2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyvahedigeldismilekolay gelsin..

seninde yuhun sirin olsun aybalam... oglan seni incitirrr geceleri??? usaqtır daa olar olar balacadır daha :))

haydin bende yatar..gece measisi birde yarin ve pazar yorucu olucak..

nurdanım bakalım nasipte ne var suan icin net bisey yok ..ama biseylerde var. hayırlısı ins bulusuruz bebeemm. ozaman evrim bzi istanbulda basar

çook teşekkür ediyoruz, sizin de parmağnızı ısırmak suretiyle dişlerimizi kaşıyoruz Tuba Teyse..

:1hug: bukadar aktıf olamama ragmen menidee tanıyorsun cok sevındırık oldumzemuszemus öperim sisiii göslerınızden

Nurdann alıntılardan gördüm hedıyen süpermıs,hem uykusuzluktan hemde cok derınden etkılemesınden dolayı gözlerım yasardı :)) şaka bı yana cok hoş bı hedıye.hemen bı kagıda bısde yapalım, kızımdan bana ilk anneler gunu hedıyesı ossun kagıda yapılmıs mınık bır el baskısı.:lepi:delikafadulden

Hayatımda gördüğüm en güzel ada bu Ada.. masallahhhhhh..

gözün aydın..

GIZEM bu ada bebk cok tatli ya, masallah ona...

oo donus yakin ozaman, super hadi hayirlisi..buluscaz biz istanbulda bak goruceksin..:)))
Nurdan dönerseniz İstanbul'a mı döneceksiniz? burda mı iş bakıyorsun?
Kızıma yorumlarınız için çok çok çok teşekkür ederim.. ne kadar samimi, ne kadar içten.. sağolun..opuyorumnanaktan

seninde yuhun sirin olsun aybalam... oglan seni incitirrr geceleri??? usaqtır daa olar olar balacadır daha :))
ayy bıan sankı konusurken hayal ettım senı,kendı kendıme güldüm ,Hakanda bana bakıyo şaşkın şaşkın
minişim kolay gelsin canımcım kıyamam tıkalı buruna

bende sutu ısıtayım yavas yavas yerime goceyim :)

hakket yavru anne senın bu saatte uykun gelmedımı.2.30 oldumu saat oralarda

Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:

sormuşsun bende fikrimi sölim,evet güzel bi jest ama bende olaya dini acıdan yaklasıyorum ve uygun olmadıgını düşünüyorum.netıcede su işlemiyormuş.tabı olana çare yok yaptırmıs bıkere.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım her hes iyidir.beni sorsanız çok şükür iyiyiz.uzun zaman giremiyorum memlekete gitmeğe az kaldı çok işlerim var yetişdirmeğe çalışıyorum orda 3 ay kalıcam.babymom azeri konuşmaların süper

bu arada maşallaah mustafa gece sabah saat 7 kadar deliksiz uyuyo.emmeyi tamamen bırakdı mama içmiyodu en sonunda beğendiyi mamayı buldum.tabi uykulu uykulu içiyo ama 500 ml.tamamlamıyo henüz inşallah oda olur.

Ohhaaaa.... ben olsam adama bir daha aşık olmuştum! Bence şahane bir şey yapmış. Deli misin, adam ismini vücuduna kazıtıyor! Hem dövme olayı eşini bağlar, seni değil! Eminim o da ani bir kararla yaptırmamıştır, kim bilir kaç kere tarttı!

ya pervinnn delüsün sen biliyünmüüüü hastayım senin azeri hallerinee kanına işlemiş kızımmm azerilik
gel dön ülkene unutursun oralarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…