2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıhhatler olsun darısı basıma :) jilete dondum 2 aydır . korkuyorum tekrardan yaaw.

eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim

ne diosunnn Allah yardımcınız olsun

BABY nerdeki bugün hiç girmedi sanırsam.... eşiyle düzelmiştir yoluna girmiştir inşallah herşey....

gezmelerdeydim kuzummm...kendime soyle en topuklusundan sık bir ayakkabı aldım bikac parcada ıvır zıvır

NURRR oglun olcakmıs biliodum en bastanberi erkek oldugunu anladım hic sasırmadım Allah saglıkla dunyaya getirmeni nasip etsin

sinerji iş başı yapmış
herkeşlerde bi limonilik.
biz iyizi çok şükür .
güneş içimi ısıtıyor kalbimi ısıtıyor. daha neolsun..

damla sac rengine bayıldım bayıldımm

sibel canım ins seline hicbirsey olmuycak icini ferah tut

evrim Allah kimseyi kocasından ayırmasın küs bile olsa..:) gerci biraz daha iiz ama yinede 3 gece yok yanımda. pazar sabaha karsı gelcek..bide bizi nezaman basacan evimisdee cok kıskandık

oyy kıyamam ben o yahyayaaa .. yavrumm aman oyle boyle sussunda uyusun tek yeterki:) onun o halini gordum ben yazık esrama napcanı sasırdı yavrum benim. ben susturamadım yanında oturdugum halde.

super bir hediye cok duygulandım yerim ben onun minicik ellerini

yahonun burnunda kocamannn kurumuş bir sümük var
ay nasıl alcammm taktımmm elletmiyoooo parmaklarımda büyük geliii burnunaa :umursamaz:

aspiratorle cekmeyı dene olmadı tel tokayı yuvarla icerde:) banada batıo o kuru sumukler elletmioda ama bisekilde alıorum

finkym basbasayız :)

emrahı yolladım . istanbulda bayram havası. annesi cok mutlu anneler gununde evladı yanında olcak 3 sene sonra... bense ondan hediye beklemiorum son olaydan sonra aldıklarını geri istemezse iidir :))))))))))))))))))

ayyy bu reklamlar varya cok duygusal anneler gunu ıcın. gecen sene hamileydim zırlayıp duruyodum annemden uzagım die bu sene yıne zırlıom anneyım die :)) ALlahım aklıma mukayet ol

bu fasulya 2.5 liraaa sarkısna eciş cok oynuo. artık popişi one arkaya sallıo eller havadayken :) ayakta yurutecteyse saga sola sallıo o koca jenifer totosunu :)

aaaaaaaaaaaa
nur2.cide erkekmiş
evet ben göbeeeeeeenden anlamıştım zaten
hayırlı olsun
sagsalim kavustursun Rabbim evladına
topiğin yiğit kuşuna adaş geliyorrr

Son düzenleme:
pervinim allah kauştursun canım..
ya ne bukadr uzadıki bi kıskançlık
biz ydınla uzun sürlei küsemiyyoruz
aslında ben ketumumdurda
aydın kendi haklı bileolsa hemen gelir
devamını anlatmıyım...

bugün Ali Kırca Arka Kapakta çok güzel bir anneler günü konuşması yapmış.. internette aradım aradım bulamadım..

mesaj sayısı 100 olmadan bırak resim eklemeyi, alıntılarda resim veya link varsa onları bile silmem gerekiyor yahu! nasıl iş bu!!!

saol gizemcim
guli uzamadı aslında normale donduk gibi ama simdide adam yok
aramaları teldeki hitapları vs eskiye dondu
sagsalim insede suan ucakta size gore 12ye dogru inecek

damlaörtmenim saçlarnız harika.
victoria becham olmuşuz rengide süper

maşallah sizeeeee...
muckkssss

melteeeeeeeeeem
ayy yamjınışimdi okudumda kıyamamm ne kadar zor bi durum
üstelik istanbulda kalma sürsi çok kısa.
offallah yardımcınız olsun
hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…