2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yiğit Efe güzel olur....

ayçammmm
bana gel demişsin ancak bende aynı dertten muzdaripim yaho koltukta durmuyo yeni koltuk denemeleri yapıyoruz sonuç olumlu olursa gelmek isterim açıkçası..

meltem geçmiş olsun

koltuk ne aldınız esrammm bende araştırma aşamasındayım. bi bilgi versen ... anlatsan...

yahoyu şebelek yaptığın için terruk ederim seni. ama o çok tatlı çok çok tatlı!!!

edaaa naptın vedatın yöntemini uyguladınmı ben 1 gecede pes ettim. sende anlat biraz...

güldüm de üzüldümde kuzumm
neyseki kolay çözmüşsün bencede kafada bin tane şeyle normal.

ole kıssssssss.. cok cimridir kocam, çayı felan içip güneşte kurutup tekrar ıcıyoruss biss :hulya:

benim büyükannem yapıyomuş inan. yokluktan ama. kocasıda yok 2 çocuk derken...
gülme lüffen delikafadulden kıyamam ya.

dostlar sağolsun

allahda seni ve hepinizi topunuzu çok güldürsün.

hoşgeldın canım,cok aktıf gördüm senı:lepi: benı tanıyonmu peki benııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nası tanıycan dogru dürüst gıremıyorum bıle :))

ilk cümleyi okuyunca alttaki cümle aklımdan geçti bu kadar olur insanın kendini bilmesi güzel

bende çok hayvan öldürdüm ama hiçbiri canice olmadı :hulya:

sana bir kere daha pes!!!

didom batmanamı geleyim sinop daha iyidir sen gelsen ya da ortada ankarada buluşalım
şimdide yemek olayını çeşitlendirmeye taktım.
bizden geçti derler ya takıntısız çocuk yetiştirmenin yollarını bulmak istiyorum bide.
mesela dışarıda lavaboya giren çocuğumuza aman etrafa elini değme deriz ya direk çocuğu temizlik takıntılı hale getiriyormuşuz.gibi.bilsekte yapmasak.
gece yine 3 te yatıp 6 da kalktım. zorluyorum bakalım nereye kadar.
önceki geceden kalanları bitirdim.
cumartesiyi istiyorum benim olacak.

esrako anlamadım ben şimdi hala hergünmü yapıyoruz yoğurdu
ben yoğurt makinesi aldım demiştim ya 6 tane aynı anda yapıyorum ama şimdi haftada iki gün süt almaya başladım ayrıca haftada 7 kilo sütü neyapacağımı hala bilmiyorum.

Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))

kımıl teom üzülme tarih yazacak bu satırları bende sana göstericem bak oğlum zamanında anacın senin için böyle diyordu diye:lepi:

nur gozun aydin ama karnin erkek karnina beznziyordu her nekadar icime kiz dogsada..

Nur çok sevindim! ne güzel arkadaş olacaklar birbirlerine! sağlıkla kucağına al inşallah!

Deryacım, resimlerimize yaptığın yorumlara çoook teşekkür ederimm :)

benim tahminim tuttuuu erkek dedimdi bastan beri
hadı hayırlısı olusun nur
isim dusunun artık yada dusunmusmuydunuz ?/
musti içinç okkk sevindim acayip guzel arkadas olarak buyuycekler
kiz erkek çok farklı çunku. bizim yasf arkı varda ben kendime olsun kız olusndedim
yoksa bir yas araları olcak neredeyse ilerde hiç oyun oynatma onları eglendirme derdin olmayacak dusunuyorum berkenin aynı yasa yakın birkardesi olsa bizim evde ooo super olur hiç bizle ugrasmaz takılırlar birlikte

damlacım valla bizde bakıcı var her gun yaptırıyorum bende cumartesi pazar her gun ayrı yapıyroum çok basit çunku hani bunu sorgulamadım iki gunluk yapsammı diye çorba zahmetli de yogurt yapmak iki dk lik is diye aynen haftasonu uyanınca sutu kaynatıyorum kahvaltı hazırlarken souguyor mayalayıp koyuyourm kenara

bu arada chicco primera mı neydi bizimki hatırlamıyrom tam en çok satılan iyi marka olup uygun fiyatlı oto koltugu e bebekten biz 225 e mi ne almıstık
gayet memnunuz

nur gözünaydın !!! canım sağlıkla sıhhatle gelsin yiğit efe!!!
ne hoş değilmi aynı heyecanlar yeniden başlıyor....

saol cnm benim benim yok şimdilik sökemio ama yakında onuda yaparr ama o başarmadan önlem almam lazım bu arada eminim ikisi beniii peşlerinde ii koşturacaklar

keyifli yorgunluk olur bunlar.. yiğit çok güzel bi isim adıyla yaşasın inşallah..

edaaa naptın vedatın yöntemini uyguladınmı ben 1 gecede pes ettim. sende anlat biraz...

yok damla abla ilke bi kaç gündür iyi bi ay içinde iki kere üşüttü huysuzluk mızırdanma geçmedi bi türlü bu gece deneyeceğim ilk denemem henüz bakalım dün gecede 2 kere uyandı şaşırdım normalde 4-5 kere uyanırdı her saat uyandığı bile oluyodu o yüzden uykusuz değilimya kesin denerim bu gün heralde

sen döndünmü ankaradaydın bi ara vedata gitmedin heralde bahsetmedin hiç.. bizde bu ay 23 ünde gidicez biraz geç oluyo babişkomuz şehir dışında olacak tam gideceğimiz hafta bi hafta kaydırdık bizde..

amanınn akannehir

gunaydın..

cok efrimm o ozy ile acılmıs gozlerinden operim :)

olumunekankayizsmile canımsın cigerimsin..

o kadına ıkı laf etmezsennn Sıbel... gelıp te buraya yazmazsan cok kızacagım sana, lütfen!! madem komsun, bunu herseferınde yapacaktır, kadına ders olsun.. LÜTFEN!!!

Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))

Aaaa, o canlıdan bizde de var.. kaydirigubbakcemile3

bu arada hayırlı cumalar herkeseee

Cemil cümlemize...

kuzey ve elifin dayılarıyla olan fotolarını çok beğendim maşallahh maşalahh kuzulara..

olumunekankayizsmile

vall sabah aklıma geldı, ıcımden senınle konustum.. dedım Derya nereden bulacagız bunun uht sız olanını

ya ben genelde yoğurdu uht sütle yapıyorum.. günlük pastorizelerle tutturamıyorum sanki yada öylemi denk geldi bilemiyorum ama çoğunlukla uht bişi olurmuki yaa..

Eda ne olursa olsun gunluk sutle yap.. cıkar uht yı hayatından..

Ayy ayayyaya.. bı de inleterek yazmıssınn.. nası heyecanlandım... artık sırtın yere gelmez senın bu koçlarlaaa... gözün aydın kuzumm.. tamamını erdırsın Rabbimm...

kaydirigubbakcemile3

esra ben sütü kaynatmıyorum mayalayacağım sıcaklığa kadar ısıtıyorum.. kaynatınca besin değeri ölmezmi.. doktorunuz mu öle dedii ben sormadı hiçde sen kaynatıyorum deyince kafam karıştı..

sen benle konuşurken ben sancıdan kıvarnıyordum..mesacını alamadım bajım hastalıktan kırılıyorum ayağa kalkınca karnıma şiddetli bir sancı giriyor oturunca geçiyor...onun için akşama kadar burdayım ev uçmuş durumda..
uhtyi bizde çıkarttık..günlük süte devam ..keçiyi biz bulduk ama eşim taşıyamz ilçede görevli ya orda gözünün önünde adam keçi besliyormuş taze taze ama olmadı..
Ve Eprunun göbeği sıfır göbek biz ondan daha çok şişiğiz :CüvCüv:yaneeeeeeeeeesempatiksalakcinni

öncelikle aminnnn.. rabbim isteyen herkese versin. ne güzel üç erkekli olacaksın :) onlar arkadaş gibi olurlar her destek olurlar birbirlerine ayy ne güzel yaa.. sağlıkla kucağına al inşallah nurcum. hayırlı uğurlu olsun.
oyoyoyyyy topiğimizin ikinci yiğiti geliyor desene :) paşamın adaşı, bir yiğit kuş daha :)
yiğit kuşum Fatma bende yiğit ismi duyunca aklıma geliyor ..:))))

:)

Son düzenleme:
geldimmm.... öğlen kuaföre gtitim anca gelebildim mağara kadını modundan kurtuldum artık kaşımı bıyığımı ağdamı oldum geldim binbir uğraştan sonra. 1 ay rahatım artık:))))

NURRR çok sevindim canım benim hadi hayırlısıyla kucağıan alırsın inşallah.. mustiye arkadaş geliyor ne güzel....

EVRıMıM evet söylemem lazım kendi kendimi yiyorum çünkü bunun sonu gelmeyecek kıştan beri sabır sabır dedim tutup çocuğunun kolundan getirdi hep bundan sonrada getirecek...... buda ona kapak olsun bir daha yapamasın......allah korusun hele bi bulaşmış olsun yıkıcam onun kapısını senin yüzünden oldu diyeceğim.....

Esracım sağol yorumun için :) evet ne yalan soyliyim Ece'yi ben de benzetiyorum Ada'ya hele şimdi saçlar da uzayıp hafifçe dalgalandı, daha çok benzediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…