2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teoşuu görmek istiyorummm mıncırmak istiyorumm yaho ile karşılaşsalar nasıl olur acaba
emekleme denemeleri nasıl gidiyor??

komando gibi surunuyor, ilerleyemeyincede sinir oluyor daha hizli gitmek istiyor simdilik solucan kivaminda daha:)))bende onundeki seyleri biraz daha uzaga koyuyorum tam ulasicakken cok eglenceli oluyor:))

olan olmus sibelcim artık yapılcak birsey yokta kabakulak her çcugun geçirmis olabileceği kizamık falan gibi birsey degil bir suru insan geçirmemis hayat boyuda getcirmeden yasayacak belki olsun kurtulsun nasılsa olcak olanlar kizamik su ciceği vs gibi sıkca olan hastalıklar allah korusun kabalulak çok tehlikeli ben geçirmedim annem geçirmemis ablam ailemden bir suru insan bir babam geçirmis agrısını bilirim hala diye anlatır. keske olmasaydı ama olmus o komsuyla iliskinizi gozden geçirin bence vala

vala benim gozumde gizem :) yani evde iken eceye bakıcı bulamazsam yabancıya veremem vs diyodum o zaman yakmayı goze almıstım ama çok iyi bir bakıcı bulunca iç im rahat geliyorum ise

çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..

hayır canım alerji yapabilir yasndan once sakıncalı

Ece'ye geçmiş olsun, insanın içi gidiyor, ama düşe kalka işte..

Özlemcim, dedim ya her meslekte iyyi de var kötü de.. sen kötüsüne çatmışsın demek ki..

gizem senin is yeri tam nerde demistin ?? yakınız dedin ama inan unuttum bile yeni tanısınca boyle oluyor bir sure sonra ezberlerim hepsini merak etme
bu arada senin resmin yokmu albumunde varmı ?
dur arkadas olarak ekliyim tabi once

adas sende borsa takipcisimisin :)

iki sene evel bu mevsimde fener kagıdı aldık . yakın bir arkadasım aziz in sekrtetri o alın tum paranızla demis aldık 96 liradan akabinde arttı 120 leri falan gordu yalanım olması bu civarlara arttı sonra gummm bir indi inis o inis 39 liralarda gezdi iki senedir ve son gunler sampiyonluk ihtimali vs ile kagıt firladı yine ama korktuk dususe geçti tekrar ve 92 den satık 50 lot 5 milyar a yakın para yani yarıdan aza inmisti çok sukur kurtardık. bir ara fener sampiyon olsun nolur diyorduk ikimizde ibo gs li ben bjk li :) para ugruna . sattık akabinde kupa kaçırdılar dahada inmis simdilerde
ama zamanında çok kazandık biz borsadan ne heyecandı ya tum gun onumde acık surekli endeksi takip ederdim kumar seviyorum ben ya allahtan tr de kumarhanler yasak :))

esraaa bende yahoyla ece yi yanyana gormek istiyorummmm
simdi benim yolum gezerken falan karsılara duserrr ammaaaa sen bize hiç gelmemisken benim tekrar sana gelmem yakısık almazzz sositososito yasakkelime

Bunlar da bugün aldığım ciciler
çok cici yaa bunlar kızınamı?güle güle kullanın
aklın kalır içn rahat etmez ama git değişiklik olur gitmenizde gerekiyormuş biz lenayla bi düğüne gittikte 1 saat zor durdu ki sese pazara alışkınken...ne ğladı ne ağladı uykusu geldi dedik eve geldik ne uyku ne bişey bi mutlu oldu oyunlar falan...
çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..

eşim veriyo vaalla alerji yasak dedim ama lenada saldırınca kıyamıyo şimdilik bişey olmadı..
nurdan kolay gelsin bundan sonrası daha zorrr

okuma araştırma bizdede aynı ben yapıcam bulucam anlatıcam..olumunekankayizsmile
Buarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
sempatiksalakcinnisırnaşık şey
hiç vermedim alerjik olduğu için...
bence kendini bilen bir insan değilmiş yoksa böyle davranmazdı ki kabakulak zor gerçekten ..fazla muhattab olmasanız o bayanla diyeceğim ama..
akşam hiç sorun yoken birbirimize girdik inanamıyorum ya gerçekten hep çocuk yüzünden çıkıyor ..hiç araştırmıyor aynıyız yani..olumunekankayizsmile
oh yarsın banyolar keyifler ne güzel..
çok geçmiş olsun...Tuba...........2 dabu günlerde kucağına almak idsitiyor htta 2 gün önce benden habersiz kucağına almış pat diye bir ses ve Yusuf'tan bir çığlık kucağından yere düşürdü çocuğu şükür bişey olmadı..buna engel olmıyorum malesef hep kucaklamak istiyor..:1no2:
24 sat yeseler verceğiz değilmi..en kötüsüde o kadar çaban boşa gidiyor ..iyiki tekrar yemiş yavru...
bizim birbirimizle ilgili hiç sorunumuz yoktur şükür ve genelde gerçekten çocuk yüzündne çıkıyor..evliliği çocukla kurtarmak kadar cahil yanlış bir düşünce olamaz..

of ya dikkat edeceksiniz artık takipi bırakmayın ilk belirisi ani yükselen ve düşmeyen ateş hemen şişmiyor ...hemen olmaz kulaçka dönemi var sakin olmanı tavsiye ederim ve korkmamaya çalış tedavisi ateş düşürücüyle öyle bir ilaç kullanmıyorsun yani...

keçi sütünü çok araştrımıştım kay markada var ve anne sütüne en yakın sütmüş ..şimdilik Yusuf mamayı içmey başladığı için rafa kaldırdım ..birde uht olduğu için vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…