Şİmdi spordan geldim.Hanzala bu sefer durmaadı nedense.. alkış yapıyor müzikle birlikte ama bir yandanda ağlıyor..
Bende mama sandalyesini indiriyorum. sporumu yapıyorum.
Benimde eşimle aram limoni bugün.
Akşamda kayınvalideme gideceğiz konuşma fırsatımız olmayacak yarında böyle olur kesin pofffff...
ozlem al beni vur sana :=)
sen varya senn çok fena kotu pis kaka bir kadınsın :)))))
len niye bimden takılıyorum jelatinini acmadan evde hali hazır taze durabiliyor pat cuma gunu arayıp aksam geliyoruz diyenlere çıkarmak için
bizim evin etrafında market bakkal çakkal yok e5 in yanında bir site sizin oralar gibi degeelll. arabaya bin git al gel falan uzun is diye el altında o kurabiyelerden tutuyorum
pastaneden vs bir yerden gunu birlik almak lazım yoksa bayatlar. kafamçokkarıştı
duvarı halletmiş bulunuyorum hehehekaydirigubbakcemile3
buda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5
elif bebekle kuzey bebek tek yumurta ikiziyken ayrı yumurta ikizleri olmuslar :) ama ikiside dayılarıyla pek bi guzeller yavrucaklarım benim
bende cilek kız cıkarmaları aldım ama sadece yurutecine yapıstırım :=) kalanı duruyo ii oluyo on sat cıkarmaya calısıo oyalanıo
pukettt elif ne şirin kız olmuş öyleee
bir zamanlar kuzy ile çok benzerlerdi ancak kuzy onun abisi gibi duruyor şimdiii guclubacismile
efrim ordaki delikanlı erkek kardeşinmi??hiç benzemiyorsunuz..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
sempatiksalakcinni delikafadulden :jeyyar:
pukettt elif ne şirin kız olmuş öyleee
bir zamanlar kuzy ile çok benzerlerdi ancak kuzy onun abisi gibi duruyor şimdiii guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?