2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vlla öyle benimde o kadar olsa alırım yani.. Kim uğraşacak yok onun altı yok bunun üstü diğeriin yemeği diğerinin dersleriiiiiiiiiiiiii........:hulya:laelaelaelaelae

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..

ohh sefan olsunnnn kıskandım vallaha billaha saklayacak degilim .))
yazları çalısmak istemiyorummm

adaş geçmiş olsun evet sen pek hasta olan bir tip değilsinn
maşallahh topuzzz gibi kadınsınnnn
babam anneme öyle der hep
iltifatmı hakaretmi bende kestiremedim sempatiksalakcinni

bende kendime domuz gibi derim hep oyleyimdirde
aksam gittim atesimi birolceyim dedim 39 cıktı tum ogleden sonra kafamı kaldırmayşa halim yoktu masada uyukladım. aksam minoset içtim iyiyim zımba gibiyim simdi turp gibiyimmm turpp turpppp:)))))

Güli oralarda hala uzun kollu mu giyiyorsunuz ben 3 güne kadar denize giricem Özde çıbıldak geziyor.. Sizin oralara yaz gelmediyse hazırlıklı gelelim :sinifsinif:

valla biz hiç ece ye tshirt giydirmedik çok heves ediyorum o kolları çıbıldak gormek için sanırım bu cumartesi giydireceğiz artık hava epey yuksek ısıda olacak bugun bile çok sıcak
siz gelene kadar kesin iyice isinir

tracye gore 9 aylık bebege alıskanlık verılebilir tam okumadım ama benim derdim zaten alıskanlıgı deil

zehracım ne guzel erkende alısmıssınız kardeslerınle

aa iyi hatırlattın ya tracy nin kitabi çıkarıp okuyayım bu aylık donemde neler yapıloyormus vs ceyregini okuyup kaldırmıstım yatır kaldır yontemi ugruna nelerle ugrastık bir ara yahu simdi hatırladımda hey gidi hepsi geride kaldı

tuvalet egitimi için alt sınır 18 ay diye biliyorum.

fiziki olarak çocugun kaslarını kontrol edebilmesi acısından sure bu.

bu surecten once alıstıgını anlatanlar hatta çok kolay oldugunu anlatanlar var. çocuk hazır ve istiyorsa birsey diyemem ama sayet en ufak bir red durumu varsa asla zorlanmamalı onu çok iyi biliyorum.

berke yi 22 aylıktı yuvaya verdik mayıs ayı idi sanırım temmuzda tam iki yasında alıstırdılar ama aksam eve gelince bezliyordum aksam bizi iplemiyordu 6 ay kadar aksamları ben bagladım okulda bezsizdi hiç zorlamadım acıkcası temizleme olayındanda usendim. noldu biraz daha bez parası vermis oldum yine ogrendi abartı bir yasa gelmeden tabiki. o yuzden kasmaya gerek yok diye dusunuyorum pek çok konuda oldugu gibi :)))
rahatım rahatsın rahat :)

sanırım 2,5 yas itibari ile surekli bezsizdi geceleri yatarken bagladık onlada ugrasmak istemedim sabah kupkuru kalkardı aynı bezi bir hafta bagladıgım olurdu yatak dosek yikama riskine girmedim arada yapardı çunku. gece olayı apayrı çocugun uykusunun agırlıg ile alakalı bizimki olu gibi uyur uyumaz yarı bayılır berke: ) diyorum ya kasmadım hiçbirseyi ece içinde aynını yapmayı dusunuyorum ama simdi bakıcı muhabetimiz var ço k hevesli kadın tuvalet egitim vermeye bakalım tutmasam yasında falan baslıycak yok artık dedim geçen gun

esrakooo
pamuklu penye aşortman deel benim alacağım.

yagmurluk gibi oluyorya hani
paraşüt kumaş içi file..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ya.. Yazın hastalık daha zor oluyor. Şükür ki atlatmışsın. Sen Ecoş a ve berke ye lazımsın.

Bende dün ormana gittim oğlumla.. Annem le babam gelmişti çayları koymuşlar termosa simit peynir ve domates üçlüsü.. Hanzala ya kısa kollu giydirdim bebekliğinde bile o sıcaklarda giydirmemiştim evim çok serin oluyor. Hatta evde giydiremiyorum hala da dışarı çıkınca giydiriyorum. Tabi tedarik hastalığımdan dolayı eşofmanının üstünüde aldım. Ama işe yaramadı hava süperdi. Yalnız ormana yada piknik yerlerine gidenler dikkatt... Çamlarda küçük küçük böcekler türemiş resmen yağıyor. Altında oturduğumuz çama bir kuş kondu resmen her yerim sarı sarı böcek oldu..kafamçokkarıştı

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
Ohh sefanız olsun, biz en fazla salondaki balkona geçebiliyoruz sıcak olunca. Zenginlik başka tabi.Ne güzel işi var senin kocanın 3 ay tatil, süper valla.

Yakacık Aydos ormanları.. Canım hemen evimizin yakınında.. Pazar sabahları falan yürüyüş yaparız eşimle süper oluyor. Misss gibi orman havası..

aa dogru ya zehra yakacıkta oturuyordun sen annemler bir ara kartal kurfalı mah oturuyordu oraya geliyorduk bizde daha dogrusu ormanın kenerandı yol uzerinde bir tesis var çocuk oyun alanı vsde var orda otururduk.

Canım Annemlerde hala Kurfalı da oturuyor.Benimde küçüklüğüm falan orada geçti. O çocuk parkını biliyorum bende.. annenler tam nerde oturdular..

Hatta aynı parktan bahsediyorsak biz işte dün oradaydık yukarısında ki piknik alanında.. Şimdi bir sürü park yapıldı buraya da ondan..

güli adidasta eşortman 65 tl turkuazı falan var süperler git bak derim bende düşünüyorum sene sonu gibi alacağım

TUVALET EĞİTİMİYLE İLGİLİ doktorum programına SABİHA PAKTUNA KESKİN katılmıştı bi kaç ay önce
6-7 aylıkken kakasını çocuğa gösterip ay nekadar güzel yapmış kelebeğe benzemiş ayıcığa benzemiş saklayalım babaya gösterelim falan die başlayın dio çiş eğitimi için kakssından korkmasın diyeymiş kendinden bi parçanın koptuğunu falan düşünüyolarmış lazımlıkta falan ilk görünce korkuyolarmış.. korkmasın die böyle başlanıcakmış 1 yaşında falan da lazımlığa oturtun dedi yanında sizde klozete oturun hatta önce kıyafetleriyle otursun alışması için dedi.. daha sonra yapınca kakasını görsün dio görmesi için önemliymiş lazımlık.. bu yöntemle 1.5 yaşında çişini söyleyen bebikler olduğunu da söyledi...

bende dün kakasını gösterdim ilkeye bu yöntemi deneyeceğim.. baktı tuhaf tuhaff :roflol:

damla abla hafta sonuna falan denk getir bu emzirmeme olayını mutlaka dene ilk gün çok fena oldu bizim sonra daha rahattı bi iki gün sıkıntı çekersin işe gitmediğin güne ayarla gün içinde dinlenme vaktin olur bence.. şimdilerde 1 kere 6 gibi uyanıyo ilke.. daha rahat denemelisin bence..

off öğle arası dışarı çıktım geldim ama çok sıcak ya daha mayısta bu kadar sıcaksa havalar temmuz ağustosu hiç düşünemiyorum......

bu çilingircilerdede hiç insaf yok .. dün eşim anahtarı kapının arkasında unutup çelik kapıyı kapatmış ve kapıda kaldık çilingir geldi 2 dk. içinde bi kredi kartı gibi birşeyle kapıyı açtı ve 20 lira aldı... ne kadar kolay iş.... işi bırakıp çilingircimi olsam acaba:)))))) hayatın adaletsizliği kimisi 20 lira için 8 saat çalışıyor kimisi 2 dk. kazanıyor..... bu 2. oldu anahtarı unuttuğumuz bir daha olmaz inşalllah.....

Pervin Pervin.. Sen Ecoşu emziriyordun değil mi? O halde bende içebilirm demi.. kaydirigubbakcemile2

tatlım maydonoz vücuttaki suyu attığı için emzirenlere uygun değil.

ben o gün tam olarak izleyememiştim. doğrudur. hatta internetten bulsak da tekrar izlesek.

guliz canm ya saolasın ugrastın sende mesac için...

nur nur nurr
yavv maşallah barekallah bu musti koca adam ya.
oturuşu falan sıpa...

yaln ız kahka sesi afikin sesiyle aynı

nur musti cok sevimli ya cok yaramaz olcak ama masallah ona gulusnu yerim

bende hep içimden söylüyorum
ADA...... MUSTİ.....
HANZALA....
ECOŞ...

hepsi birbirinden tatlı ve güzel ve yine tatlı hepsine maşallah

cınbızlama yapamadım özür dilerim hemen çıkacağım annemlerdeyimde amaa hepinize yürekten kocaman tşk ediorum yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…