2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tşörtlerinizi güle güle kullanın.lena çok çok tatlı maşşallah.acep benim gelinim olarmı?

:)))))))))))))))))
çokk teşşekkürr ederizzz senin oğlanda renkli gözlü yakışıklı amma biz hamileykene ayçaylan kerrttik çocukları...
nurdannn neoldu kuzum sana başına neler gelmiş aman dikkat et sen böle değildin cin gbydin kendine gel uzak diyarlardasın bi de.....
Kızıma ayakkabı almak istiyorum yaz için,
önerileriniz varsa çok iyi olur.
bende alıcam mothercarede çok cici sandaletler var ordan almak istiyorumm
hoşgeldnnnn artık ilk bebeklere bakıyoruzz anne olmak buymuşşş biz almadık yazlık annem sağolsun doğmadan yazlık kışlık herşey almışmış iyi oldu hep yaz gelsede giydirsem diyordum bi sandalet alıcaz bikini falan güneş kremi şapka bide...

hııımm görümcemin kızı lenadan 3 ay büyük inek sütü alerjisi çıkmış oda keçi sütü alıyodu mamalarına yoğurt falanda yapıyodu lenada yedi normal güzel canım yapabilirsinn

Ben face'de arkadaş olarak ekleme istekleri gönderiyorum gruptakilere haberiniz olsun.
Kabul ederseniz sevinirim.

bukettt cok cici olmuşşş

evrim 41 kere maşallahh çocuğun dötünü kaşı ya bu ne tosunlukkk kaç çekiyo senin kuzy

at tun meni evrimimmmopuyorumnanaktan

ne tavuk dönermi dedin hemen geliyorum bu aralar öyle bi zaafım varki kendilerine resmen gıdaklayacağım artık ya-tatlicadiarzu-
hani recep ivedikin turkcell reklamı tavuklu olan.... orda bi karede diyordu grönlanda gidiyorum kuzum tavuktan kaçabilidğim kadar uzağa diye artıkbende bu slagonu kullanacağım bu gidişle gidiyorum ben grönlanda kimse tutmasın beni

Bu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla

ay yerim ben o elifi ne kadarda büyümüş zayıf narin ve uzun boylu bi kız olacak maşallah opuyorumnanaktan

Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))

oyy oyy tam ısırmalık annesi bu ya o yanaklar ne öyle şişirmiş bide kendisini yerim ben onu evrimmim tavuk yerine kuzy yesem olarmı Şeniz bu ne ciddiyet böyle ya küçük dağları o yaratmış paşaya baksana sen ya pas bile vermiyor hiç yerim ben onu:1hug:

[
Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)

canım, özgüven diyoruuuummmmm ççoook güçlü diyoruuuuuummmm !! süper diyoruuumm!! gizli mesac verdim sana anlasanaaaaaa!! yerimseniben

hoşbulduk böbelerim.geçmişten geldim de ben biraz.neva'yı salih uyutunca zamanım oldu.
marimar gizem hoşgelmiş.
esra yahyanın ağzını burnunu dağıtacağım tam o kıvama gelmiş it

hoşbulduk elif.. zeytin gözlü Neva'nın annesi.. :)

bebelerimiz benziyormuş.ama burcum aslan:) balık kadınlarıyla kısmen anlaşabiliyorum desem çok da tın dersin değil mi?

elif ben memnun oldum.

dığru tesbit bence.öyle sıcak,öyle anne yüzü var ki kendisinde

aşkolsun ya niye tın olsun.. ortak nokta bulunur nasılsa, salla gitsin burçlari filan!

cıne koydgumda yapıo.. 7 sulale anlıo kaka yaptıgını..eskidende pusetınde yapardı . bıraz ayaklansa hemen lazımlıga oturtcam yapmaya basladıgında..[/QUOTE]

ya Ada da ne zaman mama sandalyesine otursa yapıyo, kızarıyo bozarıyo, totosunun üzerinde zor olmuyo mu ki anlamıyorum!

ben hamile kaldığımda 65 dim canım kiloluydum biraz.. 57 ye dönemiyomuşum.. hamilelik öncesi kilo ok yani..bozma moralini..

inşallah inşallah istediğiniz gibi gönlünüze göre olur! Görev nedeniyle istemedikleri yerlerde yaşayan insanlara büyük saygı duyuyorum.. ne yapıcan ekmek parası işte..

bi de ben yapsam! ama yemiyo şimdilik, gardrobu nerdeyse tamamını atmam lazım! bekliyim accık daha..

tatlım bizim de üst dişler o kadar uzun zamanda çıktı ki anlatamam, göründükleri halde baya sürdü patlaması.. inşallah tez zamanda kurtulur kuzucuk..

MARıGOLD bilecik barosunda çalışıyorum canım.... kolay değil valla avukat olmak... en zor işlerden biri... insanlara uğraşmak çok zor davayı kazanırsın senden iyisi olmaz kaybedersin senden kötüsü olmaz.....hatta ben takılıyorum eşimde baroda çalışıyor benim diyorlar sen barodasın eşinde baroda diyorum artık kızıda avukat yaparız.... toptan kaplarız baroyu.... işin şakası ama çok zor işin canım be allah kolaylık versin.... ankaradamıydın sen.....

akannehir ucuz atlatmışsın nurdan neyseki halletmişsin
dogadan form limonliu yada kayisili( bu kayisili ciddi cir cir yapiyor dikkat) ve biberiye poset cay..
peki emziren annelerde yeşilçay ve biberiye içiyorlarmı??

serap kaçırdık lena yı desene neyse artık ecelerden birtansesini ayarlarız oğluma kapılmadılarsa :hulya:

evrim maşşallah kuzi ye allah nazardan korusun.tombik yanaklarını öperim onun

bu arda bi izmir buluşması yapsak ya arkadaşlar.ama hafta sonu olursa çünkü ben çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…