2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahonun burnunda kocamannn kurumuş bir sümük var
ay nasıl alcammm taktımmm elletmiyoooo parmaklarımda büyük geliii burnunaa :umursamaz:

adaşş seninde anneler günün kutlu olsun
bu mevzu derin borsa kumar falan girmeye hiç gerek yok buralarda muck

adaşşş senin geçen seneki mesajını hala saklıyorumm biliyünmüüü
ilk anneler günümü sen kutlamıştınn hayatta silmemmm saklarımm opuyorumnanaktan

alıntılarım biten şarja kurban gitti

Puket teşekkür ederim yazdıkların için.destek alacağım kimsem yok salifodan başka.Allahtan bakıcımız çok iyi de bir de onu düşünmüyorum.Ben hayatta hep yalnız,hep kendine yeten biri oldum,mükemmelliyetçiliğimin temelinde de bu var sanıyorum.çocuğu için kendini heba eden annelerden olmak istemiyorum.onu çok seviyorum,tüm tehlikelerden,kansorojenlerden,gdolardan,bpalardan korumaya çalışıyorum.dünya o kadar kötü bir yer oldu ki buna mecburum sanırım.
ama evim temiz olsun,yemeğim olsun,bakımlı olayım,çocuğumla kaliteli zaman geçireyim,hergün ne pişireyim düşünceleri yorucu oluyor.kendime gelmek için son 3-4 gündür spora da gitmiyorum.düzeliyrum hızla.

Damla müdürüm yazdıkların bana çok tanıdık geldi.yalnız olmadığını bilmek güzel.her sabah erken kalkmak,gece geç yatmak,hergün değişik çeşit yemek düşünmek.çalışan anne olmak gerçekten zormuş.

bir de sürekli doğuran buradaki kadınlara bakıyorum,(isteyerek doğuruyorlar inanın.tuhaf bir gelenek olmuş.2 çocuk gurur meselesi oluyor) kendime bakıyorum seviyorum kendimi,gurur duyuyorum kendimle.daha iyisi de vardır ama benim elimden bu kadarı geliyor.

İSOFİX benim de araştırdığım bir konuydu iki hafta önce.maalesef isofixli modeller uçmuş durumda.chicconun key serisini beğendim.bir sdonraki oto koltuğumuz o olabilir.

elifim isofixliler uçmuş olduğundan chicco tercih etmedim bu markayı aldım bir fark yok arada özellikler aynı sende araştır bence

nurdannn püre yapmadım sadece iri pırasaları çatalla ezdim
ben yahoya hiç püre vermedim diyebilirm sadece ilk 15 gün püre verdim sonra hep çatalla falan ezdim iri olanları alışık bu yüzden
sadece elmasını cam rendeden geçiriyorum oda vitamini için çorba yemekleri normal yiyor

pırasayı ince ince kıyıp,havucu rendeleyip kıymalı prinçli pırasa yemeği yapıyorum bir de pırasayı sebze çorbasına katıyorum ben nacizane anneler.

geçmişden topla gel yapıyorum ama daha çooook yolum var..

yaho yu en şebek hallere sokan esracım
sen niecanın sıkıldıkçabu yakışıklı yahoyla dalga geçiosun.

ayyybidecivcivi öldürmüş..eyvahedigeldismile

pervinin tespitt mikemmel olmuş
iyicechuckybebekoldu.delikafadulden
peehhhhh

özleeeeeeeeeeem
caniözlem

ayy bide oklavaylan iteklemişsin ya

allahım nasıl bi topik deyiz.:1shok:

esrako eeceye cok gecmiş olsun uzuldum morarmasına...

nurcik kımıl kımıl diorum bende cok hareketlilere..yerim senin kımılını. hakkaten yahoyla karsılassalar ne olurki yaw bende gormek isterim

Nur maşallah mustiye gerçekden kocaadam olmuş yaa.
ama haylaz ya nasılhızlıca gidiyor prizlere..

cinsiyetimerak ettm bakalım sonraki mjlarda varmı

ahhh benim aşık güzelim pervinim bugun nasılsın.
düzeldinizmi ya henuz1016 sayfadayım
gelişmeler nedir

ikiz bebekler kuzey ve elif çoktatlsınız.
ama elifin kız bebek oldugu nasıl belli nasıl naif zarif çıtıpıtı

kuzeyde tam erkek yaff.
hiç yüzde vermezhavalara bak.
dombalak nanak.

ada da pek şeker görünüyor maşallah gördüğüm kadarıyla..
sağol canım, albüme resim ekledim..

makina mühendisi
1 ay türkmenistan 1 hafta ist şeklinde olacakmış 2011 kasım ayına kadar bu şekilde devam edermiş
bu şirkete gireli 8 ay olmuştu/inşaat şirketi
çok zor bir durum gerçekten.. girerken böyle bir durum var mıydı? haırlısı olsun inşallah canım..

yahoya bugün çorba yapamadım
evde pırasa var versem olmamı sizce
hiç pırasa veren oldumu??
ben sebze pürelerinin içine arada katıyorum.

bir sürü mama kovanozum var.. atmaya kıyamıyorum.. bunlardan ne olur dedım.. amanın su yapılan avize nin guzellıgıne bakın..
muhteşem bir fikir gerçekten.. bende de birikti bi dolu.. yapılabilir..

hiiiiiii çoooookkkk güzeeeelllllll!!!!!!
elifim isofixliler uçmuş olduğundan chicco tercih etmedim bu markayı aldım bir fark yok arada özellikler aynı sende araştır bence

isofix gerçekten çok fiyatı arttırıyor.. çok araştırdım ben de.. önemli olan, koltuğun iç malzemesinin ne olduğu ve terletip terletmediğiymiş.. ama şu bir gerçek ki isofix koltuğu bağlamayı çok kolaylaştırıyor. ama sürekli takıp çıkarılan bişey deil bu da sonuçta..
iki büklüm uyuyan yahoyu öperimm..

vayy vayy evrim demek sizçayı güneşte kurutp tekrar demliyosunuz hee.
ayy çok güldüm buna ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…