2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim ve Burcu, siz Gaziemir'den bahsettikçe, İzmir'e gelip gidişlerim geliyo aklıma.. Torbalı'da dosyalarım vardı, aman ne çok geldim oaraya da! yıllarca.. havalimanından taksiyle otobana çık, dolmuş bekle,, Gaziemir'den de geçiyo ya onlar.. o hat üzerindeki her durağı ezberlemiştim de kendi ineceğimi karıştırıyodum heğ, ertuğrul muydu neydi.. 2 yıl önce bitti.. hey gidi..

HOŞGELDİN GİZEM

:)))))))))))))))))
hoşbuldum :)

Marigold
Hoşgeldin aramıza
hoşbuldum :)

Elif ve Kuzey bebeklere kocamaaaann maşallah!!! Kuzey bey pek bi derin düşüncelere dalmış ama.. nasıl yaramazlıklar yapacağının peşindemi ki neee...???yerimseniben

MELTEM COK GECMIS OLSUN CNM..insallah ameliyatin cok guzel gecer, korkma, cok basit bir operasyon..

inşallah kolay olur

çok geçmiş olsun sana da zorlu bir gün olmuş

Çok çok gecmıs olsun meltem.. sıkayetlerın var mıydı?

Elif ın su fotosuna bayılıyorum.. harıka yakalanmıssın.. sanırım annesisinis.. yandan ole görünuoo..

Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))

maşallah kuzy e

göbek deliğimin tamamı içine girmeyince olayı farkettim sonrasında dr kontrolü falan iş ameliyat noktasına geldi

ya Ada da ne zaman mama sandalyesine otursa yapıyo, kızarıyo bozarıyo, totosunun üzerinde zor olmuyo mu ki anlamıyorum!

ben hamile kaldığımda 65 dim canım kiloluydum biraz.. 57 ye dönemiyomuşum.. hamilelik öncesi kilo ok yani..bozma moralini..

inşallah inşallah istediğiniz gibi gönlünüze göre olur! Görev nedeniyle istemedikleri yerlerde yaşayan insanlara büyük saygı duyuyorum.. ne yapıcan ekmek parası işte..

bi de ben yapsam! ama yemiyo şimdilik, gardrobu nerdeyse tamamını atmam lazım! bekliyim accık daha..

tatlım bizim de üst dişler o kadar uzun zamanda çıktı ki anlatamam, göründükleri halde baya sürdü patlaması.. inşallah tez zamanda kurtulur kuzucuk..

Evrimciğim galiba gizem benden cesaret aldı..
Aaaa neden üzerine alınıyorsun.. kaydirigubbakcemile3
Ama dolaylı yoldan sana dokunuyor bu iş..
Çünkü bende senden cesaret almıştım.. delikafadulden

O sütleri bende biliyorum canım. Teyzem A.O.Ç lojmanlarında oturuyorlar.
O zamanlar içerdik ziyerete gittiğimizde...
Daha doğrusu ben içmek istemezdim sevmediğimden dolayı zorlarlardı beni..
Ne demek canım cahillik falan.ınsan merak duyduğu konunun her ayrıntısını bilir. Bednde bundan 2 sene kadar önce bilmiyordum. Birden ilgi alanıma girdi ve...
Çiçek çeliği yeni bir çiçek üretmek için çiçekten alınan yaprak dal kök vs. Canım

himmm anladım.. yeni bişey öğrendim ne güzel.. sağol canım..

yaaa ben birsürü alıntı yapmıştım nereye gitti bunlar of yaaa (
aklımda kalanları yazayım hiç olmazsa..
evrim ve pukket bebişleriniz harika maşallah ikisine de..
burcu oje show yapmışsın :) eski hallerimi hatırlattı bana. üniversite zamanlarımı. şimdilerde oje konusunu bıraktım bakalım..
atama meselemiz için iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
daha çok şey vardı ama bu kadarını hatırlayabildim.

pazara gideyim bi.. bu hafta hep sebze verdi diyetisyen.. süper! bi de nutella, badem, antep fıstığı verdi!!! alla allaaaa.....

he ya aynen katılıyorum

ayy senin yazıyı şimdi okudumm tazemmm sende hazrcısın hee
en azından katkı maddesi yokmuş
esrako bimden takılıyo bide

sen varya senn çok fena kotu pis kaka bir kadınsın :)))))
len niye bimden takılıyorum jelatinini acmadan evde hali hazır taze durabiliyor pat cuma gunu arayıp aksam geliyoruz diyenlere çıkarmak için
bizim evin etrafında market bakkal çakkal yok e5 in yanında bir site sizin oralar gibi degeelll. arabaya bin git al gel falan uzun is diye el altında o kurabiyelerden tutuyorum
pastaneden vs bir yerden gunu birlik almak lazım yoksa bayatlar. kafamçokkarıştı

meltemcim ameliyat dediler demek. neyseki hemen degil bak ece buyudu 9 aylık bileoldu
hatırlarsan ben ece 3 aylıkekn safra ameliyatı olmustum
gelip geçiyor kalıcı birhastalık olmasın yeterki tedavisi olan birsey olsun

gecmisi bitiremeden aksam oldu dizimi izledim ama :)
yarın devam
herkese mutlu aksamlar guzel uykular

senı hıssedıyorum PERVİN.. buradasın :))

okadar yazısmısınızki okumaktan yoruldum walla haaaa

ayy canım kıyamaö sanaaa

bıuarada evin cok yakınında spor salonu buldum cok guzel şöyleki aşortmanlerimi giyip :) ecoşu pusete koyup gidebilirim oda ordaki minderlerde oynar sonrada eve geliriz:) yuruyuse cıkamanın faydaları guzel yerler kesfettim.. ay bide aram duzeleydi kocamla ii olcaktı bea:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…