güzel soru,ama hıc temızlemedım ben.erken dıe yanı.1 yasından sonra bebişlere özel fırcayla belkı.ama şimdilik yapmıyorum bişesoru; bebiklerin dişlerini nasıl temizliyorsunuz? temizliyor musunuz?
ya şöyle, ben çok önem veririm dişlerime, dişçiye duydugum korkudan olsa gerek.. ama Ada'nın dişlerini ihmal mi ettim acaba? arada siliyorum ıslak temiz bir tülbentle, ama geçen farkettim ki sarı küçük lekeler olmuş( silince çıkmadı.. çok kızdım kendime!! ama bilemedim ya yeni çıkan dişte böyle bişey olur mu??
cıceler cok güzel güle güle gıysın mınık kuşunBunlar da bugün aldığım ciciler
G]
meltemcim ameliyat dediler demek. neyseki hemen degil bak ece buyudu 9 aylık bileoldu
hatırlarsan ben ece 3 aylıkekn safra ameliyatı olmustum
gelip geçiyor kalıcı birhastalık olmasın yeterki tedavisi olan birsey olsun
meltem gecmiş olsun..
taze koleksiyonuna bayıldım sedefli beyaz ve pembe tonları favorilerim
Meltem çok geçmiş olsun cnm :teselli:
QUOTE]
çok sağol
gunaydın..
cok kanka olmasakta daha iizz. gece uykumda sarıldım sabahta oyle biraz eceyle oynadı gitti.. daha iiz ama aksam 11de ucak böğğğ... nur senin gibi oldum haaa
spor salonunu soyledim bosver mosver dedi ama sonunda sen bilirsin dedi.. bu işte ok.
efrimm o ozy ile acılmıs gozlerinden operim :)
günaydın
bu gaz belası tam olarak ne zaman geçiyor acaba? tekrarlamaz inşallahgünaydınnnnnnnn.saat 3 ten beri ayaktayız..Yusuf beyin gazı hortladı..sağda solda sızıp kalmamak için hemen topiğe sarıldım ..başım çatlıyor...efendi kaka yaparsa sallamayı bir daha deneyeceğim..çalışmaları hızla sürüyo umutluyum bu gece pardon bugün uyuyabilirim belkiiiiiiiiii..tabi bunu uyuturum öbürü kalkar...siz gel,in ikinciyi düşünmeyin heleki 30 yaş üstü bayanlarrrrrrrrrr..
gece sardırmışsınız yine bi lapatopum yokki en azından ayağımda sıpa elimde lapatop karşımda siz gece sıkıcı geçmezdi...
takıntı derken bu konuyu uzuuuun zun konuşmak isterim seninle.sen bendeki hikayeleri ve kendimi nasıl perişan ettiğimi duymalısın.anlarsın beni hissediyorum.tam bir mükemmelliyetçi oldum.herşey dörtdörtlük olsun istiyorum olmuyor.hem spora gidip hem çocuğuma vakit ayırmak hem işimde iyi olmak hem evi toplamak çeşit çeşit yemek yapmak sağlıklı beslenmek,neva'yı iyi yetiştirmek çokk zormuş çoook.elifim senin biyolojik saatini yirim canım benim. benimki sana uyuyorda o saatlerde takıntılı ben manyak manyak işle güçle uğraşıyorum.
burcucuğum ben sabah 8'de işe geliyorum.Geceden önceden neva'nın yiyeceklerini yapıyorum.ondan önce spordan geliyorum duş falan.neva bana hep naz yapıyor mızırdıyor.sabah kahvaltı yapabilirsen ne ala.yemek falan getiremiyorum.kepekli ekmeğe sandiviç yapıyorum,meyve koyuyorum.tabi zamanım olursa.uyanabilirsek.neva'nında uyandırılma ve giydirilmesi var.Salih yardım ediyor.ama hayatımı düzenlemeye yetmiyor.Annen olduğu için ve okulda çalıştığın için çok şanslısın.imreniyorum sana:)taam len taaam :)
Dengeli beslenmiyorsundur. Öğle yemeği yerine poğaça yiyor musun mesela? yapma! İlla da sebze ye, ya da ızgara, ya da bakliyat ama illa ki normal yağlı yemek! Ara öğünlerde de meyve veya 2-3 diyet bisküvi. Hiç bir öğünü atlama. oliyi!
ah canım benim yaaaeveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja atayim, bagaji kapattim ve bilin bakalim ne oldu, arabanin anahtari bagajda kaldi:))araba otomatik degil ve kapilarida acmamistim yani sadece bagaji acip kapatinca anahtarda icerde kalinca hic bi sekilde acilmiyor..cuzdanim cantam evin anahtarlari paltom hersey arabada..elimde bi cep tel, paltosuz, havadisarda 10 derece bile degil buz gibi kaldimmi..yedek anahtar tibette o da pariste mi bugun(sigortanin telini bilmiyorum evraklarda arabada..krese gittim hemen interneti kullanmak icin teli buldum sigortanin asisstance inin allahtan ozel bi sigorta daha yaptirmistim, 1 saat kreste gelmelerini bekledim, adam geldi, araba calmak icin yaparlarya o sekilde kapiyi gevsetip iceri cubuk sokup kapinin kilidini acti zar zor, sonra arka koltuktan bagaja ulastim mantomdan anahtarii aldim:)))nasil tam odulluk di mi??acamasa tek dusnudugum eve nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
çekik gözlü güzel elif maşallah sanaBu da kızımdan birkaç kare.. kardeşim babamla
ettim bileBen face'de arkadaş olarak ekleme istekleri gönderiyorum gruptakilere haberiniz olsun.
Kabul ederseniz sevinirim.
nasıl bir karizmasın sen çocuk.o yanaklar ne lokum öyleElif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
esra sen nesin bana bir söyle yaaa? ben neva'ya bu hareketleri yapsam parçalar beni.nasıl uysal benim kuzum.eee alışmıştır yavrucak[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
haydaaaaaa salihe anlattım nasıl güldü bilsenyahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:
ben yahyayı görmek istiyorum yav.tam sopalık tamemeklerken üstüne bastı
o kadar dikkat ediyodum ama kafamı çevirmemle hızla üstüne emekledi dizi ile ezdi resmen
sonra bi ayağını kaldırıp inceliyor yerde yatan hayvancağızı :sinifsinif:
tabe tabe hatırlamaz mıyım?bende çok hayvan öldürdüm ama hiçbiri canice olmadı :hulya:
iki hafta ara verdiydi zatibana müsade birikmiş 2 bölümlük lostumuz var. öpenzi !
günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...
üst komşumun oğlu 13 aylık KABAKULAK çıkarmış... oda dün oğlunu alıp annemlere gelmiş selinin yanına canım çok sıkıldı... çok tedirgin oldum... gerçi 15 dk. falan durmuşlar ama yinede içim içimi yiyor daha aşıda vurunmadık biz ya en azından komşumun oğlu aşı olup öyle çıkardı kabakulağı ama bizim daha 12 ay vaşı olmamıza çok canım sıkıldı yardım bekliyorum sizlerden böyle çabuk bulaşırmı kabakulak bulaşırsa ben ne yaparım ya((((((
Öncelikle inşallah birşey olmaz...fazla durmamışlar...
seni korkutmak istemem ama bizede tuba 14 aylıken halam ve kızı gelmişti meğersem kız kabakulak geçiriyormuş ve bizede geçti 1 hafta hiç ateşi düşmedi ve aniden gece suratı kocaman oldu yavrumun çok zor doktor aşı olduğu haldede bu kadar şişmememeliydi demişti.
Takip edin ateşi faalan çıkarsa beklemeden doktora gidin durumu anlatın nasıl önlem alınır bilemem..
offf canım ya sağol ama çok korkuyorum ne kadar düşüncesiz insanlar varya.... ben kesinlikle ne kendim hastayken nede selin hastayken bir yere gitmem hele hele küçük çocuğu olan kimseye gitmem.... ama o bunu huy edindi kışında birkaç kez oğlu gripken getiri çocuk köh köh öksürüyor o almış getirmiş selinin yanına birşey demedim ama dün yaptığı çok zoruma gitti.... hadi grip bi nebze ama bu hastalık bambaşka birşey daha aşını olmadı selin ya çok üzülüyorum inşallah birşeyi olmaz yavrumum:gitme::a015:senağlama
bugün BİMDE twist varmıştı arkadaşlar tesadüf sabah işe gelirken bimin önünden geçmiştim proşürüne bakarken gördüm aldım bakalım inşallah işe yarar..... 8,5 liraydı sizin oralarda kalmış olabilir ilgilenenler almak isterse....
purcuu ben afike sabah mayalıyorum akşama dogru yiyor taze taze.:)
sabahkalkarkalmaz wc ye gidipelimiz yüzümü yıkayıp ocaga sütü koyuyorum o arada diş fırçalarken süt kaynıyor hemen ılıklaşınca mayalıyorum hiç vakit kaybım olmuyor..
benim yoğurt nedense 5-6 saate olmuyor, daha uzun süre istiyor. Gece yatmadan mayalıyorum, kuşluğa iyi oluyor. Zaten sabah Onur'un müslisine kullandım. SKT dünü gösteriyordu günlük sütün.
hehe :) 40 beden zara vardı, kapının önüne koydum :) gerçi daralttırırdım ben onu ama eski pant. deforme oldu artık kumaşı da...
DERYA evet Sibel doğru hatırlıyor. YAZZ ilacımın adı. yasminin bile etken maddesi 30 mg imiş, bu 20 mg. Yan etkileri çok çok çok az. Ancak unutmayacaksın dedi doktr. Ben araştırdım, ilk regl uzun sürüyormuş biraz. Bİr de ilk ay ödem - lekelenme yapıyormuş, sonra rahatmış. 3. gün bugün, başladık bakalım.
Yoğurt mayalamaktan bahsedilmiş..
Maya lamaya başladığımdan beri sütaşın günlük sütleriyle mayalıyordum.
Dün benim evin yakınına köy ürünleri satan bir market açılmış.Tabi ben geri kalırmıyım hiç gittim..
Anaaaa bi baktım keçi sütü..
KAY isimli bir markanın pakette keçi sütü ondan aldım kaynattım şimdi..
Ondan mayalayacağım.Aklıma takıldı..
Size sorum hiç keçi sütüyle mayalayan oldumu..
Tadı nasıl..
Malum sütü hiç sevemediğim için tadınada bakamıyorum..
kırmızılarrr
çekmecemi düzenliyordum da, manzara bu :)) paylaşmadan edemedim. satsam zengin olmam de mi :)))
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya nasil giricem, hadi 6ya kadarok, sonra teoyla sokakta kaldim, paramda yok, kartlarim hersey arabada cilingiri nasil cagiricam:))
Elif ın kardesın ıle fotosuyla.. bızım foto arasındakı tek fark kardeslerın farklılıgı :))
buda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5
Meltem çok geçmiş olsun cnm :teselli:
Nurdan başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir akannehir Neyse kavuşmuşsun düldülüne bu arada aranız nasıl?? zemuszemus
Buket Elif çok tatlı olmuş büyümüş maşallah.. cicilerinizide güle güle eskitin.. Senide pek Esrako sen tam olarak neredesin?? Anadolu yakasında...
kurtulamıyorum :umursamaz:
öpüyorum seni mucuuukkk lülülülülülü
buketttt en cok paris tisortune bayildimm...
yahya civcivi öldürdü moralım çok bozuk :sinifsinif:
o konuda bende çok yetenekliyim küçükken evi süpürüyordum tezgahın altında gezinen kuşu süpürgeye çektim ama yanlışlıkla oldu :sinifsinif: sonra demir borunun içinde en cılız sesiyle cik cik diye kısık kısık bağıran civcivi çıkartmak için oklavayısoktum boruyu yerine vurup durdum civcivin içi dışına çıkmıştı 1 gün yaşadı o haliyle bilmiyorumkismile
özlem sayko ayçadan daha beter çıktı iyimi delikafadulden
off bu aski memnu da sikmaya basladi ne guzel 1975 te cekilen 9 bolum cekmisler 15 er dakika hemen sonuna geliyorsun..ohooo daha bihter ne zaman intihar edicek ki??
İnşallahhh :Saruboceq:
Ayyy.... Bİlmem mi, ben de otoyol kenarında dolmuş beklerdim. Sabahın 5.30 unda, karanlıkta, kafam gözüm her tarafım sarılı, kocaman palto, hatlarımı bırak, kadın olduğum bile belli değilken selektör yapardı arabalar! Ne rezalet
19 Mayıs'ta arkadaşımız evleniyor Uşak'ta. Gitmesek olmaz. Kankamız :) Doruk'la nasıl olacak diye düşünürken, annem "bırakın" dedi. Ama nasıl yaa.. aklım burada kalır, nasıl olur nasıll? Keşke bi arabamız olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?