çokk teşşekkürr ederizzz senin oğlanda renkli gözlü yakışıklı amma biz hamileykene ayçaylan kerrttik çocukları...tşörtlerinizi güle güle kullanın.lena çok çok tatlı maşşallah.acep benim gelinim olarmı?
:)))))))))))))))))
nurdannn neoldu kuzum sana başına neler gelmiş aman dikkat et sen böle değildin cin gbydin kendine gel uzak diyarlardasın bi de.....eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
bende alıcam mothercarede çok cici sandaletler var ordan almak istiyorummKızıma ayakkabı almak istiyorum yaz için,
önerileriniz varsa çok iyi olur.
hoşgeldnnnn artık ilk bebeklere bakıyoruzz anne olmak buymuşşş biz almadık yazlık annem sağolsun doğmadan yazlık kışlık herşey almışmış iyi oldu hep yaz gelsede giydirsem diyordum bi sandalet alıcaz bikini falan güneş kremi şapka bide...Herkese selamlar sevgiler,
Ben de bugün evden çıktım okula gelmeden önce şöyle bir Erenköy Pazarına gttim. Özlemişim yaa, geçen sene karnım burnumda pazar pazar dolaşırdım.
Öyle güzel şeyler var ki bebelerimiz için. Fiyatlar çok ucuz değil ama çok güzel şeyler aldım kızçeme.
İyi geldi alışveriş, kedime hiç bir şey almadım valla. Önceden cebimdeki son kuruşa kadar kendime harcardım pazarda. Anne miyim neyim
Yoğurt mayalamaktan bahsedilmiş..
Maya lamaya başladığımdan beri sütaşın günlük sütleriyle mayalıyordum.
Dün benim evin yakınına köy ürünleri satan bir market açılmış.Tabi ben geri kalırmıyım hiç gittim..
Anaaaa bi baktım keçi sütü..
KAY isimli bir markanın pakette keçi sütü ondan aldım kaynattım şimdi..
Ondan mayalayacağım.Aklıma takıldı..
Size sorum hiç keçi sütüyle mayalayan oldumu..
Tadı nasıl..
Malum sütü hiç sevemediğim için tadınada bakamıyorum..
Sağol nurdan evet boyu da uzadı kızımızın.Ay buket cok tatlı olmus baya buyumus boy atmıs..
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
Tosun paşa resmen..
Çok ciddiyiz ayrıca..lmaz:a.s.
efet efet.. senmes.. sukur kı bu yenmes Sıbel.. yense kesin yerdin sen :))) gel bı tavuk doner ısmarliimm sana.. allaasenn kırma beni kaydirigubbakcemile3
ben seni kıskanıorum mesela.. en cok da Fenerbahcelı olusunu kaydirigubbakcemile3
:umursamaz: atem tutem men senii
kaydirigubbakcemile3
ay ne alem kadınsın sen yaa.. kaydirigubbakcemile3
ole ole.. ben de cok beenıorum..
:hooray:
Oğlunun adı Teo.. unutma Teo... neymiş, deyiver hele ?? :))
ben aktardan almıstım.. organık bısı ıdı.. onu tuketıyorum, bıttıkce Fatoş alıyor bana.. bır de bol bol yesıl cay tuket.. oldukca yardımcı.
Bu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
Teşekkürler, böyle tanınıyor olmak güzel deeeeeeee sanki eksik kalan bişi var :)) Neyse hadi, çekiniyorsan söyleme :)
hoşbulduk böbelerim.geçmişten geldim de ben biraz.neva'yı salih uyutunca zamanım oldu.
marimar gizem hoşgelmiş.
esra yahyanın ağzını burnunu dağıtacağım tam o kıvama gelmiş it
ben hamile kaldığımda 65 dim canım kiloluydum biraz.. 57 ye dönemiyomuşum.. hamilelik öncesi kilo ok yani..bozma moralini..++1
ben doğum yapalı daha hiç diyetisyene gitmedim. burda da yok zaten. demek doğum öncesi kilomuza dönmek imkansız görünüyor. sakladığım bir valiz kıyafetim ne olacak pekibi de yeni evlenmiştim ya hepsini yeni almıştım. üç ay bile giyemedim çok yazık oldular.
ben de deneyince diyorum nasıl giriyordum bunlara bu kadar ince ve zarif miydim ben diye :)
inşallah inşallah istediğiniz gibi gönlünüze göre olur! Görev nedeniyle istemedikleri yerlerde yaşayan insanlara büyük saygı duyuyorum.. ne yapıcan ekmek parası işte..resmi gazetede yayınlanmış öğretmenlerin yeni atama yönetmeliği.. memurlar.netin söylediğine göre af gelmiş arkadaşlar. bizi de kapsıyor fakat tayin isteyip isteyemeyeceğimizi on gün içinde çıkacak olan klavuz belirleyecek. inşallah tayin hakkı verilir de gideriz şöyle güzel yerlere. benim için çok dua edin kızlar lütfennn..
bi de ben yapsam! ama yemiyo şimdilik, gardrobu nerdeyse tamamını atmam lazım! bekliyim accık daha..dün akşam balık gelmiş bizde yedik haliyle. ihmal edenler varsa hatırlasın aklına düşsün ve yesin ve yedirsin diye yazıyorum .
akşamda 10 gibi eve gelip dayanamayıp yazlık kışlık ne varsa döktüm dağıttım . çünkü pazar günü ales var sinopta olacağım. cumartesiyide bu işe ayırmak istemiyorum. gecede 3 ü geçiyordu bitirdiğimde.
sonuç olarak gördüm ki yazlık giyecek hiçbirşeyim yok. kışlıklarıda ayıkladım. seneye kışada giyecek bişeyim kalmadı.
mecbur yenilenme zamanı. lakin bedeni biraz inceltsem iyi olacak.
tatlım bizim de üst dişler o kadar uzun zamanda çıktı ki anlatamam, göründükleri halde baya sürdü patlaması.. inşallah tez zamanda kurtulur kuzucuk..herkese günaydin!! dün erken yatmam sebebi ile bugün kendimi cok daha iyi hissediyorum..dün resmen yorgunluktan beynim uyusuyordu..gerci Hayat 2 gecedir uyanip mizmizlaniyor ama cok sükür daha sonra uyudu..disler resmen gözüküyor ama cikmadi..cok sinir oldum artik..
Bişey olmaz inşallah canım..
ne gusel ne gusel... ben de mutfagımı toparlasam heyecanlanıorum.. kaldı kı bır bına dolusu kadının eve cagırmaya heyecandan kalbım dayanmaz.. kaydirigubbakcemile3 ne mutlu sana Zehra.
QUOTE] Bende zaten ancak bir katı çağırabildim.. kaydirigubbakcemile3
Canım çok muzur bu çocuk yaaa... Meraktan nereye el atacaklarını şaşırıyorlar..
Aynen canım... Hoşgeldin buarada...
EVET CANIM YANLIŞ ANLAMIŞIM..
hoşbuldum.. biraz da senden cesaret aldım diyebilirim :)
aynen ya..neredeyse 3 haftadir diyorum tamam bugün cikacak yok yarin cikacak ama yok..ne inatci seyse cikmiyor bir türlü..ilkide böyle zordu..bunlar birde azi ve yan disleri cikarirlarken halimiz harap demekki...:1no2:[/QUOTE
doktor bize dedi ki şimdi dişler 1 ara verip sonra azılar çıkacakmış!! off ki ne offf!
ben hala eline kemirsin diye bişeyler veremiyorum filesiz.. korkuyorum ya, abartıyor muyum acaba!!Sabah bi uyandım, saat 9.30! Pilatese yarım saat :) babamı arayayım da Doruk'u gelsin alsın diyecektim, bir baktım annem aramış. Yarın Gözde İstanbul'dan, kuzenim de Eğirdir'den geliyor, hazırlık yapacakmış yani, ektim ben de bugün pilatesi.
Salatalık verdim eline, kabuklu verdim ki, kolayca koparamasın. Anında deşmiş! Korktum, meyve filesine koyayım diyene kadar bir yaygara, bir göz yaşı :) İlk defa dedim " ben ağlayacağıma sen ağla!"
PERVİN neden kızdırdın adamı? Yakışıyor mu senin gibi kadına? Sen ki; kendine güveni tam, fıstık gibi kadınsın her açıdan! Kişi yapmak isterse her türlü, her koşulda yapar bebeğim. Germe adamı da, kendini de...
canım yemen gerekenden az yemek de kilo verememe sebeplerinden biri.. listeye harfiyen uy, verdikçe gaza geliyor insan..Ya ben bunları biliyorum.. İşin kötü yanı bilipte uyamamak.. Diyetisyenin verdiği listenin çok çok azını yiyorum. Uyamıyorum doğrusu..
Bana ultra gaz lazım.. Anca bu zamana kadar iyi geldim ama bu ara bi bıkkınlık var.. benneyaptımki
canım ben de yasmin kullanıyorum. önceden de öyleydi, sonra da doktoruma sordum emzirme bitince ne kullanayım diye, yasmine devam edebilirsin dedi.. yeni başladım, bi sıkıntı yaratmıyo ben de..BURCU hapa geçtin sen değilmi bu ay bende hapa geçicem bu iğne mahvetti beni..ben desolet yada yasmin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun gitmeden sorayım..
Ben Ankara'lıyım, 5 senedir burdayız. Ankara'lılar bilir, A.O.Ç sütleri vardır şişede.. çocukluğumun sütleri. Atatürk Orman Çiftliği'nin. çok severim. günlük süt. İtsanbul'a da açılmış mağazaları, ordan alıyorum ben de yoğurt mayalamak için.. çevrenizde varsa deneyin derim..Yoğurt mayalamaktan bahsedilmiş..
Maya lamaya başladığımdan beri sütaşın günlük sütleriyle mayalıyordum.
Dün benim evin yakınına köy ürünleri satan bir market açılmış.Tabi ben geri kalırmıyım hiç gittim..
Anaaaa bi baktım keçi sütü..
KAY isimli bir markanın pakette keçi sütü ondan aldım kaynattım şimdi..
Ondan mayalayacağım.Aklıma takıldı..
Size sorum hiç keçi sütüyle mayalayan oldumu..
Tadı nasıl..
Malum sütü hiç sevemediğim için tadınada bakamıyorum..
Uzun zamandır küpe çiçeğim olsun istiyordum.. Annemin komşusunda da var. Tüm cesaretimi toplayıp çelik istedim sağolsun memnuniyetle verdi..
Çelik almanın tam zamnaı olduğu için iyi oldu uzun zamandır gönlümdeki güzelliğin bir parçasına kavuşştum.. Umarım tutar ve güzel güzel çiçekleriyle balkonumda salınırda gönlümdekinin tamamına kavuşurum..
Çok sevinmiştim paylaşayım dedim..
Bu arada bana çiçek çeliği göndermek isteyn arkadaşlara özel mesaj kutum her daim açıktır.. Yeri değil belki ama paylaşmak istedim..
cahilim bu çiçek bitki konusunda, bakamıyorum da zaten.. ama çiçek çeliği nedir canım?
evin içindeyken tadilat çok zor iş.. kolay gelsin..T
OFFF ev dandini dünden beri evde ustalar var dogalgaz döşüyorlar sadece mutfak ve banyoda kullanmak için bizimki bitmek üzere kayınvalidemlerede başlıyorlar bitsede kurtulsak.... tezgah üstünde ne varsa kalktı başka yerlere konuldu işim çok vaktim yok napcam bilmiyorum.....
canım geçmiş olsn.. çabucak atlat dilerim..sağolun destek olduğunuz için
canım hoşbuldum öncelikle.. Esra ya ben seni acaip samimi buluyorum, çok doğalsın sen..bi de senden kaçma k mümkün değil, şakkadanak yapıştırıveriyosun soruyu!!! evet senle yakınız :) 4 levent civarında çalışıyosun galiba, Levent adliyesine de çok geliyorum benn!! :))hosgelmissin gizemm.
ne ozru daha iyi bir alternatif yol tarif etmissin. ama bana bastan kızıltoprak kadıkoy demedigi içinkozyatagına otobusle ulasım daha kolay olur diye ben kozyatagna kanalize olarak yorumyazdım. aksam tam çıkarken ben yazdı yanıt yazamadım sen anlatmısnı zaten kadıkoye yakın sonuçta deniz yolu daha mantıklı aynen yazdıgın gibi.
bu arada herkesi acayip iyi analiz etmissin sessiz ve derinden aramızdaymıssınhaberimiz yok :))
bir ara belma harita mı yıldız name mi ne çıkaracaktı soz verdi hala bekliyoruz :)
bari ondan evel senden bende kendimhakkımda yorum ları alayım :)
ne haddime demissin talep eden bizleriz sonuçta sende yazıyorsun alınmaca darılmaca yok ena zından ben alınmam darılmam elestirilere yorumlara herz aman acıgımdır :)
aynen oyle herkese atlıyorsun yakınındamı diye degil iste cicimm bizim taraflı çıktı gizem oh ohh :))))
senin ada da bizim ece gibi sanırım bizimkide eminim 10 kiloyu geçti ve ben oburix diye seviyorum agzı her daim açık uzatılan herseye :)) ama yemeyen bir oglanı 10 yasına getirdim allah bunda dualarımı kabul etti yemeyenle buyuk sinav verdim yillardır bu kadar luksu bana çok gormedi rabbim diyorum
is degistirmeyi dusunmuyormusun madem komik pparaya çalısıyorum vs demissin ?
bakıcıyı ne kadar ucrete buldunuz acaba sorsam ayıp olurmu ?
ebru diye bir ark vardı hatırlarsın belki burdan acıbademde oturuyor o da bakıcı buldu 1000 tl ye sanırım benimki 950 seninki kaca ?
allah iyiligini versin canım yaa:) ultrason guzeli ece ha :))
çok komigime gidiyor o reklam :)
:))))))
nurdan ogrendinmi yoluu?
bak takıldıgın yerde bir durum olursa alo de ben sana online tarif yaparım ama semt adlarını karıstırma :))
iş değiştirmeyi düşünüyorum tatlım yaa, aldığım para hakkaten çok çok komik! ofis Ankara'da olduğundan oraya göre maaş alıyorum ama 8 yıldır bu ofisteyim en kıdemliyim, en çok benim canım çıkıyor..( üstelik istanbul içi yol, yemek de dahil maaşıma! şimdi bakıcıya da verince bişey kalmıcak elimde.. diyorum ki aslında, madem elimde bişey kalmayacak, neden çocuğumu kadın eline emanet ediyorum ki, oturup ben bakiyim.. ama meslek de nankör biliyo musun, şimdi bile 9 ay uzak kaldım, yeni yeni bisürüüü şey değişmiştir, nasıl adapte olucaz bakalım.. hoş mesleğimden de nefret ediyorum ama o ayrı mesele..olmadığım bi insan yaptı beni, agresif tahammülsüz.. ne güzel arınmıştım.. yani iş değiştirmek mi bilmiyorum ama sanırım ayrılıcam burdan.. yıllardır başkalarına o kadar çok para kazandırdım ki.. 31 yaşındayım ne uzuyorum ne kısalıyorum böyle..artık kendi işimi yapma vaktim geldi sanırım. ama biraz cesaret ah cesaret..tırsığım azıcık..
bakıcı fiyatını sormuşsun, yok niye ayıp olsun tatlım, 850 veriyorum yol dahil.. ama biraz denk geldi benimki.. apartman komşularıma temizliğe gelen bayan.. maaşlı bir iş arıyormuş, hayır demedi teklif ettiğim paraya.. çoook kişiyle görüştüm ama ben.. 1000 artı yol istedi hepsi.. çok para bu yaa.. nasıl biri dersen daha yeni, 1 haftadır başladı, iyi gibi deee bazı aklıma takılanlar da yok değil tabii, bu konuyu ayrıca konuşmak lazım! :) hoş kime bıraksam rahat edemicem ama..
öyle miii bimiyodum bak bunu, hangi barodasın canım? ahhhhh sorma çooook dertliyim çooooookkk !!!!!MARİGOLD hoşgelmişsin aramıza.. iş sıkıntından bahsetmişsin.. bende baroda çalışıyorum malum avukatlarla işim.... tanığım birçok av. senin gibi başka büroda çalışıyorlar sıkıntılarınız ortak... genellikle şehir dışı işler çalışan avukatlara kalır vs.... çok uzun bu konu uygun zamanda konuşuruz....
kendine haksızlık etme.. aynı anda 40 şeyi birden planlamaya kalkınca oluyor böyle şeyler.. ben de neler neler yapıyorum bi bilsen.. çözülmüş neyse ki..eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
off topla geeeeellll bacıııım yaptım uzun oldu..
bukettt cok cici olmuşşş
evrim 41 kere maşallahh çocuğun dötünü kaşı ya bu ne tosunlukkk kaç çekiyo senin kuzy
akannehir ucuz atlatmışsın nurdan neyseki halletmişsineveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
peki emziren annelerde yeşilçay ve biberiye içiyorlarmı??dogadan form limonliu yada kayisili( bu kayisili ciddi cir cir yapiyor dikkat) ve biberiye poset cay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?