evett paktunanı roportajını okudum sabah gazetede ayse armanla olan. benim en çok savundugum seyi savunuyor oda dokunmak dokunarak sevmek oksamak
ve 3 ayas altı çocular için bizim mimiklerimiz jestlerimiz en buyu oyuncakmıs dogruuu
ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?
ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?
deryammmm seni nasılmı tanıdın haydeee bu iş gizemi bizleri sormak gibi olduuu
valla yorum yapamam tırsarım sendennn ulaşırsın sen bana ankaralardannn :))
tatlım mikro dalgada ısıtmasan berkeye daha iyi olmamı???
225 süper fiyat 750 ve yukarısı bile var bunların. buda ayrı bir araştırma konusu.
bizimde ödev yapar gibi daha okula başlamadan pratik yapıyoruz .
canım gece beslemesini kes dedi. bana değil edaya. ben bu kez gitmedim çünkü en son bana kan aldır değerlerine bakalım demir damlası vericem dedi. bende aldırmadım sonra gittiğim iki doktorda gerek yok deyince tekrar vedata gitmedim. çünkü bana kızacak kan aldır diyecek filan.
gündüz yemek arkasından yemek yerse anne sütü yemezse anne sütü yok.
bu neysede gece emzirmeyi kesmek gerçekten çok güç. iki gece uykusuz kaldım ve beceremedim. vazgeçtim.
canım çok ama çok çok teşekkür ederim.
selinime dilerim bişey bulaşmamıştır. komşuya denecek bişey yok. yok ona göre bi söz dünyada. iyi haberlerini bekliyoruz.
eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim
esin ne is yapiyor, uzun sureli bi gorevmi?? ay cok esrako gordum kendimi:)))))))))(esracim operim nanaktan)
adaşşş
borsa kumara girmiyor bu konuyu araştırdım ciddi anlamda
öyle bir durum olsa asla girmem bu işlere rabbim nasip etmesin kumar vs oynamayı..
e napiim anacım ilk denemizdi oto koltuğunun kemerini sıkı takmamışız uyuya kaldı otobanın ortasında nasıl inip düzelteyim
başlık kısmı var ama boyu yetmiyor damlam yoksa koltuk güzel ben beğendim
chiccoda var bitane böyle bir model tüm özellikler aynı ancak fiyat 3 katı almadık vazgeçtik
ancak alacaksınız isofix olayına dikkat edin
hem çok büyük rahatlık hemde çok güvenli
ancak arabadada isofix özelliği olması gerekir
esracim seninde kutlu olsun, ben oglum icin bir yazi yazdim onu koyarim buraya:))evrimligim tuttu:))
Derya isofix maxicosiyi arabaya bagliyan aparat, kemere baglanani yada yere baglanani var
ilk anneler gunu hediyemi aldim paylasmak istedim:))kreste her anneye cok guzel bi supriz yapmislar..ufakliklarin elleriyle baski yaptigi icinde menekse olan saksi ve cok guzel bir nor, cok guzelde suslemisler, verdiler, nasil duygulandim gozlrim doldu(suana kadar aldigim en guzel ve en degerli hediye diyebilirim, o minicik el baski yapmis yaa:))yirim onu ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?