g
ole tuttuğunu koparır arkadasımız!.. şükür ben de fazlalık yok.. Onur desen, o da karşı kaldırımdan yürüyor hep.. oel gecınıp gıdıoruss ıste.. kaydirigubbakcemile2
ben yaziimm.. belaltı yüksekprofesörüdür arkadasımız..
.
hoşbuldum :)HOŞGELDİN GİZEM
:)))))))))))))))))
hoşbuldum :)Marigold
Hoşgeldin aramıza
yine bir misfirimiz var.acaba kim kim kim???
MELTEM COK GECMIS OLSUN CNM..insallah ameliyatin cok guzel gecer, korkma, cok basit bir operasyon..
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
Çok çok gecmıs olsun meltem.. sıkayetlerın var mıydı?
Elif ın su fotosuna bayılıyorum.. harıka yakalanmıssın.. sanırım annesisinis.. yandan ole görünuoo..
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
[
canım, özgüven diyoruuuummmmm ççoook güçlü diyoruuuuuummmm !! süper diyoruuumm!! gizli mesac verdim sana anlasanaaaaaa!! yerimseniben
hoşbulduk elif.. zeytin gözlü Neva'nın annesi.. :)
bebelerimiz benziyormuş.ama burcum aslan:) balık kadınlarıyla kısmen anlaşabiliyorum desem çok da tın dersin değil mi?
elif ben memnun oldum.
dığru tesbit bence.öyle sıcak,öyle anne yüzü var ki kendisinde
aşkolsun ya niye tın olsun.. ortak nokta bulunur nasılsa, salla gitsin burçlari filan!
cıne koydgumda yapıo.. 7 sulale anlıo kaka yaptıgını..eskidende pusetınde yapardı . bıraz ayaklansa hemen lazımlıga oturtcam yapmaya basladıgında..
Bişey olmaz inşallah canım..
hoşbuldum.. biraz da senden cesaret aldım diyebilirim :)
aynen ya..neredeyse 3 haftadir diyorum tamam bugün cikacak yok yarin cikacak ama yok..ne inatci seyse cikmiyor bir türlü..ilkide böyle zordu..bunlar birde azi ve yan disleri cikarirlarken halimiz harap demekki...:1no2:[/QUOTE
doktor bize dedi ki şimdi dişler 1 ara verip sonra azılar çıkacakmış!! off ki ne offf!
ben hala eline kemirsin diye bişeyler veremiyorum filesiz.. korkuyorum ya, abartıyor
evin içindeyken tadilat çok zor iş.. kolay gelsin..
canım geçmiş olsn.. çabucak atlat dilerim..
QUOTE]
marigold hoşgeldin
kafam çok dağınık bugün
resmen kafam basmıyor denir ya o durumdayım
MARİGOLD bilecik barosunda çalışıyorum canım.... kolay değil valla avukat olmak... en zor işlerden biri... insanlara uğraşmak çok zor davayı kazanırsın senden iyisi olmaz kaybedersin senden kötüsü olmaz.....hatta ben takılıyorum eşimde baroda çalışıyor benim diyorlar sen barodasın eşinde baroda diyorum artık kızıda avukat yaparız.... toptan kaplarız baroyu.... işin şakası ama çok zor işin canım be allah kolaylık versin.... ankaradamıydın sen.....[/QUOTE
hiç gelmedim Bileciğe.. sorma eennnn zoru hakkaten laf anlatmak.. bi de öyle kötü bir önyargı var ki toplumda, hepimiz yalancıyız, hepimiz paragöz, adi.. değil aslında, ama tabii ki her meslekte olduğu gibi kötüler de yok değil.. ama gerçekten çok zor.. mesela söylüyoruz baştan adama "bak güzel kardeşim bu davada haksızsın, kaybetmen büyük olasılık kaybedersen şu olur bu olur, şu kadar masraf çıkar, ama elimizden geleni yaparız, sen bilirsin" diye kaybedince "vay efendim nasıll böyle oldu!" kimse gerçekten haksız olduğunu duymak istemiyor.. insan psikolojisi tabii. hak vermek lazım.. hacze gidiyorum, inan 1 hafta hasta yatıyorum.. ben de istemiyorum böyle olsun ama benim hatam değil ki, ben aracıyım ve görevimi yapmaya çalışıyorum sadece.. insanlara laf anlatmak çok zor.. İstanbul'dayım ben ama Ankara'daki ofisin İstanbul işlerini yapıyorum burda..
canım ben onu Fatma Zehra'ya yazmıştım aslında, hani o da yeni yazmaya başladı ya.. ama mesajında senden alıntı yapmış, öyle bir karışıklık oldu galiba :)Gizem kardesim,
Nası bı cesaret verdım sıze.. paylaşıverın.. :)
yok yapmiyim artık en iyisi.. :))bencede MARİGOLD herkes hakkında öğrendiklerini listele sen en iyisi... bende dahil:)))))
ya fatma adı yigit olan biri duyunca aklıma yigit kusum lafı geliyor sayende :))
himmm anladım.. yeni bişey öğrendim ne güzel.. sağol canım..Evrimciğim galiba gizem benden cesaret aldı..
Aaaa neden üzerine alınıyorsun.. kaydirigubbakcemile3
Ama dolaylı yoldan sana dokunuyor bu iş..
Çünkü bende senden cesaret almıştım.. delikafadulden
O sütleri bende biliyorum canım. Teyzem A.O.Ç lojmanlarında oturuyorlar.
O zamanlar içerdik ziyerete gittiğimizde...
Daha doğrusu ben içmek istemezdim sevmediğimden dolayı zorlarlardı beni..
Ne demek canım cahillik falan.İnsan merak duyduğu konunun her ayrıntısını bilir. Bednde bundan 2 sene kadar önce bilmiyordum. Birden ilgi alanıma girdi ve...
Çiçek çeliği yeni bir çiçek üretmek için çiçekten alınan yaprak dal kök vs. Canım
Bi de bize derlerdi ki; siz yenileri sevmiyorsunuz! Al işte, sonradan kaç kişi katıldı aramıza... Nasıl başlayacağını bilirsen, nerde nasıl konuşacağını bilirsen neden konuşmayalım? 2 dk da girip beni sevmiyorsunuz diyordu saykolar!
ayy senin yazıyı şimdi okudumm tazemmm sende hazrcısın hee
en azından katkı maddesi yokmuş
esrako bimden takılıyo bide
senı hıssedıyorum PERVİN.. buradasın :))
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?