2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkez burda,gözümden uyku aKIYO,4 SAatlık uykuyla duruyorum.kayık gözlerle okudum bırıken sayfakarı.resımler aklımda sadece.Ada cok güzel maşşallah, Yaho herzamankı formunda,sadece bıraz büzülmüş,Hayat zaten cok tatlı

hee bıde Nurrrrrrrrr 2.erkekıın yoldaymıs,cok sevındım,saglıkla kucagına almak nasıp olsun inş.ogluşuna süper bı kardes arkadas kankı gelıyor....

oy masallah yavruma, bizimki hala oguruyor vermek isteyincede tibet bana bagiriyor(
esrako eeceye cok gecmiş olsun uzuldum morarmasına...

nurcik kımıl kımıl diorum bende cok hareketlilere..yerim senin kımılını. hakkaten yahoyla karsılassalar ne olurki yaw bende gormek isterim
ay nurcik opsun seni:))cok sevdim:))

ya ne hikmettir ben artik hic cikilop aramiyorum, hatta aksam cok severim hamsi kiearttim 4-5 tane ancak yiyebildim agir geldi, onceden cerez gibi hupltirdim...

özgül koltuğu bilmemde alt dudak harika
supersin:)))))

sanırsam zgulun saaati 11 benimki nerdeyse 2 sizinkide 12
dogru tahmin..

purcuu ben bugun hamsi yidim bisi olmaz dimi( gerci 62.2 ye indim ama:))))))))

ne güsellll... tahmın edebılıorum senı..

yahonun burnunda kocamannn kurumuş bir sümük var
ay nasıl alcammm taktımmm elletmiyoooo parmaklarımda büyük geliii burnunaa :umursamaz:

sac tokası.. bebeklııgnden berı onunla ısımı goruorum..

Hastayım sana kadın.. o kkkkadar dıorum..

kaydirigubbakcemile3 delü

ayyy bu reklamlar varya cok duygusal anneler gunu ıcın. gecen sene hamileydim zırlayıp duruyodum annemden uzagım die bu sene yıne zırlıom anneyım die :)) ALlahım aklıma mukayet ol

kaydirigubbakcemile3

bu fasulya 2.5 liraaa sarkısna eciş cok oynuo. artık popişi one arkaya sallıo eller havadayken :) ayakta yurutecteyse saga sola sallıo o koca jenifer totosunu :)

kaydirigubbakcemile3

evrimmm askın kaşı yoktur tamammı

formundaasın bakıroum.. kıkır kıkır ettin beni kaydirigubbakcemile3

gizem eskiden yani yakın geçmiş zamandaevrimimiz yeşil kadındı promuzdu grururumuzdu ona sorardık bu soruları
ama istifa etti
bizi tercih etti
öperim onu burdan:)

olumunekankayizsmile

bu saatte ne yıyom bilseniss ... napim stresliyim

bılıo musun çikilop denen seyı ben senın uydurduugnu sanıordum, ta kı reklamlarda görene dek.. abur cubur la bagım bu kadar ilkel bacım.. gülebilirsin bana.. möhim değil bilmiyorumkismile

işte tatlişko ada bebekimiz

[.hizliresim.com/2010/5/7/5418.jpg[/img][/url]

Hayatımda gördüğüm en güzel ada bu Ada.. masallahhhhhh..

herkese iyi uykular

bı denk geleydık.. ne gusel olurdu.. ozluorumm senı be kadın..

bu kızı salondamı yatırsam napsam deliksiz uyudu bir iki mizikladı cırtı gelmis oysaki yerinde ols 5defa cagırmıstı yanına gozu kapalı... sassırdımmm

çook teşekkür ediyoruz, sizin de parmağnızı ısırmak suretiyle dişlerimizi kaşıyoruz Tuba Teyse..

gizemin verdigi linkten baktıgım ucagımız inmiş bulunmakta cok sukur.. artık uyuyabilirim :) gerci hala uykum yok ne olcak bu is bilmem:) uyandırmamak icin msj atcaktı birileri uykusuz kalma dedi ama nirdee.. bide sessizligi ozlemisim sanırı eceyle elif uyurken cayım elimde netteyım vs vs

http://www.balamali.az/ bizim ellerden bi bebek alısveris sitesi :)

Bala malı internet-maqazini sizin rahatlığınız üçündür. Evinizdən çıxmadan, rahat şəraitdə körpəniz və özünüz üçün lazım olan hər şeyi sifariş verə bilərsiz. Sifarişiniz qısa zamanda evinizə çatdırılacaq. Bala malı – şən balalar və xoşbəxt analar. kaydirigubbakcemile3

onlar da bızım konusmalarımıza gülüolar di mi... bence oledır.. çatdırılmak bole bısı sanırsamm kaydirigubbakcemile3

link süper Pervin :) Belki odanın sinerjisi falan şey etmiştir çocuuuu :)

NURDAN bişi olmaz 1 kereden :) ben de 2 akşamdır dondurmaları götürüyorum.

yarin kuzenim geliyor alamanya'dan:))2 gun bizde kalicak..2gun aktif olamayabilirim:))gerci alisverise cikicaktim yatti, off agda yapicaktim, sacimi boyiycaktim..neyse bulucaz bi yolunu.

hahhaa supermis, ya ben eskiden eglenmek icin kabloluda azeri tvyi izlerdim cok gulerdim, sen nasil dayaniyorsun pervin orada, ben insanlarin suratina kopardim heralde..siteye baktim super yaa, tarafdaslarimiz:))))))))))))

:)) ya okadar tatlı stressız ınsanlarki inanamazsın.. aynı recep ıvedık dıo ya tınn yanı bir agırlık bir sus bir pus bir eglence giyim merakı sorma gitsin .. ben cok guluorum onların bide kendi aralarında esprileri var filan tam bomba:) cok ozluycem burayı

Aybalalar, koklaram sizi.. Evrim kaçar.. yarına körüşürükk inşallah.. bebekler gibi uyuyunn ınsallahhh.. uyursunuz uyursunuz.. ebeniz ninni söler size.. benimki hıc aksatmıyor saolsun... halbu kı anamdan süt te ememısım.. ne gelıosa artık burnumdann :)))

oo donus yakin ozaman, super hadi hayirlisi..buluscaz biz istanbulda bak goruceksin..:)))

püff bı aglama sesıyle irkildim.daha uyuyalı yarım saat anca olmustu uyandı gece kuşu.yavrumun hem üst dişi iyice şişmiş hemde burnu tıkalı ondan uyandı galıba.spreyını zor sıktırdı ama temızletmedı.uyudu tekrar,bakalım gece bizi neler beklıyor

onlar bize gulmuo bizim gibi konusmaya calısıolar alısverıste fılan coguda konusabilio hani bizimkiler cakma ing konusuyo ya turklerle aynen oyle :) ama burda tum evlerde hemen hemen diyim turksat -digiturk var oda yoksa rus azeri turk gurcu karısımı 40 kanallı canakları var. ve tum dizileri izliolar cok içiceyiz aslında..

cattmak, aparmak (goturmek), tapsırmak-tapmak (yapmak) cok gulduklerim. tapşırmak nedir yaww tapşini tapşini gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…