aminnnnnnnn canlarım hepinizin yüreğine sağlık bende hep öle diorum serapcım böle büyüdüklerinde hayal ediorum mustiylee kol kola girip gezdiklerini filan ki esramın dediği 2 side hayırlı evlat olsunlar...bu arada isim derdide yokkk yiğit paşaaam gelio gökhan efeyi çok seviodu isterse ekler sonu yoksa sadece yiğit olacak:
ayçammmm
bana gel demişsin ancak bende aynı dertten muzdaripim yaho koltukta durmuyo yeni koltuk denemeleri yapıyoruz sonuç olumlu olursa gelmek isterim açıkçası..
meltem geçmiş olsun
selam herkesee... daha yeni fırsat bulabildim..
dün akşam hıdırellez için resim çizdim gül ağacı varmış aşaşğıda benim hiç haberim yoktu komşulardan bi kaçıyla gittik gömdük sabahda işe erken giden arkadş alacak.. bakalım inşallahh...
halsiz ve yorgun hissediyorum bu gün.. hiç bişey yapmıcm.. uzaniim birazz..
eveett bugun gunu salagi odulunu bana verebilirler..ben cidden cok dalgin oldunm..bugun ne yaptim??krese biraktim teoyu, sonra ise gidicem, arabaya geldim bagaji actim evrak cantami ve telefonumu icinden alip cantami bagaja attim, arabanin anahtarinida teli alirken paltomun cebine attim, sonra dedim hava sicak paltoyuda bagaja ................
ole kıssssssss.. cok cimridir kocam, çayı felan içip güneşte kurutup tekrar ıcıyoruss biss :hulya:
dostlar sağolsun
hoşgeldın canım,cok aktıf gördüm senı:lepi: benı tanıyonmu peki benııısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni nası tanıycan dogru dürüst gıremıyorum bıle :))
bende çok hayvan öldürdüm ama hiçbiri canice olmadı :hulya:
bu gaz belası tam olarak ne zaman geçiyor acaba? tekrarlamaz inşallah
takıntı derken bu konuyu uzuuuun zun konuşmak isterim seninle.sen bendeki hikayeleri ve kendimi nasıl perişan ettiğimi duymalısın.anlarsın beni hissediyorum.tam bir mükemmelliyetçi oldum.herşey dörtdörtlük olsun istiyorum olmuyor.hem spora gidip hem çocuğuma vakit ayırmak hem işimde iyi olmak hem evi toplamak çeşit çeşit yemek yapmak sağlıklı beslenmek,neva'yı iyi yetiştirmek çokk zormuş çoook.
burcucuğum ben sabah 8'de işe geliyorum.Geceden önceden neva'nın yiyeceklerini yapıyorum.ondan önce spordan geliyorum duş falan.neva bana hep naz yapıyor mızırdıyor.sabah kahvaltı yapabilirsen ne ala.yemek falan getiremiyorum.kepekli ekmeğe sandiviç yapıyorum,meyve koyuyorum.tabi zamanım olursa.uyanabilirsek.neva'nında uyandırılma ve giydirilmesi var.Salih yardım ediyor.ama hayatımı düzenlemeye yetmiyor.Annen olduğu için ve okulda çalıştığın için çok şanslısın.imreniyorum sana:)
okula geçince daha iyi olurr umarım.ama herkes öğlen tantuni.lahmacun yerken ben sandiviç yiyorum.bitki çayı yapıyorum.böyleyken böyle.ama tam olark dengeli besleyemiyorum bünyeyi.moralim bozuk.zaman yetmiyor bana.
ah canım benim yaaa
çekik gözlü güzel elif maşallah sana
ettim bile
nasıl bir karizmasın sen çocuk.o yanaklar ne lokum öyle
esra sen nesin bana bir söyle yaaa? ben neva'ya bu hareketleri yapsam parçalar beni.nasıl uysal benim kuzum.eee alışmıştır yavrucak
haydaaaaaa salihe anlattım nasıl güldü bilsen
ben yahyayı görmek istiyorum yav.tam sopalık tam
tabe tabe hatırlamaz mıyım?
iki hafta ara verdiydi zati
HERKESE günaydın.bugün işler çok yoğun yoklayacsğım sizi.merelim bozuk yav.süper anne olamıyorum.şimdi kendimden beklentilerimi törpüleyeceğim
aynen bende boyle yapıyorum ama cuma aksamları yatmadan evel yapmaya karar verdim dra sormustum olabilir demisti geç saatte yaparsan ki artık5 aylık degiller ilk yogurt zamanı gibi yani o kadar tazeligi kaçmıs uc bes saat ara olmus birsey olmaz cunku sabah yapıp disarı çıkınca yanıma alamyıorum yogurt mayalanmadan aksam gelip kostur kostur yogurdu yedir sonra ara koy yatmadan evel kasık mamasını yedir patlıycak çocuk kuscak diye korkuyorum
aksamdan yapıp yanıma alcam yogurdu bundan sonra
Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
Yiğit Efe güzel olur....
nur gozun aydin ama karnin erkek karnina beznziyordu her nekadar icime kiz dogsada..
çok şükür herşeyi yolundaymış önceleri üzülürmüyüm die düşündüm sonra onu orda görünce hiç umrumda olmadı cinsiyeti arkadaşımın olayından sonra sadece sağlına önem verdim çünkü gerçekten hiç fark etmio erkek yada kız oda senin bi parçan yaaa tekrar yaşamak farklı çook yeni olsaaafark bu aradaaa hayatıma giren 3 ERKEK geliooo bilmiom ama belkide sağlıklı olusundan filan amaa çok sevindimmm rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınhihoyyythihoyyyt
Nur çok sevindim! ne güzel arkadaş olacaklar birbirlerine! sağlıkla kucağına al inşallah!
Deryacım, resimlerimize yaptığın yorumlara çoook teşekkür ederimm :)
saol cnm benim benim yok şimdilik sökemio ama yakında onuda yaparr ama o başarmadan önlem almam lazım bu arada eminim ikisi beniii peşlerinde ii koşturacaklar
edaaa naptın vedatın yöntemini uyguladınmı ben 1 gecede pes ettim. sende anlat biraz...
gunun ilk aydını benden gelsın sempatiksalakcinni
saate bak hizaya gel mafoldumben Şeval 3,30da bı uyandı,
5e kadar mızır mızır.salla, uyut ,yatır 15 dakıka sonra daha ben uykuya bıle dalamadan aynı terane.
5den sonrada uyku tamamen acıldı,suan yerde cıglık cıglıga bebeğiyle oynuyor:sinifsinif:
benimse gözümden uyku akıyor
gunaydın..
cok efrimm o ozy ile acılmıs gozlerinden operim :)
günaydın arkadaşlar geçmişe bakamadım direkt konuya giriyorum...
üst komşumun oğlu 13 aylık KABAKULAK çıkarmış... oda dün oğlunu alıp annemlere gelmiş selinin yanına canım çok sıkıldı... çok tedirgin oldum... gerçi 15 dk. falan durmuşlar ama yinede içim içimi yiyor daha aşıda vurunmadık biz ya en azından komşumun oğlu aşı olup öyle çıkardı kabakulağı ama bizim daha 12 ay vaşı olmamıza çok canım sıkıldı yardım bekliyorum sizlerden böyle çabuk bulaşırmı kabakulak bulaşırsa ben ne yaparım ya((((((
Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
bu arada hayırlı cumalar herkeseee
kuzey ve elifin dayılarıyla olan fotolarını çok beğendim maşallahh maşalahh kuzulara..
keçi sütünü çok araştrımıştım kay markada var ve anne sütüne en yakın sütmüş ..şimdilik Yusuf mamayı içmey başladığı için rafa kaldırdım ..birde uht olduğu için vazgeçtim..
ya ben genelde yoğurdu uht sütle yapıyorum.. günlük pastorizelerle tutturamıyorum sanki yada öylemi denk geldi bilemiyorum ama çoğunlukla uht bişi olurmuki yaa..
çok şükür herşeyi yolundaymış önceleri üzülürmüyüm die düşündüm sonra onu orda görünce hiç umrumda olmadı cinsiyeti arkadaşımın olayından sonra sadece sağlına önem verdim çünkü gerçekten hiç fark etmio erkek yada kız oda senin bi parçan yaaa tekrar yaşamak farklı çook yeni olsaaafark bu aradaaa hayatıma giren 3 ERKEK geliooo bilmiom ama belkide sağlıklı olusundan filan amaa çok sevindimmm rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınhihoyyythihoyyyt
ama dr ye dedim bak erkek olursa bir daha yaparım ama kız olursa tmm dedim dr gözlerini açmış ayy sakın dio en azından artık bi 5 6 sene ara vermen lazım dedii sanki bende hemen 7 ay sonra bir daha yapacaktım yok artıkkk 40 çıksınn bütün korunma yollarına baş vuracağım
Ebru Şallı 5 aylık hamileymiş..Derya Baykalda şimdi...
nur gözünaydın !!! canım sağlıkla sıhhatle gelsin yiğit efe!!!
ne hoş değilmi aynı heyecanlar yeniden başlıyor....
damlacım valla bizde bakıcı var her gun yaptırıyorum bende cumartesi pazar her gun ayrı yapıyroum çok basit çunku hani bunu sorgulamadım iki gunluk yapsammı diye çorba zahmetli de yogurt yapmak iki dk lik is diye aynen haftasonu uyanınca sutu kaynatıyorum kahvaltı hazırlarken souguyor mayalayıp koyuyourm kenara
bu arada chicco primera mı neydi bizimki hatırlamıyrom tam en çok satılan iyi marka olup uygun fiyatlı oto koltugu e bebekten biz 225 e mi ne almıstık
gayet memnunuz
amanınn akannehir
olumunekankayizsmile canımsın cigerimsin..
o kadına ıkı laf etmezsennn Sıbel... gelıp te buraya yazmazsan cok kızacagım sana, lütfen!! madem komsun, bunu herseferınde yapacaktır, kadına ders olsun.. LÜTFEN!!!
Aaaa, o canlıdan bizde de var.. kaydirigubbakcemile3
Cemil cümlemize...
olumunekankayizsmile
vall sabah aklıma geldı, ıcımden senınle konustum.. dedım Derya nereden bulacagız bunun uht sız olanını
Eda ne olursa olsun gunluk sutle yap.. cıkar uht yı hayatından..
öncelikle aminnnn.. rabbim isteyen herkese versin. ne güzel üç erkekli olacaksın :) onlar arkadaş gibi olurlar her destek olurlar birbirlerine ayy ne güzel yaa.. sağlıkla kucağına al inşallah nurcum. hayırlı uğurlu olsun.çok şükür herşeyi yolundaymış önceleri üzülürmüyüm die düşündüm sonra onu orda görünce hiç umrumda olmadı cinsiyeti arkadaşımın olayından sonra sadece sağlına önem verdim çünkü gerçekten hiç fark etmio erkek yada kız oda senin bi parçan yaaa tekrar yaşamak farklı çook yeni olsaaafark bu aradaaa hayatıma giren 3 ERKEK geliooo bilmiom ama belkide sağlıklı olusundan filan amaa çok sevindimmm rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınhihoyyythihoyyyt
oyoyoyyyy topiğimizin ikinci yiğiti geliyor desene :) paşamın adaşı, bir yiğit kuş daha :)aminnnnnnnn canlarım hepinizin yüreğine sağlık bende hep öle diorum serapcım böle büyüdüklerinde hayal ediorum mustiylee kol kola girip gezdiklerini filan ki esramın dediği 2 side hayırlı evlat olsunlar...bu arada isim derdide yokkk yiğit paşaaam gelio gökhan efeyi çok seviodu isterse ekler sonu yoksa sadece yiğit olacak:
yiğit kuşum Fatma bende yiğit ismi duyunca aklıma geliyor ..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?