niye efrim öptürmüyomuymuş kuzyi??
çokta tın kim dinler evrimi
artık arkadasız ozlemim
ayy evet gerçekten kötü kokuyorduu hatırlıyoruum.. ama benim için en kötüsü havaalanından otobana çıkıp bir sürü garip tipli adamın arasında hem de otobanda araç beklemekti.. acaip acaip bakıyolardı, sen nerden düştün buralara diye!! oranın hakimi de bi gıcıktı, 2 dosyam var şehir dışından geliyorum, yalvarırdım artık aynı güne versin diye ama cık, bir gün arayla verirdi 2 duruşma gününü !! gidip gidip gelirdim!!kafamçokkarıştıBen de 3 yıl TOrbalı'da çalıştım. 3 yıl boyunca Gaziemir - TOrbalı dolmuşlarını çektim her Allah2ın günü! Kümes kokulu dolmuşlarıHala öyleymiş Ertuğrul durağını da kaymakamlığı da adliyeyi de bilirim. Karşısında sağlık oc vardı, bizim okula da yakındı :)
sağol canım!! :)) ya bişey diyim mi, konuşmak pek işe yaramıyor, duruşmada iki kelam laf ediyim desen, hakim hemen " tamam tamam avukat hanım yazmışsınız zaten" diyor!! yani öyle filmlerde gördüğümüz gibi diil! ama yalan konusunda bişi diyememmmmm!!! yalan demiyelim de, boşluklardan faydalanmak diyelim!!sempatiksalakcinnigizemmm
babam benim hep avukat olmamı isterdi çok konuşuyorum diye
bide çok yalancıymışım o yüzden tam bana göre meslekmiş :sinifsinif:
sözüm meclisten dışarı sempatiksalakcinni
ben seni çok sevdim bilesin kanım kımıl kımıl etti sana karşı kaydirigubbakcemile5
birgün banada kısmet olur inşallah kuzynin poğaça ayaklarını ve çörek ellerini yemekkkk
ayy evet gerçekten kötü kokuyorduu hatırlıyoruum.. ama benim için en kötüsü havaalanından otobana çıkıp bir sürü garip tipli adamın arasında hem de otobanda araç beklemekti.. acaip acaip bakıyolardı, sen nerden düştün buralara diye!! oranın hakimi de bi gıcıktı, 2 dosyam var şehir dışından geliyorum, yalvarırdım artık aynı güne versin diye ama cık, bir gün arayla verirdi 2 duruşma gününü !! gidip gidip gelirdim!!kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?