esram çok alem bu çocuk ya çok farklı değişik tip ya
kıyamam ben ona
koltuktan memnunmusun bu durumda kendisi pek koltukla alakalı görünmüyor ama.
boyun yastıklarından mı alsak ayrıca çocuğumun hali içler acısı ne yapsak ya anası
sen zahmet etme ben geliimEsra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baba bu cocugun senden cektıgı nedır!!! alıcam bu cocugu senın elınden.. yaw kadın ne zmaan buyuyeceksın sen.. su cocugun halıne bak!!! gelıcem yazın oraya, hatırladıkca yıycemm senıı !!!
Yahooooooooooooooo gelıorumm annemmmmm...
delikafaduldenşükür, eskıden topukluyordun.. bu da bı gelısme kaydirigubbakcemile3
hojamm benimmmm.. en kızılından hojamm olumunekankayizsmile
kismet tatlim, benim su program bi netlessin, bakariz bi hal caresine...Nurdan, Fatoş ta da olsam bı sekıl senı gorecegım bacım.. Fatoş getırır bızı ıstedıgımız yere.. ama senı gormeden gıtmenı ıstemıorum be dostum!! evınızde basabılırım sızı yaneee.. hazırlıklı ol :)
,
ahh yavrum ya, kiyamam..yaho ve oto koltuğundan görüntüler Şeniz
e napiim anacım ilk denemizdi oto koltuğunun kemerini sıkı takmamışız uyuya kaldı otobanın ortasında nasıl inip düzelteyim
başlık kısmı var ama boyu yetmiyor damlam yoksa koltuk güzel ben beğendim
chiccoda var bitane böyle bir model tüm özellikler aynı ancak fiyat 3 katı almadık vazgeçtik
ancak alacaksınız isofix olayına dikkat edin
hem çok büyük rahatlık hemde çok güvenli
ancak arabadada isofix özelliği olması gerekir
herkesin şimdiden anneler günü kutlu olsun
geçen sene karnımızdalardı şimdi tepemizde :))
Esra.. sen bana gelcen mı?? yaza anca gelırsın sen bacım.. keske cıkıp gelsen, ne gusel olurdu
Evrim hava nasil izmirde ben ne getireyim teoya ya bilemedim kisa kollu uzun kollu kalin ince??s
delidir ne yapsa yeridir..bir gece ansizin gelebilir..aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?