2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde geçenlerde serdarla konuştuk etrafımızda uzun zamandır kızamık kabakulak olan falan görmedik artık olmuyomuki diye düşünüyoduk aşılaarda vardı hafif geçirirler olsalarda tabi daha küçükler..

sende kendini üzme endişelenme bişiy olmaz hemen..

ya ben genelde yoğurdu uht sütle yapıyorum.. günlük pastorizelerle tutturamıyorum sanki yada öylemi denk geldi bilemiyorum ama çoğunlukla uht bişi olurmuki yaa..

..
NUR eşin Ankara'damı askerlik yapacak tam anlamadım sen de öyle istiyordun sanırm evimiz var diyorudun öyle değilmi..Mustinin resmini görmedim ama çok şekrdir eminin..
..

gunaydın..

cok kanka olmasakta daha iizz. gece uykumda sarıldım sabahta oyle biraz eceyle oynadı gitti.. daha iiz ama aksam 11de ucak böğğğ... nur senin gibi oldum haaa

:)
nasıl bana benzedin bajımmmm
ayy ne guzel opucukyapıyor mustiii yavrum yaa

nurcum bencede oda ya napmıssın oyle bakarken resme bile gozum yoruldu ben sadelikten hoslanırım genelde ama senin hosuna gitti ise gule gule kullan
))

güle güle kullanın yeni duvarınızı nurcum..

.

hamıle halınle nelere kalkısıyorsun sen be kadın!!! çok janjanlı olmusss :))

ay serseri yaaa :)))
)
yorumlar için hepinize çooook tşk ederim kıslarr

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
bayıldım yaa yavrum oda nasıl durmuşşş her şekle girerim der gibiii

dr den geldim anneme gidemedim yengemin annesi vefat etti dün gece oraya gitmişler bende eve geldim mustiylede cenaze evine gidemedim gitsem ii olurdu aslındaa bu arada cinsiyeti öğrendimm dr %90 neeee dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

kıııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzz!!!! öle geldi içimden.. sağlıklı olsun Nur.. en önemlisi..

ay n eheyecanlı nededi kimlerin tahmini tutu..kızmı?

:hulya:
kıııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzz!!!! öle geldi içimden.. sağlıklı olsun Nur.. en önemlisi..
halini bi görsenn çok komikti yaa dr bile bu ne yapıo öle dio elini bi yukarı bi aşağı oynatıo süreklii yavrumm oda girseydi bi hayatımıza gelecek ay 3 tarama test varmı bu arada bir kaç tahmin istiorummkaydirigubbakcemile5

NUR deli etmde de ya ..ay çok heyecenlandım.....resimde eklesene..
yoksa ikinci pipilinmi geliyorsempatiksalakcinnidelikafadulden

deryammmm kıyamam sanaa resim eklicemde bu sefer heç güsel çıkmadı beyaz görünüo ben bile seçemedim ama yinede eklicemmm

çok şükür herşeyi yolundaymış önceleri üzülürmüyüm die düşündüm sonra onu orda görünce hiç umrumda olmadı cinsiyeti arkadaşımın olayından sonra sadece sağlına önem verdim çünkü gerçekten hiç fark etmio erkek yada kız oda senin bi parçan yaaa tekrar yaşamak farklı çook yeni olsaaafark bu aradaaa hayatıma giren 3 ERKEK geliooo bilmiom ama belkide sağlıklı olusundan filan amaa çok sevindimmm rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsınhihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

TEBRİKLER nura.s.Şeniz :teytey:Allah kucağınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:.sayende tekrar aynı heyecanları yaşıyoruz...Şeniz

ama dr ye dedim bak erkek olursa bir daha yaparım ama kız olursa tmm dedim dr gözlerini açmış ayy sakın dio en azından artık bi 5 6 sene ara vermen lazım dedii sanki bende hemen 7 ay sonra bir daha yapacaktım yok artıkkk 40 çıksınn bütün korunma yollarına baş vuracağım

günlük sütle yapmanı tavsiye ederim dene onada alışrsın tuturursun..

artık üç beş denemeden sonra ona da alışırım..

buda mustinin ayna karşısında kendine öpücük göndermesi..ve sonuç yine muzurlukk
http://tinypic.com/player.php?v=33kagcm&s=5

nurr çok tatalı ya şapur şupur nasıl ses çıkarmışş.. ama senin elektrik prizlerine çözüm bulman gerek bi anlık dalgınlığına denk gelir allah korrusun bant falan sökemeyeceği bişiy yap sen onlara..

allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... fark etmez tabi yaa sağlıklı olduktan sonra accik yaramaz olurlar belki abi kardeş o olur.. hayırlı olsun allah kavuştursun yavruna... opuyorumnanaktan

nur sölesene be kadınnnn

ayy hadi hayırlı olsunnn canım sağlıklı sıhhatli hayrlı bir evlat olsun

TEBRİKLER nura.s.Şeniz :teytey:Allah kucağınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:.sayende tekrar aynı heyecanları yaşıyoruz...Şeniz

gözün aydın nurrr sağlıkla doğsunn 2erkek birbirine arkadaş olcakk
aminnnnnnnn canlarım hepinizin yüreğine sağlık bende hep öle diorum serapcım böle büyüdüklerinde hayal ediorum mustiylee kol kola girip gezdiklerini filan ki esramın dediği 2 side hayırlı evlat olsunlar...bu arada isim derdide yokkk yiğit paşaaam gelio gökhan efeyi çok seviodu isterse ekler sonu yoksa sadece yiğit olacak:

saol cnm benim benim yok şimdilik sökemio ama yakında onuda yaparr ama o başarmadan önlem almam lazım bu arada eminim ikisi beniii peşlerinde ii koşturacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…