2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efrimm cok haklısın ama oldu bikere... erkeklere zaman zaman acı cektırmekte gerekıo sanırım .istemedende olsa.. oysaki manyak gibi seviorum onu

ben gözümü Özy ıle actım bacım.. bilmem ben bole seylerı kaydirigubbakcemile3

evrim nie opturmuon cocugu sen bakim karantinacı

öptürmem, elletmem, göstermem.. hayatımın her asamasında kullanmısımdır bu üçlüyü laelaelaelaelae

görüşürsek öpeecek hanımbacıhoca :)

birgün banada kısmet olur inşallah kuzynin poğaça ayaklarını ve çörek ellerini yemekkkk

yanına da bır bardak süt verimm iyi gelir..

o topik senin bu topik benim geziyorummm

na..
nü..
no..

Fatoş bile bilioo.. artık o da kullanıo bole.. kadını da kendime benzettimmm kaydirigubbakcemile3

yaho iş başında
[/URL][/IMG]
yerim beni çok özlemiştim yahoyu iyi oldu
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))

bu kuzyde şimdi bu kadar asalet var ilerde kızlara hiç yüz vermez maşallahh
Bu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla

elife de maşallah
efrim kardeşler arasında 7 fark güzeldi
esra kırıksın biliyon mu delikafadulden
yahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:
başın sağolsun allah ilerde gelceklere uzun ömür versin canı sağolsun yahomunda
evroşşş naberrr
beratım kocaman olmuşş
ama sen bizi o güzel yüzünden mahrum bırakmşsın böbeemmm
valla doğru dürrüst foto bile çekinmemişim desen inanır mısın ama gercek 1 -2 poz var ondada kıyafetim müsait değildi ama inş sözümü tutucam
bide senin fotoyu görmüştüm şu şapkalı tacınla çok yakışmıştı ve çok güzeldin

gene formundasın böbem seviyom seni biliyon muolumunekankayizsmile

19 Mayıs'ta arkadaşımız evleniyor Uşak'ta. Gitmesek olmaz. Kankamız :) Doruk'la nasıl olacak diye düşünürken, annem "bırakın" dedi. Ama nasıl yaa.. aklım burada kalır, nasıl olur nasıll? Keşke bi arabamız olsaydı

emeklerken üstüne bastı
o kadar dikkat ediyodum ama kafamı çevirmemle hızla üstüne emekledi dizi ile ezdi resmen
sonra bi ayciveağını kaldırıp inceliyor yerde yatan hayvancağızı :sinifsinif:
ayy ezdimiii.ruhuna el -fatiha yanı.yazık olmus civ
amannn Özlem nettin sen:1shok:

Pervin cidden olayı çok merak ettim biliyorsun meraklılık ruhumda var :kedi:
ruhumuzda merak var biz napalımzemuszemus
oo minişimmm akşamları seni burada görmek pek mutluluk vericiiii

bı lepitopumuz oldu yaazemuszemus bide dahıl olabılsem.Şevvalden sıra gelmiyi topiğe

soru; bebiklerin dişlerini nasıl temizliyorsunuz? temizliyor musunuz?
ya şöyle, ben çok önem veririm dişlerime, dişçiye duydugum korkudan olsa gerek.. ama Ada'nın dişlerini ihmal mi ettim acaba? arada siliyorum ıslak temiz bir tülbentle, ama geçen farkettim ki sarı küçük lekeler olmuş ( silince çıkmadı.. çok kızdım kendime!! ama bilemedim ya yeni çıkan dişte böyle bişey olur mu??

civciv katliamından basetmısken bende anlatıyım bıtane.gecen gun Hakan anlatmıstı,bızım arkadasın kızı var 3 yasında.civciv sevıyo dıe babası almıs bıtane.sveerken fazla mıncıklıyomustu ama enazından zarar vermeden sevıyomustu.takı gecen haftaya kadar.civcive aşı yapmaya kalkmıs,nası yapmış pekı,kafasının tepesınden kalemı sokmuş,annesı tabı "naptınn" dıe cıglık atmıs,cvp ta cok süper" bagırma anne bişe yok,hastaydı,iyi olsun dıe aşı yaptm"akannehir o halde 2 gun yasamıs hayvancık

civciv katliamından basetmısken bende anlatıyım bıtane.gecen gun Hakan anlatmıstı,bızım arkadasın kızı var 3 yasında.civciv sevıyo dıe babası almıs bıtane.sveerken fazla mıncıklıyomustu ama enazından zarar vermeden sevıyomustu.takı gecen haftaya kadar.civcive aşı yapmaya kalkmıs,nası yapmış pekı,kafasının tepesınden kalemı sokmuş,annesı tabı "naptınn" dıe cıglık atmıs,cvp ta cok süper" bagırma anne bişe yok,hastaydı,iyi olsun dıe aşı yaptm"akannehir o halde 2 gun yasamıs hayvancık

telden giriorum canlarım esracım çok saol eğer askerlege devam ederse ank bizim için ii oldu
Gizem canımmm hoş geldin aramızaaa ne ii ettin evet cnm musti yürüteçte yatak odasında duruo bir tek orayı toplarken koyuyorum artık 2 aydır bindirmiodum ii deil dediler cnm artık 10 dk anca duruo

cnm benim buradaki disci arkadasim disleri cikar cikmaz her yemek sonrasi bebek fircasiyla fircala dedi, onlara ozel fircalar oluyormus, ve su ver dedi her yemek sonrasi..curumeye cok meyilli olurmus sut disleri..ve asla agzinda biberonla uyuyakalmasin dedi..

Esra herşeye rağmen fotoğraflarda hiç ağlama yok maşallah.
Bizimkine bir dokunsan bin ah işitiyorsun elletmiyor benimki hiç yüzüne.

gunun ilk aydını benden gelsın sempatiksalakcinni
saate bak hizaya gel mafoldumben Şeval 3,30da bı uyandı,
5e kadar mızır mızır.salla, uyut ,yatır 15 dakıka sonra daha ben uykuya bıle dalamadan aynı terane.
5den sonrada uyku tamamen acıldı,suan yerde cıglık cıglıga bebeğiyle oynuyor:sinifsinif:
benimse gözümden uyku akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…