2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel soru,ama hıc temızlemedım ben.erken dıe yanı.1 yasından sonra bebişlere özel fırcayla belkı.ama şimdilik yapmıyorum bişe
Bunlar da bugün aldığım ciciler
G]
cıceler cok güzel güle güle gıysın mınık kuşun

gunaydın..

cok kanka olmasakta daha iizz. gece uykumda sarıldım sabahta oyle biraz eceyle oynadı gitti.. daha iiz ama aksam 11de ucak böğğğ... nur senin gibi oldum haaa

spor salonunu soyledim bosver mosver dedi ama sonunda sen bilirsin dedi.. bu işte ok.

efrimm o ozy ile acılmıs gozlerinden operim :)

meltemcim ameliyat dediler demek. neyseki hemen degil bak ece buyudu 9 aylık bileoldu
hatırlarsan ben ece 3 aylıkekn safra ameliyatı olmustum
gelip geçiyor kalıcı birhastalık olmasın yeterki tedavisi olan birsey olsun

evet canım tedavisi var sonuçta

meltem gecmiş olsun..

taze koleksiyonuna bayıldım sedefli beyaz ve pembe tonları favorilerim

çok sağolasın

günaydın..bu topiğin sinerjisi ne ya ..akşamda ben eşimle takıştım..hatta abarttım yanımda bile yatırmadım..kızın odasında yattı sabahın köründede işe gitti of..
dün sabah aniden rahatsızlandım akşama kadarda sürdü yemek filanda yapmadım..eşim gelinc ebirşeyler hazırladı yedik buraya kadar herşey normal..cıngar kızın yüzünden çıktı...sıpanın uykusu geldi yamıyorda mıy mıy hertarafada çantasını dağıttı dersini bitrimek için zırlıyor benimde başım çatlıyor git yat yarın bitiririz diyroum yok bu gün bitirecem diye ağlıyor uykuda gözünden akıyor eşimd eyorgun eminiyet yeni bişey çıkartmışi görevdeyken spor yapıyorlar ilkgünden futbol sahasnı 4 kere koşturmuşlar oda yorgun yani eşşek sıpası en sonunda bizi birbirimize düşürdü.çantasını toplamayınca banada ters cevap verince babası bi tane yapıştrıdıki hiç ellemez sonrada film koptu..
neyse benide kırdı çok üzüldüm ..kavgaya tartışamaya dayanamıyorum vede sevmiyorum ..ama olan oldu işte..bugünde rahtsızım ...gecede EFSANE GERı DÖNDÜ SAAT BAŞI AYAKTAYDIM..
ESRA uykusuz hergece yorgunum ölesiyeeeeeeee..

bu gaz belası tam olarak ne zaman geçiyor acaba? tekrarlamaz inşallah
elifim senin biyolojik saatini yirim canım benim. benimki sana uyuyorda o saatlerde takıntılı ben manyak manyak işle güçle uğraşıyorum.
takıntı derken bu konuyu uzuuuun zun konuşmak isterim seninle.sen bendeki hikayeleri ve kendimi nasıl perişan ettiğimi duymalısın.anlarsın beni hissediyorum.tam bir mükemmelliyetçi oldum.herşey dörtdörtlük olsun istiyorum olmuyor.hem spora gidip hem çocuğuma vakit ayırmak hem işimde iyi olmak hem evi toplamak çeşit çeşit yemek yapmak sağlıklı beslenmek,neva'yı iyi yetiştirmek çokk zormuş çoook. burcucuğum ben sabah 8'de işe geliyorum.Geceden önceden neva'nın yiyeceklerini yapıyorum.ondan önce spordan geliyorum duş falan.neva bana hep naz yapıyor mızırdıyor.sabah kahvaltı yapabilirsen ne ala.yemek falan getiremiyorum.kepekli ekmeğe sandiviç yapıyorum,meyve koyuyorum.tabi zamanım olursa.uyanabilirsek.neva'nında uyandırılma ve giydirilmesi var.Salih yardım ediyor.ama hayatımı düzenlemeye yetmiyor.Annen olduğu için ve okulda çalıştığın için çok şanslısın.imreniyorum sana:)
okula geçince daha iyi olurr umarım.ama herkes öğlen tantuni.lahmacun yerken ben sandiviç yiyorum.bitki çayı yapıyorum.böyleyken böyle.ama tam olark dengeli besleyemiyorum bünyeyi.moralim bozuk.zaman yetmiyor bana.
ah canım benim yaaa
Bu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla

çekik gözlü güzel elif maşallah sana
Ben face'de arkadaş olarak ekleme istekleri gönderiyorum gruptakilere haberiniz olsun.
Kabul ederseniz sevinirim.
ettim bile
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))

nasıl bir karizmasın sen çocuk.o yanaklar ne lokum öyle
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
esra sen nesin bana bir söyle yaaa? ben neva'ya bu hareketleri yapsam parçalar beni.nasıl uysal benim kuzum.eee alışmıştır yavrucak
yahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:
haydaaaaaa salihe anlattım nasıl güldü bilsen
emeklerken üstüne bastı
o kadar dikkat ediyodum ama kafamı çevirmemle hızla üstüne emekledi dizi ile ezdi resmen
sonra bi ayağını kaldırıp inceliyor yerde yatan hayvancağızı :sinifsinif:
ben yahyayı görmek istiyorum yav.tam sopalık tam
bende çok hayvan öldürdüm ama hiçbiri canice olmadı :hulya:
tabe tabe hatırlamaz mıyım?
bana müsade birikmiş 2 bölümlük lostumuz var. öpenzi !
iki hafta ara verdiydi zati

HERKESE günaydın.bugün işler çok yoğun yoklayacsğım sizi.merelim bozuk yav.süper anne olamıyorum.şimdi kendimden beklentilerimi törpüleyeceğim

gece döktürmüşsünüz....
ESRA yahoma ne yaptın sen ya felaket birşeysin varya ..civcivinizede üzüldüm başın sağolsun..
EFİM yumuk kuzyi öperim sen elletmesende ben öperim kucaklarım mıncıklarım oka yaniiiiiii
NURDAN saykoluğun normal be yavru herşey üstüüset gelmiş olcek okadra kendini içinde kiltiletip unutmadığına şükret..
PUKKET cicilerini hayırlı olsun hepside çok güzel mende parisli olana bayıldım..hello kityyden gına geldide..
PERVİN spor salonu olayına sevindim..kıskançlık benden çok eşimde vardır ..
GİZEM dişlerini silmiyorum ama mama ve yemek sonrası su veriyrom..
NUR eşin Ankara'damı askerlik yapacak tam anlamadım sen de öyle istiyordun sanırm evimiz var diyorudun öyle değilmi..Mustinin resmini görmedim ama çok şekrdir eminin..
TAZE ocelerin süper..alt çekmecedikilerde öyle..

günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...

üst komşumun oğlu 13 aylık KABAKULAK çıkarmış... oda dün oğlunu alıp annemlere gelmiş selinin yanına canım çok sıkıldı... çok tedirgin oldum... gerçi 15 dk. falan durmuşlar ama yinede içim içimi yiyor daha aşıda vurunmadık biz ya en azından komşumun oğlu aşı olup öyle çıkardı kabakulağı ama bizim daha 12 ay vaşı olmamıza çok canım sıkıldı yardım bekliyorum sizlerden böyle çabuk bulaşırmı kabakulak bulaşırsa ben ne yaparım ya((((((

PUKKET kızında tam cimcime olmuş narin bir kız olacak belli..
DıDE süpergril değilsin kuzu hırplama kendini...

Son düzenleme:

Öncelikle inşallah birşey olmaz...fazla durmamışlar...
seni korkutmak istemem ama bizede tuba 14 aylıken halam ve kızı gelmişti meğersem kız kabakulak geçiriyormuş ve bizede geçti 1 hafta hiç ateşi düşmedi ve aniden gece suratı kocaman oldu yavrumun çok zor doktor aşı olduğu haldede bu kadar şişmememeliydi demişti.
Takip edin ateşi faalan çıkarsa beklemeden doktora gidin durumu anlatın nasıl önlem alınır bilemem..

offf canım ya sağol ama çok korkuyorum ne kadar düşüncesiz insanlar varya.... ben kesinlikle ne kendim hastayken nede selin hastayken bir yere gitmem hele hele küçük çocuğu olan kimseye gitmem.... ama o bunu huy edindi kışında birkaç kez oğlu gripken getiri çocuk köh köh öksürüyor o almış getirmiş selinin yanına birşey demedim ama dün yaptığı çok zoruma gitti.... hadi grip bi nebze ama bu hastalık bambaşka birşey daha aşını olmadı selin ya çok üzülüyorum inşallah birşeyi olmaz yavrumum:gitme::a015:senağlama

bugün BıMDE twist varmıştı arkadaşlar tesadüf sabah işe gelirken bimin önünden geçmiştim proşürüne bakarken gördüm aldım bakalım inşallah işe yarar..... 8,5 liraydı sizin oralarda kalmış olabilir ilgilenenler almak isterse....

inşallah olmaz korkma sadece takipte olun ..

çevremde 3 tane bim var bugünde gidecektim ..bakarım..

Son düzenleme:
arkadaşlar dr. umuzla konuştum ... tehlikeli dedi tam bulaşma dönemiymiş ilk 6 ay hiçbir hastalık bulaşmaz ama şimdi çok tehlikeli dedi... korkuyorum... kaba kulaktan çok komplikasyonları çok tehlikeli oluyor dedi... birşey olursa hemen arayın cebim gece gündüz açık dedi..çok korkuyorum evi aradım annem biraz ateşi var gibi dedi eyvah kabakulak oldu diye ağlamay başlayınca kızdı bana yorma öyle dedi birşey yok dedi allahım sana emanet yavrum kafayı sıyırcam....

aynen bende boyle yapıyorum ama cuma aksamları yatmadan evel yapmaya karar verdim dra sormustum olabilir demisti geç saatte yaparsan ki artık5 aylık degiller ilk yogurt zamanı gibi yani o kadar tazeligi kaçmıs uc bes saat ara olmus birsey olmaz cunku sabah yapıp disarı çıkınca yanıma alamyıorum yogurt mayalanmadan aksam gelip kostur kostur yogurdu yedir sonra ara koy yatmadan evel kasık mamasını yedir patlıycak çocuk kuscak diye korkuyorum
aksamdan yapıp yanıma alcam yogurdu bundan sonra

geneled adetin ilk gunu baslanır bu ilaclara bu farklı heralde 3. gunu ve dozuda dusukmus.

KEÇİ SUTU
ARKADASLAR GEÇEN GUN MADO DA GORDUM BEBEKLER İÇİN EN İDEAL SUT KEÇİ SUTU MADOLARDA ARTIK VS DİYE

kırmızılarrr

çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))

ayy benimde sirketteki cekmecemde aynen bu kadar oje ve benzer renkler mevcut:) manikurcu arabası gibi diyourm cekmece silme oje dolu ve asitan pamuk makyaj temizleme mendilleri yedek don :) icap falan ederse diye torpu ayak parmagına oje surerken aralarına konan kuaforden satın aldıgım ped gibi seylerden vs vs saymakla bitmez kuaforcu halt etmis benim sirket cekmecemin yanında: ))))

yok ya bu yeni araba kullanmanla alakalı bir dusunememe durumu.:)
en korktugum seydir hiç basıma gelmedi çok korktugumdan çok onlem alırım arabanın son kapısını kapatmadan anahtarı tekrar tekrar kontrol ederim .)
geçmis olsun

Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))

ya hastayım bu kuzy nin ciddi agır abi bakıslarınaa

buda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5

ayy ne guzel opucukyapıyor mustiii yavrum yaa

nurcum bencede oda ya napmıssın oyle bakarken resme bile gozum yoruldu ben sadelikten hoslanırım genelde ama senin hosuna gitti ise gule gule kullan

canım ben bostancı içerenkoy arasındayım. e5 bostancı koprusunun yanı basında oturuyorum. bilirmisin ??

öpüyorum seni mucuuukkk lülülülülülü

bende seni kocaman opuyorum çatlak kadın :)))

gizemcim aldıgm para bakıcıya gidiyor demissin benimde yaklasık olark bu sekilde
sende haklısın meslek nankor bende tazminatım var birde sıkılıyorum evde alıskınd eilim yazın iyide kisin korkunç evde oturmak diye çalısıyoum. birde iyi bakıcı buldum bulmasam kesin ben abakardım
ilerde bunun emeklilgi vs si var diyede çalısıyorum tabi hali hazirda guzel bir isim var

sabancı holding deyim ben 4 levent sabancı center yani ikiz kulelerde.

adas ya çocugu sebek etmissin elinde git kendine yap o kas goz hareketlerni :)) yazık yavruma ya suratını ezip buzmusun :)

yahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:

hay allah (

ayy ozlem içim acıyarak okudum yahuu neye ugramıstır hayvancagız (

özlem sayko ayçadan daha beter çıktı iyimi delikafadulden

:)))))))))))))))

off bu aski memnu da sikmaya basladi ne guzel 1975 te cekilen 9 bolum cekmisler 15 er dakika hemen sonuna geliyorsun..ohooo daha bihter ne zaman intihar edicek ki??

ya izledinmi sen o bolumleri nurdan 15 dakika x 9 bolumde ne kadar konu islenirkiii
bende bakmak istiyorum merak ediyorum varsa bir link falan yollasana

senin seksapaliten cuvalda giysen uzaktan belli oluyor demekki canım niye kızıyorsun adamlara :)) saka saka tabi igrenc birsey kısın bende atkı sapka sarılı ne oldugum belli degil millet durur korna çalar falan malum evim e5 e yakın ıssız oluyor

gidin gidin hiça klınız kalmasın anneannesine bırakıyorsun ne kalıcak super iyi gelicektir ozleyin birbiriniz dorukla hem harika valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…