarın inşllah! Az önce gene dondurma yedim deBİr de insanların "daha fazla veremezsin" leri gıcık ediyor beni. Neden veremiyim? Hatta görsünler bakalım, nasıl verilmiyormuş? Ama çok çok gıcık olmaya başladım. Sağır kurbağayı oynamaktan da bıktım. Ne kadar meraklı bir toplummuşuz köstek olmaya!
Karalı bir ifade ile yağ yakmak istediğim belirttim. Neyse ki hoca zaten değişmiş, eskisi geldi gene, mutluyum :)
spora tekrar başlamayı düşünüyorum yaho arabada durur inşallah yeni koltuğuna alıştı gibi
birde lipo lazere başladımmı bakalım sonuç alabilcekmiyim..
iyi geceler hepinize
günaydıngünaydın kızlar
geçmişe bakıp dönüyorum
bugün hepinizden DUA istiyorum.... malum bizim topiğin pozitif bi sinerjisi var her zaman işe yarıyor.....
maaşımıza epeydir zam yapılmamıştı nerdeyse 2 sene olacak ve bugün toplanacaklar bizm maaşlar dahil birkaç konu görüşecekler inşallah zam yapma kararı alırlar..... 2 hafta öncede bu konu için toplandılar ama başka konu girmiş araya konuşamamışlar inşallah buğünde öyle olmaz olumlu yada olumsuz bir karara varırlar yoksa böyle belirsiz beklemek her güne umutla bakmak zor oluyor..... inşallah bugün öğleden sonra güzel haberlerle dönerim size heyecanlıyorum bakalım.....
günaydın.. geçmişe baktım geldim.....
aklıma gelmişken size birşey sormak istiyorum arkadaşlar... selin evde sırıtık modda geziyor ama dışarı çıkınca birden ciddileşiyor bize bile pas vermiyor dudaklarını şişirip etrafa bakıyor niye böyle yapıyor anlayamıyorum sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızdamı bi tuhaflık var.....
bugün hepinizden DUA istiyorum.... malum bizim topiğin pozitif bi sinerjisi var her zaman işe yarıyor.....
maaşımıza epeydir zam yapılmamıştı nerdeyse 2 sene olacak ve bugün toplanacaklar bizm maaşlar dahil birkaç konu görüşecekler inşallah zam yapma kararı alırlar..... 2 hafta öncede bu konu için toplandılar ama başka konu girmiş araya konuşamamışlar inşallah buğünde öyle olmaz olumlu yada olumsuz bir karara varırlar yoksa böyle belirsiz beklemek her güne umutla bakmak zor oluyor..... inşallah bugün öğleden sonra güzel haberlerle dönerim size heyecanlıyorum bakalım.....
teşekkür ederim kızlar. evet ya rahatladım yani. karnım şişti. çok rahatsız ediyordu. fakat alışamadım ped olayına. aylardır unutmuşum. çok rahatsız bişi geldi yaa..
ay çok güzel ya. sabah sabah gül gül öldüm. :)
aynen.. alkış yiğit alkış alkııışş deyince hemencik alkışlıyor onbeş gündür filan. bi de minik elleriyle şap şap diye sesi çıkmaz mı bayılıyorum. ama daha bay bay yapmayı öğretemedik.
?
şu regl durumu hakkında...........
bir kadın regl olmuyorsa bunun üç nedeni olabilir. ve her biri diğerinden daha zordur.
1. hormonel bir bozukluğu vardır ve tedavi gerektirir.
2. hamiledir.
3. erkektir.
:)
tek başına 1 ya da 2 çocuk bakanları alkışlıyorummmm
milkshake inşallah iyi bir zam alırsınız bebişinizin nasibine hadi bakalım..
ben tek başına iki çocuk bakanları acayip alkışlıyorum ellerim kızarıyor o derece.. biz üç kişi bi yiğitin hakından anca geliyoruz.
ikiz miii !!! amann allah korusun. ben yiğit kuzuşumu iki tane hiç düşünemiyorum doğrusu. sen iyi bir zamanlar ikiz istemişsin ama daha selinle tanışmadan önceymiş tabi :) ikinci çocuğun ikiz olması ise çok daha zor bir durum canım tabi aman aman.. büyük konuşmayalım gene de tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?