oy masallah yavruma, bizimki hala oguruyor vermek isteyincede tibet bana bagiriyornurdannn püre yapmadım sadece iri pırasaları çatalla ezdim
ben yahoya hiç püre vermedim diyebilirm sadece ilk 15 gün püre verdim sonra hep çatalla falan ezdim iri olanları alışık bu yüzden
sadece elmasını cam rendeden geçiriyorum oda vitamini için çorba yemekleri normal yiyor
ay nurcik opsun seni:))cok sevdim:))esrako eeceye cok gecmiş olsun uzuldum morarmasına...
nurcik kımıl kımıl diorum bende cok hareketlilere..yerim senin kımılını. hakkaten yahoyla karsılassalar ne olurki yaw bende gormek isterim
ya ne hikmettir ben artik hic cikilop aramiyorum, hatta aksam cok severim hamsi kiearttim 4-5 tane ancak yiyebildim agir geldi, onceden cerez gibi hupltirdim...bi tabak kesmedi.. pehh
cikolata yiyenler depresyona giriomus. 1000 kişi uzerinde arastırma yapmıslar ayda 12 kez cikilop yıyen depresyona girio 5 kez yıyen girmio. diyet yapanlarada cikilop yasakmıs. ister 1 tepsi baklava ye ama cikilop yeme imis... kim takar depresyonu diycem ama cok cikolata yedigim zamanlarda diodum ya galipa depresyondayım gizli depr. surekli cikilop yemek istiosm die
supersin:)))))özgül koltuğu bilmemde alt dudak harika
dogru tahmin..sanırsam zgulun saaati 11 benimki nerdeyse 2 sizinkide 12
ilk anneler gunu hediyemi aldim paylasmak istedim:))kreste her anneye cok guzel bi supriz yapmislar..ufakliklarin elleriyle baski yaptigi icinde menekse olan saksi ve cok guzel bir nor, cok guzelde suslemisler, verdiler, nasil duygulandim gozlrim doldu(suana kadar aldigim en guzel ve en degerli hediye diyebilirim, o minicik el baski yapmis yaa:))yirim onu ben...
yahonun burnunda kocamannn kurumuş bir sümük var
ay nasıl alcammm taktımmm elletmiyoooo parmaklarımda büyük geliii burnunaa :umursamaz:
damla sac rengine bayıldım bayıldımm
sibel canım ins seline hicbirsey olmuycak icini ferah tut
evrim Allah kimseyi kocasından ayırmasın küs bile olsa..:) gerci biraz daha iiz ama yinede 3 gece yok yanımda. pazar sabaha karsı gelcek..bide bizi nezaman basacan evimisdee cok kıskandık
finkym basbasayız :)
emrahı yolladım . istanbulda bayram havası. annesi cok mutlu anneler gununde evladı yanında olcak 3 sene sonra... bense ondan hediye beklemiorum son olaydan sonra aldıklarını geri istemezse iidir :))))))))))))))))))
ayyy bu reklamlar varya cok duygusal anneler gunu ıcın. gecen sene hamileydim zırlayıp duruyodum annemden uzagım die bu sene yıne zırlıom anneyım die :)) ALlahım aklıma mukayet ol
bu fasulya 2.5 liraaa sarkısna eciş cok oynuo. artık popişi one arkaya sallıo eller havadayken :) ayakta yurutecteyse saga sola sallıo o koca jenifer totosunu :)
evrimmm askın kaşı yoktur tamammı
gizem eskiden yani yakın geçmiş zamandaevrimimiz yeşil kadındı promuzdu grururumuzdu ona sorardık bu soruları
ama istifa etti
bizi tercih etti
öperim onu burdan:)
bu saatte ne yıyom bilseniss ... napim stresliyim
herkese iyi uykular
http://www.balamali.az/ bizim ellerden bi bebek alısveris sitesi :)
çook teşekkür ediyoruz, sizin de parmağnızı ısırmak suretiyle dişlerimizi kaşıyoruz Tuba Teyse..herkez burda,gözümden uyku aKIYO,4 SAatlık uykuyla duruyorum.kayık gözlerle okudum bırıken sayfakarı.resımler aklımda sadece.Ada cok güzel maşşallah, Yaho herzamankı formunda,sadece bıraz büzülmüş,Hayat zaten cok tatlı
http://www.balamali.az/ bizim ellerden bi bebek alısveris sitesi :)
hahhaa supermis, ya ben eskiden eglenmek icin kabloluda azeri tvyi izlerdim cok gulerdim, sen nasil dayaniyorsun pervin orada, ben insanlarin suratina kopardim heralde..siteye baktim super yaa, tarafdaslarimiz:))))))))))))
link süper Pervin :) Belki odanın sinerjisi falan şey etmiştir çocuuuu :)
NURDAN bişi olmaz 1 kereden :) ben de 2 akşamdır dondurmaları götürüyorum.
:)) ya okadar tatlı stressız ınsanlarki inanamazsın.. aynı recep ıvedık dıo ya tınn yanı bir agırlık bir sus bir pus bir eglence giyim merakı sorma gitsin .. ben cok guluorum onların bide kendi aralarında esprileri var filan tam bomba:) cok ozluycem burayı
Bala malı internet-maqazini sizin rahatlığınız üçündür. Evinizdən çıxmadan, rahat şəraitdə körpəniz və özünüz üçün lazım olan hər şeyi sifariş verə bilərsiz. Sifarişiniz qısa zamanda evinizə çatdırılacaq. Bala malı – şən balalar və xoşbəxt analar. kaydirigubbakcemile3
onlar da bızım konusmalarımıza gülüolar di mi... bence oledır.. çatdırılmak bole bısı sanırsamm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?