bunu alıntı yapmadan edemedim..Şenizkaydirigubbakcemile3
evriim evrim formundaymışsında ben kaçırmışım yafff:roflol:
çok teşekkür ederiz Pervin Teyse.. yorumların için de, resimleri vaktini ayırıp eklediğin için de.. :)
rica ederim.. havaalanında çalışan bi arkadaşım söylemişti.. çok seyahat edenler için güzel gerçekten..gizem ucagı buldum ontime dio 12de incek ama havadaki durumunu bulamadım kurcalamam gerek. cok tskler cok faydalı bi site
en güvenlisi ortada olması koltuğun ve bunu isofix sağlıyor malesef.sağol canım, albüme resim ekledim..
çok zor bir durum gerçekten.. girerken böyle bir durum var mıydı? haırlısı olsun inşallah canım..
ben sebze pürelerinin içine arada katıyorum.
muhteşem bir fikir gerçekten.. bende de birikti bi dolu.. yapılabilir..
hiiiiiii çoooookkkk güzeeeelllllll!!!!!!
isofix gerçekten çok fiyatı arttırıyor.. çok araştırdım ben de.. önemli olan, koltuğun iç malzemesinin ne olduğu ve terletip terletmediğiymiş.. ama şu bir gerçek ki isofix koltuğu bağlamayı çok kolaylaştırıyor. ama sürekli takıp çıkarılan bişey deil bu da sonuçta..
iki büklüm uyuyan yahoyu öperimm..
başında özet vardır inşallah.2 hafta ara veröişti dizi.son bölümler.neva uyusa bizde izleyebileceğiz.püfff televizyonda seyredecek hiçbişey yok.. birikmiş Lost lar var, ama önceki bölümde nooldu hatırlamıyorum.. balık hafızalıyım ben yaa...
bu güzellikle tanıştığıma çok memnun oldum.şapkası da nevaylan aynı.o baby einstein şeysi ne?
rica ederim o tatlişkoya hersey deger.masallah
bence de.. özet olsa iyi olur, tamamen unuttum çünkü.. ya bi de baştaki kadar sarmıyo niyeyse..fazla fantastik olmaya başladı..en güvenlisi ortada olması koltuğun ve bunu isofix sağlıyor malesef.
başında özet vardır inşallah.2 hafta ara veröişti dizi.son bölümler.neva uyusa bizde izleyebileceğiz.
bu güzellikle tanıştığıma çok memnun oldum.şapkası da nevaylan aynı.o baby einstein şeysi ne?
bence de.. özet olsa iyi olur, tamamen unuttum çünkü.. ya bi de baştaki kadar sarmıyo niyeyse..fazla fantastik olmaya başladı..
biz de tanıştığımıza memnnun olduk :) yabu aktivite masası gibi bişey, yürüteç gibi ama değil, altı kapalı.etrafında oyuncaklar filan var.. bir arkadaşımızdan ödünç aldık, iyi oluyor, mutfakta iş yaparken koyuyorum, her oyuncakla baya ilgileniyor..
ben de gece beslemiyorum artık.. prob yapıp uyanmasın diye.. ama pışpışa rağmen uzun süre uyumazsa gerçekten aç heralde diye veriyorum bazen..geceleri beslememk gerektigini 4aydan itibaren biliorus ama ben ancak memeden kesince rahatladım diebilirim. gece emzirmiorum sadece 1kez mama veriorum sabaha karsı.. oda uyanıo aglıo. deliksiz uyuyomu uyumuo ama uyandıgında cogu zaman biberonu verdigimde eliyle itio istemio...
geceleri beslememk gerektigini 4aydan itibaren biliorus ama ben ancak memeden kesince rahatladım diebilirim. gece emzirmiorum sadece 1kez mama veriorum sabaha karsı.. oda uyanıo aglıo. deliksiz uyuyomu uyumuo ama uyandıgında cogu zaman biberonu verdigimde eliyle itio istemio...
baby einstein cd lerini de indirdik ama şöyle bir baktım, sanki yaş grupları biraz karışık gibi geldi bana.. iyice incelemek lazım..beni de sarmıyor.nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.en çok richard odaklı bölümü sevdim,oyunculuğana hayran kaldım.baby einstein yapmışsa iyidir eminim.çok beğeniyorum ben o oluşumu( oluşum dedim ama enstitü müydü neydi? oluşum,süreç kurtarıcı kelimeler zati:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?