2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evroşşş naberrr
beratım kocaman olmuşş
ama sen bizi o güzel yüzünden mahrum bırakmşsın böbeemmm

behlul kacmadan pervin kacar.. yarın elifi gezmeye goturcem yokum aksamda emrah gitcek sizin kollarınızda ararım artık teselliyi..

hahaha gökhanın ustabirliği ankaraya çıkmış şimdi telde arkadaşı süledi bende telden giriorum alıntı tapamadım binbir surat yahoyaa çok güldüm

2010 ağustos annelerini okuyordum bir iki cümlede ben yazdım
ay bir hoş oldum yaaa hamilelik günlerimizi özledim buradaki sohbetler falan çok başkaydı o günler yaaa

ayy evet gerçekten kötü kokuyorduu hatırlıyoruum.. ama benim için en kötüsü havaalanından otobana çıkıp bir sürü garip tipli adamın arasında hem de otobanda araç beklemekti.. acaip acaip bakıyolardı, sen nerden düştün buralara diye!! oranın hakimi de bi gıcıktı, 2 dosyam var şehir dışından geliyorum, yalvarırdım artık aynı güne versin diye ama cık, bir gün arayla verirdi 2 duruşma gününü !! gidip gidip gelirdim!!kafamçokkarıştı

gizemmm
babam benim hep avukat olmamı isterdi çok konuşuyorum diye
bide çok yalancıymışım o yüzden tam bana göre meslekmiş :sinifsinif:
sözüm meclisten dışarı sempatiksalakcinni
ben seni çok sevdim bilesin kanım kımıl kımıl etti sana karşı kaydirigubbakcemile5

ya yaho ne kadar sevimli bi bebek!!! resimleri bi harika!!
demek civcivin üstüne bastı!!:bbo: hay allah! başınız sağolsun.. ama çocuk naapsın ya! benimki eminin bilerek ve isteyerek kafasından tutar ve ağzına sokardı!!

sağolasın gizemcim
yok benim oğlum henüz psikoluk mertebesine erişmedi ağzına sokma vs yeltenmedi hatta ellemiyodu bile direk ezdi hayvanı

[
sağol canım!! :)) ya bişey diyim mi, konuşmak pek işe yaramıyor, duruşmada iki kelam laf ediyim desen, hakim hemen " tamam tamam avukat hanım yazmışsınız zaten" diyor!! yani öyle filmlerde gördüğümüz gibi diil! ama yalan konusunda bişi diyememmmmm!!! yalan demiyelim de, boşluklardan faydalanmak diyelim!!sempatiksalakcinni

birgün banada kısmet olur inşallah kuzynin poğaça ayaklarını ve çörek ellerini yemekkkk

İnşallahhh :Saruboceq:

Ayyy.... Bİlmem mi, ben de otoyol kenarında dolmuş beklerdim. Sabahın 5.30 unda, karanlıkta, kafam gözüm her tarafım sarılı, kocaman palto, hatlarımı bırak, kadın olduğum bile belli değilken selektör yapardı arabalar! Ne rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…