efrimm cok haklısın ama oldu bikere... erkeklere zaman zaman acı cektırmekte gerekıo sanırım .istemedende olsa.. oysaki manyak gibi seviorum onu
evrim nie opturmuon cocugu sen bakim karantinacı
birgün banada kısmet olur inşallah kuzynin poğaça ayaklarını ve çörek ellerini yemekkkk
o topik senin bu topik benim geziyorummm
yerim beni çok özlemiştim yahoyu iyi olduyaho iş başında
[/URL][/IMG]
bu kuzyde şimdi bu kadar asalet var ilerde kızlara hiç yüz vermez maşallahhElif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
elife de maşallahBu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla
esra kırıksın biliyon mu delikafadulden[/url][/IMG]
başın sağolsun allah ilerde gelceklere uzun ömür versin canı sağolsun yahomundayahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:
valla doğru dürrüst foto bile çekinmemişim desen inanır mısın ama gercek 1 -2 poz var ondada kıyafetim müsait değildi ama inş sözümü tutucamevroşşş naberrr
beratım kocaman olmuşş
ama sen bizi o güzel yüzünden mahrum bırakmşsın böbeemmm
gizemmm
babam benim hep avukat olmamı isterdi çok konuşuyorum diye
bide çok yalancıymışım o yüzden tam bana göre meslekmiş :sinifsinif:
sözüm meclisten dışarı sempatiksalakcinni
ben seni çok sevdim bilesin kanım kımıl kımıl etti sana karşı kaydirigubbakcemile5
ayy ezdimiii.ruhuna el -fatiha yanı.yazık olmus civemeklerken üstüne bastı
o kadar dikkat ediyodum ama kafamı çevirmemle hızla üstüne emekledi dizi ile ezdi resmen
sonra bi ayciveağını kaldırıp inceliyor yerde yatan hayvancağızı :sinifsinif:
amannn Özlem nettin sen:1shok:o konuda bende çok yetenekliyim küçükken evi süpürüyordum tezgahın altında gezinen kuşu süpürgeye çektim ama yanlışlıkla oldu :sinifsinif: sonra demir borunun içinde en cılız sesiyle cik cik diye kısık kısık bağıran civcivi çıkartmak için oklavayısoktum boruyu yerine vurup durdum civcivin içi dışına çıkmıştı 1 gün yaşadı o haliyle bilmiyorumkismile
ruhumuzda merak var biz napalımzemuszemusPervin cidden olayı çok merak ettim biliyorsun meraklılık ruhumda var :kedi:
oo minişimmm akşamları seni burada görmek pek mutluluk vericiiii
soru; bebiklerin dişlerini nasıl temizliyorsunuz? temizliyor musunuz?
ya şöyle, ben çok önem veririm dişlerime, dişçiye duydugum korkudan olsa gerek.. ama Ada'nın dişlerini ihmal mi ettim acaba? arada siliyorum ıslak temiz bir tülbentle, ama geçen farkettim ki sarı küçük lekeler olmuş( silince çıkmadı.. çok kızdım kendime!! ama bilemedim ya yeni çıkan dişte böyle bişey olur mu??
pukettt elif ne şirin kız olmuş öyleee
bir zamanlar kuzy ile çok benzerlerdi ancak kuzy onun abisi gibi duruyor şimdiii guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?