püff bı aglama sesıyle irkildim.daha uyuyalı yarım saat anca olmustu uyandı gece kuşu.yavrumun hem üst dişi iyice şişmiş hemde burnu tıkalı ondan uyandı galıba.spreyını zor sıktırdı ama temızletmedı.uyudu tekrar,bakalım gece bizi neler beklıyor
Aybalalar, koklaram sizi.. Evrim kaçar.. yarına körüşürükk inşallah.. bebekler gibi uyuyunn ınsallahhh.. uyursunuz uyursunuz.. ebeniz ninni söler size.. benimki hıc aksatmıyor saolsun... halbu kı anamdan süt te ememısım.. ne gelıosa artık burnumdann :)))
seninde yuhun sirin olsun aybalam... oglan seni incitirrr geceleri??? usaqtır daa olar olar balacadır daha :))
çook teşekkür ediyoruz, sizin de parmağnızı ısırmak suretiyle dişlerimizi kaşıyoruz Tuba Teyse..
Hayatımda gördüğüm en güzel ada bu Ada.. masallahhhhhh..
gözün aydın..gizemin verdigi linkten baktıgım ucagımız inmiş bulunmakta cok sukur.. artık uyuyabilirim :) gerci hala uykum yok ne olcak bu is bilmem:) uyandırmamak icin msj atcaktı birileri uykusuz kalma dedi ama nirdee.. bide sessizligi ozlemisim sanırı eceyle elif uyurken cayım elimde netteyım vs vs
GIZEM bu ada bebk cok tatli ya, masallah ona...
Nurdan dönerseniz İstanbul'a mı döneceksiniz? burda mı iş bakıyorsun?oo donus yakin ozaman, super hadi hayirlisi..buluscaz biz istanbulda bak goruceksin..:)))
ayy bıan sankı konusurken hayal ettım senı,kendı kendıme güldüm ,Hakanda bana bakıyo şaşkın şaşkınseninde yuhun sirin olsun aybalam... oglan seni incitirrr geceleri??? usaqtır daa olar olar balacadır daha :))
minişim kolay gelsin canımcım kıyamam tıkalı buruna
bende sutu ısıtayım yavas yavas yerime goceyim :)
Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
Evet esimin anneler günü hediyesi biraz farkli oldu..aslinda benim pek istemedigim birseydi..yüzük parmagina Özgül diye ismimi yazdirmis..omuzunada Kaan ve Hayat...aslinda severim dövmeyi ama dini acidan herkulaktan bir ses cikmasi nedeniyle hep soguk bakmistim..yani kendim ve onun yaptirmasina..tabi o bir hosluk olsun diye yaptirmis ama cok cok ta sevindim diyemem..acaba sacmami düsünüyorum??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?