2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

muhabbetın taaa,dibine inilmiş,ekrandakı sayfa onu sölüyor bana:sinifsinif:
kacırdıgım seylerı okuma fırsatım olur umarım
hava cok güzel gezdık kızımla geldık.bugunluk işlerı askıya aldım
ohh ıyıde yapmısım gezdık gezdık tozuttuk,babamıza gıttık eve geldık.uyku saatı şimdi.

çipsim kıskanmak igrenc bi duygu kıskanılmayı emrahta bariz yasamadım 1-2 laf sokma haricinde ama eski sevgililerimden biri manyak derecede kıskanıodu herseyı ama herseyı.. ondan kacarcasına ayrıldım sonra emrah girdi hayatıma hamdolsun oteki teget gecti :) zavallım oda benden cekio:)

Şİmdi spordan geldim.Hanzala bu sefer durmaadı nedense.. alkış yapıyor müzikle birlikte ama bir yandanda ağlıyor..
Bende mama sandalyesini indiriyorum. sporumu yapıyorum.
Benimde eşimle aram limoni bugün.
Akşamda kayınvalideme gideceğiz konuşma fırsatımız olmayacak yarında böyle olur kesin pofffff...

herkese mrb 2 3 gündür giremedim eve çeki düzen verdim biraz geçmiş almış başını gitmiş maşallah okuyamadım gerçekten ne oldu bitti bilmiorumm ben de mustinin odasını tamamiyle bitirdim foto eklicem bakın duvarları ne yaptımkaydirigubbakcemile3

Meltem çok geçmiş olsun cnm :teselli:
Nurdan başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir akannehir Neyse kavuşmuşsun düldülüne bu arada aranız nasıl?? zemuszemus
Buket Elif çok tatlı olmuş büyümüş maşallah.. cicilerinizide güle güle eskitin.. Senide pek bir enerjik gördüm maşallah
Evrim Kuzy her zaman olduğu gibi pofuduk pofuduk maşallah ona :))) Dayısı esmer dayısına çekmemiş kuzy kebabı ama göbek tıpkı dayısı :jeyyar:
Esrako sen tam olarak neredesin?? Anadolu yakasında...
Gizem 5 yıl önce bir kaza geçirdim adam maddi manevi hiçbir yardımda bulunmadığından adliyey gittim rastgele bir avukat seçtim o günden bu yana adamı ne zaman görsem gırtlaklamak geliyor içimden bana çarpan adam tam deyimiyle bilmiyorum ama 8 de 8 kusurluydu..2 ay hareketsiz yatağa mahkum oldum yürüyemedim.. Davayı kazandım ama elime bir türlü para geçmedi aksine avukata bir ton para yedirdim ne zaman arasam sallamıyor beni :mymeka: avukatlara bakış açımı değiştirdin ama :1rolleyes:
Nur Mustiyi yirim çok tatlı en sonunda yaramazlık yapmış ama ohaoldumsmile odasıda çok şirin perdeler pembe mi?? 2. bebğin odasını ne zaman hazırlayacaksın ?? zemuszemus
Taze bende senden farklı değilim koleksiyonum var önceden ojesiz nadiren dolaşıyordum şimdi ojeli nadiren dolaşıyorum..
Miniğim bende senin gibi gezdim gezdim geldi ohh iyi yapmışsınız...
Pervin barışırsınız bence eşin sana deli gibi aşık öyle görünüyor en azından Eee senin gibi birini bulmuş becerikli, zeki, güzel tabii aşık olacak üzme kendini :1hug:
Kıskançlık olayı konuşulmuş bizde bu konuda çok tartışırız ben kıskancım denizde benden çok çeker bu konuda kıskançlık bir hastalık ama huyumdan kurtulamıyorum :umursamaz:

Nur bu resimdeki oglan en az 2 yasinda gibi...kandirmiyon bizi dimi!!lmaz: masallah kocaman olmus..cokta yakisikli olacak ayrica...opuyorumnanaktanay birde cnsiyetini bende cok merak ettim simdi..bir an önce ögrensen..
aslında açıklamıyaktım tabi 2 yaşında bak ondan 2 ciyi yaptım bajımkaydirigubbakcemile3tşklr tizesii yarın gidiorum dr yee bakalım ilk tahmini neymiş cinsiyette ordan anneme geçeceğim sonunda geldi istbldn ordan girersem nete yazarım sizede

Nur Mustiyi yirim çok tatlı en sonunda yaramazlık yapmış ama ohaoldumsmile odasıda çok şirin perdeler pembe mi?? 2. bebğin odasını ne zaman hazırlayacaksın ?? zemuszemus
saolo canummm benim oda sinii yirr canım 2 oda hazırlamıcaz mustiyede öle bişi almadıkk normalde şu arabalı yataklar varya ondan alacağız ağustostan sonra 2 ci gelince o onda yatacak beşiğe 2 gelecek yanii 2 sinede oda yok çünkü gelecek sene burdan çıkmayı düşünüozz bende gökhanda ailede sevmio burayı birde sülemesi ayıptır 4+1 istioduk çok şükür oda alındı seneye taşındığımızda 2 sinede oda yapacağız

nur musti cok tatli ama o prizler cok tehlikeli, bebekler icin guvenlik engeli koysaniz..

nur musti cok tatli ama o prizler cok tehlikeli, bebekler icin guvenlik engeli koysaniz..
saol canımm yatak odasının ki öle yere çok yakın ve ortadaa bende gıcık oluyorum bu duruma ama şimdilik bant yapıştırdım onun için ellesede içine sokamıo elini:)

elif bebekle kuzey bebek tek yumurta ikiziyken ayrı yumurta ikizleri olmuslar :) ama ikiside dayılarıyla pek bi guzeller yavrucaklarım benim

bende cilek kız cıkarmaları aldım ama sadece yurutecine yapıstırım :=) kalanı duruyo ii oluyo on sat cıkarmaya calısıo oyalanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…