esra ben sütü kaynatmıyorum mayalayacağım sıcaklığa kadar ısıtıyorum.. kaynatınca besin değeri ölmezmi.. doktorunuz mu öle dedii ben sormadı hiçde sen kaynatıyorum deyince kafam karıştı..
Esracım sağol yorumun için :) evet ne yalan soyliyim Ece'yi ben de benzetiyorum Ada'ya hele şimdi saçlar da uzayıp hafifçe dalgalandı, daha çok benzediler :)
geldimmm.... öğlen kuaföre gtitim anca gelebildim mağara kadını modundan kurtuldum artık kaşımı bıyığımı ağdamı oldum geldim binbir uğraştan sonra. 1 ay rahatım artık:))))
NURRR çok sevindim canım benim hadi hayırlısıyla kucağıan alırsın inşallah.. mustiye arkadaş geliyor ne güzel....
EVRİMİM evet söylemem lazım kendi kendimi yiyorum çünkü bunun sonu gelmeyecek kıştan beri sabır sabır dedim tutup çocuğunun kolundan getirdi hep bundan sonrada getirecek...... buda ona kapak olsun bir daha yapamasın......allah korusun hele bi bulaşmış olsun yıkıcam onun kapısını senin yüzünden oldu diyeceğim.....
saatler olsunmu diyeyim güle güle kullanmı ...
komuşuna birçift söz etmezsen bu işin sonu gelmeyecek ama sakin salon kadını çizgini aşmadan bazı insanlar gerçekten çok ince düşünemeyebiliyor..ha eğer fesatlıkla yapıyorsada Allah'a havale et ..diyeceğini yinede de ama..
Esracım sağol yorumun için :) evet ne yalan soyliyim Ece'yi ben de benzetiyorum Ada'ya hele şimdi saçlar da uzayıp hafifçe dalgalandı, daha çok benzediler :)
damlacım valla bizde bakıcı var her gun yaptırıyorum bende cumartesi pazar her gun ayrı yapıyroum çok basit çunku hani bunu sorgulamadım iki gunluk yapsammı diye çorba zahmetli de yogurt yapmak iki dk lik is diye aynen haftasonu uyanınca sutu kaynatıyorum kahvaltı hazırlarken souguyor mayalayıp koyuyourm kenara
bu arada chicco primera mı neydi bizimki hatırlamıyrom tam en çok satılan iyi marka olup uygun fiyatlı oto koltugu e bebekten biz 225 e mi ne almıstık
gayet memnunuz
Vedatçığınız Denizimize ne dedi..
ve size ne önerdi bağyanlar...
DAMLA HOCAM hürriyet gazetesinde ayşe armanın köşesinde Dr. Sebahat paktuna'nın röportajı var saygılar:))))
ben de hafta sonu kendimi bakıma almayı düşünüyordum. bugün inşallah epilasyon işini kendim hallederim diyorum. sonra bi güzel bici bici misss ohh sonra da yarın kuaföre gidip saçlarımı boyatacağım ve uçlarından aldıracağım. ve de kaş bıyık.. ama hala ne renk boyatacağıma tam karar vermedim doğrusu.. açık kahve ya da bakır ya da karamel ya da çikolata kahve :) başka bişi de olabilir :)
sağol teşekkür ederim her ikiside oldu vallabayanssulusmile hazırım anneler gününe hehebayanssulusmileŞeniz
evet canım niyet çok önemli her koşuldada allaha emanet ediyorum... tabiki salon kadını çizgimden çıkıp mahalle kadınları gibi tartışamam ama birşeyler söylemem gerekiyor yada hafiften dokunup ima etmem gerekiyor sonuçta onlarında kendi evi bizimde topu topu 5 daireyiz zaten ömür boyu nerdeyse yüz yüze bakacağız ister istemez muhattap olacağız toplantılar oluyor vs.....
komşu çok önemli ..
tamam canım koyarım. inşallah iyi bişi olur da rahatça koyarım :)hadi bakalım canım.... bence sana çikolata kahve yada karamel rengi daha güzel yakışır gibime geliyor... süslen bakalım resim koyarsın albüme:icecream:
ben de çok beğeniyorum. anlattıkları benim annemin yaptıklarıyla bire bir örtüşüyor. aslında eski zamanlarda yapılanları onaylıyor gibime geliyor bana.DAMLAM ne demek canım asıl biz sana teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için.... Sebahat Paktuna bugünki yazıdada dokunmaya değinmiş bol bol dokunun diyor....0-3 yaş çocuğunuza vereceğiniz en güzel oyuncak jestleriniz ve mimikleriniz diyor... bebeğinize bol bol sevgi sözcükleri söyleyin ve dokunun diyor.... nerdeymiş benim bebeğim, gel babası gel, bir birr gibi şeyler söyleyebilirsiniz demiş..... vs. yazı uzayıp gidiyor ama görüşleri çok hoşuma gidiyor....
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14646880.asp?yazarid=12&gid=61
çok tatlı bu kadın bayılıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?