2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohooooo yok annem biz daha 4.bölümde filanız! oiiiyyy birikmiş baya.. Eskişehiri çok severim.. bi zamanlar en büyük hayalim Anadolu Üniversitesi radyo tv de okumaktı. bir tek orası yetenek sınavıyla alırdı ve en iyisiydi! sınavdan birkaç gün önce sağ kolumu kırdım!!! içimde yaradır..bk sen de bi eskişehir dedin, ben de nerelere gittim.. :)

Esra yaho ya bayildim herzamanki gibi ama o boynu ne kadar agridi allah bilir..klava:ada mizda ayri bir güzel ayrica..masallah bayildim...opuyorumnanaktan

esimin anneler günü hediyesinide size birazdan tepkilerimle uzun uzun anlatacagim..simdi spordan geldigim icin vaktim yok..birazdan görüsürüz..

ohoo ve şimdiden sarmıyor:) zor gelirsin sen 6'ya .orada okuyan bir arkadaşım vardı.ben de onu hatırladım,çok üzücü şeyler yaşamıştı son günlerde.aramam lazım onu.bak ben de neler hatırladım.Eskişehir şimdi daha güzel daha sevilesi.

esra gadını da lost izlerdi.hiç birşey hatırlamazdı ama.oysa nasıl bir hafızası vardır

yapma yaaaaa.. daha da mı kötüleşiyorr?? :bbo:

çok güzeeeeeeeeel :) bayıldım :)

az yicez o zamn :) çikodan vazgeçemem.

house'çuyum ben de! Fantastik severim ama! Bkz Supernatural, True Blood, Kyle XY

NUR haydi bakalım 3 adamla kolaylıklar diliyorum şimdiden! Ben de erkek demiştim :)

Bugün çok başım ağrıdı, havadan sanırm. FAzla oturmayacağım. Bİr mrb demeden geçmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…