teoşuu görmek istiyorummm mıncırmak istiyorumm yaho ile karşılaşsalar nasıl olur acaba
emekleme denemeleri nasıl gidiyor??
hepinize çok teşekkür ederim şuan ne haldeyim düşünün belirsizlikte beklemek çok zor bilirsiniz 2 hafta ömrümden ömür geçecek....
ESKARO canım dr. umuz var her ay gidiyoruz aradım sabahtan oda biraz bozuldu keşke olmasaydı dedi ilk 6 ay içinde zaten bulaşmaz dedi ama şimdi tehkileli dönemi oldu.......
bu bunun kulağı niye şiş diye oda düşmedi falan deyince anlamışlar kabakulak olduğunu bide öyle söylüyormuş yani .... annem ozaman tedirgin olmuş ama oda o arada kalkmış zaten kendi ağzıyla diyor birde ya saçını başını yolasım geldi.....
canım inşallah bişey olmaz Selin'e.. iyi düşünmeye çalış, ama tahmin edebiliyorum şu an ne kaynar sular iniyor tependen.. yalnız senin yerine ben parçalamak istedim şu kadını!!!! döyle bir düşüncesizlik olabilir miii!!! hadi bilmese bi derece dicem ama bile bile ! yuhhhh!!! inşallah bişey olmaz yavruya..
Esra inanır mısın, 8 yıllık tazminatım var ama gözümde bile değil.. kendi işimi yapabilecekken niye bu sıkıntıyı çekiyorum diye düşünüyorum.. düşünüyorum.. ama bir türlü cesaret edemiyorum.. aa bak ne güzel çok yakınmış, belki bir öğlen buluşuruz senle :))
çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..
Ece'ye geçmiş olsun, insanın içi gidiyor, ama düşe kalka işte..
Özlemcim, dedim ya her meslekte iyyi de var kötü de.. sen kötüsüne çatmışsın demek ki..
gizemmmm
avatarındaki fotoyu koysana çok şeker gözüküyor burdan
hem msj sayında dolmuşş
deniyim bi, sizden öğrendiğim kadarıyla, beceremezsem sorarım.. inşallah katletmem sayfayıı.. stres bastı!eyvahedigeldismilegizeemm mesaj sayin 50yi gecmis fotooooooooooo isterizz...
mesaj sayısı 50 değil, 100 olmalıymış arkadaşlar..
çok cici yaa bunlar kızınamı?güle güle kullanınBunlar da bugün aldığım ciciler
aklın kalır içn rahat etmez ama git değişiklik olur gitmenizde gerekiyormuş biz lenayla bi düğüne gittikte 1 saat zor durdu ki sese pazara alışkınken...ne ğladı ne ağladı uykusu geldi dedik eve geldik ne uyku ne bişey bi mutlu oldu oyunlar falan...19 Mayıs'ta arkadaşımız evleniyor Uşak'ta. Gitmesek olmaz. Kankamız :) Doruk'la nasıl olacak diye düşünürken, annem "bırakın" dedi. Ama nasıl yaa.. aklım burada kalır, nasıl olur nasıll? Keşke bi arabamız olsaydı
çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..
mesaj sayısı 50 değil, 100 olmalıymış arkadaşlar..
okuma araştırma bizdede aynı ben yapıcam bulucam anlatıcam..olumunekankayizsmilehah aynen ozgul bizim ibioda anlattıgın gibi çocuklarına karsı çok iligili elinden geleni fazlasıyla yapıyor ama arada oku arastır nası davranman gerek bizimki su an pre ergelnlik doneminde çok asi çok cevap veriyor vs nasıl davranmıl ı ne tutum izlemeli bi otur oku ona gore olurolmaz hot kot konusma dimii ama yokk beno kuycam ona anlatcam hemen o zaman hizaya geliyor ama bende egitmen degilim hem çocukları hem seni egiteyim dimi ama offf
sempatiksalakcinnisırnaşık şeyBuarada Teo ya taktigimiz yeni isim KIMIL.. hani kimil zararlilari vardir ya tarimda urunlere neyi bulurlarsa zarar verirler.. Teo nunda yeni ilgi alani zarar vericek bisiler bulmak, herseyi ellemek...babasiyla KIMIL diyoruz ona:)))
hiç vermedim alerjik olduğu için...çilek veriyor musunuz bebişlerinize?? bin üç sefer filan bi tane çilek verdim cam rendede rendeleyip ama tereddüt ediyorum yani..
bence kendini bilen bir insan değilmiş yoksa böyle davranmazdı ki kabakulak zor gerçekten ..fazla muhattab olmasanız o bayanla diyeceğim ama..ah canım sorma ya parçalamak bile hafif kalıyor şuan ona karşı duygularım kötükedihüsoklava::mymeka: ya bide neyi hazmedemiyorum biliyormusun okumuş tahsilli kültürbi kadın bu benim komşum öğretmenlik yapıyor..... kendini bilen bi insanın bunu düşünmesi lazım ya... ha belki geçmeye bilir ama geçme ihtimalide var bunuda düşünmek gerekiyor.... ama şunu öğrendim zaten biliyordum kesinleşti ne zaman çocuğu hasta olsa bana getirdi arkadaşımda yani komşumda şu zihniyet var benim çocuğum hasta onunkide olsun diye düşünüyor yoksa yaptıklarından başka bi anlam çıkartamıyorum:gitme::bbo:
akşam hiç sorun yoken birbirimize girdik inanamıyorum ya gerçekten hep çocuk yüzünden çıkıyor ..hiç araştırmıyor aynıyız yani..olumunekankayizsmilegünaydin kizlar!! Esra Mehmet Kaan da eve gelince televizyon izliyor ve Hayat hemen onun odasina gider pesinden..ama bizim kiz daha tutunup kalkamadigi icin böyle bir düsme henüz yasanmadi..tabi benim oglan daha 6 yasinda oldugu icin ne olursa olsun güvenemiyorum pek..aslinda kardesine cok dikkat ediyor ama tek sikintimiz oyuncaklarla oynarken dikkatli olmamasi ve arada hayatin kafasina felan carpmasi..onun disinda kücük oyuncaklarini felan hemen toplar kaldirir..birde kavgalar bizde de hep cocuklar yüzünden cikar..bu konuda size katiliyorum..benim de esimi elestirdigim en büyük konu bu..en kizdigimda futbol ya da elektronik konularindaki ilgi ve alakasini cocuklarina göstermemesi..mesela ben en ufak bir sorunu ya da cocuklarin yaslarina ya da aylarina göre olan gelisimlerini hemen internetten veya sizlerden arastirip ögrenirken esim internete sadece spor haberleri ya da sacma sapan elektronik aletlere bakmak icin girer..tabi bende bunu görünce sinir olurum..cok ilgili bir baba..ama cocuklarin problemlerinde cözüm bulmakta cok yetersiz..yani ona bunuda sen hallet dedigimde ortaligi daha da karistirir ve yine ortami yumusatan ben olurum..buda bilmedigi seyi arastirip ögrenmemesinden umursamamasindan kaynaklaniyor..
oh yarsın banyolar keyifler ne güzel..tünaydıınn önce merhaba diyelim sonra geçmişe bakalım neler olmuşş ..
dün akşam banyoya soktum kızımı küvette bir güzel çıp çıp çıp suyla oynadı yıkadım çıkmak istemedi suya öyle bi vuruyo sıçrayan sulardan nefes alamıyo ama hoşuna gidiyo sonrada gece 22.00 kadar uyudu bende aşkı memnu izledim uyanınca oynaştık 2 saat kadar tekrar uyuduk beraber
sabah gene lena erkenden uyandı kalktık gene savaş halinde kahvaltısını yaptırdım oynadık uyudu sonra ben rahat rahat kahvaltı yaptım tam pc yi açtım uyandı minik cadı
çok geçmiş olsun...Tuba...........2 dabu günlerde kucağına almak idsitiyor htta 2 gün önce benden habersiz kucağına almış pat diye bir ses ve Yusuf'tan bir çığlık kucağından yere düşürdü çocuğu şükür bişey olmadı..buna engel olmıyorum malesef hep kucaklamak istiyor..:1no2:sabah ece alnını masanın kare ayagına vurmus tam alnının ortası sismis ve morarmıs yaa((
az once ibo aradı anlattı berke kahvaltı ediyormus tabi ece her daim onun pesinde berkeye tutunup kalkmaya çalısıyor bizimki leyla gibi zatens abah uyku sersemi çocuk kalkmıs berkenin bacagına tutuup sonra nasıl olduysa dusmus alnını vurarak( goremedimde nasıl birazdan bakıcıyı arayıp soracagım durumunu
ozgul sizdede yasanıyormu bu tarz durumlar bilmiyorum ama bizim berke tv hastası normaldede tv izliyor yere oturmus ece ona tutunup kalkıyor berke kipirdanıyor tabi o ara ece nin farkında bile dgil hani ve kız yerde
oglum ustun tırmanırken tut bari diyoum tutuyo ama gozu tv de falan yarım yamalak off ya kızamıyorumda tut tut diye o da çocuk
24 sat yeseler verceğiz değilmi..en kötüsüde o kadar çaban boşa gidiyor ..iyiki tekrar yemiş yavru...aksamki aptallıgımıız anlatayım karı kocaa varya kendimizi birbirimizi falan tokatlayacaktık sinirimizden .)))
ece ye aptamil in sutlu tahıl karısımı mamasını aldım ilk kez verdik hafif tatlımsı tadı var tatlı sevmiyor bizimik neyse yedi bir kase aman ne guzel falan sevdi diye sevinirken sonra yarım saat geçti ben karpuz yiyourm hadi bu da heyecanlandı kırmızı meyva falan dedik minicik verelim elimizde ezip ama minicik kıl kadar bir parca verdik bir iki ogurur gibi oldu topladı aman dedik kusturcaz falan hay allah yapmasak derken yuttu birdaha heyecanla atıldı hadi yine verdikk off nası yaptık bu hatayı bilmiyorum çocuk bir ourdu posta posta ogurup tum yediklerini çikardımı iboyla boyle nasıyaptık ya ne aptalız bilmemne kendimize soylene soylene ece yi soydukg iydirdik koltukları sildim bilmemne off insanın bazen beyin duruyor iste bile bile lades buna denir
sonra iki kasıkla tekrar kasık maması yaptım yarım olcu gibi neyseki yedi onuda ama tum gece uyanıp durdu nedense
bizim birbirimizle ilgili hiç sorunumuz yoktur şükür ve genelde gerçekten çocuk yüzündne çıkıyor..evliliği çocukla kurtarmak kadar cahil yanlış bir düşünce olamaz..bizdede butun kavgalar çocuklar yuzunden cıkıyor deryacım
hani derler ya kotu giden evliliklere çocuk yapın iyi gelir falan kulliyen yalan bence çocuk evlilg e zarar veren birsey ben boyle dusunuyorum. allah eksik etmesin iyiki dourmusum ikisinide ama karı koca hayatı iliskiler vs hersey zedeleniyor .
arkadaşlar dr. umuzla konuştum ... tehlikeli dedi tam bulaşma dönemiymiş ilk 6 ay hiçbir hastalık bulaşmaz ama şimdi çok tehlikeli dedi... korkuyorum... kaba kulaktan çok komplikasyonları çok tehlikeli oluyor dedi... birşey olursa hemen arayın cebim gece gündüz açık dedi..çok korkuyorum evi aradım annem biraz ateşi var gibi dedi eyvah kabakulak oldu diye ağlamay başlayınca kızdı bana yorma öyle dedi birşey yok dedi allahım sana emanet yavrum kafayı sıyırcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?