geldimmm.... öğlen kuaföre gtitim anca gelebildim mağara kadını modundan kurtuldum artık kaşımı bıyığımı ağdamı oldum geldim binbir uğraştan sonra. 1 ay rahatım artık:))))
NURRR çok sevindim canım benim hadi hayırlısıyla kucağıan alırsın inşallah.. mustiye arkadaş geliyor ne güzel....
EVRİMİM evet söylemem lazım kendi kendimi yiyorum çünkü bunun sonu gelmeyecek kıştan beri sabır sabır dedim tutup çocuğunun kolundan getirdi hep bundan sonrada getirecek...... buda ona kapak olsun bir daha yapamasın......allah korusun hele bi bulaşmış olsun yıkıcam onun kapısını senin yüzünden oldu diyeceğim.....
eşimin Türkmenistan a gitme ihtimali oluştu moralim bozuldu ya
ev kredisi var yoksa hemen işten ayrıl boşver derdim
BABY nerdeki bugün hiç girmedi sanırsam.... eşiyle düzelmiştir yoluna girmiştir inşallah herşey....
ilk anneler gunu hediyemi aldim paylasmak istedim:))kreste her anneye cok guzel bi supriz yapmislar..ufakliklarin elleriyle baski yaptigi icinde menekse olan saksi ve cok guzel bir nor, cok guzelde suslemisler, verdiler, nasil duygulandim gozlrim doldu(suana kadar aldigim en guzel ve en degerli hediye diyebilirim, o minicik el baski yapmis yaa:))yirim onu ben...
yahonun burnunda kocamannn kurumuş bir sümük var
ay nasıl alcammm taktımmm elletmiyoooo parmaklarımda büyük geliii burnunaa :umursamaz:
mesaj sayısı 100 olmadan bırak resim eklemeyi, alıntılarda resim veya link varsa onları bile silmem gerekiyor yahu! nasıl iş bu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?