2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraa lipo lazere başladım demişsin. ayrıntılı bilgilerini bekliyorum. nerde, kaça, nerelerine, nasıl bişi, ilerde de memnun musun?? ay çok soru sordum sanki ama napim epilasyon denince ilgi alanıma giriyor da..

evet güzel birşey ama ben yaptıranam gibime geliyor.... zaten burda yaptırabileceğim biryer yok anca eskişehire falan gitmem lazım orayada gitmem zor olduğu için istesemde yaptıramamam malesef... esracım hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz.....

burda da yok benim de ankaraya gitmem lazım. ama seanslar hani iki ayda bir filansa belki gidebilirim diye düşünüyorum. bakalım yaz bi gelsin. belki o zaman başlarım.

ece cok uzun zamandır boyle takılıo cok guluoruz o hallerıne

kafamçokkarıştı ben b unu anlamadım???

katlettın espriyi

ben ikinci çocuk konusunda acayip gitgel yaşıyorum. bunda en büyük pay da eşimin. ben istiyordum başlarda. ama eşim pek istekli durmuyor ikinci çocuk konusunda. bunda kendinin tek çocuk olmasının da çok etkisi var. bazen öyle ikna edici konuşuyor ki ikna oluyorum. bazense hayır istiyorum bi tane daha diyorum. bakalım zamana bıraktım. nasılsa istesek bile senin de söylediğin gibi bebişimin hiç olmazsa bi dört yaşına filan gelmesi lazım..

bugün hastaneye gidip şu spiral konusunu konuşsam çok iyi olacak bakalım ama korkuyor gibiyim yaa taktırmaktan..

kızlar ya aklımdayken size bişi soracağım..
ben yiğite neredeyse hergün tarhana çorbası yediriyorum. akşam da kaşık maması. fix yani. diğer ne yaptıysam yediremedim. iki kaşık alıyor sonra yemek istemiyor. sadece tarhanayı yiyor. böyle de içime sinmiyor yani napabilirim?? özellikle sebze olarak neler yapıyorsunuz bebişlerinizin şöyle severek yediği???

www.bebegimneyesin.com da 9aylık bebek yemekleri var canım cok guzel lezzetler var

evet BABY aslında selinde öyle epeydir takılıyor ama sormayı unutuyorumdum bu sabah aklıma geldi sorayım dedim kızım yanlız değilmiş sevindim... bu çocukları anlamak çok zor... başka çocuklar mutlu olup gülücük saçıyorlar bizimkiler ise somartıp duruyorlar....

günaydın...topiğin iki çocuklu annelerinden birisi olarak iki gündür önümüzde eğilen tüm annelere teşekkür ediyor opuyorumnanaktanŞenizve bende 3-4 çocuk büyüten annelerin önünde eğilip ellerinden öpüyorum...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…