2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haha ben teonun yaptigi mimikleri ve sesleri taklit ediyorum oda abna cevap veriyor ben yine taklit ediyorum cok hosuna gidiyor..

ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?

pirasanin icinde havuc varmi yada pirinc..bi tane patates hasla..pirasa havuc pirincinden koy blendirdan gecir ver..daha ne olsun..ben yapiyorum arada pirasa cok seviyor teo, bi ceviz kadar kymada koyuyorum..

topiği çok döğüşkenmi gördüm ne sempatiksalakcinniakannehir..durun ya kadının komşusu sadece bir günlük değil.lmaz:.sen bunlara bakma sakince inceden hallet işini...yok hasta olduğunu biliyorum bulaşıcı olduğunuda biliyorum dedi hiç durma dal ...hatta haber ver toipkçe enrjimizle dövelim...guclubacismileÇok üzgünüm çoook

ya ne bileyim yapmadım evde havuç ve patates var sebzede yok
hep zaten o tarz çorba içiyor ne yapsam bilemedim içmden gelmedi pırasa taze yaptım versem olmazmı?

havuc patates bıraz da kırmızı mercımek ıle bulgur at ıcıne.. kaynat.. rondodan gecır zeytınyagı koy ıcıne yedır cocuguma.. corbanın ıcne 10 damla lımon at.. gaz yapmaz, kolay sındırır.. 15 dk da hazır sana corba..

deryammmm seni nasılmı tanıdın haydeee bu iş gizemi bizleri sormak gibi olduuu
valla yorum yapamam tırsarım sendennn ulaşırsın sen bana ankaralardannn :))

ince zeka analdın sen espiriyi..alnından öperim kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
ya benden niye tırsıyorsunuz ..Allah dostuyum hak yolunda olan bir insanım...insanları korkutmak değil sevdirmek için varım ..

damlacım valla biz yilrdır hepimiz aktif olarak mikrodan ısınmıs yiycekler yiyor içiyoruz çok pratik geliyor bircokyerdede sakıncasıyok ses dalgası vs diyor yani nebilim kullanıyoruz
ece ye kullanmıyorum ama henuz cezvede isitiyorum ona:) bize niye oyle ozen gostermiyosam iste

eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim

yaa soruyonelticektim ama nurdan sornmus :)
tek basına dimi sen burda kalacaksın ? (

esin ne is yapiyor, uzun sureli bi gorevmi?? ay cok esrako gordum kendimi:)))))))))(esracim operim nanaktan)

bende seni operim :)))) gulun gulun .)))

kız napmısın çocukcagızı gevsek baglamısın diycektim sen sonraki yazılarda demissin :))

adaşşş
borsa kumara girmiyor bu konuyu araştırdım ciddi anlamda
öyle bir durum olsa asla girmem bu işlere rabbim nasip etmesin kumar vs oynamayı..

ya ben dini anlamda demedim yani ocak sondururk umar anlamında alamam kendimi batarızmahvoluruz anlamında dedim
dinen borsa caizmi bilmiyorum ama sanmam yani
1 koy 5 al dinen hiç caiz olanbir durum degil

o ne yahuu isofixxx neeee

bende bunlarıı ne yapsam diye düşünüyordum atamadımda ama uğraşıp bişey yaparmıyım bilmiyorum..masa süsleri daha mantıklı..geldi..

Son düzenleme:
arkadaslar ben çıkarr

hepinizin ilk anneler gununu kutlarım
benimde iki çocuklu olarak ilk anneler gunum bakalım nasıl gececek

simdiden sunu hatırlatmak isterim bir iki arkadasımın kazma kocaları tarafından yasanmıstır.
eslerden birkaçi arkadaslarımın eslerinden bu anneler gununu hiç ipleyip ne birhediye ne bir cicek almadılar . iki arkadasım var bu sekilde ne kadar uzulduklerini bilirim ama ben hep soyle teselli ettim
kocan odun olabilir ilerd oglun/ kızın kendini bilince emin ol sana en guzel hediyeleri verecektir.
umarım pazartesi gunu bu tarz hikayeler okumam çok uzuyor beni bu kaba adamların tavırları bu çok kutsal olay olan annelik karsısında. neyse herkese iyi haftasonları

isofix neki? ben bu resimleride görmedim esra..yahom benim koltuğunu beğenmiş bencede uyuakaldığına göre..

esracim seninde kutlu olsun, ben oglum icin bir yazi yazdim onu koyarim buraya:))evrimligim tuttu:))

Derya isofix maxicosiyi arabaya bagliyan aparat, kemere baglanani yada yere baglanani var

esracim seninde kutlu olsun, ben oglum icin bir yazi yazdim onu koyarim buraya:))evrimligim tuttu:))

Derya isofix maxicosiyi arabaya bagliyan aparat, kemere baglanani yada yere baglanani var

hımmmm araba koltuğu olmadığı için bilemedim..bilgilendimen için teşekkür...kaydirigubbakcemile3
bu gidişle hepimiz bir evrim olacağız...bayanssulusmile:lepi:kaydirigubbakcemile3

ilk anneler gunu hediyemi aldim paylasmak istedim:))kreste her anneye cok guzel bi supriz yapmislar..ufakliklarin elleriyle baski yaptigi icinde menekse olan saksi ve cok guzel bir nor, cok guzelde suslemisler, verdiler, nasil duygulandim gozlrim doldu(suana kadar aldigim en guzel ve en degerli hediye diyebilirim, o minicik el baski yapmis yaa:))yirim onu ben...

bu hediyenin değeri hiçbirşeyle ölçülemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…