2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

makina mühendisi
1 ay türkmenistan 1 hafta ist şeklinde olacakmış 2011 kasım ayına kadar bu şekilde devam edermiş
bu şirkete gireli 8 ay olmuştu/inşaat şirketi

Allah yardımcın olsun.. hakıkaten cok sıkıntılı bı durum. Ozgur e bole bısı olsa düşer bayılırım herhal.

Nurdan, Fatoş ta da olsam bı sekıl senı gorecegım bacım.. Fatoş getırır bızı ıstedıgımız yere.. ama senı gormeden gıtmenı ıstemıorum be dostum!! evınızde basabılırım sızı yaneee.. hazırlıklı ol :)
,

zor meltem ama bence bu krizde idare edilir, bak belki ben gelince bizde esimle 1 sene kadar ayri kalicaz..eger maasi iyiyse hic ayrilmasin, dayanirsiniz kisitli zaman nasiulsa

bakalım tam ayrıntıları bugün müdürden öğrenecek eşim şu anda proje koordinatörü
yurtdışına giderken ekstra maaşa ilave olacak mı bilmiyorum

ömrümüz geçti şurda hala sayfa katledebiliyorum
aslında farkettiğim anda durdurdum sandım kalkmak zorunda kaldım affedin düzelttim.

adaşşş
borsa kumara girmiyor bu konuyu araştırdım ciddi anlamda
öyle bir durum olsa asla girmem bu işlere rabbim nasip etmesin kumar vs oynamayı..

Esra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba bu cocugun senden cektıgı nedır!!! alıcam bu cocugu senın elınden.. yaw kadın ne zmaan buyuyeceksın sen.. su cocugun halıne bak!!! gelıcem yazın oraya, hatırladıkca yıycemm senıı !!!

Yahooooooooooooooo gelıorumm annemmmmm...

esram çok alem bu çocuk ya çok farklı değişik tip ya
kıyamam ben ona
koltuktan memnunmusun bu durumda kendisi pek koltukla alakalı görünmüyor ama.
boyun yastıklarından mı alsak ayrıca çocuğumun hali içler acısı ne yapsak ya anası

ömrümüz geçti şurda hala sayfa katledebiliyorum
aslında farkettiğim anda durdurdum sandım kalkmak zorunda kaldım affedin düzelttim.

şükür, eskıden topukluyordun.. bu da bı gelısme kaydirigubbakcemile3

hojamm benimmmm.. en kızılından hojamm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…