2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dişten olabılır,kıyamam bebişe
gecmış olsun,küöük bı operasyon olur inş.gecıverır hemen
gunaydın

delice bir kıskanclık tribi yuzundem emrahla takıstık moralım bozuk.. sucta bende herzamanki gibi.. sen bana hic guvenmiosun dedi cok bozuldu ve gitti sabah..bende agladım . anlatsam gulersiniz bana off
-tatlicadiarzu- hernekadar güvensekte arada kıskanabılyıoruz işte:kedi: senınkıde boşunadır kesınlıkleolumunekankayizsmile
kırmızılarrr

bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
süslüsün yavrum süslü
aksılık işte.Teo aklını basından alıyo olsun bukadar unutkanlık:hulya:
Bu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla
yavrumm nekadar buyumuş,maşşalah.cıtı pıtı bişe olmus bu güzellik
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
pofuduk yaa tam pofuduk
hoşbulduk Fasulyeko Meltem :)
hoşgeldın canım,cok aktıf gördüm senı:lepi: benı tanıyonmu peki benııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nası tanıycan dogru dürüst gıremıyorum bıle :))
duvarı halletmiş bulunuyorum hehehekaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın bacım.daa bıraz fasla olmus gibin sankı.ama yınede ugrasmıısn ellerıne saglık kuzu
buda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5
ayy cok tatlı beaa bu sıpa.capkınmı olcak ne,öpücük atıyo baksana
sempatiksalakcinni delikafadulden :jeyyar:
Allam cocugu ne hallere sokmuşsun :)
herhaliylegüel bu sıpa

ayçanın ilgi alanına hayvanlardan çok insanlar giriyordu
özellikle kardeşine çok saykoluklar yapmışlığı vardı aklinialirimsmile

efrimm cok haklısın ama oldu bikere... erkeklere zaman zaman acı cektırmekte gerekıo sanırım .istemedende olsa.. oysaki manyak gibi seviorum onu

pervinn şimdi ne yap biliyomusun
git gir yatağa sarıl emraha şöyle sıkı sıkı yelkenleri suya inecektir hadii gitt ne işin var burada saat orda yarım olduuu

off bu aski memnu da sikmaya basladi ne guzel 1975 te cekilen 9 bolum cekmisler 15 er dakika hemen sonuna geliyorsun..ohooo daha bihter ne zaman intihar edicek ki??

pervinn şimdi ne yap biliyomusun
git gir yatağa sarıl emraha şöyle sıkı sıkı yelkenleri suya inecektir hadii gitt ne işin var burada saat orda yarım olduuu

esra hakli pervin, tibet de herzaman ise yarar ben de dayanamam zaten hic sacsaca kavga etsek bile(lafin gelisi tabi) ben gider sirnasirim ona, hic kiyamam o dudaklari buzerek oturusuna..

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
babymom, norraa+, zeytin2007, EvrimKuzey+, dnzyildizi84, evros+, gypsyesra+, tazefasulye+, minik_kelebek+, mermaid09

way way wayy

CAnım satsan zengin olurmusun bilmem ama eşin batar galiba... kaydirigubbakcemile3

amaaan, tanesini 1 TL ye aldım ben onların :)

Doğlagazınız hayırlı olsun. Büyük rahatlık!

Burcum ben rujlarini daha cok merak ediyorum..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

he he :) bir gün inş :))

ooo dur bakalım daha neler çıkacak burcunun çekmecesinden bende merakla takipteyimbayanssulusmilezemuszemus

bu üst çekmeceydi, alt çekmecede de var bir şeyler! Sİyah,mor, kırmızı, fuşya, bordo, şeker pembe, beyaz, taşlı, kurdelalı bir şeyler.. Çıkardım tavan arasından her gün bir tane giyiorum. Onur şokta, bu kadar çok var mıydı diyor :)

Ne bakımlı bir insansın sen Burcu,
Önünde saygıyla eğiliyorum.
Kaşlarımı alamadım ne zamandır. Senin ojeleri görünce çok utandım kadınlığımdan.

Oje benim takıntım, ilkokuldan beri sürerim. Ojesiz günüm çok azdır ilkokuldan beri!!

purcuuu ojelerine ve sana hastayım
ayrıca o kapıya koyduğun sana büyük gelen pantolonlar bile benim kıçıma olmaz
kendimi nerelerden atayım hıı söyle!!!

Bi yer biliyorum ama söyleyemiyorum :)))

yaa eve yarım kilo ekler gelecek ve bir tane dahi yemiyeceğimm
nasıl bir nefistir bu kardeşimmm aklım fikrim almıyorrrrr

ya her zamn böyle olmuyor, arada çok feci gazlanıyorum :) bu aralar öyle!

yok canım, son 1.5 sene Merter'de idim. İlk 3 yıl 4 Levent'te oturdum. Yazın geleceğiz evet!

Diyette olanlar yardımcı ürün kullanıyor musunuz?
Bir de çay olarak en fazla biberiye yi duyoyorum sizden.
Nasıl yapıyorsunuz kurusunu demliyorsunuz?

Doruk artık emmediği için funda yaprağı ve mate de içeren beşi bir yerde karışıma başladım. GÜnde hiç değilse 1 fincan içiyorum. Ayrıca yeşilçay da tüketiyorum.

terruk ederim ozman seni..

Ben de 3 yıl TOrbalı'da çalıştım. 3 yıl boyunca Gaziemir - TOrbalı dolmuşlarını çektim her Allah2ın günü! Kümes kokulu dolmuşları Hala öyleymiş Ertuğrul durağını da kaymakamlığı da adliyeyi de bilirim. Karşısında sağlık oc vardı, bizim okula da yakındı :)

Eee süper! Arayı düzeltirsin seeeeennn...

ELİF VE KUZY'yi öpüyorum da... kuzy'yi gerçekten ne zman öpebileceğim acba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…