herkesin şimdiden anneler günü kutlu olsun
geçen sene karnımızdalardı şimdi tepemizde :))
Bu arada ben de kocaama cok düşkünüm.. gık desin dizlerine kapanırım.. hık diorumm o da benim dizlerime kapanıoo.. cok süründüren bir sevgi sanırım bizimkisi.. ama kalitemiz yüksek.. aşağalarda olsak ta.. halimiz vaktimiz yerinde.. hep hediye alır bana her gun.. bi gün bi bakmısım koca kalıp labne peynırı, bı bakmısım tomurcuk cayı.. cok mutluyumm.. sevıyor sevılıyorum..
hayatın draması varsa rondo nun da kreması var ama dı mı???
Bu arada ben de kocaama cok düşkünüm.. gık desin dizlerine kapanırım.. hık diorumm o da benim dizlerime kapanıoo.. cok süründüren bir sevgi sanırım bizimkisi.. ama kalitemiz yüksek.. aşağalarda olsak ta.. halimiz vaktimiz yerinde.. hep hediye alır bana her gun.. bi gün bi bakmısım koca kalıp labne peynırı, bı bakmısım tomurcuk cayı.. cok mutluyumm.. sevıyor sevılıyorum..
ahh yavruum sana bu hediye isi cok koymus anlasilan(benim kocam anneler gunun bile unutmus ben diidm bu pazar diye..
hastayım senin şu ifadene yaolumunekankayizsmileŞeniz
kıyamam, yok aslında, espırı olsun dıe yazdım.. ıkı hafta once Fatoşa dıordu , en ozel anneler gunu bu yıl Evrım ıcın dıe.. dedım bısı yapma, yaptıgımız sey yeter bana.. yapsa da yazmam buraya.. yapacaktır da.. ama ıstemem paylasmayı.. hıc paylaşmadım sımdıye kadar zaten.. sevısgen ve verişken ruhumu paylasmayı semıyorum sanırsamm boshayallersmile
biz evlilik yıldönümünü unuttuk oda bişeymi ya...ahh yavruum sana bu hediye isi cok koymus anlasilan(benim kocam anneler gunun bile unutmus ben diidm bu pazar diye..
ok aldım hojam teşekkür..deryam mesaj gönderdim ...
sen şu komşuyu döv gel, ben de sana hastalanıcamm.. sös bak. salya sümük hem de.
.. sevısgen ve verişken ruhumu paylasmayı semıyorum sanırsamm boshayallersmile
aksamki aptallıgımıız anlatayım karı kocaa varya kendimizi birbirimizi falan tokatlayacaktık sinirimizden .)))
ece ye aptamil in sutlu tahıl karısımı mamasını aldım ilk kez verdik hafif tatlımsı tadı var tatlı sevmiyor bizimik neyse yedi bir kase aman ne guzel falan sevdi diye sevinirken sonra yarım saat geçti ben karpuz yiyourm hadi bu da heyecanlandı kırmızı meyva falan dedik minicik verelim elimizde ezip ama minicik kıl kadar bir parca verdik bir iki ogurur gibi oldu topladı aman dedik kusturcaz falan hay allah yapmasak derken yuttu birdaha heyecanla atıldı hadi yine verdikk off nası yaptık bu hatayı bilmiyorum çocuk bir ourdu posta posta ogurup tum yediklerini çikardımı iboyla boyle nasıyaptık ya ne aptalız bilmemne kendimize soylene soylene ece yi soydukg iydirdik koltukları sildim bilmemne off insanın bazen beyin duruyor iste bile bile lades buna denir
sonra iki kasıkla tekrar kasık maması yaptım yarım olcu gibi neyseki yedi onuda ama tum gece uyanıp durdu nedense
sağol canım ölmedik sürünüyoruz...-tatlicadiarzu-deryam hastamı oldun geçmiş olsun balım
sibellll
sen kimseyi dövemezsin anacımmm dövmeyi bırak sert çıkışlar dahi yapamazsın
çok narin ve hassas bir yapın var senin iyi kötü tanıyoruz
sen bana o kadının telini ver ben halledeyim olmamı??
ömür billah kapınıza uğramaz garanti ederim:sinifsinif:
ask olsun neden yazmiyosun((belkide hediye o olarak o yaptiginiz seyden bi dene daha yapar sana:))
bu kelimeler ve Evrim...sempatiksalakcinni:lepi:akannehir
sibellll
sen kimseyi dövemezsin anacımmm dövmeyi bırak sert çıkışlar dahi yapamazsın
çok narin ve hassas bir yapın var senin iyi kötü tanıyoruz
sen bana o kadının telini ver ben halledeyim olmamı??
ömür billah kapınıza uğramaz garanti ederim:sinifsinif:
yahoya bugün çorba yapamadım
evde pırasa var versem olmamı sizce
hiç pırasa veren oldumu??
yahoya bugün çorba yapamadım
evde pırasa var versem olmamı sizce
hiç pırasa veren oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?