Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
adaş geçmiş olsun evet sen pek hasta olan bir tip değilsinn
maşallahh topuzzz gibi kadınsınnnn
babam anneme öyle der hep
iltifatmı hakaretmi bende kestiremedim sempatiksalakcinni
Güli oralarda hala uzun kollu mu giyiyorsunuz ben 3 güne kadar denize giricem Özde çıbıldak geziyor.. Sizin oralara yaz gelmediyse hazırlıklı gelelim :sinifsinif:
tracye gore 9 aylık bebege alıskanlık verılebilir tam okumadım ama benim derdim zaten alıskanlıgı deil
zehracım ne guzel erkende alısmıssınız kardeslerınle
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ya.. Yazın hastalık daha zor oluyor. Şükür ki atlatmışsın. Sen Ecoş a ve berke ye lazımsın.bende kendime domuz gibi derim hep oyleyimdirde
aksam gittim atesimi birolceyim dedim 39 cıktı tum ogleden sonra kafamı kaldırmayşa halim yoktu masada uyukladım. aksam minoset içtim iyiyim zımba gibiyim simdi turp gibiyimmm turpp turpppp:))))
valla biz hiç ece ye tshirt giydirmedik çok heves ediyorum o kolları çıbıldak gormek için sanırım bu cumartesi giydireceğiz artık hava epey yuksek ısıda olacak bugun bile çok sıcak
siz gelene kadar kesin iyice isinir
Ohh sefanız olsun, biz en fazla salondaki balkona geçebiliyoruz sıcak olunca. Zenginlik başka tabi.Ne güzel işi var senin kocanın 3 ay tatil, süper valla.Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
günaydınnn....
BABY lazımlık almışsın ecoşa kaç gündür bende düşünüyorum acaba erkenmi değilmi diye bi el atsan bu konuya ya.... çevremde birçok arkadaşımın çocuğu 2 yaşından fazlalar hepsi herşiyi söylüyorlar ama iş tuvaletine gelince söylemiyorlar öyle olsun istemiyorum... ne yapmak lazımki:)))
deniz saymadım ama 50 kere uyanmıştır. çıldıracağımmm . sürekli emdi, meme ağzında, içim bayıldı.
benim bildiğim lazımlık için çok erken arkadaşlar, derin araştırmadım çünkü kendiliğinden gelişecek sonrada lazımlığa geçilecek ve 2-3
yaşlarında diye biliyorum. konu önemli perfinim dikkat. araştırdıysan paylaşırmısın
Pervin Pervin.. Sen Ecoşu emziriyordun değil mi? O halde bende içebilirm demi.. kaydirigubbakcemile2
TUVALET EĞİTİMİYLE İLGİLİ doktorum programına SABİHA PAKTUNA KESKİN katılmıştı bi kaç ay önce
6-7 aylıkken kakasını çocuğa gösterip ay nekadar güzel yapmış kelebeğe benzemiş ayıcığa benzemiş saklayalım babaya gösterelim falan die başlayın dio çiş eğitimi için kakssından korkmasın diyeymiş kendinden bi parçanın koptuğunu falan düşünüyolarmış lazımlıkta falan ilk görünce korkuyolarmış.. korkmasın die böyle başlanıcakmış 1 yaşında falan da lazımlığa oturtun dedi yanında sizde klozete oturun hatta önce kıyafetleriyle otursun alışması için dedi.. daha sonra yapınca kakasını görsün dio görmesi için önemliymiş lazımlık.. bu yöntemle 1.5 yaşında çişini söyleyen bebikler olduğunu da söyledi...
bende dün kakasını gösterdim ilkeye bu yöntemi deneyeceğim.. baktı tuhaf tuhaff :roflol:
damla abla hafta sonuna falan denk getir bu emzirmeme olayını mutlaka dene ilk gün çok fena oldu bizim sonra daha rahattı bi iki gün sıkıntı çekersin işe gitmediğin güne ayarla gün içinde dinlenme vaktin olur bence.. şimdilerde 1 kere 6 gibi uyanıyo ilke.. daha rahat denemelisin bence..
İvetttthhh ! AFİK gayet sevimli olmuş :) Doruk'un saçlar babası gibi doğrudan önüne geldiğinden kestirmek zorundayım. Alnı geniş değil benimki gibi.
MUSTİ' yi görünce Doruk'u izliyorum sandım :)
Kadın 3. defa geldi bugün, halıyı süpürmemiş sanırım, olduğu yere silkelediğini sanıyorum. Üstünde bir yığın saç! Zaten bir tane minnacık halı var evde, neden süpürmemiş ki? Gıcık oldum. Neyse diğer işler fena değil.
Adama kabak sevmiyor diye peynirli makarna yapıyoruz, beyefendi gecikeceğini bildirmiyor!!! Zaten gıcığım!
DORUK'un alnı biraz sıcak gibi. Yıkadım az önce, ateşi 36.8 çıktı, ateş bile sayılmaz gerçi. Diş huzursuzluğu sanırım. Bu gece uyutmadan hemen önce vereceğim şurubu, rahat uyusun.
afik çok tatlı olmuş güli saçlar yakışmış kestirdik falan deyince bende esra gibi kel falan bekliyodum
nurrrrr nurrrr bu mustiye bakınca ben onu hiç bebek gibi görmüyorum sanki 3 yaşında bir yavru gibi nsl tatlı gülmüş maşallah eee ama biliyor artık abi olacağını ondan öyle bebek gibi değil delikanlı olmuş
nurdan bugün yola çıkacaktı hayırlı yolculuklar dilerim hayırlısıyla gelir inş. vatanına
tazem 11. yıldönümünüz hayırlı uğurlu olsun nice yıllara inş. ailenle huzurlu ve mutlu günler geçirmeni dilerim bir ömür boyunca
esra dünürüm geçmiş olsun
HANZALA ve ADA bebeklere maşallah
guliz canm ya saolasın ugrastın sende mesac için...
nur nur nurr
yavv maşallah barekallah bu musti koca adam ya.
oturuşu falan sıpa...
yaln ız kahka sesi afikin sesiyle aynı
nur musti cok sevimli ya cok yaramaz olcak ama masallah ona gulusnu yerim
gelin bacılar gelin, mısafır odasından cok ne var bızde.. heçç dert olmas falla.. çıkın çıkın gelin anacımm :)))
valla ben Mustı nın yuzune bakınca ole hıssedıyorum, cok elin ayagın olacakmıs hissi verıyor bana hep, cok guclu bır cocuk olacak.. ınsallah.
valla üstsüz guneslenecek meme kaldıysa bızde ferfinim.. :)) kecı memesı gıbı, bence acmayalım onnarı.. günes kaçıp gıtmesın kaydirigubbakcemile3
kıyamam.. ıste conformıl olması sart be tatlım.. o zamana kadar habıre ılık suyu daya cocuguma.. habıre de kayısı kurusu.. sanırımm baska da bısı yapamayacaksın mama gelene kadar..
ya ınsallah nasıp olur da goruruzz Nurdan ı.. umarım nasıp olur.. bu gıdısle zor gorunuoo..
ınsallahh ulasmıstır.. aklım onda acıkcası..
Amanın Afik çok tatlı olmuş sarı sarı Güli senin saçlar ne renk?
Musti sana bir diş kaşıyıcı hediye edeyim mi kuzum?? Ne tatlı gülüyor o öyle yaaa :)
Hanzala nın pekmezli ağzınıı yerimm :)
Ada cidden çok güzel çok beğeniyorum kendilerini dudakları kiraz gibi... zemuszemus
Tazem 11. yılınızı kutlarım inş. bir ömür birlikte mutlu olursunuz :içelim: Çikolatada iyi fikirmiş cidden :))
Dilek geçmiş olsun babaannene acil şifalar diliyorum...
Güliz anlıyorum seni... Kuzenimde var benim ama temizlik takıntılı kurtulmak istiyor ama vazgeçemiyor...
Pervin spor ne kadar iyi geliyordur bende özledim geçen Özdeyle tekrar yürüyüşe başlayalım dedim.. Burnumdan getirdi yarım saatte dönmek zorunda kaldım bende akşamları yürüyeceğim Deniz e erken gel dedim bak çocuğa ben yürüyeceğim ne gerek var İst a gidince yürürsün dedi :mymeka:
Evrim demek bodrumdaki yazlık, havuz başı, 3 aylık tatil allah arttırsın :)) Sen rahat et bizimle ol da mekan mühim değil :))
Söylemesi ayıp bizimde altınolukta yazlığımız kışlığımız var kaydirigubbakcemile3
Serap hayırlı olsun hediyen... Barışmanda iyi olmuş sıra bende İst da gideceğim onca olaydan sonra tepki ne olacak acaba?
Kim demişti hatırlamıyorum arkadaşlar gayet hoşsun neden eşin böyle davranıyor diye ama bazı erkeklere ağzınla kuş tutsan dünyanın en güzel kadını olsanda işe yaramaz.. Boşverdim kendimce kendi kafama göre takılıyorum o yüzden... Soruyorumda benim beklentilerim bunlar sen benden neler bekliyorsun söyle yapmazsam haklısın eksiğim var mı diye? Yok çok sıkıyormuşum arkadaşlarıyla takılmak gezip içmek istiyormuş bunun üzerine ne denilebilirki?!
bende hep içimden söylüyorum
ADA...... MUSTİ.....
HANZALA....
ECOŞ...
hepsi birbirinden tatlı ve güzel ve yine tatlı hepsine maşallah
cınbızlama yapamadım özür dilerim hemen çıkacağım annemlerdeyimde amaa hepinize yürekten kocaman tşk ediorum yorumlarınız içinAfik Afik çok şekersin.. Ama sana uzun saçta çok yakışır. sarı sarı....
Erman Kuzu olsa ko..k O...z derdi herhalde.. kaydirigubbakcemile3 Ya görmemişlermi yaaaa.. İçim acıdı bak şimdi yazık yaaa.. Gel ben sana benim domateslerden vereyim.. Biberlerinizden kaldıysa menemen yaparık.. :lepi:
Abicim benim yaaaa.. Resmen abi olacağını anlayıp erkenden yol alıyor bu yaaa.. Maşallah koca adam gibi..
Video da süper.. Ama benim oğlum hiç böle kahkaha atmıyor.. Ki ben çok severim kahkaha atan bebikleriii...
Valla bu ara Hanzala da geceleri Yaho gibi hortluyor.. Korkmuyor değilim yani..eyvahedigeldismile
Oh ne güzel yaaa... Bizim yerimizedeeeee....
Esra valla Hanzala nın ağzına ne uzatılsa alıyordu.. Bir ara korktum 4 aylıkken falan misafirlikte yenilenlerden vermezsem ağlıyordu.. obez olacak diye korktum.. Diş çıkarma zamanında iştahsızlık belirdi bi tek yoğurdu burnunu kıvırmadan yedi.. Bu ara düzeldi şükür ortayı buldu sonunda..
Ah canım ya dişten demi... İnşallah çabucak patlatır şu deriyi dişleri..
Burcu eşin galiba seni yeniden istemeye gelmiş..sempatiksalakcinni
Ne güzel bol bol kokla çiçeklerini Çikolatalarını.. Ogüzel çiçeler gibi rengarenk bir hayatınız olsun...a.s.
İlaçtan galiba canım. Benim bir ay boyunca hep leke oldu kırmızı kırmızı sonrada regl olmuştum.Ama dr ye de sor bi istesen..
Ceviz suyu ne için Pervin.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?