iyi akşamlar arkadaşlar.pervin inşallah aranız düzelir bugece:)))
bıuarada evin cok yakınında spor salonu buldum cok guzel şöyleki aşortmanlerimi giyip :) ecoşu pusete koyup gidebilirim oda ordaki minderlerde oynar sonrada eve geliriz:) yuruyuse cıkamanın faydaları guzel yerler kesfettim.. ay bide aram duzeleydi kocamla ii olcaktı bea:)
aslında açıklamıyaktım tabi 2 yaşında bak ondan 2 ciyi yaptım bajımkaydirigubbakcemile3tşklr tizesii yarın gidiorum dr yee bakalım ilk tahmini neymiş cinsiyette ordan anneme geçeceğim sonunda geldi istbldn ordan girersem nete yazarım sizedeNur bu resimdeki oglan en az 2 yasinda gibi...kandirmiyon bizi dimi!!lmaz: masallah kocaman olmus..cokta yakisikli olacak ayrica... opuyorumnanaktanay birde cnsiyetini bende cok merak ettim simdi..bir an önce ögrensen..
saolo canummm benim oda sinii yirr canım 2 oda hazırlamıcaz mustiyede öle bişi almadıkk normalde şu arabalı yataklar varya ondan alacağız ağustostan sonra 2 ci gelince o onda yatacak beşiğe 2 gelecek yanii 2 sinede oda yok çünkü gelecek sene burdan çıkmayı düşünüozz bende gökhanda ailede sevmio burayı birde sülemesi ayıptır 4+1 istioduk çok şükür oda alındı seneye taşındığımızda 2 sinede oda yapacağızNur Mustiyi yirim çok tatlı en sonunda yaramazlık yapmış ama ohaoldumsmile odasıda çok şirin perdeler pembe mi?? 2. bebğin odasını ne zaman hazırlayacaksın ?? zemuszemus
saol canımm yatak odasının ki öle yere çok yakın ve ortadaa bende gıcık oluyorum bu duruma ama şimdilik bant yapıştırdım onun için ellesede içine sokamıo elini:)nur musti cok tatli ama o prizler cok tehlikeli, bebekler icin guvenlik engeli koysaniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?