ohooooo yok annem biz daha 4.bölümde filanız! oiiiyyy birikmiş baya.. Eskişehiri çok severim.. bi zamanlar en büyük hayalim Anadolu Üniversitesi radyo tv de okumaktı. bir tek orası yetenek sınavıyla alırdı ve en iyisiydi! sınavdan birkaç gün önce sağ kolumu kırdım!!! içimde yaradır..bk sen de bi eskişehir dedin, ben de nerelere gittim.. :)sanırım bu sezonun 7.bölümüydü 8 de olabilir.çolu çocuk yoktu.biz yeni evliydik,küçük bir tereskatta yaşıyorduk,kocaman bir balkonumuz vardı,birsürü sürü de güvercinimiz.Eskişehirdeydik.nerelere götürdün beni Gizem be!
sağol canım.. :)Esra yaho ya bayildim herzamanki gibi ama o boynu ne kadar agridi allah bilir..klava:ada mizda ayri bir güzel ayrica..masallah bayildim... opuyorumnanaktan
ohoo ve şimdiden sarmıyor:) zor gelirsin sen 6'ya .orada okuyan bir arkadaşım vardı.ben de onu hatırladım,çok üzücü şeyler yaşamıştı son günlerde.aramam lazım onu.bak ben de neler hatırladım.Eskişehir şimdi daha güzel daha sevilesi.ohooooo yok annem biz daha 4.bölümde filanız! oiiiyyy birikmiş baya.. Eskişehiri çok severim.. bi zamanlar en büyük hayalim Anadolu Üniversitesi radyo tv de okumaktı. bir tek orası yetenek sınavıyla alırdı ve en iyisiydi! sınavdan birkaç gün önce sağ kolumu kırdım!!! içimde yaradır..bk sen de bi eskişehir dedin, ben de nerelere gittim.. :)
yapma yaaaaa.. daha da mı kötüleşiyorr?? :bbo:ohoo ve şimdiden sarmıyor:) zor gelirsin sen 6'ya .orada okuyan bir arkadaşım vardı.ben de onu hatırladım,çok üzücü şeyler yaşamıştı son günlerde.aramam lazım onu.bak ben de neler hatırladım.Eskişehir şimdi daha güzel daha sevilesi.
himmm ben 4 derken bu sezonun 4. bölümünü kastetmiştim.. öncekileri seyrettik de bu sezonda takıldık. ben de sevmedim bu sezonu. keşke geçen sezon bitirselermiş..ben 6.sezonu sevmedim.bence iyi diğerleri
ilk anneler gunu hediyemi aldim paylasmak istedim:))kreste her anneye cok guzel bi supriz yapmislar..ufakliklarin elleriyle baski yaptigi icinde menekse olan saksi ve cok guzel bir nor, cok guzelde suslemisler, verdiler, nasil duygulandim gozlrim doldu(suana kadar aldigim en guzel ve en degerli hediye diyebilirim, o minicik el baski yapmis yaa:))yirim onu ben...
bi tabak kesmedi.. pehh
cikolata yiyenler depresyona giriomus. 1000 kişi uzerinde arastırma yapmıslar ayda 12 kez cikilop yıyen depresyona girio 5 kez yıyen girmio. diyet yapanlarada cikilop yasakmıs. ister 1 tepsi baklava ye ama cikilop yeme imis... kim takar depresyonu diycem ama cok cikolata yedigim zamanlarda diodum ya galipa depresyondayım gizli depr. surekli cikilop yemek istiosm die
baby einstein cd lerini de indirdik ama şöyle bir baktım, sanki yaş grupları biraz karışık gibi geldi bana.. iyice incelemek lazım..
Fantastik şeyleri sevmiyorum ben.. en başlarda hatırlıyorum 3-4 bölüm arka arkaya seyrederdik, bi tane daha bi tane daha diye diye.. e çoluk çocuk da yok tabii..ama şimdi lost mu seyretsek house mı diyince lostdan vazgeçiyoruz.. birikti o nedenle.. richard odaklı bölümü hatırlayamadım ben.. ya büzüşük beynimden ya da henüz seyretmediğimizden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?