dişten olabılır,kıyamam bebişeYa bu aralar Hanzalam yemek için kaşığı görünce yemek istemiyor.
Ama ağzına aldı da mı güzelce yiyor..
Hatta 2. kaşığı uzatınca ağzını açar gibi yapıyor sonra başını çeviriyor.
Acaba dişine dokundurmak mı istemiyor.
Yoksa bu hep böyle mi olacak..
Önceden ne uzatsam ağzını açardı..:çok üzgünüm:
gecmış olsun,küöük bı operasyon olur inş.gecıverır hemencanım ben Ispartakule-Bahçeşehir e taşındım ama valla korsan taksiye atlar gelirim bir pazartesi maksat değişiklik olsun sen de araba var sen gel bana istersen beklerim en kısa zamanda
Günaydın
Pek parlak olmayan haberlerle hastaneden döndüm okmeydanı ssk ya genel cerraha gittim maksat maddi kaygı olmadan ameliyat deyip dememesiydi (özeller hemen ameliyat dedikleri için)
eşimin amcası doktor o doktor arkadaşına yönlerdirdi beni
sonuç:Göbek fıtığı var emzirme dönemi bittikten sonra ve minimum doğumdan itibaren 1 yıl dolduktan sonra AMELİYAT
çok üzüldüm ama kafamda bu düşünceye hazırlıklı gitmiştim zaten
ameliyattan korkuyorum bu aradaeyvahedigeldismile
aslında ilk ameliyatım olmayacak ama Ece hanım beni biraz korkak yaptı sanırım
-tatlicadiarzu- hernekadar güvensekte arada kıskanabılyıoruz işte:kedi: senınkıde boşunadır kesınlıkleolumunekankayizsmilegunaydın
delice bir kıskanclık tribi yuzundem emrahla takıstık moralım bozuk.. sucta bende herzamanki gibi.. sen bana hic guvenmiosun dedi cok bozuldu ve gitti sabah..bende agladım . anlatsam gulersiniz bana off
süslüsün yavrum süslükırmızılarrr
bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
aksılık işte.Teo aklını basından alıyo olsun bukadar unutkanlık:hulya:eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli ......................cilingiri nasil cagiricam:))
yavrumm nekadar buyumuş,maşşalah.cıtı pıtı bişe olmus bu güzellikBu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla
pofuduk yaa tam pofudukElif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
hoşgeldın canım,cok aktıf gördüm senı:lepi: benı tanıyonmu peki benııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nası tanıycan dogru dürüst gıremıyorum bıle :))hoşbulduk Fasulyeko Meltem :)
güle güle kullanın bacım.daa bıraz fasla olmus gibin sankı.ama yınede ugrasmıısn ellerıne saglık kuzuduvarı halletmiş bulunuyorum hehehekaydirigubbakcemile3
ayy cok tatlı beaa bu sıpa.capkınmı olcak ne,öpücük atıyo baksanabuda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5
Allam cocugu ne hallere sokmuşsun :)sempatiksalakcinni delikafadulden :jeyyar:
ay ozlemm ınanamıyorum sanaaaaaaaaaaaaa
özlem sayko ayçadan daha beter çıktı iyimi delikafadulden
hay allah esra yaa, napmissin cocugu..:))
pervinn şimdi ne yap biliyomusun
git gir yatağa sarıl emraha şöyle sıkı sıkı yelkenleri suya inecektir hadii gitt ne işin var burada saat orda yarım olduuu
pervinn şimdi ne yap biliyomusun
git gir yatağa sarıl emraha şöyle sıkı sıkı yelkenleri suya inecektir hadii gitt ne işin var burada saat orda yarım olduuu
CAnım satsan zengin olurmusun bilmem ama eşin batar galiba... kaydirigubbakcemile3
TAZEM bune ya sen kozmetik dükkanı açmışsın eve:)))))satsan sengin olursun merak etme.....
OFFF ev dandini dünden beri evde ustalar var dogalgaz döşüyorlar sadece mutfak ve banyoda kullanmak için bizimki bitmek üzere kayınvalidemlerede başlıyorlar bitsede kurtulsak.... tezgah üstünde ne varsa kalktı başka yerlere konuldu işim çok vaktim yok napcam bilmiyorum.....
Burcum ben rujlarini daha cok merak ediyorum..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
ooo dur bakalım daha neler çıkacak burcunun çekmecesinden bende merakla takipteyimbayanssulusmilezemuszemus
Ne bakımlı bir insansın sen Burcu,
Önünde saygıyla eğiliyorum.
Kaşlarımı alamadım ne zamandır. Senin ojeleri görünce çok utandım kadınlığımdan.
purcuuu ojelerine ve sana hastayım
ayrıca o kapıya koyduğun sana büyük gelen pantolonlar bile benim kıçıma olmaz
kendimi nerelerden atayım hıı söyle!!!
yaa eve yarım kilo ekler gelecek ve bir tane dahi yemiyeceğimm
nasıl bir nefistir bu kardeşimmm aklım fikrim almıyorrrrr
burcu 4 leventte oturan gunlerini nasıl kaçırdım yaaa :,((
sen ist dan tasınma doneminde 4 leventetmiydin yanii?
sanki daha farklı biryerdeydin gibi hatırlıyorm ama daha yeni hamileydik yeni tanısmıstık bulusma falanpek yapmıyorduk valla yanarım ona yanarım
neyse yazın geliyosun dimi ist a ??
sende dolu bir prgoram olusturup oyle gelme ama ama gibi gorelim seni ve doruk u.
Diyette olanlar yardımcı ürün kullanıyor musunuz?
Bir de çay olarak en fazla biberiye yi duyoyorum sizden.
Nasıl yapıyorsunuz kurusunu demliyorsunuz?
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
Evrim ve Burcu, siz Gaziemir'den bahsettikçe, İzmir'e gelip gidişlerim geliyo aklıma.. Torbalı'da dosyalarım vardı, aman ne çok geldim oaraya da! yıllarca.. havalimanından taksiyle otobana çık, dolmuş bekle,, Gaziemir'den de geçiyo ya onlar.. o hat üzerindeki her durağı ezberlemiştim de kendi ineceğimi karıştırıyodum heğ, ertuğrul muydu neydi.. 2 yıl önce bitti.. hey gidi..
bıuarada evin cok yakınında spor salonu buldum cok guzel şöyleki aşortmanlerimi giyip :) ecoşu pusete koyup gidebilirim oda ordaki minderlerde oynar sonrada eve geliriz:) yuruyuse cıkamanın faydaları guzel yerler kesfettim.. ay bide aram duzeleydi kocamla ii olcaktı bea:)
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
babymom, norraa+, zeytin2007, EvrimKuzey+, dnzyildizi84, evros+, gypsyesra+, tazefasulye+, minik_kelebek+, mermaid09
way way wayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?