2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin şimdiden anneler günü kutlu olsun
geçen sene karnımızdalardı şimdi tepemizde :))

teşekkür ederiz canım seninde kutlu olsun.. evet geçen sene karnımızdalardı bu sene ve rabbimin izin verdiği her sene yanımızda ve tepemizde olacaklaropuyorumnanaktan

hastayım senin şu ifadene yaolumunekankayizsmileŞeniz

ahh yavruum sana bu hediye isi cok koymus anlasilan(benim kocam anneler gunun bile unutmus ben diidm bu pazar diye..

ahh yavruum sana bu hediye isi cok koymus anlasilan(benim kocam anneler gunun bile unutmus ben diidm bu pazar diye..

kıyamam, yok aslında, espırı olsun dıe yazdım.. ıkı hafta once Fatoşa dıordu , en ozel anneler gunu bu yıl Evrım ıcın dıe.. dedım bısı yapma, yaptıgımız sey yeter bana.. yapsa da yazmam buraya.. yapacaktır da.. ama ıstemem paylasmayı.. hıc paylaşmadım sımdıye kadar zaten.. sevısgen ve verişken ruhumu paylasmayı semıyorum sanırsamm boshayallersmile

ask olsun neden yazmiyosun((belkide hediye o olarak o yaptiginiz seyden bi dene daha yapar sana:))

biz evlilik yıldönümünü unuttuk oda bişeymi ya...
deryam mesaj gönderdim ...
ok aldım hojam teşekkür..

seni seviyorum efrimmmmmmmmm..çücük şeylerden bilem mutlu olmayı öğrenmek gerek ama dimiiiiiiii..

sen şu komşuyu döv gel, ben de sana hastalanıcamm.. sös bak. salya sümük hem de.

ok evrim hemen gidyorum bi koşu gidip dövüp geleyim

şimdi eve varır varmaz kapısını çalmayı düşünüyorum.. tartışma baabında değilde geçmiş olsunla başlayıp hastalığın detaylarını öğrenmeyi düşünüyorum sanırım bulaşması için belli bi dönemde olması gerekiyormuş onları iyice bi öğreneyim yenimi başlamış kaç gün olmuş vs. diye... haaa baktım olmadı dövcemmm zati:mymeka:alsanaalsanasmile

efrim bendeki dötün büyüklüğünü fotoğraflarla sergilemiştiniz hatırlaaaarsaannn

meltem seninde anneler günün kutlu olsun aynen dediğin gibi tam tepemizdeler pehhh
birde gezmelere devammı bilmiyorum durur inşallah koltukta

nurdan evet tatlım koltuğa direk takılıyor bizdeki isofix

evett paktunanı roportajını okudum sabah gazetede ayse armanla olan. benim en çok savundugum seyi savunuyor oda dokunmak dokunarak sevmek oksamak
ve 3 ayas altı çocular için bizim mimiklerimiz jestlerimiz en buyu oyuncakmıs dogruuu

sibellll
sen kimseyi dövemezsin anacımmm dövmeyi bırak sert çıkışlar dahi yapamazsın
çok narin ve hassas bir yapın var senin iyi kötü tanıyoruz
sen bana o kadının telini ver ben halledeyim olmamı??
ömür billah kapınıza uğramaz garanti ederim:sinifsinif:

canım aynısını bizde yapıyoruz valla..okuyunca diyorum pes bu akdar aynımı olur hep :))biizmkdie geçen aynı öyle oldu.. biizmkide bazı güzel yutuyor bazıda bir bakıyon öğürüyor.. kesitiremiyıoruz :))oluyorişte..
uyku olayına gelicne canım malesef bu aylardan sonra oluyor .. dr a sordum olur gayet normal siz ebağlanıyor dedi.. sakın yanına alma dedi.. ama ben arada alıyorum.. ne yapayım uykum çok tatlı geliyor.. ya dişten ya yiyip yatırıyorum biizmkini rahatsız oluyor.. yada rüyalar görüyor.. ama oluyor.. bizimde bu aylarda başladı halada devam ediyor(

deryam hastamı oldun geçmiş olsun balım
sağol canım ölmedik sürünüyoruz...-tatlicadiarzu-

beni nasıl tanıdın..söleseneeeesempatiksalakcinnidelikafadulden

ask olsun neden yazmiyosun((belkide hediye o olarak o yaptiginiz seyden bi dene daha yapar sana:))

yok yok.. almiimm.. alana da manii olmiimmmm

bu kelimeler ve Evrim...sempatiksalakcinni:lepi:akannehir

ılk ve son.. ustume gelmeyinnn guclubacismile

hah dedene rahmet bacım.. kapısına gıdıp gerekenı cart dıe desen be annemm..

yahoya bugün çorba yapamadım
evde pırasa var versem olmamı sizce
hiç pırasa veren oldumu??

işin ne senin.. nie yapmıosun.. yok pırasa mırasa.. kır kıçını yap!!!

ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?

deryammmm seni nasılmı tanıdın haydeee bu iş gizemi bizleri sormak gibi olduuu
valla yorum yapamam tırsarım sendennn ulaşırsın sen bana ankaralardannn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…